URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Corrupcions... gota a gota.

Alternativa | 14 Octubre, 2010 06:00

  Segueix el degoteig de notícies que relacionen Pollença amb la investigació de diferents casos de corrupció. Fa uns dies es feia públic que el Consorci de la Gola era un dels vuits organismes públics acusat per la Policia Nacional de ser utilitzat per Unió Mallorquina per pagar el sou als seus treballadors i alliberats del partit ( el mundo, Diario de Mallorca).

Aquest dimarts el Diario de Mallorca informava de que un antic empleat del grup Trui Mallorca, investigat dintre de la presumpta trama de corrupció del cas Ibatur, va reconèixer que s’havien manipulat els concursos per a festes i fires de diferents , entre els quals es cita a Pollença.  L’empleat del grup Trui va afirmar que quan algun Ajuntament convocava concursos per a organitzar els espectacles i altres activitats de les festes municipals; es presentaven tres empreses del mateix grup Trui i que el seu paper  era contactar amb els Ajuntaments i recopilar dades sobre els concursos. "Si havia confiança entre Miguel Jaume (el propietari de Trui)  i l'Ajuntament, el meu cap personalment duia els papers (...) Jo no m'ocupava dels cobraments".

Ahir tan el regidor de festes com el batle van informar que durant aquesta legislatura no havia cap facturació amb el grup Trui i que si havia factures eren de l'anterior legislatura, i eren de l'àrea de fires que gestionava el grup PP-UMP.

Evidentment demanarem per aquest tema al següent ple però pensam que l’acumulació de presumptes casos de corrupció i irregularitats a Pollença és simplement escandalosa, i que cal  donar explicacions convincents a tots els ciutadans . I no només donar explicacions sinó regularitzar aquelles situacions que ja hem denunciat i demostrat públicament que són irregulars. A dia d’avui encara no s'han  regularitzar els serveis de jardineria, electricitat, grua....i segueix sense presentar els comptes del Festival ple d’irregularitats investigades al cas voltor.

Per la nostra part seguirem investigant i denunciant totes les il·legalitats que trobem i confiant en que la fiscalia faci la seva feina, i intervingui a  un municipi on el degoteig de casos de corrupció comença a desbordar el poal.

Imatge del blog salvem can ricart.


 

Comentaris

Menys calçons i més política.

Re: Corrupcions... gota a gota.

Menys calçons i més política. | 15/10/2010, 18:12

Joan on es troba el blog d'Esquerra per participar? què opinen de l'auditori d'en Moneo? Què opinen de construir a l'Ullal? I dels negocis del regidor de serveis? I de l'agenda local 21? I de fer un aparcament a la Gola? I de villa Cortina? ... I així fins tres anys de no dir res.

Pepe

Re: Corrupcions... gota a gota.

Pepe | 15/10/2010, 18:09

Bones Joan torna a llegir el meu comentari i veuràs que el que dic simplement és que la nostra forma de fer política és diferent a Esquerra.I l'exemple que dius de la calçotada és un bon exemple.Evidentment si nosaltres defensam una manera de fer política és per que pensam que és la millor i democràticament i respectuosament podem criticar altres formes.I que consti que he parlat del tema en resposta a comentaris anteriors sobre Esquerra.

Esquerra ha aconseguit que als pressuposts el govern central hagi acceptat les seves esmenes hi hagi dedicat doblers al nou centre cultural de Pollença, encara que també s'ha de dir que això ha suposat perdre una part d'una subvenció del Consell per no haver consultat abans el tema amb l'Ajuntament.Però en definitiva està molt bé i demostra un bon funcionament d'esquerra, encara que pel meu gust és molt centralista.

Respecte a que vam aconseguir nosaltres quan no teniam representació, crec que alguna cosa més que l'odi del batle; doncs entre altres coses treure a llum les mangarrufes del Port,presentar un pla d'eliminació de barreres arquitectòniques, presentar al·legacions a la segona fase de la circumval·lació, a com es feia la Gola... i opinar i presentar alternatives dia a dia,mullant-nos en tots els temes.I els ciutadans el van valorar ja que ens va permetre passar de 0 a 595 vots.

A nivell municipal hi ha molt poquetes coses que discutir des del punt de vista nacionalista, i si repasses les que hem votat veuràs que d'espanyolistes res de res.

Miquel Sánchez

Re: Corrupcions... gota a gota.

Miquel Sánchez | 15/10/2010, 17:15

Ah, per cert, el maulets "lo han brodado", em referesc clar està al comunicat damunt la polèmica del catala amb en Bauzà del PP, genial.

Miquel Sánchez

Re: Corrupcions... gota a gota.

Miquel Sánchez | 15/10/2010, 17:13

Joan, no veig cap crítica destructiva cap a esquerra per part de cap membre d'Alternativa, per altre part el nostre pressupost no dona per aquest tipus d'actes, i no sé on veus l'espanyolisme aquí, ni que aquest bloc fos INTERECONOMIA.

JOan

esquerra

JOan | 15/10/2010, 16:37

Respecte esquerra, vos record, que sense estar en el equip d egovern va aconseguir diners per fer algo al moll, no record ben be que era si algu ho sap que ho digui, i voltros quan encara no estaveu, que vareu aconseguir? que el batle us agafes més odi? no critic la vostra manera de fer política, a més dir que ho feis molt bé i feis tot i més del que podeu, que això és molt admirable, però crec que criticant a esquerra d'aquesta manera no us crearà res de bo, i dir que esquerra no només surt a les eleccions, no fa massa va fer una calçotada popular a la plaça de ca le smunnares, i feie goig veure la plaça amb les estalades, amem si apreneu i deixau de tant espanyolista...

Pepe

Re: Corrupcions... gota a gota.

Pepe | 15/10/2010, 13:19

Respecte al capellà i relacionat amb el comentari anterior, de tot el que diu el que m'agrada és que diu el que pensa que ha de ser l'església i en aquest tema no enganya a ningú. Una altra cosa és quan parla de coses no religioses, com ahir quan va dir que no sabia res del tema de la corrupció per què no llegia el diari... i a continuació va criticar la vaga general amb una informació que no crec que l'hagi vengut del cel.

Pepe

Re: Corrupcions... gota a gota.

Pepe | 15/10/2010, 13:17

Respecte a Esquerra evidentment, amb tots els meus respectes, la nostra forma de fer política és molt diferent. M'hagués agradat saber que opinava Esquerra d'un munt de temes que han anat sortint aquesta legislatura, també m'hagués agradat veure alguna al·legació seva a tan d'ordenances o reglaments com ha hagut. Crec que no és suficient dir que s'ha de millorar el dia a dia; els parcs, les entrades...
Però clar l'avantatge d'aquesta tàctica la va resumir el publicista Lluís Bassat a una entrevista que li van fer al DdM:

"En una comida con Pasqual Maragall y David Ogilvy, el entonces alcalde de Barcelona le pidió al padre de la publicidad moderna que le diera un consejo. Y Ogilvy le dijo: tenga en cuenta que cada cosa que diga le quitará un voto; a lo que Maragall respondió: ¡ahora entiendo a Narcís Serra! (risas), un buen político que llegó a ser ministro y que realmente hablaba poco (más risas)."

Nosaltres pensam que és el nostre deure fer i dir el que pensam encara que això a vegades ens llevi vots.

www.diariodemallorca.es/ultima/2010/10/14/marca-muere-publicita/610841.html

Jaume

Eusebi Capel

Jaume | 15/10/2010, 09:27

Quin capellà més modern que tenim ... fa hi tot esport.

D. Espinar

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA

D. Espinar | 15/10/2010, 07:51

Aquest de ERC no se mareixen ni un vot. Son com els caragols, només surten quan plou! Només surten quan hi ha elecions. En quatre anys no li hem vist el pel en aquest al·lot de Manacor. Crec que l'únic que és, és un aprofitat de la política. Mentres va tenir un sou va estar molt coppiu per Pollença, ara que ja no hi ha, a intentar tornar tenir-lo. Deplorable!!!

Alternativa per Pollença

Re: Corrupcions... gota a gota.

Alternativa per Pollença | 14/10/2010, 17:05

Demà divendres sopar- assemblea. A LES 20.30h. Per venir només haveu d'avisar a aquest blog o a alternativaperpollenca@gmail.com.

Alternativa per Pollença

Re: Corrupcions... gota a gota.

Alternativa per Pollença | 14/10/2010, 13:38

Avui a TV Mallorca, De Nit amb el capellà Eusebi Capel, rector de Pollença.

Garci

Re: Corrupcions... gota a gota.

Garci | 14/10/2010, 12:06

Independència de Pollença?

Realment fer un partit d'hambit municipal, baix el meu parer, facilita el concentrar-se únicament en el poble sense destorbs polítics exteriors. També, i sempre baix el meu parer, la política més enllà de la municipal, és molt difícil de controlar per la ciutadania i, per tant, no és gaire democràtica.

I jo no crec que sigui dolent que hi hagi partits municipalistes, mentre siguin partits honests i mirin, des de la seva perspectiva cada un, pel bé comú.

JOan

partit nou?

JOan | 14/10/2010, 11:12

Se veu que ara està de moda crear partits pollencinistes, ja us tenim a vosaltres, en toeria hi ha UNPI, però crec que aquest és més un partit per robar doblers dels ciutadans, UMP tres quarts del mateix, i ara Independents per Pollença? que és això teniu enveja als poblers?, una escissió d'UM? jajaja, fins que no es crei un vertader partit pollencinista, que defensi tots esl drets del pollencins i la seva independència, no importa perdeu més el temps en crear partits...

Pepe

Re: Corrupcions... gota a gota.

Pepe | 14/10/2010, 10:19

Gràcies Toni, jo també crec que s'ha de fer feina dia a dia, és la millor campanya electoral En maig ja veurem el que han valorat els ciutadans.

Respecte al notición, a dia d'avui al registre de partits del Ministeri d'Interior no hi ha cap partit que es digui Independents per Pollença.

Toni Cifre

Re: Corrupcions... gota a gota.

Toni Cifre | 14/10/2010, 08:20

Esquerra Republicana de Catalunya només apareix quan hi ha eleccions.
Aquest nou partit del que parla Francesc fa anys i anys que existeix però al bar, molt de xerrar i res més.

Del PSOE millor no dir res, no pens seguir mantenint a la senyora Francisca.
Del corruptes ja hem tengut suficient.

Feina diària és el que necessitam.

Endavant Alternativa us haveu guanyat el meu vot amb la vostra feina i els d'uns quants més.

Alternativa per Pollença

Re: Corrupcions... gota a gota.

Alternativa per Pollença | 14/10/2010, 07:28

Fins ara tots els noticions en aquest sentit han acabat en no res.

Francesc Garcia

NOTICION

Francesc Garcia | 14/10/2010, 07:24

Un nou partit ja ha passat tots els seus tràmits i també es presentarà. Els caps de la formació Independents X pollença, són en Rafel Coves i en Toni Provençal, crec que també hi ha en mateu vila. Això es comença a animar...

Alternativa per Pollença

Re: Corrupcions... gota a gota.

Alternativa per Pollença | 14/10/2010, 06:26

Ja tenim un candidat més a la batlia de Pollença; Miquel Àngel Sureda per Esquerra Republicana.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb