URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (XCIX) Menorca novembre 2009. II

Alternativa | 03 Octubre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Passam part del dia per la zona de Sant Lluís, apart d’observar restes prehistòrics, torres i natura també cercam un bon formatge, és important menjar bé. També fa ganes tractar amb la gent, que sol ser molt agradable.

Davant Punta Prima tenim l’illa de l’Aire on hi ha un far que és un dels que se poden veure des de Mallorca els vespres clars.

Aquesta illa, d’unes 34 hectàrees, té una important colònia de sargantanes (Podarcis lilfordi lilfordi) d’uns 102.000 individus. Es tracta d’una densa comunitat especialment adaptada a les condicions d’aquesta illa i que han format amb les plantes un interessant fenomen d’interacció.    

Llavors partim de cap a la zona des Grau i fem un itinerari costaner molt interessant i de gran bellesa. Vorejant la platja des Grau i enllaçant amb el camí de cavalls arribam a una zona boscosa on passaríem la nit però primer exploraríem un poc els voltants. Just davant Es grau se troba Cala en Vidrier però seguint el camí  de cap a  nord-oest arribam a Cala des Tamarells  i un poc més envant a una zona humida i a una antiga construcció amb un pou, que ens serviria l’endemà per prendre una dutxa, traient l’aigua amb una botella i una corda. Tot duna arribam a una petita península amb una antiga torre que està en molt mal estat però que dona un aspecte fantàstic a la zona. Ja se fa fosc i encara hem de tornar al bosquet, a Menorca els dies passen volant, mai tens temps per veure tot el que voldries.

                                                                                                                A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

A.R.F.V.

Re: Trescant pel món (XCIX) Menorca novembre 2009. II

A.R.F.V. | 03/10/2010, 10:38

No està gelada si te mentalitzes del que trobaràs, té altres avantatges, a més de llevar la brutor també lleva la pardaleria i el millor és que te sens totalment integrat a la natura.
Salut.

Garci

Re: Trescant pel món (XCIX) Menorca novembre 2009. II

Garci | 03/10/2010, 09:30

La veritat és que fa unes ganes agafar el vaixell i plantar-te a Menorca a descobrir aquests racons...

Per cert, la dutxa devia estar gelada!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb