URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Lluminàries, pistes tennis,museu, Tto Cittadini...

Alternativa | 14 Agost, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Seguim fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament i publicam les actes de les Juntes de Govern de juny  (respectant la llei de protecció de dades).

 Junta de Govern de l'1 de juny.

 Es va aprovar la proposta del regidor de l’àrea de Serveis Sr. Marti Ochogavia Mayol per l’adquisició de lluminàries per l’enllumenat de la via pública ;16 lluminàries per a la Cala de Sant Vicenç i 6 per a Pollença. Pressupost presentat per l’entitat  Dielectro Balear per import de 8.217,88 €Seguim esperant la regularització de la contractació a l'enllumenat públic.

Es va aprovar  la proposta presentada pel Regidor  de l’àrea d’Esports Sr. Miquel Ramon Amengual relativa al manteniment de les pistes de tennis del poliesportiu de Pollença i del Port de Pollença. L’objecte del contracte és la prestació del servei pel manteniment mensual, per un termini de 6 mesos (de l’1 de juliol al 31 de desembre de 2010) de la gespa artificial de les instal·lacions esportives de l’Ajuntament de Pollença a realitzar per l’empresa “Sergal 2008 S.L.”pressupost per import de 9.155,57€.

A la Junta del 15 de juny

  Es va aprovar la prorroga del contracte  de consultoria i assistència tècnica dels treballs de coordinació, assessorament i dinamització del Museu Municipal de Pollença.

Es va aprovar la proposta del Sr. Batle  per tal de donar continuïtat a l’exposició-homenatge que dur a terme cada any amb motiu de la Fira al Museu de Pollença. Aquest any és el 50 aniversari de la mort de l’artista Tito Cittadini. i es farà una exposició homenatge amb un pressupost de 6.300 €.

 Tito Cittadini. La Caleta (1916).

 

 

 

Comentaris

jrv

Cristians

jrv | 16/08/2010, 10:19

Es que aquests no son cristians, Pepe. Son catòlics apostòlics romans. Enlloc diu que segueixin els evangèlis.
"estimau-vos els uns als altres..." Res de res.

Pepe

Re: Lluminàries, pistes tennis,museu, Tto Cittadini...

Pepe | 15/08/2010, 22:12

Gràcies per la informació Albert.Això de barrer a la gent no és massa cristià.

Pindaro

Uno mas....

Pindaro | 15/08/2010, 18:58

Pues nada, otro chamán con túnica soltando talibanadas fascistas. Sin novedad en el frente

Albert

UN FALANGISTA A L'ESGLÈSIA DE POLLENÇA

Albert | 15/08/2010, 08:35

Aquí teniu algunes de les conversacions d'un falangista, orgullós de ser-ho, que l'han destinat a dirigir l'esglèdia de Pollença..

Enrique Viéitez Novoa Para que den testimonio de la Verdad. Señor, danos sacerdotes santos.
Que la Mare de Déu dels Àngels le proteja y le asista en su ministerio sacerdotal. Un abrazo.
Hace 20 horas · Ver comentarios (1)Ocultar comentarios (1)

*
*
*
o
Eusebio Capel Rotger Muchas gracias Enrique, en estos momentos viene muy bien apoyos como los tuyos. Que así sea: que la Mare de Déu dels Àngels nos proteja a todos bajo su amoroso y maternal manto. Otro abrazo para tí, amigo.
Hace 9 horas

Rafa Durán
Rafa Durán Moltes felicitats pel teu nou destí. M'hagués agradat saber-ho d'una altra manera,...Paciència i fortalesa. Una abraçada.
Ayer a las 10:04 a través de Facebook para iPhone · Ver comentarios (1)Ocultar comentarios (1)

*
*
*
o
Eusebio Capel Rotger Moltes gràcies, Rafa... però ja saps que d'avegades te posen en situacions límits i que, sense adonar-te, amossegues l'am... però també t'he de dir que no vull deixar d'ésser fidel a allò crec i que, passi lo que passi, no aniré contra la meva consciència... una altre vegada, gràcies. Una abraçada per a tú també.
Hace 21 horas · 2 personasCargando...

Juan Antonio Darder Colom
Juan Antonio Darder Colom Amigos del Partido Familia y vida y des "grup tradicionalista", en defensa de la familia.
El 23 de julio a las 17:56

*
*
*

Kiko Mestre
Kiko Mestre Rector als 50 anys!!! que més se pot esperar!!! Pollença i Port, crec que fa un parell d'anys te vaig demanar, que faries si t'enviassin a Pollença? per lo des viatges amb cotxe, t'en recordes? jajajajajaja
El 21 de julio a las 12:34 · Ver comentarios (1)Ocultar comentarios (1)

*
*
*
o
Eusebio Capel Rotger
No sé ben bé perquè tens una fixació tan forta amb s'edat... se pot esser rector als 50, 60, 70 etc... i més jove... altre cosa ben distinta és si s'està preparat o no... creu-me, Kiko i ha joves que ja són més vells que jo... de fet, ja hi ... varen néixer...
El Sr. Bisbe m'ha encomanat Pollença i es Port... esper que el Bon Jesus m'ajudi i la Verge Maria veneeixi aquesta nova etapa... més que res, per fer de granera de tota la progressia que ha destrossat Mallorca... Amb Jesus i Maria, reb una cordial salutacio. Ver más
El 21 de julio a las 22:52 · 1 personaCargando...

Jose Maria Mulet Torres
Jose Maria Mulet Torres Enhorabuena Eusebio. Como buen deportista, te han dado un buen destino. Vale quien sirve (no se si lo dijo un politico o quien), pero tu vales y además has demostrado siempre que sirves. Un fuerte abrazo a tu disposicíón.
El 21 de julio a las 11:27 · Ver comentarios (1)Ocultar comentarios (1) · Ver muro a muro

*
*
*
o
Eusebio Capel Rotger
Vale Quien Sirve es el lema de la O.J.E... de la cual fui el Jefe Provincial. Muchas gracias José María; el destino es un regalo del Señor, espero estar a la altura de ese pueblo y padre de todos.
Para lo que necesites, también me tienes, de ... corazón, a tu disposición.

JRV

Integristes a Pollença.

JRV | 14/08/2010, 19:54

Aquest mot,integriste, és inquietant, perque és actualment sinònim de retrògrat, aprofitat, fanàtic, manipulador, violent, practicant de la superstició litúrgica, és a dir, res a veura amb el cristianisme, els evangèlis en una paraula, o el vot de pobressa, gens de caritat solidaria...res de estimar-se els uns als altres
I sembla que el nou ecònom és tot de l'expressat al principi. Però donem temps al temps, i que no sigui veritat que el nou capellà és un nou subproducte catòlic de la diòcesi integrista de València.

mATEO

Re: Lluminàries, pistes tennis,museu, Tto Cittadini...

mATEO | 14/08/2010, 11:26

Tanto pedir ayuda a la mare de déu pasa el que tiene que pasar.

Alternativa per Pollença

Quin regal

Alternativa per Pollença | 14/08/2010, 11:09

Al DdM el nou capellà:

"El señor Obispo me ha encomendado Pollença y el Port... espero que Jesucristo me ayude y la Virgen María bendiga esta nueva etapa... más que nada, para hacer de escoba de toda la progresía que ha destrozado Mallorca".

www.diariodemallorca.es/mallorca/2010/08/14/espero-jesus-virgen-bendigan-barrer-progresia-destrozado-mallorca/594723.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb