URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El drama sindical

Alternativa | 12 Juliol, 2010 06:00

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

El drama sindical no és convocar una vaga general i que els treballadors vagin a fer feina, el drama sindical és que a més aquests treballadors votin després al Partit Popular, som de l’opinió, que els dirigents sindicals haurien de dimitir en cas de victòria d’aquest partit a unes eleccions generals.

La convocatòria de vaga general pel proper dia 29 de setembre, no només és una mesura inútil i inoportuna, si no que també deixarà als sindicats molt tocats davant l’opinió pública.

Els sindicats majoritaris espanyols han quedat encallats al passat, un passat de lluita i barricades que de moment podrien formar part d’un futur però no d’un present més o manco immediat,  les reformes laborals del ja neoliberal Partir Socialista Obrer Espanyol li venen imposades d’Europa on la dreta té una majoria molt còmoda, majoria que té, perquè molt de nosaltres (jo inclòs) no varem donar la importància que calia a les eleccions europees i ens varen quedar a ca nostra, així estem pagant el preu, una crisi que pagarem els de sempre perquè “los mercados” així ho volen i el nostre President ZP no vol ni pot fer la contrària a aquesta figura que ningú sap molt bé qui és o són.

Ara mateix, just queda acceptar aquesta reforma laboral, que personalment crec que no donarà els fruits que es pretenen, hi començar una teràpia intensiva per promocionar el vot d’esquerres a les properes eleccions europees de 2014, ja sé que queden quatre anys, però s’ha de començar ja.

Per això els sindicats haurien de desconvocar aquesta vaga general i començar la teràpia d’esquerres començant a posar nom i llinatges a la crisi i demanant el vot per l’esquerra a les properes eleccions europees, voteu el que vulgueu però que sigui esquerres malgrat sigui “batasuna”.

Miquel Sánchez.

 

 

Comentaris

Joana

Re: El drama sindical

Joana | 13/07/2010, 13:27

En la societat actual, no és gaire fàcil trobar un lloc per als sindicats. Som de cada cop més individualistes, ens hem acomodat a una vida amb cotxet, casa, anar a sopar els dissabtes... No hi ha, en absolut, consciència ni de poble ni de societat, sino és per a criticar-la i donar-li la culpa de tot.
A part que no ho tenen fàcil, té de donar la raó Miquel en que molts s'han quedat encallats al passat, i no només això, hi ha gent bona i gent manco bona per tot, i als sindicats hi ha gent bona i vàlida, amb un sentit dels drets i deures col·lectius molt elevat, però també hi ha alguns "paparres" darrera una taula de despatx que fa temps que han oblidat el que representa haver de lluitar pels teus drets a la feina.

JOan

furbo

JOan | 13/07/2010, 08:46

Parlant del futbol, ahir despres de dinar vaig posar un moment la tele i res tots els canals el mateix ecspanya, ecspanya, ecspanya... i res va ser encendre la tele i veure entre la multitud una bandera ecspanyola amb l'àguila...crec que això és el que defineix l'estat ecspanyol, un estat que encara viu del feixisme...

JRV

Genial

JRV | 13/07/2010, 08:11

Genial és l'acudit den Forges. Han pujat l'Iva, rebaixen de sous, paralització de l'economia, temporada turística de pena...
Aqui no passa na!!! Furbo a tope!!!

Garci

Re: El drama sindical

Garci | 12/07/2010, 19:03

Referint-me a l'article, jo no estic gens convençut que les esquerres (siguin quines siguin) puguin canviar el sentit de les polítiques amb la governança d'Europa. El món no està regit per polítics, sinó pel "mercat". I això, no és ni eteri ni es concentra en una sèrie de persones: és estructural. Som rics perquè hi ha pobres i estructures de poder que els perpetúen. Europa, els estats, la democràcia (per força capitalista) i els organismes que en principi havien de facilitar la igualació entre els diferents estats del món (FMI i Banc Mundial), amés de molts altres organismes, no fan altre cosa que regir el món controlant l'especulació econòmica i marcant les passes a seguir per tal de perpetuar aquest sistema desigual.

Que poden fer els sindicats? doncs deixar-se de ser benevolents, deixar de mirar-se la guixa i obrir els ulls davant una situació que no és estatal, sinó mundial. Fent això segurament seríem pocs els afiliats, l'egoïsme mana i explicar les estructures socials és molt complicat i a gairebé ningú li interessa.

La vaga general crec que no s'ha de desconvocar, fa falta una demostració de com està el panorama sindical: si és un èxit, hi haurà millores; si és un fracàs, els sindicats que s'han erigit en representants de tots els treballadors (i no ho son), hauran de rectificar les seves actuacions.

I no crec que siguin els sindicats els culpables de que guanyi o no el PP, ja que, com he dit, no representen a la classe treballadora, només nominalment i intencionalment. El culpable que guanyi el PP no és altre que el poble (o pobles) de l'Estat, que van a votar.

I no vull acabar sense mencionar el suport que els sindicats majoritaris varen donar a la Constitució Europea, una constitució que venia a allunyar encara més el poder de les persones i facilitava el control de les polítiques estatals per organismes supranacionals.

Del DM.

No al claxon.

Del DM. | 12/07/2010, 16:42

El balon de futbol simboliza al planeta Tierra y lo que quiero decir es que no se puede tratarlo a patadas.El futbol prepara a todos a nivel subsconciente para tratar a este planeta a patadas y esto no es sostenible.Pero el billar es todavia mucho peor.

Pepe

Re: El drama sindical

Pepe | 12/07/2010, 09:27

Els sindicats fa temps que es van despolititzar seguint la màxima enganyosa d'en Franco "que decía que no quería saber nada de política" i d'aquesta manera s'adaptaven a una societat també despolititzada.

Aquest no és només el drama dels sindicats sinó de tota l'esquerra en general.

Eren i són possibles unes altres tipus de reformes. El que demana Europa és una reducció del dèficit públic, ni més ni manco, i fer política dins aquest marc imposat significa pujar ingressos i reduir despeses.

Respecte al tema de les eleccions europees hi ha un dèficit democràtic ben clar i el Parlament Europeu segueix tenint molt poc poder de decisió. De totes maneres si no donam una alternativa creïble al bipartidisme enganyós actual poca cosa hi ha que fer.

"El mercat" se sap qui són, un grup d'especuladors amb noms i llinatges; banquers, propietaris d'agències d'inversió, ... Al diari público van sortir un grapat dels mateixos. Un grup que s'aprofita de que no hi ha polítics independents i forts que vulguin anar contra els paradisos fiscals i que eliminen mecanismes especuladors a l'economia.

En maig del 2011 l'abstenció serà molt forta però els culpables serem l'esquerra, encara que hi ha graus, al manco per la nostra part crec que hem fet i fem el que podem per donar una alternativa al manco a Pollença

Miquel Sánchez

Re: El drama sindical

Miquel Sánchez | 12/07/2010, 09:04

Crec que ja és hora de comdemnar enèrgicament a algun "col.lectiu salvapàtries", que just parla de nazis i fascistes, a tots el que no pensen com ells, ja està bé d'insultar a la gent i en especial als jugadors del Barça que juguen amb la selecció espanyola.

Aquest no és el camí, si són aquest els que ens han de dur a l'autogovern estem "arreglats", ja està bé de complexos, entre "INTERECONOMIA" i "EL LOBBY PER LA INDEPENDÈNCIA" estem arreglats, fora cavernes mediàtiques.

Garci

Re: El drama sindical

Garci | 12/07/2010, 08:44

Jo no ho veig gens clar el d'eliminar la carretera Alcúdia - Port de Pollença. Fa temps ja vàrem parlar dels interessos d'algunes persones... crec que segons quins polítics no toquen de peus en terra.

Alternativa per Pollença

Re: El drama sindical

Alternativa per Pollença | 12/07/2010, 08:13

Dos anys després tornen al tema, sorprenent o no?

Costas inicia los pasos para eliminar la carretera entre Alcúdia y el Moll

www.diariodemallorca.es/part-forana/2010/07/12/costas-inicia-pasos-eliminar-carretera-alcudia-moll/585992.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb