URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat i 2.

Alternativa | 30 Juliol, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

   El plagi al pla de mobilitat només és la darrera de les irregularitats del pla de mobilitat municipal.(veure articles al nostre blog)

Al procés irregular teledirigit  que vam denunciar  hem d'afegir els incompliments de l'empresa a la redacció del pla:

 - S’ha incomplit  totalment del calendari de treball. El pla sencer s'havia d'haver lliurat a final de febrer, i fins fa uns dies només s'havia presentat la part d'anàlisi que s'havia d'haver presentat en octubre, i que es va presentar en abril amb deficiències.

- No es va  lliurar, com s'havia de fer inicialment, el diagnòstic, propostes i seguiment sobre la peatonalització de la primera línia del Port de Pollença.

  - A les escasses cinc pàgines de diagnostic que es van lliurar al mes d’abril no hi ha cap referència al tema de la peatonització, però després a les propostes d’actuació  que en teoria partien del diagnòstic es fa la proposta de mantenir la circulació a la primera línia en sentit cap a Alcúdia sense fonamentar aquesta proposta en cap anàlisis, ni estudi ni res semblant.

- L'empresa ha excusat el seu  incompliment dels terminis en la manca de pagament per part de l'Ajuntament, quan  realment al plec de condicions  es diu que el preu total del contracte (49.581,18 euros)  s'abonarà una vegada presentat el projecte acabat. I el que és més greu incomprensiblement sembla que l'Ajuntament s'ha saltat el seu propi plec de condicions i es va aprovar el pagament   a aquesta empresa de 18.593 euros que no s'han pagat simplement per la falta de liquides de la tresoreria municipal.

 Si analitzam el contingut del pla de mobilitat la cosa no millora. Sense entrar en detall:

 A l anàlisis hi ha molt de dades desfasades  d’estudis de fa cinc i sis anys, i més que anàlisis  sobre la mobilitat com demanava el plec de condicions tècniques es tracta d’un refregit de dades.

Un altre tema que s’hauria  d’explicar és el deficient desenvolupament dels elements de comunicació social del Pla.  Amb  1500 tríptics informatius i cartells per a la comunicació fets però que no s’han utilitzat. O una pàgina web i un foro pràcticament buits, quan en teoria eren per establir un intercanvi d’informació i opinions sobre la mobilitat.

- El diagnòstic que teòricament és una valoració sobre l’estat actual de la mobilitat i les tendències de futur ocupa només cinc pàgines . Al mateix no es fa cap diagnòstic de la circulació i la resta és penós si pensam que hauria de ser una part fonamental del pla de mobilitat.

- Respecte a les propostes la majoria fan referència a l’estacionament i no hi ha cap específica pel nucli de la Calani a Formentor.

I per finalitzar el tema descobrim els objectius que teóricamente havien de derivar de l’analisi i diagnóstic i s’havien de realitzar amb elevat nivell de concreción són un plagi d'un document de Catalunya de fa quatre anys.

En resum tenim un negociat irregular teledirigit per afavorir l’empresa del nebot de la primera tinent de batle (Francisca Ramon, PSOE), una aprovació d'un pagament quan l'empresa encara no havia lliurat cap document i un pla de mobilitat que ha incomplit tots els terminis amb un contingut incomplet i en part plagiat. Per tot això denunciarem el tema a la justícia en el cas de que no es faci la resolució del contracte.

 

A pesar de  que de moment no hi ha instalada ni megafonia ni altaveus, la ràdio municipal fa un gran esforç per retransmetre els plens. Aqui teniu els enllaços per sentir el darrer ple, només falta la darrera part a partir de les 13:00. Mereix la pena sentir els arguments sense intermediaris.

Primera part ple:

http://www.megaupload.com/?d=2V395J28

Segona part:

http://www.megaupload.com/?d=3LPYT6H8

I darrera:

http://www.megaupload.com/?d=1G4Y3HUY

  Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Nepotisme (Enciclopèdia Catalana)

 
[1888; del b. ll. nepotismus, der. de nepos, -ōtis 'nebot']
 
m 1 Mètode de què es valgueren els papes per a la consolidació de llur poder temporal, que consistia a afavorir membres de llurs famílies amb donacions, títols o favors en general.
 
2 Nom donat en general a qualsevol abús de poder comès a favor d'amics i de parents.

 


 

 

 

Comentaris

Ichigo

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat i 2.

Ichigo | 31/07/2010, 13:03

Una cosa si he de dir: hem de votar l'Alternativa l'any que vé, i no PP, UM i/o PSOE. Algun d'aquests partits que guanyin seguirà fent un ajuntament nepostista, i no ho volem mai més.

Pepe

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat i 2.

Pepe | 30/07/2010, 16:40

No els donis idees Miquel.
El que és cert és que a aquest tema com a altres acaba la legislatura sense idees clares.
El lògic hagués estat partir d'un pla de mobilitat (queas'hauria d'haver fet abans d ela segona fase de circumval·lació) fet per la millor empresa possible en un negociat sense mangarrufes. I després sobre les possibilitats tècniques que hagués prendre la decisió política.

Però clar això sembla que era massa lògic i net.

Miquel Sánchez

Re: Una mangarrufa més: plagi al pla de mobilitat i 2.

Miquel Sánchez | 30/07/2010, 16:24

Anant al tema principal, crec que tots el grups polítcs de Pollença hauran de començar a assumir que La Gola deixa poc marge de maniobra per fer una zona per a vianants a la primera línia, a no ser que es faci una animalada de pont con el que es va fer a Porto Cristo que ara un jutge ha dir que s'ha d'enderrocar

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb