URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Seguim donant alternatives.

Alternativa | 01 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Con sempre esperam els vostres suggeriments, precs i preguntes pel ple del dijous 3 que es realitzara al Casal de Ca'n Llobera a les 20:00 hores.  Les podeu fer arribar a aquest mateix blog, al facebook o a alternativaperpollenca@gmail.com

Seguim amb la nostra feina; presentant mocions i alternatives, mentre UM i PSOE segueixen presentant al ple només el que els obliga la llei.

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 25 de març de 2010    

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 29 d’abril de 2010     

3.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària urgent celebrada dia 21 de maig de 2010     

4.- Aprovació, si procedeix, de l’operació de tresoreria per import de 750.000 euros . L'Ajuntament segueix incomplint la Llei reguladora de les Hisendes Locals. Aquestes operacions es poden fer per un desfasament temporal de tresoreria però es fan per  renovar unes operacions ja existents, un deute a llarg temini. Entre elles 250.000 euros del Festival que fins ara absents a la comptabilitat de l'Ajuntament.

5.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits Residència Social municipal St. Domingo. Despeses sense consignació al pressupost per import de 31.368,40 euros

6.-  Aprovació, si procedeix, de la delegació mitjançant conveni per a la recaptació de tributs municipals i altres ingressos de dret públic entre l’ATIB i l’Ajuntament de Pollença i de l’encomana de gestió a la CAIB per la realització de determinades funcions materials en matèria de gestió tributària mitjançant conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Pollença i l’ATIB. S'hauria de mirar com el fan a  Artà on no s'ha delegat la recaptació i funciona prou bé.

7.- Moció presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa a l’adopció de mesures entorn el denominat cas “Operació Voltor”. Cal personar-se per assegurar-se que es puguin restituir a les arques municipals les possibles danys econòmics que hagi causat aquest pressupte cas de corrupció. Igualment és obligació de qualsevol entitat pública colaborar amb la justícia cosa qe fins ara és molt millorable. 

8.- Moció presentada pel grup municipal PP-UMP relativa a l’acondicionament i altres actuacions a “Ca’n Escarrintxo”.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Demanen tasques de neteja, i que s'habiliti i s'acondicioni el citat espai per tal de poder-hi desenvolupar activitats esportives i  de temps lliure

(porteries, un petit parc infantil...)

 

9.- Moció presentada pel grup municipal PP-UMP relativa a la zona humida La Gola  . Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Demanen que  l’ Ajuntament de Pollença insti  a la Conselleria de Medi Ambient a que la resta de la partida econòmica que tenia el Consorci de la Gola quedi vinculada única i exclusivament a la realització d’accions dins l’àmbit de zona de la gola i així poder  finalitzar la creació del parc periurbà. Una petició complicada quan s'han tudat molt de doblers a la Gola i actualment s'han retallat pressuposts. Igualment demanen que l’Ajuntament insti a la Conselleria de Medi ambient que dins   l’organisme públic  on es prenguin  les decisions  hi hagi els representants municipals.  

10. -  Moció presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV  relativa a deixar d’utilitzar la fumigació amb herbicides. Ja comentada ahir.

11.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN relativa a la inclusió d’escars en el Catàleg municipal de Patrimoni 

A més proposen que l'Ajuntament defesi davant Costes la preservació desl escars actualment existents.

12.- Moció presentada pels grups municipals Alternativa EU-EV i PSM-EN relativa a facilitar als excursionistes el pas al camí de Ternelles 

 Ahir precisament el batle ens va informar que la propietat ja havia posat un contenciós via civil defensant que el camí és privat. L'Ajuntament defensarà el caràctes i ús públic del camí.

El que demanam conjuntament amb el PSM és una millora del servie actual. que l’Ajuntament posi a la seva pàgina web informació per tal de facilitar  l’excursió, que la informació i instàncies estiguin disponibles a les oficines d’informació turística i que es posi un senyal informatiu en les immediacions de la tanca de Ternelles on s’expliqui el sistema per poder accedir al camí i les condicions que hauran de respectar els excursionistes.

13.- Moció presentada pels grups municipals PP-UMP, Alternativa EU-EV i PSM-EN relativa a la modificació de l’article 60 de l’ordenança municipal de policia i bon govern

 Ja comentada a una article anterior.

14.- Propostes/Mocions d’urgència.

Al final esperam que s'arribi a complir  el que es va dir a la comissió i no a la premsa i que no es presenti la nova ordenança sobre el tancament nocturn de bars i discoteques que no tenim

 II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

 

Demà manifestació al Port de Pollença

 

Comentaris

Pep

Poble

Pep | 02/06/2010, 09:10

jo apost per "Guerrila Garden"

Hans

Manifestación

Hans | 01/06/2010, 21:12

Pollença es tu Moll ! Mañana te espero a las 10h

Hans

Re: Seguim donant alternatives.

Hans | 01/06/2010, 20:58

Mira Biel, totalmente contigo en todo – en todo ¡Pero también sabes “Diversión prohebida” Musica en vivo prohebida, - si no es uno es otro que se queja ¡En los tiempos de Coconuts se quejaron desde Palma… y al final quedo en evidencia un vecino del Puerto – además día de cierre ¡
Aquí no esta definido lo que queremos – Arenal? o algo superior?
Turismo familiar? Que es esto? Se aburren los hijos? Se aburren los padres?
Mientras faltan los servicios básicos por parte de la AAVV y del “Magnifico Ayuntamiento de Pollença”. Que se puede o se tiene que hacer?
Mira, intentamos algo.- algo!
Pienso como tú, pero tampoco quiero desanimar a los que piensan arreglar el Pueblo.
El asunto queda político – y lo sabemos los que vivimos el trabajo de Pepe y de Garci día a día.
El resto de los del Moll aun descubren la realidad! Mientras tanto apoyo la manifestación – tarde pero mejor que nada – o no?
2000 firmas esta noche valen por un despertar del “Muerto Pollensa” y de un Equipo de Gobierno (que nos engañara como siempre). Ellos, los manifestantes, no lo saben.

Pepe

Re: Seguim donant alternatives.

Pepe | 01/06/2010, 20:23

Fa un moment m'han dit que els manifestants havien reunit més de 2.000 firmes de suport a la manifestació. Tot un èxit.

Crec que els debats que s'han obert a partir d'aquesta manifestació són molt interessant i que demostren que aquest poble encara està molt viu.

idoi

equip de (des)govern

idoi | 01/06/2010, 19:37

Biel, jo penso que qui ja fa estona hauria de tenir un pla és l'equip de Govern, que amb tantes dedicacions exclusives està gratant-se la panxa.
Ara que ve una manifestació corren per parlar amb tothom, mente, han deixat passar tres valuosos anys, des de Maig del 2007, on el moll ha anat cap endarrera...

Perquè tenim una delegada del Moll, si per l'únic que utilitza el càrrec és per deixar el cotxe a l'aparcament municipal de manera gratuita quan se'n va de vacances?

Miquel Sánchez

Re: Seguim donant alternatives.

Miquel Sánchez | 01/06/2010, 19:26

Turgut, tot amb la seva mesura correcta es bo.

Garci

Re: Seguim donant alternatives.

Garci | 01/06/2010, 19:25

A mi també m'ha semblat bastant correcte l'actuació a IB3. S'ha explicat el problema del Moll i prou.

I una cosa que m'ha agradat: han comentat que a partir de la convocatòria el Moll s'està fent net. Que això és una primera victòria.

I estic bastant d'acord amb en Turgut, si oferim Magaluf, recollirem Magaluf. Entre un i altre model, hi ha d'haver la solució.

Miquel Sánchez

Re: Seguim donant alternatives.

Miquel Sánchez | 01/06/2010, 19:24

ha ha que bo Biel, encara record quan a La Gran Vía madrilenya en vaig trobar amb un cartell a una agència de viatges que posava "FIN DE SEMANA EN PUERTO POLLENSA, ENTRADAS EN MARCHA FRESCA INCLUIDAS", "quin tiempos", aquesta discoteca pot servir d'exemple viu, la voracitat urbanitzadora al Pinaret va fer que fos denunciada per renous i tancada, ara l'anyorem, no por la edat que ja tenim i no estem per això, ha ha, però serveix d'exemple, abans el Port de Pollença era un lloc turístic, i ara és un lloc on es pot fer turisme, hi ha una gran diferència.

turgut

Re: Seguim donant alternatives.

turgut | 01/06/2010, 19:19

Hans, a mi me ha parecido una intervencion correcta.
Per altra banda, si lo que volem es un turisme de sardines a la platja i pelotassos a les tantes, apaga i vamonos. No podem oferir lo d'Alcudia o Magalluf. Hem d'oferir tranquilitat, natura, oci, benestar, artesania, cultura, pero per tenir meneos de culo i boquerones fritos, val mes que mos dediquem a una altra cosa. I si aquesta es lúnica manera de subsistir, jo m'estim mes morir.

biel

Manifestació

biel | 01/06/2010, 17:56

Eso esta muy bien Hans,pero lo que no me parece y creo oportuna es que ha estas alturas "LA PLATAFORMA" ya debería tener un plan de lo que quiere o mejor de lo que necesita el turista ¿qué oferte le damos?.Sol,playa y luego ¡que! que se lave los dientes i a la cama.
Hans no tenemos nada en el Port y si alguien -por ejemplo-monta un chiringuito en el paseo o algo parececido como se hace en la mayoria de playas o sitios turísticos o algo parecido,enseguida le ponen el pie en el cuello y eso a los turistas les gusta.Los que tienen comercio a las 12.00 hrs de la noche no hay nadie que tenga abierto y todos esas paraditas entretienen al turista.He estado en sitios con playas grandes y poder comerse unos mariscos,una paella,o simplemente unas sandinas al pie de la playa es un deleite (por ejemplo aquí en Mallorca Cala Agulla).
Y por la noche ¿donde se puede menear el "culo" y tomarse unos "pelotazos" pues se van a Alcudia.
Todo eso de la cuciedad la falta de conservación etc,etc,estoy de acuerdo y por ello apoyaré la manifestación,pero por lo demás cuasndo se le pide un "duro" a los que se llaman empresario para alguna mejora en el Port " nasti de plasti".
Eso ha sido así desde siempre, y repito lo de IB3 muy flojo,me ha dado y mucho la impresión que el Sr.Cabrer tiraba mucho hacia la primera linea.¿Porqué no se manifestaron cuando hicieron la linea de cicunvalación?.Yo creo que el problema no es ese de que los coches,autocares con pasantes no se paren en el Port,yo diría más bien que es un problema comercientas y guias o compañías de transporte.No ye parece.
Bueno amigo Hans "fins demá".
Un saludo
Biel

Hans

Manifestación

Hans | 01/06/2010, 16:04

A primera vista parece que la actuación de Cabrer y de Annika ha sido floja en IB3 – a primera vista. Lo cierto es que se opto por una manifestación ciudadana, sin ningún grupo de interés. El mensaje principal del malestar de los Pollensines-Molleros ha llegado con educación sin fondo de agresividad. Con mi agresividad y mi pena por el Puerto la hubiera cagado en IB3.
Este es un principio, paso por paso iremos a mas.
Ya se está pidiendo autorización para una segunda manifestación en un mes y esta será menos cortes…
Los organizadores de la manifestación representan un Pueblo educado – hoy se pide – mañana se exige. La manera de actuar cambiara según los resultados.
Lo que faltaba en nuestra convocación es invitar a todos los Pollensines a participar – somos el Puerto de Pollença.

Miquel Sánchez

Re: Seguim donant alternatives.

Miquel Sánchez | 01/06/2010, 15:31

Corregit, gràcies Biel.

Estic amb tu el Port ja està tudat, però és recuperable.

Biel

Data ?

Biel | 01/06/2010, 15:14

"precs i preguntes pel ple del dijous 1". Em sembla que dijous és dia 3, corregiu el lapsus que hi faltarà gent :-)

Biel

Manifestació

Biel | 01/06/2010, 15:03

He vist ambdos per Ib3,m'ha peregut molt pobre el dialeg,ja saben le problematica del Moll,pero no hi ha cap comerciant,hotelé,restaurador que doni una alternartiva de cara la tirisme.Els turistas que venen al Moll no tenen res de res y mal servei.¿Perque els clients de Sant Vocens,L'horta,Formentor etc,no es turen al Moll,encamvi si van a Pollença a sopar,a dinar,a fer vetllada i altres.La xerrada del Sr.Cabrer m'ha semblat molt bé pero m'ha semblat quel seu paré ere sobre tot de cara a la primera línea ¿i els alstre que?N'Anica ha dit que Alcudia podia anar a compré amdb el cotxe i en el Moll i ha d'anar amb bixicleta.Anica el Moll no es tan gran i si tots anassim a peu o amb bixicleta crec que le casa aniria millor.Det amb tot lo altre ja fa estona que ho sabem "la marde mos menja"els videos mostran una petita part del lo q'ha,pues lo ques derrera l'escola Port de Pollença alló pereix el vater dels cans.Tenim molt per a discutir,pero si en el Moll no es comensa de cero - El Moll ja está tudat- no harrecglarem res.Això no tge cure si no feim un pla consensuat de lo que's vol per el Port de Pollença.!Que prenguin mostre d'Alcudia!Que poc a poc del fanc el quinyet y la merda han fet un poble proper,a on els turistas -que's de lo que vivim amb un al porcentatxe a Mallorca-tenen molstes altenativas de esbarjó.
Be de totes maneres anire a la manifestació aveure mem que pasa,pero mentre elpoble no sigui conscient de cambia aquest Ajuntament (El batle i els qui li van derreras)será cpm fer reiches dins l'aigua.
Biel

Garci

Re: Seguim donant alternatives.

Garci | 01/06/2010, 13:01

Hola Ichigo, la notícia és nostre, a partir de la moció que presentam instant a l'ajuntament a presentar-se com acusació en el cas Voltor, per vetllar pels interessos dels pollencins.

Per això estem molt contents de la notícia.

Ichigo

Re: Seguim donant alternatives.

Ichigo | 01/06/2010, 12:41

He descobert una nova notícia des d'ABC:
www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=403876
"El Ayuntamiento de Pollença debatirá si se persona como acusación particular"
Què opinau de la notícia?

Alternativa per Pollença

Re: Seguim donant alternatives.

Alternativa per Pollença | 01/06/2010, 11:49

Al·leluia Joan.

Avui al Mundo.

LOS VECINOS DE GOTMAR ´CONGELARÁN´ SU IBI
www.ajpollenca.net/noticies/visorpremsa.ct.html?id=433699&file=.pdf

També es parla de la reunió entre na Francisca i els veïns del Port.

Joan C

LLums del parkin de la Gola

Joan C | 01/06/2010, 11:12

No se si es per la manifestació, però qualcú va fer "l'inmens esforç" després de un més desde que en Pepe o demanàs al ple d'apagar els llums del parkin.
Sembla que desde disabte ja no s'encenen. Sembla mentida que costi tant solucionar qüestions tan sencilles

Alternativa per Pollença

Re: Seguim donant alternatives.

Alternativa per Pollença | 01/06/2010, 11:07

Avui al diari Balears surt la nostra denúncia de que la regidora del Port, na Francisca Ramon va mentir el diumenge a la reunió amb els convocants de la manifestació quan va dir que el pla de mobilitat ja s'havia fet (li dedicarem més d'un article al tema).

També surt la reunió d'Assemblea per Mallorca a la que vam assistir el dissabte (vam arribar tard i no sortim a la fotografia).

Miquel Sánchez

Re: Seguim donant alternatives.

Miquel Sánchez | 01/06/2010, 10:27

Avui al BOIB, si conèxeu algú dels afectats els hi deis que els cerquen

Notificació de tràmit d’audiència i oferta de condicions relativa
a l’autorització temporal d’ús per ocupar un lloc base d’amarratge
a les instal·lacions portuàries del Port de Pollença.
Per desconeixement dels interessats o per ignorar l’indret en què es
troba/en o no haver estat trobat/ades al/s seu/s domicili/s i per donar compliment
d’allò que preveu l’article 59.5 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de
Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment
Administratiu Comú, es notifica a les persones esmentades a l’annex, el tràmit
d’audiència i oferta de condicions relativa a l’autorització temporal d’ús per
ocupar un lloc base d’amarratge a les instal·lacions portuàries del Port de
Pollença (els expedients es troben a la seva disposició a l’E. P. Ports de les Illes
Balears, situat a: C/ Vicente Tofiño, 36, Coll d’en Rabassa. Palma)
A l’efecte del tràmit d’audiència, es comunica a les persones interessades,
que s’oferten les condicions en que, en el seu cas, podria atorgar-se l’autorització
per a què en un termini màxim de 10 dies hàbils pugui acceptar-les, o en el
seu defecte, al·legar i presentar els documents i justificants que estimi pertinents
(art.84 de la Llei 30/1992), significant-li que la no acceptació de les condicions
implicarà, en el seu cas, l’exclusió de la llista d’espera.
Palma, 17 de maig de 2010
El vicepresident executiu de
Ports de les Illes Balears P.S.
Antoni Armengol Garau
Nom Ref.
Fullana Martí, Miguel Ángel AM7 10-AD-POL 2009
Viñamata Martorell, Mª Soledad AM7 11-AD-POL 2009
Ibáñez Ros, Francisco José AM7 14-AD-POL 2009
Torres García, José AM7 19-AD-POL 2009

* Reproducció del BOIB no cal aplicació de la LOPD

JRV

Blogs de UM-PP-PSOE

JRV | 01/06/2010, 09:56

Segurament, Toni, als BLOGS de Psoe, UM, PP, UMP, Unpi podràs expressar amb mes "llibertat" la teva opinió, ja que als de Alternativa ( URXELLA) i al del PSM no tens prou "comprensió".
Prova-ho, estic ansios per llegir-te a aquests " blogs invisibles" tan receptius i dialogants. Ja ens diràs com t'ha anat.

Garci

Re: Seguim donant alternatives.

Garci | 01/06/2010, 09:00

Fa una estona Cabrer i Anika han parlat per IB3 sobre la manifestació de demà al Moll.

La reivindicació és molt clara i senzilla: el Moll està abandonat, brut, ple de forats i hi falten aparcaments. L'únic que volen és millorar aquests temes.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb