URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No cal especular a l'Ullal 4.

Alternativa | 11 Agost, 2010 22:56 | facebook.com twitter.com

A les al·legacions aprovades al darrer ple (pdf) s'ha venut que urbantizar la zona humida de l'Ullal solucionaria el tema de la peatonització i embelliment de la primera línia del Port, però evidentment les coses es poden fer d'una altra manera.

El primer que hem de dir és que mai s'hauria d'haver fet la prova de semipeatonització que va fer l'equip de govern, com es va fer; sense cap ni peus i que va crear uns problemes i una controversia innecessària. El primer que s'hauria d'haver fet és un pla de mobilitat seriós i després prendre la decisió corresponent. No contents amb haver perdut un temps preciós i haver creat oposició on no havia, després  han continuat amb la seva línia de crear problemes innecessaris i tudar dobles públics contractant a l'empresa del nebod de na Francisca. Ara amb les al·legacions on parlen de peatonitzar demostren quina importància li donen al pla de mobilitat, quan el pla recomana mantenir la circulació en sentit cap a Alcúdia. A la fi un desgavell darrera un altre desgavell.

Si parlam de continuitat urbana i de fer vials a la zona el primer que hauria de fer el regidor d'urbanisme és solucionar el tema de l'hotel Pollensa Park, li vam demanar al ple de com es trobava aquest tema i no va dir res. Fem una mica d'història aquest hotel va ser construït en la dècada dels anys 60 a terra rústic de la segona línia del Port de Pollença. La legalització d'aquest hotel implica una compensació a l'Ajuntament en forma de cessió de 4.120 metres quadrats de zona verda i uns altres 11.480 metres quadrats de vials. La propietat de l'hotel ha de construir un nou carrer amb la dotació de serveis inclosa, ha de presentar un projecte de legalització i pagar el deu per cent del valor del solar a l'Ajuntament en concepte d'aprofitament mig. 

 Igualment cap partit té problemes en pasar a urbanitzable  el sol  rústic al costat del carrer Cadernera. Uns solars que no afecten a la zona humida i que es troben totalment envoltats de solars ubans i que  podien ajudar a millorar els equipaments i infraestructures (viàries i de mobilitat de la zona). Si tots els partits estam d'acord en aquest punt la pregunta seria per que l'arquitecte municipal i el regidor d'urbanisme s'empenyen en unir el destí d'aquest solars als de la zona humida?

 

 

 

 Les al·legacions també es justifiquen per "la necessitat de l'embelliment de la primera línia. L'arquitecte parla de l'anarquia i manca d'ordenació dels porxos i rètols dels establiments". Un tema pel que evidentment no cal urbanitzar res sinó que simplement l'Ajuntament poses una mica d'ordre... Però clar si no el fa al tema de l'ocupació de la via pública, menys el farà a aquest tem.

  En resum el que cal és fer una feina seriosa i consensuada, pensant en el bé comú i deixar de fer operacions estranyes d'urbanisme a la carta.

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: No cal especular a l'Ullal 4.

Alternativa per Pollença | 14/08/2010, 09:56

A IB digital podeu veure al nostre batle i regidor d'urbanisme donant suport a l'urbanisme a la carta de les ARTs, no sabem si na Francisca (PSOE) i Tomeu (PP) van ser convidats a l'acte.
h
ttp://politica.ibdigital.net/um-acusa-el-pp-de-ser-el-gran-culpable-de-leliminacio-massiva-de-les-art-36546.html

El president d'UM ha comparegut en roda de premsa acompanyat dels seus batles a municipis costaners com Andratx, Artà, Alcúdia, Pollença i Ses Salines, a més del secretari general Joan Monjo i del portaveu al Consell, Antoni Pascual. Melià ha defensat que les ART diferides suposaven "un instrument urbanístic específic"

Tomeu Cifre

Re: No cal especular a l'Ullal 4.

Tomeu Cifre | 12/08/2010, 15:25

Ni més ni manco, Joan C., és talment així com ho dius.

Joan C

Re: No cal especular a l'Ullal 4.

Joan C | 12/08/2010, 12:40

Primer varen fer el que varen voler amb el POllensa Park, despres es varen carregar el Pinaret,més tart el Puixet de Gommar. Mentres tant va quedar un solars al voltant dels carrer cadernera, rodetjats de sols urbanitzable i als quals es fa xantatge diguent que sols es pot declarar urbà si es compensa a altres urbanitzacions (abanç Cala Carbó, ara la peatonització del paseitg...) Com sempre els petits propietaris ens volen fer menjar els marrons dels altres. No tenen vergonya!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb