URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Més feina i menys parts i quarts.

Alternativa | 02 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

El diumenge passat la regidora del Port de Pollença ( a la que els seus socis de "l'equip" no van acompanya)  es va reunir amb alguns dels organitzadors de la manifestació d'avui i voliam comentar alguna de les coses que es va dir a aquesta reunió.

A les queixes del veïns  hi ha un tema clau com el de la mobilitat, ja que reclamen aparcaments i vials d'accés a la platja. La regidora va dir que ja s’havia fet el pla de mobilitat,  i que només s’havia d’executar. Això no és cert, l'empresa del seu nebot ha incomplit el contracte (fa tres mesos que s'havia d'haver lliurat el pla de mobilitat) sense que l'equip de govern hagi fet res. Només s'ha lliurat una part del pla.

  A més a més hem de recordar que al punt 6 del contracte diu; "s'exigirà una entrega inicial (diagnòstic, propostes i seguiment) sobre la peatonització de la primera línia del Port de Pollença entre el Port i Llenaire. " A dia d'avui res de res i això que el contracte es va signar el 30 de juny de l'any passat. Això són dades i la triste realitat però clar per motius que ja són "familiars" a Pollença s'havia de donar la feina a  una empresa sense experiència  i després no han estat capaços d'exigir  el compliment de la feina a la que s'havien compromès.

La regidora a l'igual que tot l'equip de govern haurien mentir menys i s'haurian d'haver dedicat fa temps a fer més feina cercant la gestió més eficaç dels doblers públics i no  prioritzant afavorir a empreses familiar

 El que és cert també és que el primer i únic document que de moment ha lliurat l’empresa, el va fer al darrer ple, després de la nostra denúncia del favoritisme i incompliment que havia hagut a aquesta contractació. Aquest document només és una part de la seva feina, o sigui l’anàlisi, de diagnòstic només hi ha sis pàgines i faltaria tot el que són les propostes d’actuació. Un altre dia analitzarem aquest document que ens sembla prou deficient.

A la reunió la regidora també va dir que havia el projecte de fer un aparcament al solar davant de l'Eroski a l'entrada del Port? Un projecte que només ha de conèixer ella. A veure si ara han d'esbucar la paret de pedra seca i llevar l'aparcament ja fet. La regidora no va saber que contestar quan els veïns li varen dir que el batle havia dit que no es faria aquest aparcament que els havia promès.

Un altre tema que va comentar és que no es podien fer vials  als solars públics al costat de la via de la circumval·lació, per que havia una normativa que prohibia deixar obertes portes cap a la carretera als col·legis, poliesportiu... !!! Evidentment es poden fer vials sense necessitat d'obrir cap porta  cap a la carretera a les instal·lacions municipals.

 Tampoc serveix l'excusa que va donar de que el que és públic funciona molt més lentament per excusar el tema de la neteja viària i de les platges. És clar que la contractació pública te unes normes que no te la privada (encara que UM i PSOE a Pollença més d'una vegada no han complit aquestes normes) però no tant per justificar més de dos anys sense contracte a la neteja viaria; si les coses s'haguessin fet bé, com tard a finals del 2008 ja podia haver estat solucionat.  I no tant com per justificar començar la temporada sense serveis a les platges; el problema és coneixia des d'octubre de l'any passat i fer el que han fet; un nou concurs amb la rebaixa del canon hauria d'haver estat llest a principi d'any. Però quan falta feina i sobren parts i quarts passen aquestes coses.

 A la reunió també els veïns també van fer unes acusacions a la participació del regidor de serveis a una empresa que té un deute que forma part del deute  de les platges de l'Associació de Veïns del Port amb l'Ajuntament. Pensam que és l'obligació de la regidora comprovar aquestes acusacions sobre un dels seus companys d'equip de govern. Clar que si no va fer res quan nosaltres vam presentar proves objectives de les facturacions il·legals d'aquest regidor menys farà en aquest cas. I així seguim...

Cal un municipi en què  l’activitat políicia es desenvolupi amb honestedat, amb  més Informació, transparència, comunicació i participació.

 

 Enhorabona a tots els que van fer possible i van participar a la manifestació. Ja és hora de que hagi un moviment ciutadà independent i reivindicatiu.

Album de fotografies de la manifestació 

Una imatge val més que mil paraules.

 

 

 


Avui manifestació al Port de Pollença, entre tots podem.

 

 


Comentaris

Maki

selecció

Maki | 03/06/2010, 19:28

Fca. Ramon i Joan Cerdà pretenen que a la propera manifestació només hi podran anar el que passin unes proves selectives. No es podrà dir segons que.
Així no es sentiran inconveniencies com "habla castellano, etc."
El motiu de la manifestació es lo de manys...

Joana

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Joana | 03/06/2010, 11:49

Es sent i ben clar, una llàstima, gent amb el cervell d'una formiga n'hi ha per tot. I dic llàstima que se senti perque la majoria de reivindicacions eren justes i ben argumentades, però ja sabem de sobres que en totes les concentracions hi ha gent que no s'entera de la missa la mitat.

Alternativa per Pollença

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Alternativa per Pollença | 03/06/2010, 08:27

No té desperdici la duresa de la columna d'opinió de Llorenç Riera al Diario de Mallorca avui:

Lletra menuda. Un respeto tan rancio como adulterado.

Que hoy en día, en la fase inicial de la temporada turística y con la que está cayendo de dificultades empresariales y económicas, un colectivo diversificado y amplio se decida a echarse a la calle para expresar su indignación contra la Administración, significa que algo mayúsculo está ocurriendo. La mirada neutra dirigida hacia el Port de Pollença concede en este sentido toda la comprensión y solidaridad con sus residentes. Sobre todo cuando uno contempla la reacción del alcalde y de la delegada del Moll. Respetan pero no comparten y vienen a decir que no les pidan altos esfuerzos porque hay cosas que no son de su incumbencia, pero sí de su incompetencia. Mejorarán, por lo menos eso dicen, el "día a día" pero puntualizan que hay cosas que no forman parte de su función. Según se mire, es todo un alivio, pero por lo menos podían haber tenido el detalle de plasmar su solidaridad con los vecinos de altos impuestos y escasos servicios ofreciéndose como interlocutores ante quien haga falta.
Competencias aparte, los problemas existen y existe un arte y una habilidad, poco trabajados, que consiste en solucionarlos. O cuando menos de abrir vías para ello. Aunque nada tenga que ver lo uno con lo otro, Joan Cerdà tuvo ayer en el Moll una reacción parecida a la que había tenido días antes en Cala Carbó. A lo mejor todo pasa por la conveniencia de someter al equipo de gobierno de Pollença a una operación de reciclaje para que pueda recargar la conciencia del lugar en que está y el trabajo que le corresponde. También un poco de ilusión para llevarlo a término. Es lo mínimo que pueden hacer unos políticos a los que la gente se les echa a la calle en una tierra nada dada a ello. Port de Pollença era todo lo contrario.

Pepe

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Pepe | 03/06/2010, 08:20

He llegit la notícia de la manifestació al diari Balears i no he vist cap referència al tema que comenta Xisco.

Em dona la impressió que es tracta només de desviar l'atenció. El tema lingüístic no era a la manifestació, només cal mirar les pancartes i parlar amb els organitzadors. Aquesta no era una manifestació de catalanofòbia d'ASI (partit del que va ser regidor Martí Ochogavía). Els temes reivindicats eren molt clars i la gent el que volia eren respostes i solucions.

Joan C

A xisco

Joan C | 03/06/2010, 08:12

Al video se sent una persona que li diu 2 pics habla en Espanyol que no te entiendo.Se le sent perque esta prop de la camara. Has vist quantes persones hi havia a la manifestació? No mos vulguis prendre el pel tú també.

Garci

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Garci | 03/06/2010, 07:58

A mi el que hem sembla és que hi ha molta gent (o uns quants) que pretenen llevar legitimitat a una manifestació multitudinària on es demanava un canvi d'actitud dels governants envers el Moll. Si voleu parlar de llengua i d'intolerància lingüística, ho podem fer, però és absurd en aquest moment.

I, per cert, a la crònica d'Ultima Hora per Internet no veig cap comentari sobre l'exigència de parlar castellà de la regidora. No entenc algun dels comentaris d'aquest bloc.

h ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/unos-500-vecinos-se-manifiestan-bajo-el-lema-tots-junts-salvem-eu-moll.html

JRV

Catalanistes

JRV | 03/06/2010, 07:48

A aquesta manifestació hi havia tot tipus de gent i ideologies i sensibilitats. També gent catalanista, com jo mateix, culturalment.
Lo dé "habla castellano" no es ni mes ni manco que voler tergiversar les coses i tirar balons fora, no voler assumir responsabilitats. Com el comentari de Fca. Ramon quan li varen presentar les 1020 signatures de queixa fa uns mesos.

JRV

Antoni Lobera

JRV | 03/06/2010, 07:43

Ja m'agradaria que els regidors sabessin tant, o fessin tant de cas de " BOIB, LLeis, etc" com està atent i sap en Miquel( Històries en dius tu). Son les "histories" que faciliten la convivència de qualsevol societat o comunitat. Si Faca. Ramon i J. Cerdà els prestessin mes atenció, no farien tantes cagades que ens perjudiquen a tots. Començant pels camins públics tancats amb la seva permissivitat, i acabant per les platges.

Xisco

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Xisco | 03/06/2010, 07:40

"Habla castellano !"

h ttp://ultimahora.es/

JRV

Falsetat

JRV | 03/06/2010, 07:36

Jo hi era, i la gent la deixada parlar pel megàfon, però crec que el posat sonrient i fester ha irritat a la gent. La gent hi anava a protestar i sentir compromissos i solucions , no que li allissessin el pel. Quan s'adona, l'hen feta callar. EN CAP MOMENT VAIG SENTIR AIXÒ DE "HABLA CASTELLANO", però és cert que no tot hom era controlable, com passa a qualsevol manifestació. Eren mes de 500 persones

Miquel Sánchez

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Miquel Sánchez | 03/06/2010, 07:32

Antoni, no té falta raó, és veritat és que la llengua catalana és la propia de les Balears, jo he utilitzat la paraula "mallorquí" per donar encara més èmfasi si cal.

Gramàtica just hi ha una i per tant tot el la mateixa llengua.

Joan C

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Joan C | 03/06/2010, 07:31

El problema del Port de Pollença no és la llengua, el problema del Port és que em deixàs que es fes mal bé i lo abandonat que està. Arà resultarà que el problema de la Cala també es la llengua.
Un poble acollidor,net, respectuós amb l'entorn i amb uns bons serveis socials segurament afavoririen l'ús del català per part dels nouvinguts. Si els d'aquí no em respectat lo nostro dificilment ho respectaran els que venen de fora. I lo nostro no es sols la llengua, és principalment l'entorn.

turgut

Re: Més feina i menys parts i quarts.

turgut | 03/06/2010, 07:04

Antoni Llobera, el IEC, a banda de les llengues, reconeix les variants dialectals i els parlars diferenciats. Dir que un xerra en Mallorquí no és negar que xerri en català. Ni dir que xerra en pollencí és negar el català ni el mallorquí. Tots 3 vocables son vàlids.
"El mallorquí és el dialecte català parlat a l'illa de Mallorca, subdialecte del català balear. Es tracta d'un dialecte consecutiu format per colonització des de l'àrea del català central. La seva característica principal, compartida amb els altres subdialectes insulars, inclòs l'alguerès, és l'arcaisme, resultat del fet que el seu territori sigui insular i alhora una àrea lateral. Aquesta posició, però, també ha afavorit l'aparició de dialectalismes actius."

Antoni Llobera

LLengua Mallorquí...

Antoni Llobera | 03/06/2010, 06:39

Miquel, bon dia, tu que tant saps de lleis i boib i històries d'aquestes, sembla mentida que usis la paraula mallorquí per refererir-te a la llengua pròpia de les illes balears. Aquesta, segons l'estatut d'autonomia i la constitució, és llengua co-oficial juntament amb el castellà i s'anomena Llengua Catalana, i es usada amb totes les seves variants geogràfiques i dialectals.
Com que voleu propostes i crítiques constructives, aqui en tens una.
Salut

Follonero

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Follonero | 03/06/2010, 06:29

La gent està emprenyada amb na Francisca no perque parli en Català. Tots els batles que ha tingut Pollença han parlat Català. La gent està emprenyada per que se'n riuen de noltros cara alta

Miquel Sánchez

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Miquel Sánchez | 03/06/2010, 05:26

Doncs, un problema més per afegir al munt, una nul.la integració lingüistica per part de la població, això no fa més que confirmar que a l'escola el mallorquí és més necessari que mai.

Intentar desautoritzar la manifestació per aquest fet seria tan denunciable com el fet mateix

Magdalena

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Magdalena | 03/06/2010, 05:06

FRANCISCA RAMON: DIMISION YA!!!!!!!!

Incredulo

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Incredulo | 02/06/2010, 22:21

¿Xisco dónde puedo ver ese video? Yo lo que he escuchado es sobre todo a la gente que pedía la dimisión de Francisca por su falta de trabajo. No nos importa si habla castellano, catalán o inglés pero si no se gana el sueldo que le pagamos entre todos que se vaya.

Garci

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Garci | 02/06/2010, 21:22

Potser sigui lamentable aquest fet, però no és el més ressenyable de la manifestació, sinó la protesta ciutadana i la contundència en que s'ha donat.

Xisco

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Xisco | 02/06/2010, 21:10

He vist el video i li deien "habla castellano". Es lamentable.

Miquel Sánchez

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Miquel Sánchez | 02/06/2010, 21:09

Xisco, jo no hi era, però pel que m'han comentat la pitada començava quan obria la boca, parlant en castellà, mallorquí o rus.

Si vols arribar on pens, seria censurable, però no llevaria la raó de l'acció a n'aquesta gent, si l'unica defensa que li queda a l'equip de govern és que li pitin quan parlen en la nostra llengua, està molt pitjor que em pensava.

Hans

Xisco

Hans | 02/06/2010, 21:06

Que dices ...- ni en Catalan, ni en Castellano, ni en Japones antiguo - se ha manifestado en contra de la persona y no contra del idioma

Xisco

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Xisco | 02/06/2010, 20:38

Es cert que la gent protestava quan na Francisca parlava en mallorquí ?

Hans

Nuestra Cala San Vicente

Hans | 02/06/2010, 20:36

Por ella, nuestra Cala. Los molleros la vamos a apoyar, y creo que todos - o no ?

Hans

Ramona

Hans | 02/06/2010, 19:55

Brazos cruzados = negación

Nos debe una explicación...

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Nos debe una explicación... | 02/06/2010, 18:46

Només he vist la fotografia però m'ha recordat a Bienvenido Mister Marshall
www.zappinternet.com/video/xodNteWjeD/www.adnstream.tv

Bernat Garrifo

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Bernat Garrifo | 02/06/2010, 18:20

Pareixia en Josep Tarredelles. A dit: Ciutadans del Moll ja soc aquí! no som de crucero.

Pepe

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Pepe | 02/06/2010, 18:12

Sí Turgut, com hem posat al comentari de la fotografia al facebook:

La comunicació no verbal el diu tot.
Braços.
Creuar-los: Manera d’autoprotegir-se o posar una barrera defensiva. Si es té una actitud nerviosa, negativa o defensiva la persona es sentirá còmoda amb aquesta posició.
Davant de l’altra fa que la comunicació no es rebi correctament, provoca pensaments negatius i es presta menys atenció al que es diu.

turgut

Re: Més feina i menys parts i quarts.

turgut | 02/06/2010, 17:50

Aquesta foto de na Francisca Ramon asseguda mans plegades devora el batle amb cara de "aqui ara aquest quatre replegats me fan perdre u temps", ho diu tot

Pepe

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Pepe | 02/06/2010, 16:56

Que ha dit na Francisca amb el megàfon?

Alternativa per Pollença

Fotografies

Alternativa per Pollença | 02/06/2010, 16:55

Hans ens ha enviat un grapat de fotografies de la manifestació que ja hem publicat al perfil de facebbok
www.facebook.com/album.php?aid=8420&id=100000759446484&l=5243968911

Garci

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Garci | 02/06/2010, 16:38

Com se poden dir tantes mentides i que no te caigui la cara de vergonya?

Pepe

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Pepe | 02/06/2010, 16:16

A la reunió del diumege amb els veïns la regidora va dir que l'havia costat molt aconseguir una reunió amb el director de recursos hidrics,per parlar de l'obertura del'aparcament de la Gola. Reunió que s'havia d'haver fet ahir i a la qual no va assistir.

Hans

Manifestación

Hans | 02/06/2010, 15:40

Había mucha gente, hasta nosotros los organizadores hemos sido sorprendidos. JRV a mi lado comentando que esto es un movimiento (algo tarde) de ciudadanos. Quizás 500 o más. Buen rollo hasta el Ayuntamiento. Los gritos de dimisión Ramón y de fuera Cerdá no se hicieron esperar. El Alcalde se reunió con nosotros y sabiendo que hay 500 personas afuera (jóvenes y viejos) le comente al alcalde que hay que atender su pueblo. El Alcalde Cerdá insistió de continuar la “charla” y despreciar a su gente. Inaguantable la situación. Me levante y salí incorporándome a los manifestantes.
La papeleta de Cerdá y de Ramón ha sido grave, triste y cobarde.
Eu Moll sabe ahora que hay que buscar Alternativa.
Vaya la cobardía de estos impresentables – voy muy caliente – y me retengo en decir lo que pienso… Prefiero que JRV lo comente.
La próxima manifestación d’Eu Moll será por la Cala San Vicente y por el Puerto DE POLLENÇA – en un mes. Aquí vamos por todas – hasta que nos atienden.
Toma nota Ramón y Cerda las cenas de lechona se acaben ¡

Pepe

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Pepe | 02/06/2010, 15:00

Enhorabona a tots,esperam que es mantingui aquest moviment actiu i reivindicatiu.
Gràcies pel resum JRV. Alperfil d'eu moll al facebook podeu trobar ja fotografies de la manifestació.

permi a fuit a correr...

on és el batle?

permi a fuit a correr... | 02/06/2010, 14:14

Quan un Batle és incapaç de rebre unes persones que demanen poder parlar de les mancances que consideren existeixen al seu municipi, aquest senyo a de dimitir.

Joan C

Molleros al carrer

Joan C | 02/06/2010, 13:17

La veritat es que he quedat sorprès per l'exit de participació. Ara bé som excèptic i no crec que serveixi per molt, hi hauria d'haver una manifestació com aquesta cada dimecres per que aquesta gent reaccionàs. Aquesta manifestació arriba una mica tard però esperem que no massa tart.

Garci

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Garci | 02/06/2010, 11:48

Estic molt content de l'èxit de la mobilització i esper que la gent s'animi a seguir "en peu de guerra" en demanda de responsabilitats i millores pel poble.

Si després d'això els governants no reaccionen...

JRV

Manifestació

JRV | 02/06/2010, 11:37

Doncs jo que era escèptic respecte a la manifestació, i fins i tot reticent a anar-hi, estic content d'haver-hi anat. Certament les coses canvien després d'haver les vist IN SITU, i es te una visió mes objectiva. Volent ser objectiu al màxim , la manifestació ha sigut un èxit de participació, si es te en compte l'avançat de la temporada i l'hora en que la major part dels ciutadans estan enfeinats. La manifestació ha començat amb unes 350 persones i ha anat augmentant fins mes de 500 ( m'he dedicat a fer un recompte el mes aproximat i real posible) Hi havia casi tots els mitjans de comunicació de premsa i audiovisuals.
L'arribada a l'edifici municipal ha sigut el punt culminant, amb crits de " dimissió" Dimissio!!" i despres del parlament, mitjançant megafon, de Francisca Ramon, per a mi un intent barroer d'intentar llevar importancia a l'assumpte i tractar-nos de nins petits que fan una malifeta, s'han sentit crits de " torna els diners que no te guanyes!!" El batlle no ha sortit, i la gent ha entés que primer havia de fer una roda de premsa i després parlar amb els convocants, el que ha irritat encara mes els manifestants, que justament s'han sentit menyspreats.
La gent ha aguantat mes del que caldria suposar. Jo he marxat a les 12.00 i he passat a les 12.30 i encara hi havia molta gent xiulant i fent bulla, indignada pel menyspreu...
SI EL BATLLE, FRANCISCA I COMPANYIA NO HAN APRÉS RES, ES EVIDENT QUE NO SERVEIXEN PER GOVERNAR, perque han rebut una lliço magistral...
Avui ha quedat suficientment clar.

al carrer

Re: Més feina i menys parts i quarts.

al carrer | 02/06/2010, 10:36

En dos dies l'Ajuntament ha fet més feina que en tota la legislatura.
Haurem de fer una manifestació cada mes.

Cabrer

COM ANAT AQUESTA MANIFESTACIÓ DEL PORT???

Cabrer | 02/06/2010, 10:20

Com anat aquesta mansfestació?? Que hen trobau?

Cabrer

COM ANAT AQUESTA MANIFESTACIÓ DEL PORT???

Cabrer | 02/06/2010, 10:20

Com anat aquesta mansfestació?? Que hen trobau?

Ichigo

Re: Manifestació

Ichigo | 02/06/2010, 10:16

Ja ho crec Biel: aquests funcionaris volen demostrar que tot va bé, ¿però diuen la veritat? NO, CLAR QUE NO. Seria absurd això, per la meva part i per la de tots.

Alternativa per Pollença

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Alternativa per Pollença | 02/06/2010, 08:23

Al Mundo:

POLLENÇA: LOS VECINOS DEL PORT CRITICAN A LA DELEGADA POR MENTIRLES
h
ttp://resumdepremsa.caib.es/dossier/ca/search_adv_publ_r.html?comp_id=9269&clip_id=974

Alternativa per Pollença

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Alternativa per Pollença | 02/06/2010, 08:14

També a la premsa
El pleno debatirá si se persona en el caso Voltor para ejercer la acusación particular

www.diariodemallorca.es/part-forana/2010/06/02/pleno-debatira-persona-caso-voltor-ejercer-acusacion-particular/575363.html

Alternativa per Pollença

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Alternativa per Pollença | 02/06/2010, 08:08

Més que curiós que avui a la premsa es ressalti aquest tema:

Cala Carbó perd el camí dos anys després de la desclassificació
Els residents denuncien la manca de manteniment i de seguretat als vials de la urbanització protegida pel Govern el 2007
h ttp://dbalears.cat/actualitat/Balears/cala-carbo-perd-el-cami-dos-anys-despres-de-la-desclassificacio.html

Biel

D'acort

Biel | 02/06/2010, 07:44

Miquel estic molt d'acort em tu de que tot en bona mesure es bo.No se ni conec qui es en Turgut,pero si volem que'l turisme funcione els i em de dona un poc de tot,dins lo recional,no tothom te els meteixos gusts ¡o SÍ!

biel

Manifestació

biel | 02/06/2010, 07:37

Avui dematí cuant tornave d'acompnyar la meva filla a l'escola de Pollença,me ne donat que un trailer de LUMSA sortia de Pollença cap en el Moll i cuant m'aturat a la cafeteria d'Eroski per a fer un cafetet he vist com empleats de l'Ajuntament posaven rotols de PARKING a l'entrada del Moll.
¡ques! C'ara ens volen demostrar que tot está be.

Miquel Sánchez

Re: Més feina i menys parts i quarts.

Miquel Sánchez | 02/06/2010, 07:08

Primera curiositat del dia, "THE ADVERTISER" un full informatiu per turistes i residents de parla anglesa, a primera plana adverteix que haura negocis tancats avui de les 10 a les 11 del matí, no deixa de ser una prova de foc per veure la veritable implicació dels industrials a la protesta, no deixa de ser un comentari enverinat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb