URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Camí públic de Ternelles

Alternativa | 06 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 La Plataforma Pro Camins Públics ens ha enviat el següent comunicat referent al camí públic de Ternelles. Com esperàvem, la propietat de la finca de Ternelles torna a la càrrega. Aquest cop ha denunciat a l'Ajuntament i pretén que els tribunals li concedeixin que el camí sigui de caràcter i us privat. Cosa totalment fora de lloc.

Ara només queda que l'Ajuntament, que ja s'ha posicionat en la seva defensa, faci el que cal i la justícia ens haurà de donar la raó, tot i que no sigui fàcil, per les moltes proves que tenim de que el camí és públic.

Comunicat de la Plataforma:

Camí públic de Ternelles

Ahir va concloure el termini per respondre a la demanda de MENANI S.L. (família March), que denuncià l’Ajuntament, en la qual es demana que es declari de caràcter i ús privat el camí de Ternelles.

La Plataforma pro camins públics ha entregat tota la documentació al misser nomenat per l’Ajuntament per defensar aquest camí públic, atès que ara s’iniciarà un plet civil motivat per la denúncia de MENANI S.L. contra el poble de Pollença, per reclamar la titularitat provada d’aquest camí.

Així doncs, la documentació arxivística i cartogràfica romandrà en mans de l’Ajuntament per tal que es defensi el caràcter públic d’aquest camí, el qual ens permet accedir a Cala Castell i al Castell del Rei.

S’inicia així un procés en què l’Ajuntament de Pollença haurà de defensar aquest bé en contra d’uns interessos particulars. Com ja vam dir, el resultat de la nostra recerca i investigació serà posat a disposició de l’Ajuntament. Confiem que aquest en faci un bon ús en la defensa d’aquest patrimoni que, a més, suposa un valor afegit al nostre municipi.

 

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS

 

Comentaris

Garci

Re: Camí públic de Ternelles

Garci | 07/07/2010, 08:05

Tant de bo la justícia fos més ràpida en aquests assumptes. Si al final teníem raó, ja no tendrà sentit perquè tot estarà fet.

Idoi

Cala Molins

Idoi | 07/07/2010, 06:20

Ahir capvespre vaig passar per Cala Mollins, i vaig veuré els horrorosos apartaments fets.

Se que tant vosaltres com el Gob estau fent feina en contra d'aquesta barbàrie, baldametn ja arribara tard la sentència, esper ús donia la raó.

Allò més que uns apartaments, sembla un homenatge a la destrucció de Mallorca,
Enhorabona per la vostré feina.

Joan Ramon

Ternelles SL?

Joan Ramon | 06/07/2010, 16:11

Estic d'acord amb tu Pepe.

Salut

Pepe

Re: Camí públic de Ternelles

Pepe | 06/07/2010, 15:47

Si no fos per la feinada que ha fet la Plataforma...

Joan Ramon

Ternelles SL?

Joan Ramon | 06/07/2010, 15:03

Ara meteix, la feina està feta, així que queda en mans de la justícia, que esperam sigui això.
Cal destacar que des del segle XIV al XVIII hi ha una important documentació que referma la titularitat pública del camí de Ternelles.
Per altra banda, de la resta, només ens queda fer un seguiment de com es desenvolupa, molta gent ha fet feina en la defensa d'aquest bé comú, jo no esper que el batle faci cap esforç, però si confio amb la feina del misser.

Pepe

Re: Camí públic de Ternelles

Pepe | 06/07/2010, 14:52

Una cosa es tenir la raó, cosa de la qual no tinc cap dubte, i una altra que te la donen els tribunals. En aquest sentit hi ha dos perills el poder de la família March (podem recordar la dita popular que diu que "la justícia es como una serpiente que sólo muerde a los que llevan los pies desclazos") i una altra les decisions d'Ajuntaments que han estat més pròpies del segle XIX i de la Sicília del gatopardo que del segle XXI

Garc

Re: Camí públic de Ternelles

Garc | 06/07/2010, 07:55

Aquest nou procés tendrà una cosa molt positiva: el tribunal acabarà donant-nos la raó i s'haurà acabat amb aquest conflicte i amb l'usurpació del camí.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb