URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

J. R. el dolent.

Alternativa | 16 Octubre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 Una vegada més tenim el luxe i el plaer de contar amb els dibuixos inèdits de Miquel Trias.

Ja sé que em direu que el burot que us tramet està molt suat, que no són més que quatre tòpics cantoners, però qualque cosa havia de fer davant les amenaces d'en J. R. i els seus fatxes purs de prendre-nos allò que la caverna ens va donar. Tanmateix li hem d'agrair que no ens vulgui eliminar físicament, que es conformi amb un genocidi cultural. Sobretot beveu un got-tassó de vinot a la seva salut i a la de tots els bords i lladres que hi ha hagut i que hi haurà.

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: J. R. el dolent.

Pepe | 18/10/2010, 16:59

Què un centre de dia no es pugui obrir per que no hi ha doblers pel mobiliari i la cuina hauria de fer reflexionar a més d'un, i que la gent s'adoni de quina és la situació econòmica de l'Ajuntament

jrv

Centre de dia, "SINE DIE"

jrv | 18/10/2010, 15:35

I del centre de dia, segurament mes urgent i necessari que l'auditori, que m'hen direu?
Està acabat, no està acabat, s'ocuparà, no s'ocuparà, hi ha diners, no hi ha diners?
I Qui el paga?
Pel que tinc entés, es l'ajuntament de Pollença, es a dir, NOSALTRES, qui l'ha de pagar, a plços, encara que la Comunitat Autònoma adelanta els diners...però: sembla acabat, però no del tot, i no funciona. Ha de passar el mateix amb l'audiròri, però molt mes car i mes innecessari?

Pepe

Re: J. R. el dolent.

Pepe | 17/10/2010, 18:25

Turgut; temps, esforç i esperem no perdre doblers. Que amb la crisi que tenim el batle pensi que més de 10 milions d'euros no són suficients per fer la sala multifuncional que necessitam és escandalós i obscè

turgut

Re: J. R. el dolent.

turgut | 17/10/2010, 07:22

En aquest pas, si els meus fills poden veure l'auditori / sala / teatre / lo que sigui, ja me conform. Quina manera de perdre el temps amb aquest tema, que ja el tendriem acabat i només tenim un solar amb un munt de pedres.

Pepe

Re: J. R. el dolent.

Pepe | 16/10/2010, 16:11

Ja farem un article altra vegada sobre el tema de l'auditori però a la notícia el batle segueix embullant el tema i donant la culpa a altres de la seva incapacitat per tirar endavant una obsessió personal.

La clau del tema és que el batle vol sí o sí que l'auditori el faci en Moneo i considera que els més de 10 milions del govern (4,7111.434 de la Conselleria de Presidència, que ens hipoteca fins al 2018 i els 5,500.000 de l'INESTUR) són insuficients. Caldria més d'un milió d'euros més pel projecte d'en Moneo que l'Ajuntament no pot posar.

Garci

Re: J. R. el dolent.

Garci | 16/10/2010, 11:28

Fa falta aclarir una mica el que diu el diari per evitar confusions:

-Hem de recordar que l'acord de finançament firmat no especifica que l'auditori el faci Moneo, sinó que els diners son per "una sala multifuncional". Que sigui de Moneo només encareix el projecte, res més. No seria millor que facin un concurs públic i ho adjudiquin al millor projecte?

-També hem de recordar que el cost per l'Ajuntament és alt tot i que diguin que no: el finançament de l'auditori ve a canvi de que Pollença ha deixat de rebre per 10 anys els fons de Cooperació Local que li pertocaven i també que corren a càrrec de Pollença els interessos. Tot plegat suma bastants diners. Amb la crisi que tenim, és lògic gastar diners públics en un auditori?

Alternativa per Pollença

Re: J. R. el dolent.

Alternativa per Pollença | 16/10/2010, 11:26

NOTÍCIA A ÚLTIMA HORA

El Govern sigue sin financiar el auditorio de Moneo en Pollença pese al convenio firmado hace ya 20 meses

El alcalde Joan Cerdà (UM) ha solicitado una reunión con el president Antich para desbloquear el acuerdo suscrito con Turisme

La construcción del auditorio proyectado por prestigioso arquitecto Rafael Moneo en Pollença sigue 'encallada' por falta de financiación, pese a que hace ya 20 meses el Ajuntament pollencí y la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears rubricaron un convenio por valor de 5,5 millones de euros con el objeto de desarrollar la mencionada infraestructura.

El alcalde de Pollença, Joan Cerdà (UM), salió ayer al paso de los insistentes rumores que apuntan a que el Ejecutivo de Francesc Antich sopesa seriamente la posibilidad de extinguir el convenio suscrito el 20 de febrero de 2009 manifestando a Ultima Hora que, de momento, no ha recibido «ninguna comunicación oficial» sobre la posible rescisión del acuerdo y, de haberse producido, se trataría de una decisión «unilateral» adoptada por el Govern.

No obstante, Cerdà reconoce que la financiación comprometida por la Conselleria de Turime hace casi dos años no se ha materializado y, en consecuencia, la ejecución del proyecto de auditorio encargado a Moneo se encuentra bloqueada. Ante tal panorama, el alcalde pollencí también reveló a este diario que ha solicitado una reunión con el president Antich para desbloquear la situación y conseguir que el Govern cumpla con el compromiso adquirido hace 20 meses.

«He solicitado una reunión con el president porque considero que se trata de un proyecto lo suficientemente importante y significativo. Todavía falta dinero y quiero conocer su opinión», manifiesta Cerdà. En este sentido, el alcalde advirtió también que «prácticamente la totalidad de la financiación del auditorio proviene de las arcas del Govern».

Temores en EU-EV

Por otra parte, cabe recordar que hace un mes Esquerra Unida-Els Verds (EU-EV) -formación integrante del Pacte- ya expresó su temor acerca de la posible pérdida de las ayudas de la Conselleria de Turisme para construir el auditorio de Moneo. El portavoz de EU-EV en Pollença, Pepe García, expresó el pasado 17 de septiembre su temor a que el Ajuntament de la localidad pierda la financiación comprometida por el Govern que debe ayudar a construir el auditorio proyectado por el conocido arquitecto.

Según García, el alcalde Joan Cerdà «no hace más que marear la perdiz», porque ya han pasado cuatro años desde que el arquitecto presentó el proyecto (y casi dos del acuerdo de financiación) y aún no se han tomado decisiones en firme para construirlo», denunciaba entonces el portavoz de la formación rojiverde en el municipio pollencí.

ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-govern-sigue-sin-financiar-el-auditorio-de-moneo-en-pollen-a-pese-al-convenio-firmado-hace-ya-20-meses.html

Alternativa per Pollença

DIA 17 D'OCTUBRE EXCURSIÓ PELS CAMINS DE PLANÍCIA.

Alternativa per Pollença | 16/10/2010, 07:36

Demà diumenge 17 hi ha una excursió a Planícia, banyalbufar, si ús fa ganes la sortida és a les 10 de matí des de la plaça de banyalbufar, és una excursió per reivindicar l'obertura del camí, però és un lloc guapo per fer una excursioneta.
Des de Pollença ens veure'm a les 8 30 davant el monument.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb