URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Miquel

Alternativa | 03 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui seguim amb la presentació de la gent que forma Alternativa per Pollença i que fem feina i ens venim reunint a assemblees mensuals per debatre i proposar alternatives a aquest municipi. Durants anys hem tengut regidors "populars amb habilitats socials" és hora de substitui-les per gent preparada i treballadora.

Quan vaig a demanar una petita biografia a en Miquel va començar dient "Però, si jo no són ningú !!!" però la veritat és que la seva arribada a la nostra assemblea ha estat molt important sobre tot per dos aspectes. -

-Primer per que ens ha aportat moltísima feina, ja que s'ha encarregat de tota la paperassa que comporta fer un partit nou, que no és poca. En aquest moment estam segurs que sóm sense dubte el partit més legal del municipi. També ens ha aportat més humor tecnològic amb els seus muntatges en vídeo o fotografia, a més d'un munt de coneixements des de noves tecnologies a la llei de protecció de dades.

-Segon per que ens aporta uns punt de vista que crec que ha estat enriquidors i molt positius per l'assemblea. Als partits en moltes ocasions hi ha massa por a l'hora de parlar o plantejar debats. Miquel ha plantejat molt de temes que han donat lloc a debats  i reflexions molt interessants. La dialèctica sempre és  més positiva que l'atonia dels discursos que cerquen sempre el que és "políticament correcte".  

Miquel Sánchez.

Nascut al 1965 al Port de Pollença


Estudis de Formació Profesional d'Informàtica, comptabilitat i electrònica
Des de l'any 1986 ha fet feina al sector turístic. Va ser membre del primer comité d'empresa del  Hotel Boccaccio (Alcúdia) al 1997, per CCOO. Un històric com en Manolo Cámara va dir "esto había sido poner una pica en Flandes" per les condicions laborals tan dolentes que havia.


 Miquel ha fet feina i s'ha mogut també al mòn associatiu animalista i és un dels membres fundadors d'una de les associacaicions de les que ens podem sentir orgullosos a Pollença;  "Amics del refugi d'animals de companyia de Pollença"
Miquel no tenia cap tipus de vinculació política fins que va conèixer un tal "Pepe García", el que li va decidir entrar en la política municipal i ser uns dels impulsors i cofundador d'Alternativa per Pollença.

A nivell asociatiu en aquest moment Miquel està intentant fer un grup de radioaficionats, l'altre seva gran aficció, tan residents com nouvinguts.
També ha realitzat petites col.laboracions amb Ràdio Pollença amb temes de  ràdio i televisió. Ha fet i fa molt de feina per aconseguir que a tot el municipi hi hagi una TDT completa i de qualitat, cosa que la Cala Sant Vicenç de moment no s'ha aconseguit.

En definitiva pens que amb Miquel tenim per experiència i per preparació un gran futur regidor de noves tecnologies i turisme. A una administració del segle XXI les noves tecnologies són fonamentals per

Per a la ciutadania:

 • accessibilitat als serveis públics 24 hores x 7 dies
 • simplicitat en les tramitacions amb l’Administració
 • rapidesa i agilitat en l’obtenció del servei requerit
 • eliminació de la necessitat de desplaçar-se físicament a l’Administració
 • aplicació de principis bàsics de caire social: no-exclusió, facilitació de l’accés a les noves tecnologies...

Per a les administracions:

 • millora del servei i, per tant, de la imatge de l’Administració
 • millora de l’eficiència interna
 • integració dels diferents canals de prestació
 • foment de l’ús generalitzat de les noves tecnologies
 • generació de fortes economies d’escala (costos de transacció més baixos)
 • impuls profund de la transformació de l’Administració

Miquel, Tonina, Pepe, Cristina, Ramón...

 

 

Comentaris

Biel

contestan a un Pollencí

Biel | 05/07/2010, 18:16

Be Miquel endevat i no fagis cas d'aquest que diu que ets un mollero.Jo també o som i en molte d'onrre,pero lo que el no sap es que el que es mollero mollero també es sent pollenci o al manco jo o pens així.Lo mes segú es que aquest es pasi el caps de setmana per el moll de bauxes i fent renou.Endevant Miquel ets un bon element i estic segur que serás un bon regidor,tu o vals.
Salut i Repúblique

joan Ramon

Bona gent...

joan Ramon | 03/07/2010, 13:46

En Miquel és un bon element i a més a mi m'ha sorpres la seva inplicació en un projecte polític, la sorpresa he de dir, és ben agradable.

"este es un..." Miquel for "regidor".

Salut

Garci

Re: Miquel

Garci | 03/07/2010, 12:54

Imagina si fos de la Cala...

pollencí

pollencí

pollencí | 03/07/2010, 12:52

En Miquel te un problema molt grós, ES MOLLERO i això no té remei... ji ji ji

Miquel Sánchez

Re: Miquel

Miquel Sánchez | 03/07/2010, 10:58

ja m'has fet posar vermell, punyetes, el tema del 3 23, "quin tiempos", ara hem canviat la "musicota" per la salsa i comèdies d'aquestes del Carib. Al manco queden les assemblees a Ca'n Ramon que posa un poquet de bona música, i no mirau la seva camiseta de la foto.

Joan C

Re: Miquel

Joan C | 03/07/2010, 10:33

En Miquel és una persona molt preparada, molt fanera, honrada i sincera, sense por a plantetjar segons quines coses que sap poden dur polèmica. Hem de destacar també el seu bon gust músical, com demostra el fet de que era uns dels asidus del mític 3.23 jeje!!

Garci

Re: Miquel

Garci | 03/07/2010, 09:47

La veritat és que l'article demostra molt bé qui és en Miquel i la feina que ha fet, fa i farà. Jo pens que és una peça fonamental dins Alternativa per Pollença i que les ganes i il·lusió que té, amés del seu bon humor, el faran ser molt bon regidor.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb