URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fora de termini, fora de lloc…

Alternativa | 03 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Publicam avui una carta al director del nostre company Joan Ramon Bosch Cerdà sobre les desacertades paraules del noster batlle sobre el cas del camí de Ternelles i el plet que hi ha en marxa. Esperem que la incompetència que aquí demostra no destorbi el procés de defensa del camí públic. 

.

Fora de termini, fora de lloc…

 

Sembla ser que el senyor batle de Pollença va fer unes declaracions al Diario de Mallorca del 20/8/2010, on deia que “han entregat la documentació fora de termini” i “ja teníem part d’aquest documentació”, doncs bé, no puc més que fer algunes apreciacions:

 

a) Dijous 19, no férem més que entregar de forma resumida, l’informe sobre el qual es basa la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts, per considerar el camí de Ternelles un camí públic.

 

b) La documentació arxivística està entregada en les següents dates: 16 d’agost de 2007. Entrada número 5511 a les 11.20 h. del matí i 5 d’octubre 2007 entrada número 6666 a les 12:05 h., evidentment fora de termini (molt abans d’iniciar-se el procés) i en previsió que l’Ajuntament, en un moment donat, pogués defensar la titularitat pública del camí.

 

Per això mateix, tots els ciutadans que han col·laborat en aquest procés, que també han ajudat els serveis jurídics municipals i l’arxiver municipal, ho han fet senzillament amb la intenció de col·laborar en la defensa d’allò que sempre havia estat públic, i que ho hauria de seguir essent, a més de demanar que es respecti la sentència de 18 d’octubre de 2001, que ordenava regular el pas a Ternelles per garantir-ne l’ús, fet que incomplia l’Ajuntament fins la passada excursió de la Plataforma de 12 d’octubre de 2009.

 

No entenc, ni entenen els meus companys, la reacció del batle de Pollença, si no és que vol defensar uns interessos que no són els de garantir la preservació dels béns públics, no treballam per al reconeixement de ningú, senzillament ens movem amb la intenció de preservar els béns col·lectius, no calia un agraïment del batle, però el silenci hauria millorat les declaracions esmentades.

 

Sincerament, ara mateix pensem que el millor que es pot fer és treballar en la defensa d’aquest camí, les “batalletes” per atorgar mèrits s’han de deixar per més endavant, ara mateix cal treballar per defensar aquest camí davant els jutjats, i per la nostra part, el mèrit se’l pot quedar qui vulgui, nosaltres només ens conformem en poder passar per aquest camí com feren sempre els nostres avantpassats.

 

Joan Ramon Bosch Cerdà

 

 

Imatge de l'excursió reivindicativa de l'any pasat.

Comentaris

Pepe

Re: Fora de termini, fora de lloc…

Pepe | 08/09/2010, 11:52

Com molt bé dius jrv es fa notícia del que hauria de ser la pràctica normal de l'Administració pública.

jrv

Transparència per Calvia

jrv | 08/09/2010, 07:46

Avui llegeixo una noticia al dBalears, on un ciutadà de nom Rami anuncia una candidatura en que el principal lema es la transparència en la gestió. Anuncia també que és lliurarà còpia de qualsevol factura, contracte o conveni públic que l'Ajuntament hagi signat, a qualsevol ciutada que ho demani, seguint el model suec, (suis diu també el periodiste, no se si s'ha embullat).
El que hauria de ser el normal , es converteix en aquesta terra de politics venals i embullossos en novetat...I aqui a Pollença, el que ens interessem honestament per la politica, ho patim diariament això d'amagar dades i documents per part dels nostres politics de l'"equip de govern"...
Actituts ja assumides i contraries a qualsevol plantejament democràtic, que fan del joc que hauria de ser democratic, una lluita constant contra els estafadors politics clavats a uns càrrecs que no son seus, que son del poble estafat.

jrv

Morro

jrv | 07/09/2010, 17:40

Que el camí public de Lluc estigui tancat per interessos egoistes d'un particular, no es cap novetat, i entra dins la naturalessa de moltes persones, és propi de certes naturalessas humanes.
Que un batlle i els seus compinxes de l'equip de govern ho consentin i no diguin ni "mu", entra dins la immoralitat i venalitat mes absoluta. Per això encara que siguem una minoria , no ens deixem enganyar.

Joan Ramon

Carretera vella de Pollença a Lluc.

Joan Ramon | 07/09/2010, 15:31

Ara que teieu el tema de la Carretera Vella de Lluc, vull dir que trobo lamentable que el senuor Alemnay, Conseller d'Hisenda i patrimoni, desprès de que faci tres anys que esta inclosa la Carretera Vella de Lluc dins l'inventari del Consell, i està pendent de la delimitació, competència d'aquesta conselleria, des del principi de legislatura en mans del PsoE.

No puc més que demenar-me,tè cap interès el PsoE en mantenir tancada aquesta carretera?

Garci

Re: Fora de termini, fora de lloc…

Garci | 07/09/2010, 09:14

Al senyor Morro a que és refereix és al mateix que té tancats la carretera i el camí vells de Pollença a Lluc. L'argumnet és el propi tancament del camí i carretera pública.

Esper haver-te resolt el dubte.

Biel

De capullos haberlos haylos

Biel | 07/09/2010, 09:07

A quin Morro es refereix aquest senyor? I amb quina argumentació?

jrv

Andreu Martines

jrv | 04/09/2010, 10:10

Tots, vulguem, o no, estem involucrats en la politica: o no pagues impostos, no has de tenir un DNI, un passeport, no opines de politica, etc...A mes , tal volta tu estas fent politica, i de la bruta: defenses els privilegis dels que tanquen camins públics, dels que reben subvencions que provinents dels impostos que paguem TOTS els ciutadans,s'utilitzen contra aquests, fins i tot els que no tenim ni tendrem finques. Jo crec que la legalitat existeix per poder conviure en pau, i els tancadors de camins públics rompen aquesta convivència, es l'actitut pròpia dels egoistes. A Mallorca es veu agravada dita actitut, pel servilisme, masse estès aqui, de molts mallorquins. I això de "capullins" no és cap argument, tan sols agressivitat pròpia de qui en el fons sap que no te raó.

De capullos haberlos haylos

Re: Fora de termini, fora de lloc…

De capullos haberlos haylos | 03/09/2010, 23:49

Claro que sí Andreu, en Joan Cerdà se ve que no es "un capullin" y que tiene suficiente empatía para darse cuenta de que lo mejor para todos es que en Morro y la señora March cierren los caminos públicos.
Yo mañana cerrare la calle que pasa al lado de mi casa, no hay derecho pasa gente, que asco!

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 03/09/2010, 22:00

Està veuré els comentaris dels que donen suport al tancament de camins públics, doncs una cosa queda clara, a aprt de dir "capullis" i altres herbes, no donen cap raonament per fonementar el que no té cap justificació, és a dir, el tancament d'un camí públic.

Salut i branca.

Andreu Martínez

CApullins

Andreu Martínez | 03/09/2010, 21:45

Tots els politics o els qui vos hi dedicau, sou uns capullins, que va de bé fer u contes a cals altres... meam que farieu a les vostres cases o finques, res protestarieu perque no hi passas ningu.

Maki

XISCO

Maki | 03/09/2010, 21:39

Jo veig una funcionaria amb sentit del que es públic, com haurien de ser tots, que administren el que es públic.

maki

"Ternelles "no cami públic"

maki | 03/09/2010, 21:36

"joan", tu deus esser d'aquells mallorquins, o qualque pollensi, que quan el senyor el compixa, diu que plou i que "no fa res".

jrv

JOAN...MARCH

jrv | 03/09/2010, 21:34

Doncs, si a una finca meva, a Campanet, no tinc barrera, ni en penso posar. I Això que és privada, no com el cami al Castell del Rei, que és públic, i l'han tancat amb ajut dels mallorquins servils i cosapoca.
Tanta sort que també hi ha mallorquins amb sentit de la dignitat i del futur dels nostres fills i filles, que no venen el seu territori per un plat de llenties...I volen els que els pertany.

Pepe

Fa riades

Pepe | 03/09/2010, 16:35

Xisco el teu comentari és una mescla de desconeixement i enyorança d'altres temps.

Garci

Re: Fora de termini, fora de lloc…

Garci | 03/09/2010, 16:15

Joan, supòs que no has seguit la problemàtica del camí de Ternelles, supòs que no has llegit la informació històrica, supòs que quan eres més petit no anaves al Castell del Rei lliurement, supòs que no saps que significa camí públic, ni que un camí públic ho és per sempre (a no ser que hi hagi hagut desafectació per part de l'ajuntament), supòs que no has vist el catàleg de camins de Pollença on s'especifica clarament que el camí és públic, supòs que no saps que cap de nosaltres tenim camins públics tancats i supòs que no saps de que parles.

En cas contrari, t'hauries d'explicar al dir que el camí no és públic.

joan

ternelles, no cami public

joan | 03/09/2010, 15:34

esper que a cavostre no tengueu barrera ja que vos tocau u collons de les dels altres.......quina cara que teniu

idoi

Um= corr(um)pció

idoi | 03/09/2010, 13:24

Crec que el que desobeix és el Batle, incumplint la seva promesa davant la constitució, això també implica defensar els bés del municipi...

Xisco

Re: Fora de termini, fora de lloc…

Xisco | 03/09/2010, 10:10

Veig una funcionaria encamellada i desobeint les ordres del batle...també l'han destituida?

Pepe

Re: Fora de termini, fora de lloc…

Pepe | 03/09/2010, 09:00

Aquesta és una demostració més de que el batle ha estat més al costat dels que han usurpats els camins públics que de la seva obligació de defensar el que és públic.

En pocs temes un batle ha pogut contar amb una col·laboració tan important com la de la Plataforma a aquest. I que fa el nostre batle? , no només no dona suport sinó que es permet posar en qüestió la feina desinteressada de la Plataforma

Lamentable és un adjectiu massa curt per aquesta actuació

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb