URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Algunes preguntes i precs (plenari de juny de 2010). II part.

Alternativa | 24 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Amés  a més de les mocions a cada ple fem un bon grapat de preguntes i precs. Aquestes són la segona part dels precs i preguntes del ple del 3 juny. La primera part ja la vam publicar aquí.

Preguntes d’anteriors plens que encara no s’havien contestat.

- Com està el tema dels pagaments pendents a l’associació Prodis? Sense resposta.

- Existeix qualsevol tipus de targeta per pagar per part del personal de l’Ajuntament la benzina , i en cas de resposta afirmativa; hi ha cap tipus de control de les despeses d’aquesta targeta.  Si que hi ha targetes a l'area de serveis  i a la policia municipal. Hi ha un control dels encarregats.

- Quan es triaran els suplents pels representants a l'escola de música, residència, patronat turisme... Fa mesos que vam comunicar els nostres suplents a una comissió informativa per que teòricament s’havia de portar al ple i fins avui. Hem insistit a aquest tema a diferents plens i comissión, sense obtenir resposta. Ens ha donat la impresió de que tenen por al nostre suplent a la residència que és Joan Ramon.

- L’access a l 'aqueducte-canonada que porta l'aigua des de la font de l'Algaret, dins Ternelles, fins a Pollença, es veu impossibilitat a la major part de trams, per l'instal·lació de llargs trams de fil ferrada, a vegades adossat al mur, i a molts indrets damunt al mur, quan aquest mur es suposa de propietat municipal.
Aquesta situació ha estat denunciada en reiterades ocasions i havent-hi constància escrita des de 2001. Al no ser l’accés possible, les conseqüències son negatives pels interessos col·lectius, ja que no es pot saber si hi ha fuites dins aquest tram de canonada d'uns 1600 metres, ni si hi ha veïnats que puguin agafar aigua de forma fraudulenta. I tot això a pesa de que la junta de Govern de 12 de gener de 2005, va prendre l'acord de iniciar els treballs per establir la servitut d’aqueducte.

Per què no s’ha solucionat aquest tema? Es pensa prendre alguna mesura per solucionar-ho?  Tal volta seria convenient determinar per aquest aqueducte la declaració de BIC, talment s'ha fet a Palma amb la Font de la Vila.

Una vegada més, sense resposta,

Precs.

- Demanam la dimissió del regidor de serveis o el seu cessament per part del batle, pel seu incompliment de la llei de contractació públic.

- Demanam que s’arregli ja la bomba de calor del centre cultural, espenyada fa mesos, abans de que arribi el calor de bons i de veres.

- Ens arriben en moltes ocasions remors o informacions de denúncies posades pels policies municipals que no són tramitades. Demanam al regidor de policia que comprovi aquest tema i  cerqui solucions.

- Al principi d’aquesta legislatura s'ens va convocar al manco en tres ocasions a reunions per tractar el tema de l'incompliment de la disciplina urbanística. Per una o altra raó aquestes reunions van ser desconvocades al darrer moment. Demanam al senyor batle i regidor d'urbanisme, i màxim responsable d'aquest desgavell des de fa nou anys, que convoqui a la major brevetat possibles al diferents grups polítics per fer feina a aquest tema.

- Al principi de la legislatura  vam demanar, aprofitant la possibilitat que dona l'article 15 dels estatuts d'EMSER, que el President ens convidés  a les sessions del Consell per poder opinar. Reiteram aquesta petició.

Preguntes del ple de juliol

No obtinguérem respostes.

- Podien fer una explicació de com ens afectaran les retallades  previstes pel govern central i autonòmic (inversions, sous...)? A nivell municipal pensen fer qualque cosa?

- Ja portam més de set mesos de retard en la presentació del pressupost a aquest ple. Fet que suposa una total irresponsabilitat en temps de crisi ja que s’està prorrogant el pressupost totalment irreal del 2009 (amb pràcticament 3 milions menys d’ingressos dels previstos.). Quan pensa el regidor d’Hisenda fer la seva feina o assumir d’una vegada responsabilitats per la seva ineficàcia?

- Es poden explicar les causes de la gran diferència entre el que s’havia previst recaptar en infraccions urbanístiques (1,200.000 euros) i el que han recaptat (190.000 euros) ? Pensen asumir el regidor d’hisenda o el d’urbanisme qualque responsabilitat?

- Com es troba el pla per  donar servies bàsics a Gotmar ? L’Ajuntament pensa pressupostar la quantitat a la que s’havia compromès?

- Quan podrem revisar les factures i documentació  del Festival de Pollença referent a la contractació del director artístic? Quan es pensa presentar tota la informació i documentació respecte als comtpes del Festival?

- Quan s’ens facilitarà còpia de  l’expedient de lloguer de l’anterior local d’escola viva al Port  (pagat a Elèctrica Bahía S.L.)?

- S’ha fet alguna cosa per reparar les estació situada al Reial Club Nàutic del Port de Pollença?

- S’ha donat ja el permís  als aires condicionats dels apartaments Villa Conxa?

- S’ha fet ja l’acceptació de l’herència de l'antic Bar Caty?

- Quan es pensen obrir els banys del parc de l'aturada de busos es troben tancats fa setmanes? Es pensen arreglar els jocs espenyats d’aquest parc?

-  Fa més d’un any el batle va dir que les negociacions amb el Bisbat respecte a l'intercanvi entre S. Jordi i l'església del claustre s’havien aturat per què s’estaven estudiant diverses qüestions.  Ja s’han acabat d’estudiar ? Podem consultar la documentació d’ aquest tema?

- Fa mesos també vam demanar la revisió de la llicència del solar al costat de la mar de l’UNAC 33, on es varen presentar unes modificacions, es va dir que s’havien d’estudiar, finalment consideren que tot és correcte a aquesta llicència?

- Respecte al tema de l’aigua i el concurs públic que es farà per comprar l’aigua que necessita l’Ajuntament, ens poden informar del mateix?

- S’ha fet ja una valoració la part del pla de mobilitat lliurat? Quan es pensa demanar a l’empresa la feina sobre la primera línia del Port?

Respecte a les peticions que fan els veïns organitzadors de la manifestació del 2 de juny bais el lema “tots junts salvem eu moll”

- Pensen  fer passos per a vianants entre els aparcaments de la circumval·lació i el nucli urbà? Tenen alguna altra solució pensada respecte al tema dels aparcaments?

- Pensen demanar o fer qualque canvi a la senyalització del Port de Pollença?

- Pensen fer qualque canvi a la presència i organització de la feina del personal d el’Ajutnament al Port ( policia municipal, area de serveis...)

Comentaris

Idoi

Irregularitats

Idoi | 24/07/2010, 11:00

Sergio qualsevols diria que ets un dels enxufats den Marti del Paraiso o de na Francisca Ramon...

Idoi

Desgovern

Idoi | 24/07/2010, 10:57

Cara dura l'equip de Gocern, amb les contractacions irregulars que està fent...

JRV

Serquio

JRV | 24/07/2010, 10:13

Ha, jo no sabia d'on venia aquest comentari del fals Serquio, pensava: un altra que ha trebucat el cap...gracies Garci pel teu aclariment, però jo no crec que ningú hem tingui por personalment, a mes , me sabia greu, mai ha sigut la meva pretensió fer por. Tan sols, i això és una constant, hi ha gent que te temor de que als organismes públics hi hagui gent informada i amb coratge, es a dir, no manipulable i que participa tan sols amb la finalitat de fer un municipi de Pollença mes habitable, mes just, mes cult, mes solidari, mes avançat. La veritat és que quan estic decaiguent a una actitut passota, d'inhibició, i surt un comentari egoista com aquest d'en "Serquio" postis, m'alegro, perque me torna a estimular a participar i lluitar.
Salut, que no cansa.
A, un altra vegada me veig obligat a felicitat-hos. Jo no havia llegit la relació ( forçossament massa extensa) de precs i preguntes vostres del ple de Juny, però es veu que hi ha qui el mira amb lupa.Perfecte, és el que preteneu. Cada vegada estic mes assombrat del seguiment que te el vostre blog. Ja està passant davant al de UM, PSOE, PP, UMP, YUMPI...Congratulations.

Garci

Re: Algunes preguntes i precs (plenari de juny de 2010). II part.

Garci | 24/07/2010, 09:42

Per estalviar comentaris l'únic que hem de deixar clar que als organismes on Alternativa té representació, com la residència, la ràdio, l'escola de música, turisme... tots ells patronats, els delegats no tenen cap sou, no cobren dietes... l'únic que tenen son mal de caps i feina extra.

Cara dura en Joan Ramon? ben al contrari, li hem demanat nosaltres, que sí tenim més cara dura, per que ens ajudi i ens llevi feina del damunt.

Sergio, vols ajudar-nos en alguna àrea que controlis del tema?

Castelao

Ineptes

Castelao | 24/07/2010, 09:36

Qualque enxufat(enxufada) inèpte s'ha posat nervios?

sergio

suplents a la residència

sergio | 24/07/2010, 09:21

en joan ramon no fa tanta por com cara dura té... ves quina una...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb