URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El final d'una forma de fer política.

Alternativa | 27 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

  Avui hem de comentar la notícia apareguda ahir al diari Balears i al  Última Hora  El Ajuntament de Pollença aparca la apertura del centro de día y estudia cerrar la residencia

Si la crisi  a l’estat l’estam pagant els treballadors, es veu que a Pollença les primeres víctimes són l’educació amb una escoleta municipal tancada, i els serveis socials amb un centre de dia tancat i l’amenaça de tancar la residència. Tota una demostració de quin és el tarannà i la sensibilitat del nostre equip de govern. Però tampoc  ens equivoquem el nostre irresponsable equip de govern, en tots els sentits de la paraula, no pot carregar tota la culpa d’aquest despropòsit a la crisi. No podem oblidar que a pesar de la bonança econòmica passada la situació econòmica d’aquest Ajuntament ja era precària quan va començar la crisi.

Aquesta situació és el resultat  d'una política improvisadora on el nostre batle  un dia s’aixeca i decideix que necessitam un auditori d’en Moneo sí o sí, o s’aixeca la nostra primer tinent de batle i decideix que cal tancar la primera línia del Port demà. Una política on no té cabuda ni la racionalitat, ni els estudis tècnics ni res de res.I quan es fan els estudis és a posteriori i si pot ser per un familiar, com al cas del pla de mobilitat.

 L’exemple de l’auditori és prou convincent. Des del 2006 quantes vegades s’ha reunit i s’ha fet fotografies amb Moneo el nostre batle? Hem perdut el compte. Què tenim fins ara? Un solar amb pedres i subvenciones de moment perdudes. Com és possible que quatre anys després de la genial idea encara no s’hagi fet un informe que justifiqui la necessitat d'una sala de 600 places de capacitat amb dades objectives .Com és possible que no s’hagi fet un estudi per part dels tècnics municipals amb la previsió de les partides pressupostaries anuals necessàries pel manteniment, dotació de personal i programació artística... Tot això és possible per una forma de fer política populista on és més important inaugurar coses i fer-se fotografies que gestionar d’una manera seriosa i racional els doblers públics.

Quan a la campanya electoral vam defensar la necessitat de fer una sala multifuncional més modesta, fer funcionar la Mancomunitat del Nord i arribar a acords amb l’auditori d’Alcúdia... ens van dir de tot. No només això sinó que aquest equip de govern va certificar la defunció de la Mancomunitat Nord, i ara la nostra primer tinent de batle diu; “ En Mallorca hem pecat de voler construir aquest tipus d’infraestructures a tots els municipis en lloc de mancomunar...”  i aquesta senyora és la mateixa que quan criticàvem l’abandonament del dia a dia del municipi ens feia una enumeració de tot el que inaugurarien.

A la notícia es diu que la construcció de grans infraestructures ha estat durant anys una assigna­tura pendent en el  muni­cipi. Nosaltres diriam que abans que les infraestructura el gran dèficit de Pollença ha estat el dia a dia; la neteja, l’asfalt dels carrers, la jardineria, els parcs infantils... Si no tenim ni una cosa ni altra la pregunta que sempre ens hem fet és On han anat els doblers dels nostres impostos?

Esperam i confiam que les eleccions municipals del 29 de maig del 2011 siguin el final d'una època negra. Pollença necessita un canvi urgent i per fer-ho possible tots hem d’ajudar. Els ciutadans no poden continuar donant els seu suport a aquells que han llevat al municipi a aquest desastre. I no és suficient amb canviar el vot, cal ajudar i creure entre tots que podem canviar les coses. I el podem fer perquè a pesar de tot tenim un material de primera.


I demà seguirem parlant de la vaga general.
 
Zapatero ens recorda les raons per anar a la vaga.

 

 


Comentaris

badmash

badmash

badmash | 23/10/2010, 05:30

I just signed up to your blogs rss feed. Will you post more on this subject?

jrv

Mancomunar

jrv | 30/09/2010, 07:51

L'article d'avui està carregat de veritat i de seny, el que falta a carretades a l'equip de govern de l'AJUNTAMENT DE POLLENÇA. En el passat s'han comés autèntiques aberracions, duplicant i triplicant serveis, i la Mancomunicad Nord, no va tenir nord des de el principi. Però això no tan sols és atribuible, ni de molt, a l'Ajuntament de Pollença.
Per a mi, una de les anècdotes sagnants, és que perque el batlle de Sa Pobla, Jaume Font, impedir posar una canonada d'aigua potable per abastir Pollença amb aigua de l'eix central ( Aigua de Sa Costera, Dessaladora de Palma, etc.) , no deixant instal·lar una canonada de devers 3 km. fins a Pollença, "obligant" a construir la dessaladora, del que sembla que el principal "client", o "pagano" siguin els usuaris del municipi de Pollença, que amb l'aigua de l'eix central, i la pròpia, en teniem mes que abastament. Ja veis quina casta de Mancomunitat teniem...Mancomunidad de politics cantamañanas.

jrv

Patronat de la Residència

jrv | 30/09/2010, 07:38

Ha, Pepe: però,...hi ha un patronat? suposo que els membrs ja ni se coneixen.

Pepe

Re: El final d'una forma de fer política.

Pepe | 28/09/2010, 20:04

Avui m'ha telefonat na regidora de serveis socials, na Francisca, per explicar-me que a la premsa s'havien desvirtuat les seves paraules, que ella no havia parlat de tancar la residència i que el que es faci a la residència evidentment es decidirà al Patronat.

JRV

Vaga obrera

JRV | 28/09/2010, 10:34

A Emser, 90% del personal d'aigua, farà vaga.
A la RSU, devers el 70%.
Es habitual que la major part dels que fan vaga, siguin els que fan feina de veres la resta de l'any( I en tenen)

Pepe

Re: El final d'una forma de fer política.

Pepe | 28/09/2010, 07:38

Hola Turgut, l'actuació del ministre a aquest tema ha estat penosa i fa por el seu nivell de desinformació.
Si vols veure el fragment dels Simpsom al que fem referència l'hem penjat al facebook.

turgut

Re: El final d'una forma de fer política.

turgut | 27/09/2010, 21:29

La Union Sovietica, mare meva, riure per no rebentar en plors

Pepe

Re: El final d'una forma de fer política.

Pepe | 27/09/2010, 20:20

Si la intervenció de Pepiño al Senat va ser penosa, avui s'ha superat. Ha dit aquesta perla:
"Es más barato ir de Mallorca a la Unión Soviética que de Ibiza a Madrid".

O sigui que ja podem viatjar en el temps i més barat que anar a Eivissa genial.

Tal vegada Pepiño ha vist el capítol dels Simpsom on es ressuscitava l'URSS.

Pepe

Re: El final d'una forma de fer política.

Pepe | 27/09/2010, 17:15

Si realment aquesta gent es dediqués a la política per altruisme, que és el seu sentit original, fa temps que l'haurien deixat.

Joper

De vergonya

Joper | 27/09/2010, 14:17

La regidora vol mancomunar, però ha tengut tens d'¡enxufar el seu cunnyat, donar feines a dit al seu nebot...
una joia vaja.

joan

Psoeezzzzzzzzzzz

joan | 27/09/2010, 14:15

En Pepiño Blanco emprea ara l'alarma que va crear pels descomptes aeris per guanyar redits electorals.
Se pot ser més cínic i pocavergonya'
De cada vegada el PP i PsoE es diferencien menys.

Alternativa per Pollença

Re: El final d'una forma de fer política.

Alternativa per Pollença | 27/09/2010, 10:48

Una article i videos sobre el canvi d'en Zapatero.

Abaratar el despido: de entrada, no
www.escolar.net/MT/archives/2010/09/abaratar-el-despido-de-entrada-no.html

Ichigo

Re: El final d'una forma de fer política.

Ichigo | 27/09/2010, 08:53

"Enchufados" com Joan "flipao de la muerte" Cerdà i ZP, no haurien de governar d'aquesta manera. Això no és treballar per la gent.

Miquel Sánchez

Re: El final d'una forma de fer política.

Miquel Sánchez | 27/09/2010, 08:44

Jo d'aquesta notícia en qued amb "en un municipio que quedaba poco a poco a la cola de sus vecinos alcudiencs", al debat del club a les passades eleccions quan en Pepe va propopar compartir l'Auditorium d'Alcúdia per molts de "bufes" va ser com un insult, quina raó tenia i té.

Alternativa per Pollença

Re: El final d'una forma de fer política.

Alternativa per Pollença | 27/09/2010, 08:12

Comentari interessant que podue trobar a la notícia

Yo al igual que otras tantas mujeres, en el año 2007 nos presentamos y aprobamos unas oposiciones para entrar a trabajar como limpiadoras en el centro de dia de Pollença. De eso ya hace 3 años y todavía no sabemos nada de nada. Muchas de nosotras no tenemos trabajo. Y mi pregunta es ¿ se pueden fiar de las oposiciones de los ayuntamientos? ¿hasta cuándo se van a reir de la gente trabajadora? O sencillamente, hacen las oposiciones porque tienen que justificarlas y los únicos que entran son enchufados.... Es una vergüenza tener esta clase de gobernantes tan corruptos y que prometen tanto y que nunca llega.

Garci

Re: El final d'una forma de fer política.

Garci | 27/09/2010, 08:01

Aquesta notícia és del tot surrealista... que fa falta mancomunar diu ara? que hi ha dèficit en grans infraestructures? Que es plantejen tancar la residència?

En una època com l'actual, més que mai, és necessària una residència, un centre de dia i una escoleta en condicions per tal de complir uns serveis bàsics per la molta gent que ho necessita.

Necessitam una renovació política ja!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb