URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caminant per Mallorca (LXXIV). Raixa.

Alternativa | 27 Juny, 2010 06:00

Un dia plujós que no permetia fer una excursió a segons quins llocs, va ser ideal per visitar la possessió  de Raixa, tot i que per motiu d'algunes restauracions, hi havia la gran part dels jardins tancats.

L'antiga alqueria Araixa, propietat de Beni-Atzar és la que donà nom a l’actual possessió. En el repartiment de Mallorca fou donada al noble Ponce Hugo, comte d’Empúries, any 1234. Posteriorment va canviar diferents vegades de propietaris,  però el més significatiu fou el Cardenal Despuig.

A l’any 1993 va ser declarada BIC, al 2002 la compraren el Consell de Mallorca i el Ministeri de Medi Ambient, així passà a ser d’us públic. L’edifici principal té 3500m2 i la finca unes 50 hectàrees. Una de les millors possessions de Mallorca i a un lloc privilegiat.

                                                                                                                A.R.F.V .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Caminant per Mallorca (LXXIV). Raixa.

Alternativa per Pollença | 28/06/2010, 07:32

Al marge del que digui la llei, els correus enviats sempre ho son amb adreça oculta (CCO) per evitar que els receptors puguin emprar les adreces de les centenars de persones de Pollença que son a la Llista de Correu Urxella per a qualsevol altre finalitat.

Miquel Sánchez

Re: Caminant per Mallorca (LXXIV). Raixa.

Miquel Sánchez | 28/06/2010, 07:21

No, el "boletín infromativo" que tenim declarat té un nivell baix de protecció ja que el tenim ara aturat mentres li posam "la coletilla", els emails que rebeu de'n Garci són direccions que s'han agafat de llocs públics o que s'han possat en contacte en nosaltres per aquesta via, no és el fitxer d'afiliats que aquest si gaudeix de la màxima protecció, però aquest està ben assegurat.

turgut

Re: Caminant per Mallorca (LXXIV). Raixa.

turgut | 28/06/2010, 05:50

S'ha de posar copia oculta perque l'activitat vostra està vinculada a un partit polític, dada de protecció de nivell màxim. És a dir, jo si reb un correu he de tenir total protecció front que els altres que el reben puguin saber que jo estic apuntat a la llista d'alternativa o qualsevol partit polític. Per tant efectivament és obligatori, i mes en cas d'un partit polític, posar la copia oculta.

Miquel Sánchez

Crec que pot ser important

Miquel Sánchez | 27/06/2010, 21:17

Fa uns dies que s'estan rebent correus electrònics advertint que si enviem un correu a diferentes persones i no posam aquests destinataris amb còpia oculta ens pot caure una multa de 600 euros com a mínim.

Això no és cert del tot, la llei de protecció de dades (LOPD) considera la nostra agenda personal privada i per tant fora de la jurisdicció de l'esmentada Agència, ara bé, si tenim aquesta agenda vinculada a una activitat econòmica si s'ha de tenir cura amb fer públiques les dades dels nostres clients o proveïdors, atès que el correu electrònic és una dada a protegir. Malgrat això en el us privat de la nostra agenda no estaria de més posar còpia oculta, i aixì protegir la identitat dels nostres companys i amics.

A.R.F.V.

Re: Caminant per Mallorca (LXXIV). Raixa.

A.R.F.V. | 27/06/2010, 20:51

L'escala està tancada perquè estan fent obres de recuperació d'alguns elements.

turgut

Re: Caminant per Mallorca (LXXIV). Raixa.

turgut | 27/06/2010, 16:49

Com es que està l'escala tancada?

Garci

Re: Caminant per Mallorca (LXXIV). Raixa.

Garci | 27/06/2010, 09:16

Val molt la pena conservar llocs com aquest. És espectacular.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb