URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa 2011.

Alternativa | 26 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Pepe García serà el nou candidat i l'acompanyaran Ramon Cerdà Cifre, Tonina Amer Cifre, Miquel Sánchez Vives i Cristina Espi, tots ells membres actius de l'Assemblea d'Alternativa per Pollença.

 El passat dissabte dia 22 de maig Alternativa per Pollença va celebrar una assemblea general extraordinària per a triar el nostre candidat a les eleccions municipals del 2011 i a les persones que, en principi, encapçalaran la nostra llista.

 José Luis García Salvador (Pepe García), actual regidor, va ser triat per unanimitat com a candidat a batle. Durant aquests anys Pepe García s'ha  convertit pràcticament en el cap de l’oposició presentant, en nom d'Alternativa, nombroses alternatives reals a la forma de governar de l'actual Equip de Govern, i realitzant una feina de fiscalització que ha portat a descobrir i començar a canviar nombroses il·legalitats d'aquest equip de Govern.

 Per un ample consens es varen triar per acompanyar a Pepe García als primers llocs de la llista  electoral a Ramon Cerdà Cifre, Tonina Amer Cifre, Miquel Sánchez Vives i Cristina Espi, tots ells membres actius de l'Assemblea d'Alternativa i que durant aquest any que falta per les eleccions compartiran la feina amb el nostre regidor Pepe García.

 Totes aquestes persones significaran un aire fresc a l'Ajuntament. Capaços de governar superant el desànim generalitzat i les males pràctiques, deixadeses i favoritismes que avui en dia practiquen els regidors de l’Equip de Govern municipal.

 La il·lusió, les ganes i la convicció política de que fa falta un canvi son l’impuls necessari que durà tant a Pepe García com a Ramon, Tonina, Miquel i Cristina a desenvolupar una tasca que aconsegueixi treure aquest poble del pou on està ficat.

 A partir d’ara entre tots els membres d’Alternativa per Pollença treballarem per a configurar un programa electoral realista i d’esquerres on hi participin totes les persones que vulguin i amb la participació imprescindible dels experts en cada un dels temes que hi inclourem.

  Per altre part, el nostre coordinador, Pere J. Garcia (Garci), continuarà amb la seva dedicació a les funcions internes del partit.

Miquel, Tonina, Pepe, Cristina i Ramón. 
No hi ha com saber manejar els programes de fotografia.
Gràcies Biel per millorar la foto!

Comentaris

Pepe

Re: Alternativa 2011.

Pepe | 26/05/2010, 21:11

Sembla que més d'un s'ha posat nerviós davant la presentació dels nostres candidats.
Estaria bé centrar-se una mica més en arguments polítics i no en filies o fòbies personals.

Tio Voltor

tio Pepe

Tio Voltor | 26/05/2010, 20:51

JRV, est beneit? Doncs això, bevent Tio Pepe.
Així s'amolla la llengua...o els dits.

jrv

Tio Pepe

jrv | 26/05/2010, 20:45

I tu, tio pepe, que fas a les 11.19 hores?

Del DM.

Renous provocats per Emaya.

Del DM. | 26/05/2010, 19:21

A mí lo que me parece injusto es que los camiones de recogida de basura de Emaya al circular a excesiva velocidad por las calles de Palma vayan disparando todas las alarmas de los vehículos aparcados a su paso.Las alarmas de los coches que suenan a las 4 ó las 5 de la madrugada las dispara el camión de Emaya por no circular como debería.Protestemos todos de una manera u otra ante Emaya.

Joan C

Re: Alternativa 2011.

Joan C | 26/05/2010, 19:17

Jo puc dir que he estat alumne d'en Pepe, puc asegurar que es fa estimar per els alumnes tot i que es una mica racano amb les notes. Ja té merit caure bé tot i no regalar res. M'agradaria veure una mica més d'inmaginació a l'hora de cercar arguments per atacar-lo, fins ara són bastant pobres.

Garci

Re: Alternativa 2011.

Garci | 26/05/2010, 17:28

En Pepe no té massa seguidors que han estat exalumnes, pel simple fet de que mai son massa. I si molts d'ells son seguidors d'en Pepe això vol dir que fa molt bé la seva feina i sap motivar als alumnes.

I ho diu un que no ha estat mai alumne d'en Pepe però que sempre he sentit parlar bé d'ell.

Toni

Classes

Toni | 26/05/2010, 16:14

Pep no tens massa seguidors exalumnes?

Jaume C.

A PEPE

Jaume C. | 26/05/2010, 15:54

Bono pepe, no conec a aquest Mateu Vila personalment, però m'han dit que és bon tio, percussionista de formació i professor de secundària com tu. El coneixes o tens bones referències? Segur que també coneixes a en Toni Oliver no?

a

Re: Alternativa 2011.

a | 26/05/2010, 15:43

Precisament perquè és el batle, quan tothom se posa a fer feina, ho s'hauria de possar a fer feina, ell no és a l'ajuntament. Vamos, no hi ha estat mai a l'ajuntament antes de les 10. És normal que aix´no funcion el poble. No té pareix Miquel

Miquel Sánchez

Re: Alternativa 2011.

Miquel Sánchez | 26/05/2010, 15:25

Flipat o no, crec que el d'anar a correr en temps de feina va pel batle, sincerament, no crec que el batle estigui supeditat a cap horari laboral, recordem que és batle les 24 hores del dia

Un altre Flipat

Flipats????

Un altre Flipat | 26/05/2010, 14:43

Flipats son aquells que en hores de feina sen van a corre. Flipats son aquells que se donen de baixa perquè tenen mal de cap perque els han trobat en la mà a la caixa. Flipats son aquells que tenint responsabilitats de gobern només senten rumors del que pasa al seu voltant a més tenen la barra de dir-ho tal qual a la premsa. Flipats son aquells que permeten el que està passant a la plaça major de Pollença, que en plena temporada turítica, en crisis i dificultats econòmiques es puguin fer obres i sense la respectiva llicència de demolició. Flipats son aquells que no tenen ni la delicadesa de revisar aquestes obres. Mirau sinó les fotografies de la mateixa al blog de'n Biel Perelló. Me direu que davall aquests ferros del camió no es podrien possar un tascons de fusta per no fer mal bé al trispol? Tot això passa perquè hi ha flipats que no fan la seva feina així com toca. Flipats son aquells que cerquen qui passar a la residència a cambi de les seves propietats.
Flipats son aquells que any rera anys aproven els pressupostos d'aquest poble en retard, en molt de retard, en moltíssim de retard.
N'està ple de flipats! n'està ple de flipats que no fan la seva feina com toca, que sen riuren de la gent a cara alta i encara els hi hem de posar el cul perquè mos segueixim donant pels cul. Idò NO, basta! Preferec aquest flipats d'Alternativa antes que tota la resta de flipats.

Alternativa per Pollença

Re: Alternativa 2011.

Alternativa per Pollença | 26/05/2010, 14:23

Per entendre millor el deterior del municipi.Molt interessant.

LA TEORÍA DE LAS VENTANAS ROTAS

En 1969, en la Universidad de Stanford (EEUU), el Prof. Phillip Zimbardo realizó un experimento de psicología social. Dejó 2 autos abandonados en la calle. Eran 2 autos idénticos: la misma marca, modelo y hasta igual color. Uno lo dejó en el Bronx, por entonces una zona pobre y conflictiva de Nueva York y el otro en Palo Alto, una zona rica y tranquila de California. Dos autos idénticos abandonados en dos barrios con poblaciones muy diferentes y con un equipo de especialistas en psicología social estudiando las conductas de la gente en cada uno de estos sitios.

Resultó que el auto abandonado en el Bronx comenzó a ser "canibalizado" . En pocas horas perdió las llantas, el motor, los espejos, la radio, etc. Todo lo aprovechable se lo llevaron, y lo que no, lo destruyeron. En cambio el auto abandonado en Palo Alto se mantuvo intacto...

Es muy común atribuir a la pobreza las causas del delito. Es esta atribución en la que coinciden las posiciones ideológicas más conservadoras (las de derecha y de izquierda). Sin embargo, el experimento en cuestión no finalizó ahí. Cuando el auto abandonado en el Bronx ya estaba deshecho y el de Palo Alto ya llevaba una semana impecable, los investigadores rompieron un vidrio del automóvil de Palo Alto...

El resultado fue que se desató el mismo proceso que en el Bronx y el robo, la violencia y el vandalismo redujeron el vehículo al mismo estado en que quedó el del barrio pobre. ¿Por qué el vidrio roto en el auto abandonado en un vecindario supuestamente seguro era capaz de generar todo un proceso delictivo?

Aquí no se trataba de pobreza. Evidentemente, era algo que tenía que ver con la psicología humana y con las relaciones sociales.

Un vidrio roto en un auto abandonado transmite una idea de deterioro, de desinterés, de despreocupación que va rompiendo códigos de convivencia, como de ausencia de ley, de normas, de reglas, como que vale todo. Cada nuevo ataque que sufría el auto sin que alguien se preocupara del mismo, reafirmaba y multiplicaba esa idea, hasta que la escalada de actos, cada vez peores, se
volvía incontenible, desembocando en una violencia irracional.

En experimentos posteriores, los profesores James Q. Wilson y George Kelling desarrollaron la "Teoría de las Ventanas Rotas", la misma que desde un punto de vista criminológico, concluye que el delito es mayor en las zonas donde el descuido, la suciedad, el desorden y el maltrato son mayores.

Si se rompe el vidrio de una ventana en un edificio y nadie lo repara, pronto estarán rotos todos los demás vidrios del edificio. Si una comunidad exhibe signos de deterioro y esto no parece importarle a nadie, entonces allí se generará el delito.

Si se cometen "pequeñas faltas" (estacionarse en un lugar prohibido, exceder el límite de velocidad o pasarse una luz roja) y las mismas no son sancionadas, entonces comenzarán faltas mayores y luego, delitos cada vez más graves. Si se permiten actitudes violentas como algo normal en el desarrollo de los niños, el patrón de desarrollo será de cada vez mayor violencia y cuando estos niños sean adultos; ya que de niños "aprendieron" que esa actitud era "normal" y/o "correcta"; entonces actuarán de manera delictiva, pero teniendo la certeza de que esos actos NO SON ILEGALES.

Si los parques y otros espacios públicos deteriorados son progresivamente abandonados por la mayoría de la gente (que, muchas veces, deja de salir de sus casas por temor a las pandillas), esos mismos espacios abandonados por la gente son progresivamente ocupados por los delincuentes.

La Teoría de las Ventanas Rotas fue aplicada por primera vez a mediados de la década de los ´80 en el Metro de Nueva York, el cual se había convertido en el punto más peligroso de la ciudad. Se comenzó por combatir las pequeñas transgresiones: graffitis que deterioraban el lugar, suciedad en las estaciones, ebriedad entre el público, evasiones del pago del pasaje, pequeños robos y desórdenes. Los resultados fueron evidentes. Comenzando por lo pequeño se logró hacer del Metro un lugar seguro... Es decir, si se combate un delito pequeño se evita el desarrollo de un delito mayor...

Posteriormente, en 1994, Rudolph Giuliani, alcalde de Nueva York, basado en la Teoría de las Ventanas Rotas y en la experiencia del Metro, impulsó una política de "'tolerancia cero". Es decir, combatir a fondo aún los delitos considerados menores...

La estrategia consistía en crear comunidades limpias y ordenadas, no permitiendo transgresiones a la ley y a las normas de convivencia urbana.

El resultado práctico fue un enorme abatimiento de TODOS los índices criminales de la ciudad de Nueva York.

La expresión "tolerancia cero" suena a una especie de solución autoritaria y represiva, pero su concepto principal es más bien el de la prevención y promoción de condiciones sociales de seguridad. No se trata de linchar al delincuente, ni de incentivar la prepotencia de la policía, de hecho, respecto de los abusos de autoridad debe también aplicarse la "tolerancia cero".

De lo que se trata NO es aplicar "tolerancia cero" frente a la persona que comete el delito, sino aplicar "tolerancia cero" frente al delito mismo. Se trata de crear comunidades limpias, ordenadas, respetuosas de la ley y de RESPETAR los códigos básicos de la convivencia social humana.

Frente a la cantidad de mentiras y mediocres explicaciones dadas por algunos de nuestros Gobernantes de turno, directores de instituciones educativas, jefes y líderes comunitarios sobre este tema, es bueno volver a leer esta Teoría y de paso, difundirla...

Pepe

Re: Alternativa 2011.

Pepe | 26/05/2010, 14:18

Alcoyano, el tenim millor que el tenia Obama un any abans de les eleccions :-)

alcoyano

Re: Alternativa 2011.

alcoyano | 26/05/2010, 13:48

"quan siguin regidors els cinc"; "si sóc batle"....
ESTAU FLIPATS!!!!!!

idoi

UM : Un mentider?

idoi | 26/05/2010, 12:54

Bé, el que cobra una baixa de funcionari com a professor i passetja tot el dia després, és un ex-regidor d'Um de Pollença també implicat per un cas de corrupció.

Garci

Re: Alternativa 2011.

Garci | 26/05/2010, 12:05

Gràcies Turgut. La veritat és que jo estic molt content de com han sortit les coses.

No és la paritat, sinó la meva voluntat i que que trobam que és millor pel partit.

Jo estic convençut de fer feina per un projecte, on les persones no son tan importants. I, amés, aquest projecte serà portat a terme de molt bona manera pels meus companys, que son responsables i feiners com ningú.

I pots estar segur que quan siguin regidors els cinc, serà com si jo mateix fos regidor, ben igual que ara, perquè aportaré tot el que pugui.

Pepe

Re: Alternativa 2011.

Pepe | 26/05/2010, 11:40

Gràcies Turgut però la veritat que no ha estat la paritat la que s'ha carregat a en Garci. És més la que s'ha quedat a les portes ha estat na Toñi.
Pensam que en Garci fa una feina molt important al partit i que ara és necessari al mateix. S'ha de separar la feina institucional de la del parit i les dues són importants.

Pepe

Re: Alternativa 2011.

Pepe | 26/05/2010, 11:38

Una darrera cosa, si sóc batle us puc dir que hi haurà un horari molt clar d'atenció personalitzada als ciutadans i que seré molt més seriós que l'actual batle a l'hora de no llevar una cita prèvia. I això serà possible per que no faré tant el paripé i em mou l'interès general no els dels amics.

turgut

Re: Alternativa 2011.

turgut | 26/05/2010, 11:37

Enhorabona per la llista i endavant, vos desitj un gran èxit a les properes eleccions.
Afegir només que és una llàstima que la paritat s'hagi carregat en Garci, però son coses de la politica.

Pepe

Re: Alternativa 2011.

Pepe | 26/05/2010, 11:35

Aquesta persona és Mateu Vila, però no és l'únic cas de gent a la que han cercat més d'un partit.
Com he dit nosaltres pensam que un factor important a l'hora de participar a una candidatura és la feina feta a l'assemblea.

En aquest moment anar a una llista no és cap regal, és un compromís i una responsabilitat molt forta ja que la legislatura que ve serà molt complicada.

Pepe

Re: Alternativa 2011.

Pepe | 26/05/2010, 11:29

A Comèdia-Tio Pepe, us haveu d'informar una miqueta més sobre la feina de professor. Hi ha hores de permanència al centre i guàrdies on evidentment puc conectar-me perfectament a internet. Uns dies entram més tard i uns dies sortim abans per què també fem feina a casa. Això m'ha permès fer la meva feina de regidor pràcticament sense perdre cap classe. Avui mateix tenia lliure a les 12 i he anat a l'Ajuntament a cercar informació per la meva feina de regidor.
De totes maneres si teniu qualque dubte podeu fer una enquesta entre alumnes, ex-alumnes, companys i directiva sobre la meva feina, la qualitat de les meves classes i sobre les classes que he fallat des de que sóc professor a Pollença (1996).
Estic orgullós de poder dir que els meus alumnes han tengut sempre les seves activitats i exàmens corregides en menys d'una setmana.

Jaume C.

A pepe

Jaume C. | 26/05/2010, 10:37

Pepe, he quedat intrigat de saber qui és aquesta persona a qui van oferir anar de número 2 a les llistes tots els partits o varis partits menys el vostre? Qui és? Si es pot saber

Garci

Re: Alternativa 2011.

Garci | 26/05/2010, 10:36

No se si deu ser per enveja de les hores mortes d'en Pepe o perque no tenen res més per atacar-lo, però aquests comentaris realment sobren.

Comèdia

Pep

Comèdia | 26/05/2010, 10:32

Despres parla del Batle!
mare de Déu no hi ha com ser funcionari i desenfeinat per navegar per internet a les 10/11 del mati

follonero

A Tio Pepe

follonero | 26/05/2010, 09:29

Ja es el que faltava per escoltar, insinuar que en Pepe no fa feina.
Es del profesors més faners que he tengut mai, i com a regidor també està tot dit.
Ala i ves a fer un conyaquet que te fa falta.

Tio Pepe

Re: Alternativa 2011.

Tio Pepe | 26/05/2010, 09:19

No hauries de fer un poc de feina a n'aquestes hores Pepe?
O es que tu ets tan reivindicatiu que comences la vaga de funcionaris 2 setmanes antes per queixarte més?

Pepe

Un per un breuement

Pepe | 26/05/2010, 08:59

Si parlam de Miguel té poc de filosof, és una persona que fa feina i viu al carrer.Ha fet i fa moltíssima feina a l'Assemblea. Domina les noves tecnologies (claus a una administració moderna i participativa) i la seva capacitat de gestió econòmica és superior a la de l'actual regidor de hisenda. La seva experiència i feina al sector turístic crec que tenim un futur regidor per damunt del que tenim actualment.

Respecte a Ramón crec que seria un excel·lent regidor de serveis, festes i joventut. Durant tots aquests anys, des del 2004, ha estat clau al funcionament de la nostra assemblea. Té una gran capacitat de feina i organització, sap combinar autoritat i mà esquerra. Si us deixau llevar pels tòpics i imatges estereotipades és que no el coneixeu de bons i de veres.

Cristina és desconeguda per molta de gent però és professora a l'IES del Port i l'autora entre altres coses del nostre logo. Ahir ja vam estar fent feina en l'esborrany del programa d'educació, plec de condicions de l'escoleta... Una gran futura regidora d'educació i cultura.

Respecte a Tonina, ja era la número tres al 2007, o sigui una altra persona que ha dedicat molt de feina i temps lliure a aconseguir enfortir aquest projecte. Té preparació i experiència per ser una excel·lent regidora de medi ambient.

Puc assegurar que els cinc que segurament formarem la capçelera de la nostra llista millorarem el que hi ha ara a l'equip de govern.

I no hem d'oblidar la resta de la llista i l'assemblea, per que a diferència d'altres partits al nostro cada mes la gent participa, aporta i decideix... Per tant tan important són els que es veuen com els que són darrera.

Pepe

Re: Alternativa 2011.

Pepe | 26/05/2010, 08:56

Bé Tito tot són opinions. Al 2004 quan em vaig ficar a aquesta assemblea pràcticament no em coneixien més que els meus alumnes, ex-alumnes i companys de feina... Però l'assemblea va confiar en mi. Ara l'assemblea ha tornat a triar-me a mi i als meus companys i tornarem a demostrar que hem encertat.
Coneix una persona a la que tots els partits llevat del nostre el van oferir mesos abans de les eleccions anar de número dos a les seves llistes. També era una persona preparada, honrada i sobre tot molt popular...Què és el que no tenia?
El que no tenia és el que tenen els nostres candidats; il·lusió i ganes de fer feina pel poble, cosa que han demostrat assemblea tras assemblea (una cada mes).

Miquel Sanchez

Re: Alternativa 2011.

Miquel Sanchez | 26/05/2010, 08:55

ja m'he posat vermell.

jrv

TITO???

jrv | 26/05/2010, 08:40

Tito...del nas?
Ja voldria que Juanjo Mir, el "rei" dels pressupostos, tingués un 10% de la capacitat amb els números que te Miquel Sànchez. I vols dir que qualsevol d'ells no te mes voluntat, honradessa que 8gavias, Michel, M. del Mar, Malena, F. Ramon, etc. etc.?
Tal volta els hi falta la vanitat i hipocresia del actual equip de govern...i incapacitat per fer el paripé electoralista. Això si.

Pepe

Re: Alternativa 2011.

Pepe | 26/05/2010, 08:28

L'anunci que era d'esbucaments?
Si és com dius follonero crec que és un error.

Pepe

Re: Alternativa 2011.

Pepe | 26/05/2010, 08:26

Com diu Santiago tenim les coses clares i hem mantingut la filosofia amb la que fins ara no ens ha anat gens malament. Amb un símil futbolístic crec que és molt més positiva la filosofia de cantera que la de fitxatges estrella.

Totes les persones triades estan preparades i tenen una il·lusió i una honradesa molt necessària a l'Ajuntament.

Alternativa ha estat capaç de canviar en quatre anys, només amb un regidor i des de l'oposició, un bon grapat de les dinàmiques que portava aquest Ajuntament.
Per dir tres coses, crec que mai els ciutadans han tingut tan d'informació i possibilitats de participar com ara. El ple està molt més viu que a les darreres legislatures.
I en el tema de la regularització de les contractacions i el Festival s'estan canviant les coses.

Follonero

Un anunci a la plaça?

Follonero | 26/05/2010, 08:16

E sentit un rumor de que una coneguda marca volia tancar la plaça per fer un anunci de TV i que al final no se fa perqué l'ajuntament posava pegas, m'estranya d'uns polítics tant donats a figurar. Qualcú sap res?

Miquel Sánchez

Re: Alternativa 2011.

Miquel Sánchez | 26/05/2010, 08:07

Joan has quedat com un rei ara, ha ha.

Bé, al Port de Pollença s'està donant a turistes i residents un full amb la informació minifestació del proper dimecres, el full està en anglès, i entre altres coses parla de brutor a les platges, falta de mantiniment als contenidors de fems, i altres mancances.

Garci

Re: Alternativa 2011.

Garci | 26/05/2010, 07:58

La veritat és que amb aquests cinc a l'ajuntament no faltaran ganes, ni il·lusió ni feina.

Enhorabona companys! La única llàstima és no poder posar a molts altres membres d'Alterntiva que son igualment vàlids per portar aquest projecte endavant.

Ara domés falta esperar i al 2011 a governar!

Joan C

Re: Alternativa 2011.

Joan C | 26/05/2010, 07:52

La veritat es que na Tonina i na Cris donen molta qualitat a la imatge. Heu fet fotochop? en Pepe pareix que està una mica més prim (deu ser que no l'han agafat de costat)

Miquel Sánchez

Re: Alternativa 2011.

Miquel Sánchez | 26/05/2010, 07:46

Filòsof ??? Una nova faceta meva que desconeixia.

Per cert la foto no ha quedat tan malament, això sí, està molt cremada a la part de darrera, s'hauria d'haver tancat un poquet el diafragma o reduir la velocitat d'obturació, però com segur que va fer en "automàtic", res a dir. Quina filosofada, si al final tidrá raó en Tito.

idoi

ànim

idoi | 26/05/2010, 06:48

cap d'ell ademes implicant en cap cas de corrupció di de mangoneig, cosa que algusn partits no poden dir...

Follonero

Re: Alternativa 2011.

Follonero | 26/05/2010, 06:46

Si Tito, Ramón és molt bon tipo per sortir de marcha i per el que sigui, generòs i honrat (qualitats que no sobren avui en dia). En Miquel a més a més de filosofar a demostrat ser molt treballador. I t'has olvidat de na Tonina i na Cristina joves i sobradament preparades com deia l'anunci. Ahhhh i el del centre és un tal Pepe Garcia, ell tot sol a fet més feina aquesta legislatures que tots els regidors amb dedicació exclusiva junts.
Vamoooossssssssssss!!!!

Santiago

ÁNIMOS!!!!!!!

Santiago | 26/05/2010, 06:42

Buenos días:
Enhorabuena a Alternativa por tener las cosas claras, marcar una ruta y no desviarse de ella. Enhorabuena buena por todo el trabajo realizado, que no es poco.
A vosotros cinco: muchos ánimos, adelante y que no decaiga!!!!

Tito

Vaya quinteto

Tito | 26/05/2010, 06:23

Vaya quinteto, el ramon buen tipo para salir de marcha con el, el sánchez para filosofar, joer lástima que no esté el garci, es gracioso y divertido.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb