URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Estic pel canvi

Alternativa | 29 Juny, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

A la secció fil directe del darrer punt informatiu un que diu que va votar Esquerra Unida  a Pollença es demana si jo estic amb Esquerra Unida, amb els Verds, amb Iniciativa d’Esquerres, amb tots ells, amb cap d’ells…

Primer li volia aclarir que ell no va votar a Esquerra Unida, a altres municipis si que es presentava Esquerra Unida en solitari, però a Pollença ens vam presentar com Alternativa una coalició  on havia gent d’Esquerra Unida, dels Verds i independents.

Segon  fa poc més d’un any l’assemblea d’Alternativa va decidir per unanimitat crear un partit municipal i assembleari per  fer feina exclusivament a Pollença. Aquest partit ha estat registrat com Alternativa per Pollença (A) actua de forma autònoma i independent, és a dir de forma sobirana, sense haver de passar comptes més enllà de Pollença. Entre altres coses no podem seguir pendents del que fan  o no fan a Palma i de les disputes dels polítics professionals, més fonamentades en lluites de poder i personalismes que en diferències ideològiques

 Tercer al nostre partit es permet la doble militància. L'article 4 dels nostres estatuts diu: Els afiliats a Alternativa per Pollença podran pertànyer a altres partits d'àmbit autonòmic i estatal o a associacions sempre que no tinguin fins contràries als d'Alternativa per Pollença. Per tant no tenim cap problema en que a la nostra assemblea hi hagi afiliats a diferents partits... Encara que la major part dels nostres membres només són afiliats d'un partit; Alternativa per Pollença (A).

Quart respecte a la seva pregunta amb qui estic? la meva resposta és molt senzilla; estic a la meva assemblea i amb tots els ciutadans de Pollença que volen posar ordre al nostre ajuntament.

El que realmente l’hauria de preocupar al que diu haver votat a Esquerra Unida a Pollença  és com ajudar-nos a canviar la forma de govern actual, a la qual l'equip de govern té orelles sordes i ulls cecs als problemes reals de la gent. L’esperam a la nostra Assemblea.

Pepe García.

PODEM i HEM DE

CANVIAR

POLLENÇA


Comentaris

Pepe

Re: Estic pel canvi

Pepe | 30/06/2010, 21:57

Primer volia dir que és una vergonya que el PIP publiqui un fill directe on sóc citat i després no publiquen la meva resposta que és aquest article que fa dies que vaig enviar al PIP.

Respecte al fill directe de les guàtleres no he vist aquests cartells, ens informarem i si és cert seguirem la mateixa línia que sempre hem tengut a aquest tema.

Miquel Sánchez

Re: Estic pel canvi

Miquel Sánchez | 30/06/2010, 21:02

Segons el diccionari "festa", pot ser "una reunió per divertir-se, aiux`potr canviar les coses

Miquel Sánchez

Un aclariment a una ciutadana

Miquel Sánchez | 30/06/2010, 19:39

Al fil directe del PiP una ciutadana diu que el Consell Insular de Mallorca ha patrocinat una tirada de guatleres a Pollença i el Bloc no ha dit res en l'enrenou que es va fer l'altre vegada (diu una cosa semblant)

En primer lloc no ho sabíem, de veritat.

En sogon lloc el Consell Insular no ha fet cap il.legalitat, atès que aquesta tirada no està vinculada a cap festa i és una tirada ordinària de la Federació de Caza.

En tercer lloc, ja he proposat al coordinador de l'Assemblea d'Alternativa per Pollença que demanem a la Presidenta del Consell Insular (Francina Armengol) el cessament inmediat de la responsable de Medi Ambient de CIM per tudar doblers públics en actes on es maltracten els animals mentres baixen els sous als empleats públics, a més sense tenir el CIM cap competència en matèria de cinegètica.

Supòs que el coordinador ja deu haver enviat els correus demanant l'opinió dels afiliats en aquest assumpte

Properament article o nota de premsa.

JRV

Enhorabona

JRV | 30/06/2010, 09:02

Si, enhorabona una vegada mes. Aquest article i aquest video son una "passada" d'integritat i bona feina. Llastima que tan sols el vegin cuatre rates...
Las meva reflexió es que la minoria de politics honrats, feiners i inteligents, que a Pollença al manco n'hi ha dos, s'allunyin a vegades d'una feina comuna.
La força de les classes treballadores i honrades és la únió. O hi ha unió, o no hi ha força. " Oido, " PSM.

Del DM.

No a la tala de los arboles de la calle Arxiduc Lluis Salvador de Palma.

Del DM. | 30/06/2010, 00:03

Que demuestren ante la prensa y el GOB que los arboles estan enfermos.Queremos ver las fotos de las larvas,los gusanos y los destrozos internos de los troncos.

Alternativa per Pollença

Re: Estic pel canvi

Alternativa per Pollença | 29/06/2010, 14:39

La Policia Nacional està duent a terme diversos escorcolls des de primera hora del matí a quatre empreses de Mallorca i dues de Madrid, dins de la denominada operació Passarel·la, que investiga el presumpte desviament de fons públics durant la passada legislatura a través de l'Institut Balear de Turisme (Ibatur).

Concretament, la policía realitza escorcolls a Costa Nord, a Valldemossa, a Over Marketing (vinculada a la trama Gürtel), al Pula Golf, a Son Servera, a l'agència de publicitat Clave (un dels principals grups de comunicació de l'illa) i altres empreses. En relació al Pula Golf, la policia investiga patrocinis milionaris de diverses edicions del torneig Mallorca Classic, subvencionada per l'Ibatur. De moment no s'ha produït cap detenció, encara que la jornada es preveu bastant llarga i per tant no es descarten arrestos ni nous registres. Agències

Pepe

Re: Estic pel canvi

Pepe | 29/06/2010, 13:56

Pens que la parcialitat del PIP l'han demostrat número a número, perdent poc a poc tota credibilitat com font d'informació independent. Al darrer PIP només se cita a Alternativa a aquest fill directe que he comentat. Només s'ha de fer una comparativa entre la nostra presència a la premsa insular i al PIP per veure que a aquest darrer, els doblers de la publicitat insittucional pesen més que la independència periodística.

Garci

Re: Estic pel canvi

Garci | 29/06/2010, 12:25

Almenys aquest fil directe, pel que dius (no l'he llegit), no era un atac cap a ningú, cosa que sovint passa.

Si l'únic que vol saber és a quin partit milita en nostre company Pepe, doncs aquesta és la resposta. I li podem assegurar que la resta de l'assemblea d'Alternativa per Pollença n'està orgullosa de tenir un company com en Pepe, feiner i capaç de fer moltíssima feina per impulsar un canvi a Pollença, al marge de partidismes, sigles o ser un polític professional (de cadira i sou).

Esteve

Re: Estic pel canvi

Esteve | 29/06/2010, 11:48

Molt bé Pep: Algú ho havia de dir.

Pep

Re: Estic pel canvi

Pep | 29/06/2010, 10:55

El fil directe.. Això si que és vergonyós, anònims editats per un diari, anònims selecciona i manipulat que sempre van en la mateixa direcció. Anònims que tenen tota la pinta d'haver estats escrits per en Gracià i na Eva.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb