URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Alternativa | 29 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

  Aquest dimarts vam presentar al ple una moció  demanant la resolució del contracte amb l’empresa redactora del pla de mobilitat, PODARCIS S.L i l' inici de la contractació d’una nova empresa.

L’empresa redactora del pla de mobilitat (PODARCIS S.L.)  ha anat lliurant la feina a l’Ajuntament segons hem fet les nostres peticions al  ple. A l'igual que al ple d'abril on nosaltres vam presentar un llistat de preguntes sobre el tema i  l'empresa va presentar un primer document del pla, amb sis mesos de retard. Ara el mateix mes que presentavam aquesta moció l’empresa ha presentat el que es suposa és la resta del pla amb altres sis mesos de retard. Tot el pla de mobilitat s’hauria d’haver lliurat al final de febrer.

Al revisar la feina lliurada  vam descobrir que tots els seus objectius (nou pàgines)  són copiats de les directrius nacionals de mobilitat de Catalunya de 2006.

Al estudiar la darrera documentació lliurada per l'empresa  (objectius, propostes i indicadors) vam descobrir que s'havia copita literalment la part d'objectius d, nou pàgines, de les directrius nacionals de mobilitat de Catalunya (octubre 2006). Quan vam comunicar aquesta informació al ple el batle ens va demanar la retirada de la moció per que la propera Junta de Govern estudi el tema.

Esperam que la Comissió Tècnica  (formada per l'inspector i l'oficial de circulació de la policia local, l'enginyer municipal i el tècnic de medi ambient) faci una revisió acurada del que s'ha lliurat com pla de mobilitat. Estam segurs que trobarà moltes més deficiències.

Per a nosaltres és molt clar que  s'ha de fer la resolució del contracte i iniciar la contractació d’una nova empresa sense mangarrufes seguint els criteris bàsics de la contractació pública; publicitat, lliure concurrència i transparència. En el cas de que no sigui d'aquesta manera denunciarem el cas a la fiscalia.

Notícia del ple (punt del pressupost) a TV Mallorca. El pla del que parla el regidor d'Hisenda l'ha de fer obligat per la llei.

 


 

 Una part del plagi:

  En blau el que diu la pàgina 84 de les directrius nacionals de Catalunya i en vermell el que diuen els objectius del pla de mobilitat.

Directriu 1. Fomentar l’ús del transport públic als diferents àmbits territorials.

Objectiu 1. Fomentar l’ús del transport públic als diferents àmbits territorials

1.2 Establir polítiques tarifàries atractives que afavoreixin la utilització del transport públic en els desplaçaments.

1.1  Establir polítiques tarifàries atractives que afavoreixin la utilització del transport públic en els desplaçaments.


1.3 Establir targetes per al transport públic atractives per a captar els desplaçaments de caps de setmana.
1.2 Establir targetes per al transport públic atractives per a captar els desplaçaments de caps de setmana.


1.4 Adaptar els serveis de transport públic a les necessitats específiques del lleure,especialment pel que fa referència als desplaçaments esporàdics d’un nombre elevat de persones, amb el disseny de serveis especials de transport públic adaptats a la demanda, en relació amb les destinacions de lleure amb puntes
estacionals (platja, concerts, sales de festa, etc.)

1.3 Adaptar els serveis de transport públic a les necessitats específiques del lleure, especialment pel que fa referència als desplaçaments esporàdics d’un nombre elevat de persones, amb el disseny de serveis especials de transport públic adaptats a la demanda, en relació amb les destinacions de lleure amb puntes
estacionals (platja, concerts,  etc.)

1.5 Introduir sistemes i tècniques de mercat per a mantenir als usuaris del transport públic i captar-ne de nous, amb mecanismes de fidelització, ofertes,....... i polítiques de gestió orientades al client.


1.4 Introduir sistemes i tècniques de mercat per a mantenir als usuaris del transport públic i captar-ne de nous, amb mecanismes de fidelització, ofertes,etc i polítiques de gestió orientades al client.


I així tots els objectius.

Comentaris

JRV

Xapusses.

JRV | 30/07/2010, 06:30

A tu, Pepe, com a mi i a centenars de ciutadans i ciutadanes d'ESQUERRA, el que ens sap greu és que les coses ES FACIN MALAMENT, quan és podrien fer be.

Pepe

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Pepe | 29/07/2010, 22:46

I em sap greu que hagi estat un fiasco, a pesar de que em va dir (plagiant a Zapatero) que a mi m'alegrava que les coses fossin malament, no és veritat, no gaudeix de descobrir mangarrufes com aquesta i només amb els problemes quotidians del dia a dia ja tinc més que feina suficient.

M. Melià

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

M. Melià | 29/07/2010, 22:18

JUANJO MIR POLAR: QUIN FIASCO!!!!!!!!!!!!!!

Alternativa per Pollença

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Alternativa per Pollença | 29/07/2010, 21:27

Al mundo.
Parte del nuevo plan de movilidad de Pollença es copia del catalán

www.ajpollenca.net/noticies/visorpremsa.ct.html?id=450832&file=.pdf

Alternativa per Pollença

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Alternativa per Pollença | 29/07/2010, 21:22

Al mundo.
50.000 del ala por un estudio de corta y pega.

h
ttp://resumdepremsa.caib.es/dossier/ca/verpdf.html?search=1&indv=1&news_id=40041981&sp_id=74593&file=000NU8L9.pdf&sp_subject=Opini%C3%B3%20Local&comp_id=9269&clip_id=974

Pepe

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Pepe | 29/07/2010, 21:13

Joana crec que es refereix a que aquests objectius plagiats no tenen massa sentit a un pla de mobilitat municipal. No cal ser cap especialista per adonar-se que el pla de mobilitat lliurat no té massa utilitat.
Una vegada més ens trobam amb la mateixa situació que per exemple la neteja viària.
Una mangarrufa en aquell cas Una manca de contracte i un falta de control total per part de regidors que cobren uns bons sous.
Curiosament el regidor d'hisenda i medi ambient m'ha dit a més d'un ple que només faig renou i cerc els titulars a la premsa. La veritat que jo compar el que fem nosaltres amb un regidor i el que va fer el PSOE a l'oposició la passada legislatura ( a la que ja exisitien les mangarrufes d'en Martí o del Festival per exemple) i deu ni do.

Joan

Mobilitat

Joan | 29/07/2010, 19:43

Els plans de mobilitat municipals, són encarregats per el municipi, no per el govern Balear, per tant, l'únic responsable és l'Ajuntament de Pollença.

De fet altres ajuntaments el tenen fet, per empreses serioses que han cumplert els plaços i han fet la feina, segurament perque tenen un equip de govern més serios.

Idoi

No entenc

Idoi | 29/07/2010, 19:38

I que tè que veuré que la conselleria de Mobilitat amb que la porteuveu del Psoe de Pollença atorgui feines a familiars seus de forma irregular?

Joana

Transport públic

Joana | 29/07/2010, 19:16

Resulta curiós tot el que has posat, ja que l'administració que té la competència sobre el transport públic i pot fer possibles aquests objectius és la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat. Això és una cagada molt grossa.

Garci

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Garci | 29/07/2010, 08:58

Com diu el títol: una mangarrufa més!

Quin desastre tot plegat.

Per cert, bona intervenció en el plenari.

Alternativa per Pollença

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Alternativa per Pollença | 29/07/2010, 07:44

A pesar del que van votar el dimarts:

El Consell aprobará la protección del centro histórico el próximo septiembre
Patrimonio accede a reducir el ámbito de protección del BIC a petición del Ayuntamiento

www.diariodemallorca.es/part-forana/2010/07/29/consell-aprobara-proteccion-centro-historico-proximo-septiembre/590454.html

Alternativa per Pollença

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Alternativa per Pollença | 29/07/2010, 07:43

Segueix la instrucció del cas voltor:

Abren una pieza contra Buils, Nadal y Flaquer por una cuenta abierta en Banif.

www.elmundo.es/elmundo/2010/07/28/baleares/1280329894.html

Alternativa per Pollença

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat 1.

Alternativa per Pollença | 29/07/2010, 07:39

Notícia al DdM
El grupo Alternativa denuncia que el plan de movilidad ha sido plagiado de otro

www.diariodemallorca.es/part-forana/2010/07/29/grupo-alternativa-denuncia-plan-movilidad-sido-plagiado/590453.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb