URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La manifestació.

Alternativa | 28 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

El proper dimecres 2 de juny hi ha organitzada una manifestació contra l’estat d’abandonament en que es troba el Port de Pollença (10:00 hores a la benzinera del Port de Pollença)

Que un grup de ciutadans independents hagin decidit organitzar aquesta manifestació hauria de fer reflexionar primer  a l'executiva de l'Associació de Veïns del Port de Pollença.La gent no vol una associació que es centri en les platges, en  tenir un club social, fer sopars... Una associació de veïns ha de facilitar la participació en la vida pública dels ciutadans  i  arreglar els seus  problemes pel bé de la comunitat. I al Port hi ha molt de problemes i una situació realment lamentable davant la qual l'Associació no només no ha protestat sinó que ha col·laborat amb la seva actuació a les platges.

Igualment és un serio avís per UM i PSOE de que la paciència de la gent s'està acabant.Com diuen al manifest ja s'han cansat de l'amnèsia crònica dels governant i de les seves promeses incomplides cada quatre anys.  I no és la primera vegada que la gent el Port demostra el seu malestar, recordam que davant la manera en la que s'havia fet l'experiment de peatonització de la primera línia ja  es van recollir 1016 firmes que van menyspreades per la regidora del Port. Ara què farà?

De l'exposat pels ciutadans compartim les seves queixes per les deficiències de serveis bàsics i fonamentals com les platges, la neteja, la jardineria... A tots aquests temes hem denunciat la manca de control i feina en la seva gestió per part dels regidors responsables, descobrint importants irregularitats origen d'aquestes deficiències.

A les seves queixes també trobam un tema clau com el de la mobilitat, ja que reclamen aparcaments i vials d'accés a la platja. Un altre exemple del que produeix la forma de governar d'UM i PSOE a Pollença. Fa mesos que s'hauria d'haver presentat un document amb un anàlisi del tema de la peatonizació del Port, però clar per motius que ja són "familiars" a Pollença s'havia de donar la feina a  una empresa sense experiència  i després no han estat capaços d'exigir  el compliment de la feina a la que s'havien compromès. 

 La Gola seria també un bon exemple, un lloc on s'han multitud  de fotografies  a  la seva major glòria però que han estat incapaços de saber gestionar i mantenir.

Com diuen aquests ciutadans; ja és hora de reaccionar i entre tots cercar solucions, no només al Port sinó a tot el municipi. Tenim un potencial impressionant però cal  posar-se a fer feina de valent, ja que la situació econòmica és molt complicada.

Aquest és un resum de les peticions de la manifestació

Lamentablemente tiene muchas deficiencias:

1. Se han construido “viviendas dormitorios” en vez de hoteles o zonas residenciales de alto estatus social.

2. Sin viales de acceso a la primera línea de la playa el turista no puede acceder a la playa.

3. Inexistencias de párkings que conlleva la dificultad del acceso a Port Pollença.

4. Total descuido de la playa.

5. Limpieza deficiente.

6. Sistema deficiente de recogida de basura.

7. Gestión ineficiente de la basura de reciclado.

8. Mobiliario urbano descuidado.

9. Falta de señalización eficaz y adecuada.

10. Servicio de jardinería ineficiente.

11. Insuficiente vigilancia policial.

12. Habilitar baños públicos.

13. Embellecer todo el Port Pollença.

14. Parque privilegiado de “La Gola” abandonado en sólo 1 año.

Resum document pdf manifestació.

Text desenvolupat i argumentat.

 

 

 

Comentaris

Hans

Elima

Hans | 04/06/2010, 12:46

y Pollença y Formentor. Aqui no se acaba !

tots junts: alçau-vos!

Re: La manifestació.

tots junts: alçau-vos! | 04/06/2010, 10:48

h(ttp://www.facebook.com/pollencinsalcauvos

ELIMAR

MERDA A ES MOLL

ELIMAR | 04/06/2010, 10:10

TAN SOL VOS DIC QUE ENS HEM DE MANIFESTAR UN PIC AL MES, SI ES POSIBLE EN DIMECRES PER FER SOROLL I A VEURE SI MOS FARAN CAS. ESTEIM FINS ALS NASSOS DE QUE NO ES FASSI RES. A VEURE COM HO FAN SI SEGUIN ALÇANT LA VEU.
VOLEM EL MILLOR PER EL MUNICIPI DE POLLENÇA (QUE TAMBÉ SON ES MOLL I CALA SAN VICENÇ).

Pepe

Re: La manifestació.

Pepe | 01/06/2010, 11:09

Molt bo Miquel, que diferent seria Pollença amb unes associacions de veïns de veritat i un equip de govern que no reaccionés només quan s'arriba a la premsa.

Miquel Sánchez

Re: La manifestació.

Miquel Sánchez | 01/06/2010, 10:17

A la "mili" li deien "SAFARI", i era quan tots els soldats feien neta la caserna, doncs avui al Port de Pollença hi ha SAFARI, enlluerna !!!

Información

Re: La manifestació.

Información | 01/06/2010, 06:59

Hoy en IB3 TV a partir de las 9:30h en Desayunos - Entrevista de los Organizadores de la Manifestación del Puerto Pollença

Pepe

Rafel

Pepe | 30/05/2010, 21:51

Rafel és clar que el primer punt cridava i crida l'atenció, al facebook també ha sortit el tema i no és casualitat que aquest punt hagi desaparegut als cartells. És clar que als organitzadors de la manifestació hi ha varietat de persones i idees.

Crec que si hem destacat per alguna cosa a Alternativa ha estat per no deixar-nos lleva per la inèrcia. No ens vam deixar llevar ni per la inèrcia de pactar amb UM, ni per la inèrcia de no denunciar les coses clarament com al cas d'en Mito, en Martí o el festival , a la prova de peatonització... Hem estat tots sols a molt de temes.

Igualment tampoc crec que s'ens pugui acusar de fer coses en funció de guanyar quatre vot;ens hem ficat en tots els temes sense por. Només has de comparar la feina que hem fet a l'oposició amb la que han fet i fan altres partits que prefereixen no molestar a ningú.
Com ja he dit coincidim en la majoria dels problemes denunciats i en les responsabilitats dels mateixos però no en algunes de les solucions proposades. Ni més ni manco.

JRV

Manifestació

JRV | 30/05/2010, 19:48

Te raó "Praxedes" amb el primer punt, i ho sento per la gent convocant que ha tingut aquesta iniciativa, però a mes la resta de punts tenen una manca de sensibilitat social i solidaria que el veig preocupant, a mes de que visio de futur, ben poca, i la questió del Parc de la Gola n'es un bon sintoma. Sembla " mas de lo mismo". I no dubto de la bona fe de Paco de Trebol, pero a part d'ell i alguns mes , de UMP no espero gran cosa, i a la vista de las reivindicacions, tampoc grans idees.

rafel

praxedes i la manifestacio

rafel | 30/05/2010, 18:32

Estic sorprès de que el que vaix apuntar tingue resò i a més amb rotunditat i lucidesa.Amics "alternatius"( si u sou) no vos deixeu dur per l'inèrcia i les males companyes ni per les ganes de guanyar(?) quatre vots.

Follonero

Re: La manifestació.

Follonero | 30/05/2010, 09:58

Paco Trebol candidat i Juan Aguilar portaveu per UMP. "Gent nova, amb ilusió" i empenta per defensar els "nous " valors del Grup Unió Mollera Pollencina i aconseguir que el port de Pollença recobri el seu esplendor.
Per això calia més que seguisin dins el PP

Follonero

Un any per les eleccions

Follonero | 30/05/2010, 09:10

Ànim que ja sols mos queda un any d'aguantar a n'aquest personal...

Pepe

Re: La manifestació.

Pepe | 30/05/2010, 08:30

No l'havia comentat però ahir vaig al·lucinar amb la notícia publicada al diari UH.
"El Ayuntamiento planta cara al ruido y limita el horario del cierre de los bares".

Simplement per que podau veure com funciona el batle i l'equip de govern en conjunt. El divendres a les comissions prèvies al ple, al punt de varis (no era a l'ordre dle dia) el batle ens va mostrar (no ens va donar cap còpia)un normativa per regular l'horari de bars, discoteques... Va dir que ja ens donarien còpia i que es presentaria en un proper ple, no al ple del dijous que ve.

I al dia següent trobam a la premsa que es diu que la normativa s'aprovaria al ple d'aquest dijous...

Tot plegat demostra la improvisació i com una vegada més a l'equip de govern l'importa més la premsa que la representació democràtica que som els partits de l'oposició

Pepe

Re: La manifestació.

Pepe | 30/05/2010, 08:22

Hola Praxedes, respecte al primer punt ja he comentat que al resum no té sentit i sona fatal. Al text complet(tens un enllaç a l'article) si que té la seva lògica ja que es comenta com l'augment de la població del Port no ha estat acompanyada de un creixement paral·lel de serveis bàsics.

És clar que tots tenim una responsabilitat en el que passa on vivim i que no es pot donar la culpa només als polítics. Normalment aquests són un reflex de la societat.

Jo no podré anar a la manifestació ja que no estic de baixa per depressió i he d'anar a fer feina però si no si que aniria. Com he dit no coincideix amb tots els plantejaments de tots els organitzadors però em sembla important que la gent reaccioni i que pugui sorgir una alternativa a un teixit social paralitzat pel control d'UM.

Praxedes

mal planteada la manifestacion

Praxedes | 30/05/2010, 08:09

Sin entrar en que los puntos 2 al 14 , son ciertos , aunque habria que matizarlos y que el descontento de todos y digo todos los habitantes del Puerto es patente y asi hay que hacerselo ver al incompetente equipo de gobierno ,si no se anula el primer (supongo que los motivos se han priorizado)punto de la convocatoria, es motivo suficiente para no acudir a la manifestacion y mucho menos secundarla, cual sera la noticia "500 molleros acuden a una manifestacion contra una vivienda digna a favor de la construccion de mas plazas hoteleras de alto status social" . Alucinante!!!.Parece ser que los convocantes son la pequeña y mediana empresa y hay que decir que ellos tambien son parte del problema del Puerto de Pollensa, invasion de playas con negocios nauticos, invasion del espacio publico con escaparates, mesas, sillas, atencion y servicio de baja calidad , contrataciones de personal con sueldos bajos e indignos,politicas de precios abusivos en hosteleria y restauracion; si la gallina de los huevos de oro ,que era el Puerto de Pollensa, ha muerto ,no solo hay que culpar a la dejadez del Ayuntamiento porque tambien han sido culplables gran parte de los tenderos, mercaderes,comerciantes,especuladores inmobiliarios , etc.. Ahora que el negocio se va a la mierda le echan toda la culpa al Ayuntamiento,cuando ellos son una parte muy importante del problema. Asi que si antes del dia 2 no desaparece el primer punto de la convocatoria , propongo NO ASISTIR A LA MANIFESTACION.

Pepe

Re: La manifestació.

Pepe | 30/05/2010, 08:04

No coment

Xisco

No tenen aturai

Xisco | 29/05/2010, 21:51

Això se diu viure de la sopa boba: primer robant a l'autonomia i després a la seguretat social. Un imputat i deprimit de paelles i tocant-se el saxofon. Quina barra.
Aquests han vingut a enriurer-se dels simples mortals!

Preguntón

Re: La manifestació.

Preguntón | 29/05/2010, 20:24

Puede una persona imputada en casos de corrupción que es profesor y que además cobrara de por vida el sueldo de funcionario correspondiente a la categoría de director(a no ser que la justicia lo evite) estar de baja por depresión y tocar el saxofon en la última paellada de UM. Eso no es un fraude por no decir otra cosa?

Idoi

Cinisme municipal

Idoi | 29/05/2010, 20:16

El més cínic que pugui fer un polític per desautoritzar un moviment ciutadà, és dir que és tract d'un moviment polític.

Pepe

Re: La manifestació.

Pepe | 29/05/2010, 15:51

Aquests dies el batle està més que entretengut amb aquesta manifestació, amb reunions amb uns i altres per llevar suport a aquesta manifestació. M'imagin que està utilitzant les mateixes tècniques "genitals" que hem pogut llegir al sumari de l'operació voltor per evitar la reprovació del regidor de serveis.

Pepe

Re: La manifestació.

Pepe | 29/05/2010, 15:48

Una bona puntualització Xisco, sense entrar en el concepto filòsofic i ètic del que significa la política sinó parlant del dur i pur materialisme sempre dic el mateix quan una persona diu que no li interessa la política; dona-me el doblers que portis a la butxaca, ja que no t'interessa que fan amb ells.

Garci

Re: La manifestació.

Garci | 29/05/2010, 15:17

Tota la raó, Xisco. I jo, personalment, estic molt content de que la gent se mogui per defensar el que creu millor, ho comparteixi o no. I en el cas de la manifestació, exceptuant petites coses, jo comparteixo l'esperit del text: el Moll està abandonat.

Xisco

La política també és dels ciutadans

Xisco | 29/05/2010, 15:04

És un moviment sorgit de la ciutadanania, la qual cosa no lleva que SÍ ÉS UN MOVIMENT POLÍTIC, ja que les causes del problema que es denuncia son polítiques (la mala gestió dels governants de Pollença) i la sol·lució només serà política (canviar aquests governants si no son capaços de corregir la seva política). Ho dic perque sembla que qualificar una cosa de "política" sigui desautoritzar-la, i no és així, sino tot el contrari. El que no és, de moment, es un moviment partidista, però polític evidentment que sí.

Pepe

Rafel

Pepe | 28/05/2010, 21:12

Hola Rafel ahir vaig tenir una llarga conversa amb un dels organitzadors de la manifestació.Vam coincidir en la majoria dels problemes i en les responsabilitats dels mateixos però no en algunes de les solucions proposades. Tan de bo hi hagi més gent activa que vulgui dir la seva i que forci als polítics a parlar, dialogar... cal acabar amb el dèficit democràtic que tenim a aquest municipi.

Respecte al primer punt que parla de"viviendas dormitorio"i que al resum no està gens clar té més sentit al text complet quan es comenta com l'augment de la població del Port no ha estat acompanyada de un creixement paralele de serveis bàsic.

Hans

Manifestación

Hans | 28/05/2010, 20:46

Rafael, aqui no se trata de un movimiento político. Lo que se trata es que se arregle el Moll. Ni Alternativa, ni el PP o el PSOE y menos UM tienen algo que ver con la manifestación. Aquí se trata de una respuesta de los Molleros a una gente que nos desprecian. Puedes tener razón cuando hablas del dinero que no entra – y a ti te parece normal que las playas, la limpieza, las calles estén en mal estado?
Lo de las viviendas dormitorio te lo deseo a ti. La gente humilde se merece algo mejor en especial por lo que pagan a 4 o más y que comparten piso. Los que alquilan basura tampoco son representativos del Moll.
A ver, la Francisca Ramón, como Delegada d’eu Moll la mantenemos, la pagamos – o al 8Gavia por el mantenimiento? Estos tienen varios cargos. A que se dedican – a nada.
En lo que concierne las mierdas de perro que pises lo que te encuentras.
Cuando un Ayuntamiento no sabe poner un ejemplo, la gente pierde civismo.
Alternativa siempre ha denunciado a lo que llegamos hoy. Espero que Pepe se llevara un crédito y yo le doy mi voto.

JRV

seny

JRV | 28/05/2010, 20:37

bona reflexió, Miquel.^Pero ja saps, " ni estan todos los que son, ni son todos los que estan". No caigem en l'actitut injusta de generalitzar.

Miquel Sánchez

Re: La manifestació.

Miquel Sánchez | 28/05/2010, 20:00

Exactament Rafel, és una de les coses que li vaig comentar a en Pèpe, quan hagut anglesos jubilats pagant 1000 euros al mes de renda, tot anava bé, ara que els anglesos han fuit i els inquilins són romanesos o sud-americans que just poden pagar 400 euros o manco, ja no va bé.

A Alternativa són molts els que ens hem llegit el manifest complet i els nostres correus electrònics feien fum. ahir.

De totes maneres Rafel, moltes gràcies, però jo vaig néixer al Moll fa 45 anys i he vist des de l'arenalet fins el STAY.

Rafel

manifestació

Rafel | 28/05/2010, 18:40

Estimats "alternatius":no sigueu ingenus.Aquesta moguda,encara que en alguns aspectes sigui aceptable, es dels mateixos que han fet i fan que el nostre municipi es trobi amb la situació que ells ara denuncien.S'aprofiten de la gent que veu com el seu pa de cada dia perilla,i dels partits que no saben on tenen la mà drete.Sino fitxau-vos en el primer punt del seu manifest:"Se han construido viviendas dormitorio........" (boquer).Es que la gent normal no te dret a viure?.Siguem seriosos ( o no),les coses no passen per una merda de ca més o meins.Perquê no es comprometen amb alternatives?

Pepe

Re: La manifestació.

Pepe | 28/05/2010, 15:13

Espectacular vídeo Ichigo.

Respecte al tema del anunci i de les vacacions de la delegada del Port... Suma i segueix.
El canvi és urgent. Ja no resta ningú a UM i al PSOE que doni un cop a la taula?

Miquel Sánchez

Re: La manifestació.

Miquel Sánchez | 28/05/2010, 14:03

Bé, s'han retirat els matalassos i el sofà que havia al carrer del Colomer,just queden els enderrocs d'obra

Follonero

Martini

Follonero | 28/05/2010, 13:51

Aquest era el rumor que havia sentit jo

idoi

Desproposits

idoi | 28/05/2010, 13:46

Com és que la delegada del Moll se'n va de vacances i deixa el seu cotxe tota la setmana a l'aparcament municipal del Moll?

Com és que l'Ajuntament de Pollença permet el desastre de la plaça? Sabieu que Martini havia de fer l'anunci televisiu d'aquesta marca a la plaça de Pollença, i degut a les obres ha decidit fer-ho a Sineu?

Alternativa per Pollença

Re: La manifestació.

Alternativa per Pollença | 28/05/2010, 11:09

Perdonau, però segurament per error, ha sortit publicat un article amb dues fotos i titulat "Concurs" a les 11.30h.

Demanam disculpes per l'error. Sortirà en breu un article a partir d'aquest.

I demanam disculpes a Toni, que havia fet un comentari.

Ichigo

Re: La manifestació.

Ichigo | 28/05/2010, 09:35

Pel que sembla, hi ha molta de brutor a Pollença, fins i tot les platges segueixen sent brutes com fa messos, peró imaginau-vos si fessim la mateixa cosa que el que vull mostrar el vídeo a continuació:
h)ttp://www.ladat.es/galeria.php?m=59&p=3
Si continuam així, el futur serà negre per a tots. Horrible sens dubte.

Miquel Sánchez

Re: La manifestació.

Miquel Sánchez | 28/05/2010, 07:54

(h)ttp://fralokus.balearweb.net/post/87155

10 dies després el carrer Colomer seguix igual

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb