URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple setembre

Alternativa | 30 Setembre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

  Avui ple ordinari a les 20,00 hores. Per desgràcia el nostre regidor es troba de baixa i no podrà assistir, per això no presentam mocions però  hem registrat tota una sèrie de precs i preguntes. Per compensar avui podeu sentir  a les 12 una entrevista al nostre regidor a la ràdio municipal

ORDRE DEL DIA

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària anterior de dia 3 de juny de 2010.

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària anterior de dia 8 de juliol de 2010

3.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària anterior de dia 27 de juliol de 2010

4.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària anterior de dia 20 d’agost de 2010

5.- Aprovació, si procedeix, de la sol·licitud de subvenció pel Pla d’Obres i  Es demana el mateix que l´any passat; l'aparcament  el pavelló al costat del pavelló de Pollença i el pont elevat per travessar la carretera. Que Pollensa obtingui POS l'any que ve depèn de la despesa disponible que tingui el Consell al pressupost del 2011.

6.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN relativa a la proposta d’accés públic a la zona de domini públic enfront de la base aèria del Port de Pollença. Una moció a la que donam suport, ja que és una més de les nombroses iniciatives polítiques que de moment no han aconseguit que l'exèrcit abandoni un lloc de vacacions tan privilegiat i exclussió pel seu tancament.  Per exemple al novembre de 2007 es va aprovar  per unanimitat la nostra moció, a instàncies d'Esquerra,  per tal de demanar al Govern crear la comissió mixta per tal de que en un termini inferior a 5 anys és tornassin els terrenys de la base.

8.- Aprovació, si procedeix, del conveni entre la CAIB i l’Ajuntament de Pollença per a la realització de les obres relatives al projecte “Ampliació de l’IES Guillem Cifre de Colonya amb un pavelló poliesportiu cobert”   La Conselleria destina un total de 1.621.851 euros al projecte, que preveu la construcció d'un nou gimnàs entre l'actual gimnàs i la part nova de l'institut i la reforma de les pistes esportives existents. 

9.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN relativa al manteniment de les bonificacions del 50% al transport aeri i marítim. Què hem de dir sobre la trist actuació del ministre Pepe Blanco... que s'en vagi a l'URSS. Evidentment també donam el nostre suport a aquesta moció 

10. –  Aprovació, si procedeix, de la designació de conseller general en representació de l’Ajuntament de Pollença a l’Assemblea General de Sa Nostra.  En substitució de na Malena Estranyns,ens han comentat que és del PSOE.

11.- Aprovació, si procedeix, de la separació de l’Ajuntament de Pollença del Consorci Pangea Arco Mediterran.  El consorci pangea es va crear amb la finalitat d´afavorir la integració dels immigrants amb diversses iniciatives- A la passada legislatura es va afegir Pollença;  per tal de cercar vivendes de lloguer , aixó necessita de seguiment i feina i es lo que no se fa... no han presentat memoria d´actuacions ni han donat massa explicacions de la separació

12.- Aprovació, si procedeix, del Pla Municipal Serveis Socials 2010-2013. Podeu consultar el pdf que hem penjat.

13.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN sobre suport a la declaració del cant de la Sibil·la com a patrimoni de la Humanitat. També donam suport a aquesta moció. El cant de lla  sibil·la és un important exemple  cultural del folklore religiós medieval que mereix ser patrimoni de la Humanitat..

14.- Propostes/Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMEN

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

 Alfons López. Millor impossible

 

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Ple setembre

Alternativa per Pollença | 01/10/2010, 15:43

A l'article s'ens havia oblidat el punt 7: Aprovació definitiva del Pressupost General 2010.
Clar que és difícil pensar que es pugui presentar un pressupost el darrer any de legislatura amb pràcticament un any de retard.

Pepe

Re: Ple setembre

Pepe | 01/10/2010, 06:30

Ahir al ple UM i PSOE van dir que el tema dels descomptes ja s'havia arreglat. Jo no el veig tan clar, de moment han llevat 10 milions del pressupost per descomptes.

Pepe

Re: Ple setembre

Pepe | 30/09/2010, 21:55

Efectivament el ple ha estat més curt i ha acabat a les 22:38. Per desgràcia a ca meva la senyal de la ràdio municipal no és massa bona i no he pogut escoltar tot el ple. Quan el pengi la ràdio ja el comentaré.
Esper tornar al ple d'octubre amb forces renovades.

Joan Ramon

D'acord

Joan Ramon | 30/09/2010, 19:00

Si que serà diferent, entre altres coses, com deis serà més Curt.

jrv

Plenari

jrv | 30/09/2010, 14:59

CURT en tots els sentits, Joan.

Joan

Re: Ple setembre

Joan | 30/09/2010, 13:39

Segurament serà més curt

Garci

Re: Ple setembre

Garci | 30/09/2010, 12:07

Ja ho crec que el plenari serà diferent sense en Pepe...

Joan C.R.

Tranquilitat i bons aliments.

Joan C.R. | 30/09/2010, 10:56

Pepe, un record des de la sala de plens.
Pren-ho amb calma, i no frissis de tornar, el primer és la salut, que podries recaure. A mes "l'opossició" dels amics PPUMP( pupumb!!) està en bones mans, ja els hi hem dit el que han de votar,per fer mes via, així acabem abans. Del psm ja ens hem cuidarem, que està totsolet.
Recorda: NO FRISSIS de tornar.
we do love you far away!!

Miquel Sánchez

Re: Ple setembre

Miquel Sánchez | 30/09/2010, 10:08

Avui, Carles Francino a SER ha fet un comentari molt encertat, "lo de ayer fue una voladura controlada de un sistema", crec que en quedat molt retratats, expemple: Autònom (empresari) i empleat o empleats al tancar el negoci junts cap a la "mani" i com aquests un munt.

Alternativa per Pollença

Re: Ple setembre

Alternativa per Pollença | 30/09/2010, 08:09

Demà article de Miguel Sánchez fent una valoració de la vaga.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb