URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Som conscients.

Alternativa | 26 Juliol, 2010 06:00

Avui vull llançar un missatge aclaridor a tots aquells que no se n’adonen del que és Alternativa per Pollença i del paper que juga aquesta i els seus militants en el si de la societat i del poble de Pollença. Però sobre tot vull adreçar-me a tots aquells que ens utilitzen (amb mala fe) per obtenir un benefici propi o del seu col·lectiu.

 

            Fa mesos que venim escoltant que “la culpa de tot la té en Pepe García” o “per culpa dels comunistes...”. Algunes persones, que no importa citar perquè tots les tenim en ment, volen fer creure a la resta que la culpa de tots els mals la té en Pepe García i el seu partit, Alternativa per Pollença (fins i tot hi ha qui no vol emprar aquest nom i simplement ens diu comunistes, EU, IU, o qualsevol altre nom que els pugui semblar pejoratiu). Posarem alguns exemples:

 

            - A un ciutadà li varen posar una multa per infraccions urbanístiques. Al anar a queixar-se al batlle tot dient-li “perquè me poses una multa, si mai n’heu posat???!!!”. La resposta del batlle: “per culpa d’en Pepe García”.

 

            - Una persona s’adreçà a un regidor en demanda d’entrades pel Festival de Música. Al negar-li, el regidor li va dir “la culpa és dels comunistes, que no ens en deixen donar”.

 

            Aquests dos exemples, que pareixen trets d’un diàleg còmic, son exemples que ens han arribat a les nostres orelles i dels que no en tenim cap dubte. I com aquests, molts més.

 

            Senyors, primer de tot, Alternativa té un sol regidor dins l’ajuntament, al contrari que la resta de partits, que en sumen 16. I segon, nosaltres no hem demanat res que no estigui estipulat per llei: si fas una infracció urbanística, el lògic és pagar-la, no?

 

            I aquí ve la segona part de la reflexió: Alternativa és un partit conscient. I això que vol dir? Doncs molt senzill, que mesuram les nostres accions, que no diem NO pel simple fet de oposar-nos a tot i que sempre, SEMPRE, presentam alternatives. Tenim molt clar que és la política i el que comporta l’acció d’un partit polític. I tal vegada per això no agradam a molta gent, perquè diem les coses pel seu nom, perquè sabem que la política no és beneficiar a uns, enriquir-se, fer-se fotos o inaugurar coses. La política afecta a la totalitat del poble, s’ha de fer amb molta cura i, sobre tot, amb transparència.

 

            Només la transparència evita la corrupció, els parts i quarts i els amiguismes, que estan a l’ordre del dia al nostre municipi. Així la tasca d’Alternativa en aquests moments és triple: fer oposició, denunciant, criticant i fent veure el que nosaltres consideram que no està bé; en segon lloc, fer propostes per a millorar els aspectes de la vida social i del poble; i en tercer lloc, cosa que hauria de fer l’ajuntament, mostrar amb els mitjans que tenim tota la informació pública, ja sigui publicar actes de govern, plenaris i demés informacions.

 

            Com veieu, som conscients del nostre paper dins la política pollencina i de la responsabilitat que fer política comporta, ja que afecta a la vida de moltes persones, directament o indirectament.

 

            Per això podem consentir que ens critiquin, que ens diguin en que ens equivocam, que no estan d’acord amb les nostres propostes... però no podem consentir que es diguin mentides com que per culpa nostra es posen multes, cosa que no és certa.

 

            Alternativa per Pollença és un partit conscient, format per moltes persones conscients del que suposa l’acció política i que responsablement l’exerceixen amb els mitjans de que disposen. Es pot criticar la nostra acció, perquè nosaltres feim coses. El que no és pot fer és dir-li que s’equivoca a un que no fa res, i molt menys dir-ho algú que tampoc fa res.

 

Tres fotografies fetes per en HANS del darrer dinar davall els pins de Llenaire.

 

Comentaris

JRV

Gestió PSOE

JRV | 28/07/2010, 08:01

Tal volta la conformitat dels regidors del PSOE en que els redueixin les partides pressupostaries de les seves àrees, es simplement que no les saben gestionar, i en son conscients...així queden la mar de bé: "no tenim diners, UM s'els ha quedat tots."
No saben que fins i tot la demagògia necessita finançament...

Miquel Sánchez

Re: Som conscients.

Miquel Sánchez | 27/07/2010, 14:07

Ichigo, aquí ningú parla de delíctes, aquí parlem de "mala baba", i la "mala baba" és dir que s'ha acabat la "barra lliure i privilegis" per culpa de'n Pepe, un privilegis vergonyons amb els doblers de tots els pollencins, perquè a Pollença s'ha escoltat molta bona música amb càrrec de l'erari públic, i això just és un exemple.

Ichigo

Re: Som conscients.

Ichigo | 27/07/2010, 10:39

Pareix evident que aquests dos casos són la prova per encobrir el feixisme, culpant al pobre Pepe, que no feia res de dolent... Si el batlle Cerdà confessés tots els actes delictius que va fer ell mateix dins l'Ajuntament... Però ell no vol fer ni de conya. I això em posa malalt.
PD: Pohibit votar al PP, PSOE I UM-UNPI a les pròximes eleccions. Parlo seriosament.

Joan C

Re: Som conscients.

Joan C | 26/07/2010, 16:57

És una pena que en aquestes alçades encara funcionin aquests tipus de missatges encara donin resultats, però em sembla que aquest pic la estratègia no els hi serà tan profitosa per dos motius: Un es la bona feina que esta fent Alternativa a l'oposició i l'altre es el desatre de gestió de l'equip de govern que a més a més s'ha fet més evident amb la crisis económica. Esper que la gent obri bé els ulls i no es deixi enganar per la demagogia fàcil que és l'única eina que els hi queda.
Salut i força!

Alexandre

La culpa del hambre y las guerras del mundo....

Alexandre | 26/07/2010, 12:04

...de Pepe Garcia.

Ànims! Que sou els millors i tota la feina que feis serà recompensada a les pròximes eleccions, ja veureu. Per una Pollença millor!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb