URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Especulant a l'Ullal 2

Alternativa | 06 Agost, 2010 06:00

 Avui seguirem amb el tema de l'al·legació que fa referència a l'Ullal.

 Al Pla Territorial quan es parlava de l'ART Cala Carbó - l'Ullal resta clar que l'objectiu era evitar la urbanització de Cala Carbó, mentre que de l'Ullal simplement s'indica que  " no seria problemàtic d'urbanitzar (oblidant l'existència de la zona humida) i que s'ajudaria a donar continuïtat a la trama urbana". Però ara a les al·legacions, signades per l'arquitecte municipal Rafel Balaguer, urbanitzar l'Ullal es converteix en un objectiu fonamental i  s'ha venut a alguns membres de la plataforma que va organitzar la manifestació al Port de Pollença com una espècia de solució màgica als problemes del Port:

"el Port de Pollença te pendents transformacions profundes de reconversió per tal de restablir la qualitat ambiental turística i econòmica, de la que en gaudir en el passat i que en aquest moments està sèriament qüestionada"

Per acabar de vendre "el regal" de la urbanització de la zona humida de l'Ullal es proposa que els propietaris paguen la peatonització del Port de Pollença, demostrant fins quin punt tenen en compte el pla de mobilitat que no recomena aquesta opció, i a més haurien de pagar l'embelleciment de la primera línia amb un pla de millora i ordenació dels porxos i retols.  Una proposta que  legalment sembla inviable.

 A les al·legacions podem afegir el que es va publicar al Diario de Mallorca on es parla només d'un promotor  que estaria disposat a posar el sis milions d'euros que diu l'Ajuntament costaria peatonitzar i embellir la primera línia. Suposavam que el sis milions havien sortit d'un estudi de taxació o d'un projecte  fet per l'arquitecte municipal del que parla la notícia, però no s'ens ha mostrat res d'això.

 A la mateixa notícia  el batle i regidor d'urbanisme deia que la zona humida restaria al marge de la urbanització i que s'integraria en la mateixa. El que és cert és que l'al·legació no va acompanyada de cap documentació o pla que demostri aquesta possibilitat i observant el pla de la zona humida de l'Ullal i el projectat no ens surten els números.

A la fi la manca de serietat del tema és total i tot plegat és  una cortina de fum electoral. Es presenten unes al·legacions inviables, es ven un futur meravellós si s'urbanitza la zona humida de l'Ullal i quan el Consell ho tombe el batle ja podrà fer el seu habitual exercici de donar la culpa a altres. Al darrer article parlarem de com es podien haver fet les coses  i no s'han fet.

La zona humida de l'Ullal que està en tràmits d'incorporació en el Pla Hidrològic per part de la conselleria de Medi Ambient és un valor afegit del municipi que hem de recuperar no destruir.

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Especulant a l'Ullal 2

Miquel Sánchez | 06/08/2010, 14:01

Confirmat ja funcionen els canals, TVE HD inclòs, ara bé, si teniu un IPLUS de D+ com a receptor de HD, no sentireu el so, D+ m'ha confirmat que quan TVE confirmi que el so anirà amb el sistema AC3 PLUS definitivament, actualitzarà el terminal.

Follonero

Problemes a la piscina del Port

Follonero | 06/08/2010, 13:46

Fa dos dies que la piscina coberta està tancada, diuen que el problema es que l'empresa no ha pagat la factura de'electricitat.
Més problemes per als molleros.

Miquel Sánchez

RTVE no contesta.

Miquel Sánchez | 06/08/2010, 07:53

Per altre part, avui fa un mes que varem fer dues consultes a RTVE, tant per telèfon com per correu eletrònic després.

La primera consulta és com arriba L'INFORMATIU BALEAR a la Cala, aquesta pregunta la fem, perquè IB3 no es veu o no es veia a La Cala, com hi ha un enllaç digital i dues parabòliques a emisor de la Cala si L'INFORMATIU BALEAR arriba per l'enllaç digital terrestre IB3 també hi podria arribar, si arriba per la parabòlica com IB3 no té énllaç satel.lital conegut no pot fer arribar el senyal a la Cala, si fos FORMENTERA ja estaria arreglat fa temps això.

la segona consulta és perque RNE2 "RADIOCLÁSICA" no promociona el FESTIVAL DE POLLENÇA, i si promociona altres esdeveniments de pobles que no havie escoltat el seu nom a la meva vida, demanaven si no el coneixien, no tenia la qualitat necessaria, etc, més que res per comoprobar la projecció cap l'exterior d'aquest esdeveniment.

A les dues consultes desprès d'un mes, "LA CALLADA POR RESPUESTA", i això que els paguem nosaltres.

Seguirem informant.

Miquel Sánchez

Notícia TDT

Miquel Sánchez | 06/08/2010, 07:38

Avui a les 8:30 hores al manco al Port hi ha les portadores que no els canals del multiplexs

35 - Antena.Nitro (en proves)i Marca TV (properament)

47 - Asignats a SOGECUATRO i LA SEXTA però sense canals (properament)

48 - Boing (properament), LA 10 (en prves)

El mutiplex 54 TVE Alta Definició, a les 8 estava encès, però a les 8:30 no estava, ahir TVE va fer un anunci que fins l'any 2015 no domaria servei al 98% del territori en Alta Definició.

Ja us avancem que si aquest multiplex 54 funciona a Palma i a Pollença no, des de Alternativa per Pollença farem les pases necessaries per posar en funcionament aquest multiplex ja que beneficiaria a tots els comerços d'aquests tipus de Pollença per ser un al.licient més per posar un aperell de Alta Deficinició i a més TVE ara més que mai la paguem tots amb els nostres imposts.

Si ara cercau els canal no trobareu res, perquè just hi ha les portadores, si no els han posat ja.

Si algú pot comprobar amb un aperell de televisió amb la funció de detecció de camp al repetidor d'Albeguins, li estaria agraït.

Seguirem informant.

Ichigo

Re: Especulant a l'Ullal 2

Ichigo | 06/08/2010, 07:38

Una mostra més de que els polítics d'ara no senten pudor i sí la bojeria que tenen.
Fins quan hi ha enxufisme?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb