URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sí, fèiem falta

Alternativa | 27 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

A la legislatura passada, malgrat no tenir representació, vàrem ser capaços de descobrir les irregularitats i les parts i quarts que es feien al Port, mentre que els altres partits de l’oposició, tot i tenir representació, preferien mirar cap a una altra banda. Superades les eleccions, la feina ben feta ens va portar a tenir un regidor al consistori. Un cop dins, això ens ha facilitat molt la feina pel bé del municipi (més de 50 mocions, centenars de precs i preguntes als plenaris, denúncies...) i ha possibilitat que poguem descobrir un bon nombre d’irregularitats molt greus.

Possiblement la irregularitat més flagrant, espectacular i repetida és la manca de contractes a moltes de les empreses que feien i fan feina per l’Ajuntament, fins i tot alguna de familiars del regidor de serveis.

També hem destapat irregularitats comptables del Festival de Música, que durant anys no hapresentat els comptes a l’interventor municipal, tal i com marca la llei. I això malgrat rebre més de 300.000 euros de doblers públics.

Casos irregulars n’hem descobert molts d’altres, però el darrer descobriment l’hem fet al indagar sobre perquè el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible no s’ha realitzat en les formes i data previstes. Les irregularitats no són poques i com més ens hi endinsam, més en surten (...):

En resum, que l’ajuntament aprova fer un Pla de Mobilitat i no demana un pressupost i un projecte a la millor empresa, sinó que ho demana a tres empreses que mai n’han fet un. D’aquestes empreses, justament només es presenta la del familiar d’una regidora. No és estrany que guanyi si les altres mai han fet un pla ni els interessa fer-ne un. No tindríem res a dir si tot s’hagués fet de manera correcta, però tant en la forma de contractació com en el resultat hi ha una sèrie de clares irregularitats que no han estat explicades.

El nostre lema electoral va ser FEIM FALTA, i ho anam demostrant dia a dia, amb feina constant i cada cop que destapam irregularitats fetes pel nostre ajuntament amb els nostres doblers, que es gestionen de maneranefasta i perjudicant el bé comú.

No sabem si la justícia intervindrà i si s’arribaran a depurar responsabilitats penals en aquests temes. Però el que sí sabem és que està en les mans dels ciutadans el canviar aquesta situació. Hem demostrat que hi havia formes alternatives de fer oposició i al 2011 volem demostrar que hi ha Alternatives al govern.

L'urxella 23 en pdf.

 

 

 

Comentaris

JRV

Progresar

JRV | 28/05/2010, 10:30

Estic content de que, EN PLENA TEMPORADA alguns que vull creura que pensen en clau colectiva, tenen ànims de convocar una manifestació. Per a mi, només que hi vagin 3 persones ja és un èxit, en una societat egoista i individualista del que el Moll n'es bon exemple. Però penso que l'experiencia negativa del que és l'equip de govern?, aquest darrer especialment ha de servir sobre tot perque a les eleccions de 2011 la gente s'ho repènsi abans de votar...o no voti per no donar greix a tant de cantamanyanes.
Trobo a faltar alguns motius mes socials a la convocatoria: escoles, tercera edad (manipuladissima a alguna associació!!), dinamització cultural, sanitat ..etc.Però soc conscient que no és pot pensar en tot i molt fan els que convoquen.

jrv

UMP

jrv | 28/05/2010, 10:18

UMP ha sigut decepcionant. Es molt bo de fer manipular els "sentiments" anti-pollencins i fer victimisme. Una altra cosa es destinar temps i fer feina per el colectiu de ciutadans del moll, mes enllà de les festes, els Reis i Sant Antoni i l'explotació de les platges.
Si aquest es "tot el programa", val mes deixar-ho anar per a gent mes seriosa i rigorosa.

Follonero

Matisació

Follonero | 27/05/2010, 18:53

Me menjat un tros del missatge.Alternativa no sols ha denunciat sinó que ha treballat de forma seriosa per millorar la situació

Follonero

Unió d'nteresos d'alguns Molleros.

Follonero | 27/05/2010, 18:48

Unió Mollera Pollencina no ha demostrat mai defensar els interesos dels molleros ni quan s'ha vinculat al PP ni quan ha anat separada, sols ha defensat els interesos d'uns quants. El Port de Pollença fa temps que pateix una situació d'abandonament i no s'ha sabut res dells fins que no s'han acostat les eleccions. Han estat dos pics a l'equip de govern i no han fet res per el port.
Si hi ha un partit que ha denunciat la situació del Port aquest ha estat Alternativa, esper que els Molleros o tenguin ben clar

JRV

UMP

JRV | 27/05/2010, 17:02

Esta be que es deslligui del PP, es la seva opció lliure. No se si també s'ha deslligat de " Nitos" i altres personatges.
El que a mi me sembla es que també està deslligada del Moll, o al manco, el que jo entenc com a interessos col·lectius del Moll.

Alternativa per Pollença

Re: Sí, fèiem falta

Alternativa per Pollença | 27/05/2010, 14:16

Ens han avisat de que Unió Mollera Pollencina es deslliga del PP. Aquest és un rumor que fa mesos que es ve donant.

Miquel Sánchez

Re: Sí, fèiem falta

Miquel Sánchez | 27/05/2010, 10:16

Sembla que la nostra Toñi s'ha indignat, publicat a cartes al director de DM

=========
Si realment té tantes ganes de ser servidor públic, faci el que hem fet la immensa majoria dels funcionaris: tregui unes oposicions. Estan obertes a tothom. Així, tal vegada, vostè seria l´únic treballador de l´administració que, amb bona llet, s´esforçaria i se mataria per fer tota la feina que els altres no feim.

Alternativa per Pollença

Re: Sí, fèiem falta

Alternativa per Pollença | 27/05/2010, 08:31

És possible que quan obriu l'Urxella en pdf i aumenteu el tamany, vegeu les lletres borroses. Només s'han d'esperar uns quants segons i la imatge es veu perfecte.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb