URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cristina

Alternativa | 16 Juny, 2010 06:00

 Aquest divendres sopar- assemblea. A LES 20.30h. Per venir només haveu d'avisar a blog o a alternativaperpollenca@gmail.com.

Avui iniciam una nova sèrie d'articles a aquest blog  on us volem presentar poc a poc part de la gent que forma Alternativa per Pollença. Molta de gent només coneix al nostre regidor i portaveu en Pepe García, però al seu costat hi ha un bon grapat de gent que formam l'Assemblea d'Alternativa. Des del 2003 ens venim reunint a assemblees mensuals per debatre i proposar alternatives a aquest municipi.Assemblees on tothom pot dir la seva i tots els vots valen igual i on hem fet un vertader grup d'amics on quasi tot es decideix per consens.Només d'aquesta manera hem pogut desenvolupar la ingent feina que hem fet des de l'oposició.

Sóm ciutadans que ni som ni aspiram a ser polítics professionals, interessats en canviar el nostre entorn més proper que és el municipi, com diu la famosa cita "pensam globalment i actuam localment".

Cal recuperar Pollença partint d'una feina seriosa i rigorosa fonamentada en la transparència, la comunicació, i la recuperació de l'ètica a la política. Els doblers dels ciutadans han de gestionar-se amb honradesa i la major cura i eficàcia possible per millorar la seva qualitat de vida diària.

 La nostra llista electoral a diferència de la d'altres partits no surt de anar cercant a la gent al darrer moment per fer una llista populista, el que dona lloc a grans fiascos. La nostra llista surt de la pròpia assemblea, de la gent que ha demostrat capacitat, feina i il·lusió per canviar Pollença. Avui us presentam a na Cristina que l'altra dia va tenir el seu bateig de foc a la tertúlia de polítics de la ràdio municipal. 

 Cristina Espi Sanchis.

Nascuda a Picassent (València) el 14/05/1978.

Diplomada en Disseny Industrial per la Universitat Politècnica de València.
Erasmus a  Londres (Middlesex University). Master en Disseny d'Interiors per la Elisava (Barcelona). Tres anys treballant com a dissenyadora a estudis de disseny gràfic, mobles (VASAMI, RAUXA DISSENY) i arquitectura.
Funcionaria des de 2007 per la Generalitat de Catalunya a l'especialitat de Tecnologia.
Traslladada a Pollença per voluntat pròpia des del 2008,  on te la intenció de viure molts anys. Fa feina de professora a l'Institut del Port de Pollença. Des del primer moment s'ha implicat tant al poble com a l'assemblea. forma part del Consell Escolar Municipal. És la dissenyadora del logo d'Alternativa per Pollença i és la nostra responsable de l'àrea d'educació i evidentment de tot el relacionat amb el disseny. 

Cristina té preparació, il·lusió  i ganes de fer feina de manera altruista pel poble coses molt necessàries a aquest moment.  


Si ens voleu ajudar a governar, a endreçar Pollença, a posar les coses al seu lloc i a desfer-nos de tant mal govern, us haveu d'afiliar a Alternativa per Pollença i junts construirem una Pollença millor.

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a:

QUÈ ÉS ALTERNATIVA PER POLLENCA

EIXOS D'ACTUACIÓ

FUNCIONAMENT : ASSEMBLEARISME I MUNICIPALISME

 Us recordam que tambépodeu participar encara ja al nostre concurs de fotografia.

Cristina a l'esquerra d'en Pepe

 



 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Cristina

Alternativa per Pollença | 17/06/2010, 10:51

ENQUESTA LINGÜíSTICA AL DIARI "EL PAÍS"
¿Aprueba la expansión de las lenguas cooficiales en el Senado?

CONVÉ QUE HI PARTICIPEM I L'ESCAMPEM...

www.elpais.com/encuestas/encuesta.html?id=14582#

Alternativa per Pollença

Re: Cristina

Alternativa per Pollença | 17/06/2010, 10:24

Avui surt al Balears un tema que ens hem cansat de demanar als plens sense obtenir cap resposta:

La pregunta és per que s'impossibilita l’acces a l 'aqüeducte-canonada que porta l'aigua des de la font de l'Algaret, dins Ternelles, fins a Pollença. L'accés és impossibilitat a la major part de trams, per l'instal·lació de llargs trams de fil ferrada, a vegades adossat al mur, i a molts indrets damunt al mur, quan aquest mur es suposa de propietat municipal.

Aquesta situació ha estat denunciada en reiterades ocasions i havent-hi constància escrita des de 2001. Al no ser l’accés possible, les conseqüències son negatives pels interessos col·lectius, ja que no es pot saber si hi ha fuites dins aquest tram de canonada d'uns 1600 metres, ni si hi ha veïnats que puguin agafar aigua de forma fraudulenta. I tot això a pesar de que la junta de Govern de 12 de gener de 2005, va prendre l'acord de iniciar els treballs per establir la servitut d’aqueducte.

També hem fet al plens el ple de que tal volta seria convenient determinar per aquest aqüeducte la declaració de BIC, talment s'ha fet a Palma amb la Font de la Vila.

Ichigo

Re: Cristina

Ichigo | 17/06/2010, 10:20

Com no:
www.as.com/futbol/articulo/espana-agota-mala-suerte/dasftb/20100617dasdaiftb_5/Tes
Espanya 0 - Suïssa 1
Amb les maleïdes ànsies de que Espanya guanyi el Mundial de l'any, i s'han lluït. AIXÍ.

Garci

a Tomeu.

Garci | 17/06/2010, 10:02

Amb el PP? La veritat és que jo la veig de regidora amb Alternativa per Pollença.

I si et refereixes al tema de pactes, crec que Alternativa per Pollença no hauria de pactar ni amb PP ni amb UM ni amb UNPI.

Tomeu

Re: Cristina

Tomeu | 17/06/2010, 09:20

de regidora amb el PP, no Garci?

Idoi

psoezzzzzzzz

Idoi | 16/06/2010, 18:22

El que si canvia segons li diu el batle és al regidor d'Hiseenda, quan era a l'oposició frontalment en contra de projectes com l'auditorius, ara ...

Par de...

Re: Cristina

Par de... | 16/06/2010, 17:48

La selecció al nivell del govern, Zapatero deia que eram a la Champion League i la selecció era campiona abans de jugar.

Miquel Sánchez

Re: Cristina

Miquel Sánchez | 16/06/2010, 16:12

Mala sort Zapatero, avui ens vens al capital i vols aprofitar el futbol per dormir a la gent, ni aixó t'ha sortit bé.

Ichigo

Re: Cristina

Ichigo | 16/06/2010, 14:03

Endavant, Cristina. Espero que treballis molt i no facis com aquest estúpid equip que tenim a l'ajuntament (PsoE-um). Però no massa, oi? :-)

Pepe

Re: Cristina

Pepe | 16/06/2010, 13:47

És d'agrair que hi hagi gent com na Cristina disposada a donar la cara i fer feina per Pollença sobre tot en aquests moments.

Respecte a la tertúlia crec que na Cristina el va fer molt bé, però és clar que el regidor d'Hisenda va aprofitar la seva experiència de polític i de misser per embullar.
Va dir que la nostra postura al tema de la segona via de cintura i peatonització havia anat canviant segons l'opinió de la gent i que només calia consultar les hemeroteques.

Bé no cal consultar les hemeroteques, a diferència del PSOE tenim un blog obert on la gent pot consultar tot el que hem dit sobre el tema. I la nostra opinió va ser des del principi que s'havia d'haver fet un bon pla de mobilitat abans de fer ni tan sols la segona fase de la via de circumval·lació. Un pla de mobilitat que no tenim gràcies al nepotisme de l'equip de govern

Joan

Re: Cristina

Joan | 16/06/2010, 11:45

Enhorabona a na Cristina per el seu debut al les "Ones". Va sustituir molt dignament a Pepe demostrant que a Alternativa hi ha gent molt preparada i honesta.

Garci

Re: Cristina

Garci | 16/06/2010, 11:39

Estic totalment convençut de que na Cristina farà una gran tasca con a regidora d'aquí a menys d'un any.

Alternativa per Pollença

Re: Cristina

Alternativa per Pollença | 16/06/2010, 08:44

Avui al Balears i al UH surt la polèmica sobre les famílies que no han obtingut plaça al CP Costa i Llobera i que no es volen matricular al col·legi concertat de Monti-sion.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb