URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'ajuntament de Pollença perd els diners del Fons de Cooperació Local per la mala pràctica dels seus governants.

Alternativa | 25 Agost, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa per Pollença volem denunciar públicament la nostra indignació màxima en quant a la deixadesa i descontrol municipal en la seva part econòmica. Primer de tot va ser el retard de 9 mesos en la presentació dels pressuposts municipals. Després fou la falsetat d'aquests pressuposts amb partides d'ingressos inflades. Més tard foren les múltiples operacions de crèdits extrajudicials que s'usen de forma fraudulenta. I ara, amb una situació econòmica municipal insostenible, amb un deute de molts milions d'euros amb els bancs, ens hem assabentat de que Pollença no rebrà Fons de Cooperació Local degut a que des de l'Ajuntament no s'han presentat degudament justificades les despeses de l'any anterior.

L'agost tots els municipis de les illes cobren el Fons de Cooperació Local, dependents de la Conselleria d'Interior, per tal d'alleugerir la situació econòmica de les institucions locals i corregir els possibles desequilibris pressupostaris entre municipis, per invertir-los en allò que considerin més oportú. Alguns exemples son: Llucmajor 390.169 euros, Manacor 436.346 euros, Marratxí 361.327 euros, Inca 330.167 euros i Alcúdia 226.121 euros, entre molts altres. Pollença 0 euros.

Com es pot tenir tant descontrol? com es poden deixar perdre subvencions i diners degut a la mala gestió? com es pot ser tan deixat en la contabilitat? o és que no son justificables les despeses i per això no s'han pogut presentar degudament?

En una situació com l'actual, en la que molts proveedors no cobren de l'ajuntament, que s'han hagut de retallar nombroses partides i abandonat molts projectes, és intolerable el deixar d'ingressar uns diners que ajudarien en part a sostenir la greu situació econòmica del consistori.

Des d'Alternativa per Pollença demanam als nostres governants pollencins que si estan cançats o son incapaços de fer la seva feina ben feta i en benefici del poble, que si no son capaços de governar un poble amb un mínim de coherència i feina ben feta, que ho deixin, que se'n vagin a casa seva i donin pas a gent nova que sigui capaç, almenys, de justificar les despeses.

A Pollença més que preocupar-se pels diners, dormen.
 

 

Comentaris

Fart d'embullosos

Deslleials

Fart d'embullosos | 25/08/2010, 19:22

Continuau amb la vostra linia de vertadera desllealtat amb el batlle, anuau bé!!
I anau be perque vosaltres sou lleials al POBLE I ALS CIUTADANS DE POLLENÇA, a qui REALMENT us deveu, i això el batlle , que és un embullós i un intrigant, no ho entendrà mai!!! Ell enten un partit com una secta, no com una variant o part dels ciutadans per servir al poble, als ciutadans. Mes o manco con la Francisca Ramon.

Ichigo

Democracy doesn't work

Ichigo | 25/08/2010, 19:18

Només dir-vos a tots, com moltes persones varen dir al seu dia: la "democràcia" és només una paraula, sense el seu sentit. I si ho tingués, aquestes coses no passarien.
Podem estar tots d'acord en allò que he dit. Gràcies.

Garci

Re: L'ajuntament de Pollença perd els diners del Fons de Cooperació Local per la mala pràctica dels seus governants.

Garci | 25/08/2010, 18:24

Una manera podria ser no votant-lo. Però hi ha altres maneres i el bloc només és una d'elles.

Ichigo

Re: L'ajuntament de Pollença perd els diners del Fons de Cooperació Local per la mala pràctica dels seus governants.

Ichigo | 25/08/2010, 17:21

Sempre igual. No hi ha manera de respondre a aquest toçut del batle. Hauriem de cercar la manera de castigar-li per calumniar-nos així. Però com?

Jaume

Re: L'ajuntament de Pollença perd els diners del Fons de Cooperació Local per la mala pràctica dels seus governants.

Jaume | 25/08/2010, 14:05

Sembla que els hi sobren els doblers ... En canvi la nova Escoleta pública del Moll no pot obrir les portes pel Setembre (quan ja s'havien fet les pre-inscripcions i les inscripcions) per falta d'uns 30.000€ segons ens ha comentat el tècnic d'educació.

Es veu que no és possible transferir aquests diners d'altres partides pressupostàries per tal que els infants comecin el curs quan toca, i no haver d'alterar els plans familiars prevists, ja que com a mínim no obrirà fins al Gener. És curiós ja que em pensava que era pràctica comú i no gaire complicat la modificació de partides pressupostàries o inclús efectuar despeses que ni tan sols estaven pressupostades.

Salut.

Alternativa per Pollença

Notícia a UH.

Alternativa per Pollença | 25/08/2010, 11:02

El alcalde Cerdà acusa a Alternativa de "deslealtad" política.

El alcalde, Joan Cerdà, acusa al portavos de Alternativa EU-EV, Pepe García de "deslealtad" después de que este achacara la pérdida de una subvención del Pla d'Obres i Serveis a la falta de diligencia del equipo de gobierno. "El conseller, que es de su mismo color, nos explicó que por la crisis, quedábamos fuera todos los que presentamos proyectos plurianuales, no hay nada más", dice.

Alternativa per Pollença

Re: L'ajuntament de Pollença perd els diners del Fons de Cooperació Local per la mala pràctica dels seus governants.

Alternativa per Pollença | 25/08/2010, 09:01

Avui el batlle respon a la nostra acusació al diari Última Hora i ens titlla de deslleials.

La veritat és que no ho entenem. Quina lleieltat hem de tenir en aquest tema?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb