URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Enhorabona al Partit Popular

Alternativa | 20 Juliol, 2010 06:00

Aquí tenim un nou article del nostre company d'Artà, Mariano Moragues. Ja sabeu que si voleu participar i escriure sobre el que volgueu, només heu d'enviar els vostres escrits a alternativaperpollenca@gmail.com.

 

Enhorabona al Partit Popular

El Partit Popular per ara pot estar ben content, va acaramullant èxits un darrera darrere l’altre: Ha aconseguit tenir la majoria del jutges del TC controlats, ben de dretes, centralistes i nacionalistes espanyols (l’únic nacionalisme vàlid i permès); ha aconseguit fer la punyeta i humilià al poble català i els seus polítics, fent-los pica de porc; i ha aconseguit que l’Estatut, votat pel poble de Catalunya i dos parlaments, faci tant de paper com una bul·la vella. I,  ¡visca l’autonomia, la democràcia, la sobirania del poble i el principi dels drets dels pobles a decidir dins ca seva! 

Malaveja imposar el castellà dins totes les comunitats. Els valencians ja estan mig retuts, els de les Illes Balears i els gallecs van pel mateix camí, els bascs fa estona que potollen perquè no acabin de matar l’euskera i als caparruts catalans les toca posar el castellà al mateix nivell que el català, i deixar-se de bajanades com voler que el català tengui preferència a Catalunya. Amb el temps pentura el PP tendrà el grandiós mèrit d’haver aniquilat tres llengües. Qui pot, pot. Ja la mare pàtria a l’Amèrica llatina les feu el favor de donar-los un idioma com Déu mana i a la fi poder desfer-se de les seves llengües inútils. ¡Tot un èxit!

Controla bona part de les ràdios, diaris, canals de televisió, l’Església catòlica... i sobre tot els duros i bancs;  i si fes falta qualque dia també controlarien les forces armades, que com diu la sagrada Constitució “tenen la missió de defensar la integritat territorial de la nació”, com ja les varem emprar no fa massa temps.

Un dels darrers èxits ha estat que el PSOE li ha fet la feina bruta, encarregada per la dreta i el món financer europeu. Ara que vos pensàveu, el PP és el defensor del poble, dels jubilats, dels serveis socials...

Per acabar-ho de confitar “La Roja” guanya el mundial de futbol, (mal sigui amb més de mig equip català) i té l’oportunitat de d’afirmar, bandera en mà, la espanyolitat indivisible. I au,  tots a cantar “yo soy español, español, español”, (i alerta a mosques).

Fins i tot podria ser que aconseguís el “guiness” de corrupció. A Mallorca ben bé li podríem donar al manco un premi el 31 de desembre;  aquí té un honorable rècord ).

No resulta estrany que vist tots aquest èxits i mèrits, i molts d’altres semblants, com la haver congriat la mateixa crisi, tengui tants de votants, ben merescuts.

 

                                                                              Mariano Moragues Ribas de Pina

                                                  

 

 

 

Comentaris

anti-jOan

JOan es el mas ...

anti-jOan | 21/07/2010, 19:18

pirate de España!!

visca catalunya dice, i tu donde vivies? jejejeje

vaya pedazo de tonto, ya caeras...

Miquel Sánchez

Re: Enhorabona al Partit Popular

Miquel Sánchez | 21/07/2010, 16:36

Ens han informat que s'ha estrenat a la televisió l'anunci de MARTINI que no es va poder enregistrar a Pollença i finalment es va enregistrar a Sineu, però poca publicitat rebran pel fet que posa sobreimpressionat "ITALY". Coses de la "tele"

Pindaro

???

Pindaro | 20/07/2010, 22:45

Que tiene que ver "La Roja" con el PP?

Garci

Re: Enhorabona al Partit Popular

Garci | 20/07/2010, 21:13

JOan, la teva dèria terrorista no em sembla bé. Terra Lliure va fer bé en desapareixer i els seus militants optar per altres vies per aconseguir els seus objectius.

JOan

article

JOan | 20/07/2010, 18:17

Gran article Mariano!!!

l'únic camí per acabar amb tot això la independència i el socialisme!

Visca catalunya i que torni Terra Lliure!!

JOan

article

JOan | 20/07/2010, 18:17

Gran article Mariano!!!

l'únic camí per acabar amb tot això la independència i el socialisme!

Visca catalunya i que torni Terra Lliure!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb