URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un circ. Juntes de juliol.

Alternativa | 18 Octubre, 2010 06:00

Seguim fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament i publicam les actes de les Juntes de Govern de juliol  (respectant la llei de protecció de dades). Tot plegat és per plorar, es tarda mesos en arreglar el sistema de refrigeració i calefacció del Centre Cultural, s'aproven una adjudicació provisional del contracte d'un artista que ja havia actuat, es parla d'una acord que un dels implicats nega i es prenen acords que després no s'executen. Un circ.

Junta de govern del 6 de juliol.

 A aquesta Junta es va tornar a incomplir la llei de contractació pública, i l'àrea d'esport va contractar una comunitat de bens per l’organització i desenvolupament d’activitats de multiaventura. L'agradi o no al regidor la llei s'ha de complir i convertir una comunitat de bens en una empresa no és tan complicat.

 Es va aprovar la reparació del sistema de refrigeració i calefacció del Centre Cultural. Fa mesos que l'haviem demanat al ple i fa més que els treballadors i els usuaris sofrien una situació que no quadra molt bé amb els desitjos del regidor de cultura de fer un auditori d'en Moneo.

 S'aprova l'adquisició de l'obra "Bosque de Cuenca 2009" de Christian Bagnat, del 47é Certament d'Arts Plàstiques per valor de 3000 euros.

Junta de govern  extraordinària urgent del 16 de juliol.

 Les nostres denúncies al manco han servit per llevar la contractació dels artistes del Festival a les Juntes de Govern, encara que a aquesta Junta s'aprova l'adjudicació entre altres de Carles Nuñez que havia actuat sis dies abans.

Junta de govern extraordinària urgent del 26 de juliol.

S'aproven expedients sancionadors de disciplina urbanística, alguns del 2002, i és que hi ha teranyines a les arques municipals.

S'aprova el pagament a diferents treballadors de l'Ajuntament per feines al Festival. Al darrer ple va haver  una mica de polèmica amb aquest tema ja que a l'acta de la Junta es parla del consentiment de l'anterior regidor de cultura Tomeu Cifre amb aquests pagaments. Tomeu va negar aquest consentiment. Tot plegat és un dels  temes del festival  que cal regularitzar... I la veritat que s'ens està acabant la paciència.

A aquesta Junta es va acordar donar 48 hores per llevar l'excés d'ocupació de les cadires i les taules pràcticament a tots els bars-restaurants de la plaça Miquel Capllonch. També  s'ordena a la policia la retirada de la Plaça Miquel Capllonch de les taules i cadires davant els bancs públic (per seure). Acords que evidentment no es van complir i així anam.
 
Una fotografia que es repeteix any darrera anys. Incapacitat? Negligència?...

 

Comentaris

Ichigo

Re: Un circ. Juntes de juliol.

Ichigo | 01/11/2010, 12:19

¡MALDITO SEAS, MADRIIIIIIID!

Pepe

Re: Un circ. Juntes de juliol.

Pepe | 18/10/2010, 20:46

Ja me direu de que serveixen els 8 diputats que tenim a Madrid.
Ja seria hora de tenir diputats que votassin pensant en les illes i no en els seus partits.

Miquel Sánchez

Re: Un circ. Juntes de juliol.

Miquel Sánchez | 18/10/2010, 16:22

Estic de mala llet després d'haver escoltat el President de Canàries i el seu pacte amb el PSOE pel tema del pressupost per l'any vinent, per posar un exemple "desconte en els vols d'un 50% classe BUSSINES inclosa", noves rutes cap a les Canàries sense passar per Madrid.

"Pagando" nosaltres.

Seguiu votant PP i PSOE.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb