URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No callarem .1

Alternativa | 23 Juny, 2010 06:00

   Abans d’ahir va arribar a diferents ciutadans  que participaren a la manifestación “tots junts salvem eu moll”  una carta anònima enviada des de Palma (ens han dit que han arribat més de 100). La carta va encapçalada per una fotografia de la manifestació, i va dirigida contra un dels organitzadors de la manifestació i comença  dient “ No todos estamos de acuerdo con la manifestación del día 2 de junio de la cual fue el promotor. El Puerto no merece este circo”.

El més lògic, després d’aquesta introducció, seria trobar  una enumeració de raons i arguments explicant per que no s'està d’acord amb la manifestació, i per que es considera un circ el que va ser una demostració democràtica de protesta contra l’evident abandonament del Port de Pollença. Doncs no, no n’hi ha cap argument ni raó, tot el contrari el que fan des de l’anominat és una enumeració d’acusacions molt brutes sobre temes personals del ciutadàque segons ells  va ser el promotor de la manifestació. Evidentment no transcrivírem aquests temes privats que no tenen res a veure amb la manifestació i que es fan des del anonimat.

La carta finalitza dient “ Realmente cree Ud. Que puede representar a la sociedad del Puerto: CALLESE SR...” i amenaçant amb una proper anònim sobre una altra persona

Evidentment l’anònim al parlar només d'un promotor oblida que va ser un grapat de gent la que es va coordinar i va organitzar la manifestació de manera independent i espontània. I que va ser tot un èxit i no un circ com diu ell.

  Les paraules en majúscula al final de la carta “CALLESE SR...”  són les que resumeixen realment la finalitat de l’anònim que no és altre que fer callar qualsevol tipus de protesta o reivindicació. Una acció típicament mafiosa que té com únic objectiu estendre la por i desacreditar una protesta justificada, democràtica i pacífica. Es tracta de desactivar tot el que posi en perill una xarxa corrupta i clientelar que existeix a Pollença i que ha convertit l’Administració pública en el seu negoci i en el benefici d'uns pocs mitjançant la directa utilització de fons o béns públics per a usos particulars.

Imatge del blog olora la pluja

 

 

Comentaris

Pepe

Re: No callarem .1

Pepe | 25/06/2010, 14:32

Tolo nosaltres no publicam "fils directes". Crec que hem dit més que suficient per crear-se una opinió.

Miquel Sánchez

Re: No callarem .1

Miquel Sánchez | 25/06/2010, 14:08

Ocellet, en la guía telefónica están todas las direcciones y teléfonos.

Tolo

carta

Tolo | 25/06/2010, 11:32

Perque no la publicau integrament. M'agradaria llegir-la i ferme la meva propia opinio

Un ocellet

Re: No callarem .1

Un ocellet | 24/06/2010, 21:01

Los pajaritos que cantan en el Puerto dicen que los anónimos tal vez no vengan de quien todos piensan. Ahora juguemos a las pistas y asociemos ideas: ¿Quien puede tener en el Puerto acceso a una base de datos con nombres y direcciones para enviar los anónimos por correo?

Pepe

Re: No callarem .1

Pepe | 23/06/2010, 22:00

Podeu passar el tema del futbol a l'article corresponent?
Joan Ramon, precisament l'article de demà va d'aquest tema que comentes.

Miquel Sánchez

Re: No callarem .1

Miquel Sánchez | 23/06/2010, 19:00

No serà el Bará amb els seus més que modests sous i els seus humilds dirigents.

matas

futbol

matas | 23/06/2010, 18:05

qualsevol equip que estigui primera, segona o fins i tot segona b, les seves directives són tots uns capitalistes, fatxots...sols pensen amb els diners... sols hi ha un equip que es declari obertament antifeixista i anticapitalista i no és a n'aquest vergonyos país...

Miquel Sánchez

Re: No callarem .1

Miquel Sánchez | 23/06/2010, 15:10

matas, no es poden dir més dois amb manco paraules, i el Mallorca és una SAD i punt.

idoi

Embullar la troca

idoi | 23/06/2010, 14:12

Una cosa és ser d'un equip de futbol, i l'altre donar suport a segons quines polítiques esportives, crec jo.

matas

futbol

matas | 23/06/2010, 14:05

Arrib tard a un tema, però parlant de futbol, veig que deis que el futbol és l'opi del poble, dient que es donen molt diners al futbol per part del govern i tota aquesta moguda... però si vosaltres sou els primers que donau suport a societats a nònimes esportives com vareu fer amb la reial societat, en pepe és del saragossa a matar i més gent que segur que es de l'equip gonellarro per excelència com és el mallorca.

matas

futbol

matas | 23/06/2010, 14:04

Arrib tard a un tema, però parlant de futbol, veig que deis que el futbol és l'opi del poble, dient que es donen molt diners al futbol per part del govern i tota aquesta moguda... però si vosaltres sou els primers que donau suport a societats a nònimes esportives com vareu fer amb la reial societat, en pepe és del saragossa a matar i més gent que segur que es de l'equip gonellarro per excelència com és el mallorca.

Joan Ramon

Enhorabona!

Joan Ramon | 23/06/2010, 13:04

Aquestes cartes són propies de converses que és feren públiques del cas Voltor, si no fos perque en aquest cas són cartes, ens recordarien el mateix fet.

Llastima que alguns funcionin des de l'extorsió, covardia, atacs a la persona.

Això deixa clar que els que convocaren la manifestació, (amb els que pus estar o no d'acord en alguns punts) actuaren amb transferència i amb voluntat més constructiva que els responsables de les cartes.

Salut

turgut

Re: No callarem .1

turgut | 23/06/2010, 12:04

Nomes heu de pensar quins grups politics no han estat mai objecte d'extorsions, mentides, calumnies, practiques mafioses, amenaces,... tal vegada per aquí hi trobem els responsables.

Pepe

Re: No callarem .1

Pepe | 23/06/2010, 09:01

Estic totalment d'acord amb el comentari de na Joana, no es tracta de qui va organitzar la manifestació, sinó del que es va aconseguir.
És clar que hi ha massa coses que poc a poc escapen al control que volen exercir alguns al municipi, i com no tenen arguments han de perpetrar covardies com aquesta.

Ichigo

Re: No callarem .1

Ichigo | 23/06/2010, 08:22

Hauria de dir una cosa, només una cosa, en anglès:
"Pollensa isn't a circus, is REALITY".

Joan

Ànims

Joan | 23/06/2010, 08:02

Enhorabona als que organitzaren la manifestació.
Queda clar que representa aquesta carta, caciquisme, males arts, esperit autoritari, covardia... molt semblant a alguns membres de l'equip de govern.

Miquel Sánchez

Re: No callarem .1

Miquel Sánchez | 23/06/2010, 07:42

Refotre, si que ha anat lluny a posar les cartes a correus.

No crec que sigui necessari tornar comentar res de la manifestació, la gent d'Alternativa ja va dir la seva, perquè ja en callat massa temps.

Hans

Re : No callaremos .1

Hans | 23/06/2010, 07:30

También he recibido la Carta del “Cuervo”. Toda su argumentación se sitúa debajo de la cintura y no tiene nada que ver con una argumentación en contra de la Manifestación.
El “Callase Sr….” acaba de provocar todo lo contrario y continuaremos a exigir un Pueblo limpio con servicios y responsabilizar al Equipo de Gobierno por su dejadez y falta de interés.
La práctica del “Cuervo” no es una novedad – cuantas veces se han abortado reivindicaciones recordándole a la gente que tenían una finca, un porche o un gallinero ilegal…
Nadie de nosotros los que hemos organizado la protesta tenemos miedo a estas cartas, ni a amenazas – Continuaremos luchar por nuestros derechos – pacíficamente.
El único miedo que nos motiva es de encontrarnos algún día con un Puerto siniestrado, sin empleo y sin turismo.
Gracias Alternativa, a Pepe y Garci en especial por tanto trabajo y dedicación.

Joana

Re: No callarem .1

Joana | 23/06/2010, 07:13

Es pot estar d'acord amb la manifestació o no, però la gent que hi va participar ho va fer de forma lliure i voluntària. Ens poden caure millor o pitjor els organitzadors d'aquesta manifestació, podem pensar que tal volta no només actuen per interessos generals, però se'ls ha de reconeixer que varen aconseguir mobilitzar un poble poc propens a la participació ciutadana, i varen fer visible un malestar que tothom sabem que hi ha al Moll.
Simplement, donar el meu suport a les persones que han estat amenaçades de forma tan covard.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb