URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

285 dies després ... el pressupost del 2010.

Alternativa | 27 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui tenim un dens ple ordinari a les 10 del matí (una hora ideal per dissuadir als ciutadans) amb la presentació amb molt de retard dels pressuposts generals del 2010 i la liquidació del 2009.

Sembla que els regidors del PSOE ja s'han integrat totalment en UM i presenten dues mocions demananat al·legacions i modificacions a coses aprovades pel propi PSOE al Consell i al Govern de l'Estat. Inaúdit.

Per altre banda des d'Alternativa per Pollença seguim amb la nostra tasca de fer propostes als plenaris: aquest ple presentam una moció per rescindir el contracte a l'empresa que fa el Pla de Mobilitat, pels successius incompliments, mala feina, etc. (veure article) i en segon lloc presentam una moció per instar a la retirada de la reforma laboral, una  reforma que no servirà per crrear ocupació sinó per abaratir l'acomodiament i continuar la perdua de drets socials i laborals Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

El PSM torna a presentar la moció per donar suport a la declaració de BIC del centre històric de Pollença.

ORDRE DEL DIA

     

I.- PART RESOLUTIVA

           

1.- Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General per a l’exercici 2010. Exactament igual que l'any passat; molt tard i totalment irreals.S'incompleix la llei totalment (paraules de l'interventor municipal).

2.- Dació de compte de la liquidació corresponent al Pressupost General de l’exercici  2009 i de l’Informe d’Intervenció d’estabilitat pressupostària en fase de liquidació del Pressupost General de l’exercici 2009. El desastre ha estat major del que havíem previst i el romanent de tresoreria per a despeses generals és de MENYS 3,937.540,28 EUROS

3.- Moció presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV sobre rebuig al Decret-Llei 10/2010, de 16 de juny, sobre la reforma laboral.

No podem callar davant del major atac  a l'Estat del Benestar i als treballadors perpetrat per part d'un govern democràtic que es diu socialista.

4.- Moció presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV sobre la incoació d’un expedient per a la resolució del contracte de serveis de redacció del pla de mobilitat urbana amb l’empresa Podarcis S.L. Aquest tracte de favor el pagarem molt car, es tuden els nostre doblers en benefici dels seus familiars.

5.- Moció presentada pels grups municipals PSOE i UM-UNPI sobre modificació de l’article 14.2 del RDL 8/2010, de 20 de maig, pel que s’adopten mesures extraordinàries per a la reducció del dèficit públic . Resulta sorprenent que el PSOE presenti un moció demanan modificacions a un Real decret fet pel mateix PSOE. 

6.-  Aprovació, si procedeix, de la sol·licitud de cessió per part del Consell de Mallorca a l’Ajuntament de Pollença dels trams de carretera Ma-2200-A; Ma-2210 i Ma-2220. Es tracta de la primera línia de Port i el carrer carretera Formentor.    

7.- Aprovació, si procedeix, del compliment de prescripcions en relació a l’acord, adoptat pel Ple del Consell de Mallorca en data 05.05.08, d’aprovació definitiva de l’adaptació del PGOU al POOT. Un tema  fet amb precipitació i oscurantisme; dos propietaris  fan cessió de terrenys per ser destinats a zones verdes sense fer menció a cap contraprestació... 

8.-  Aprovació, si procedeix, de la proposta d’al·legacions a la modificació núm. 2 del PTI de Mallorca. Fum electoralista sense cap ni peus i on el PSOE presenta al·legacions contra una decisió adoptada pel propi PSOE al Consell. Una demostració més de com han perdut el Nord.

9.- Moció presentada pels grup municipal PSM-EN relativa suport a la declaració del centre històric de Pollença com a BIC. Una moció positiva a un tema al que ha hagut tota una campanya bruta sense més sentit que beneficiar a un particular 

10. – Resolució dels recursos especials en matèria de contractació interposats per l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas S.A. (FCC) i l’empresa Melchor Mascaró, S.A. contra l’acord d’adjudicació provisional del contracte de gestió del servei públic de neteja viària en règim de concessió a la UTE formada per les empreses Llabrés Feliu S.A.; Amer e Hijos S.A. i Bartolomé Adrover e Hijos S.L.  adoptat per l’Ajuntament Ple en sessió extraordinària urgent celebrada dia 21 de maig de 2010. Esperam que d'una vegada per totes un servei fonamental com la neteja funcioni, ja han passat més de dos anys des de la nostra denúncia de manca de control i contracte per part de l'empresa que fa la neteja actualment.

11.- Propostes/Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

 Fotografia finalista al concurs Urxella.

Diapositiva 27

DÈFICIT EN L'AJUNTAMENT, NINGÚ SAP PER ON S'EN VA...
 
 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb