URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Es riuen dels ciutadans

Alternativa | 20 Octubre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple encara que el nostre regidor no va poder assistir va presentar precs i preguntes.

Quan es triaran els suplents pels representants a l'escola de música, residència, patronat turisme... Fa mesos que vam comunicar els nostres suplents a una comissió informativa per que teòricament s’havia de portar al ple i fins avui. No va haver resposta a una pregunta que fa mesos que venim plantejant al ple.

Fa més d'un any s'ens va demanar triar aquests suplents,  a vegades els titulars no poden anar a les reunions i estaria bé tenir suplents, sobre tot per un partit amb només un representant com nosaltres. Vam presentar els nostres suplents i el cert es que ens va semblar que no els va agradar gens ni mica que haguessin triat a Joan Ramon com suplent a la residència... El que és cert és que des de l'equip de govern van dir que encara no havien triat suplents... i més d'una any després a pesar de les nostres peticions i preguntes seguim igual.

Precs.

- Demanam la dimissió del regidor de serveis o el seu cessament per part del batle, pel seu incompliment de la llei de contractació públic.

Es mantenen les irregularitats que vam denunciar fa mesos sense cap conseqüència per un regidor que es segueix rient de tots els ciutadans amb l'aquiescència d'UM i PSOE.

- Demanam que a les  factures on s’ha de pagar el canon digital no es pagui la quantitat  del canon. Recordam que la  llei (art 25) especifica com obligatòria que en les factures ha de constar clarament el concepte que es paga en forma de cànon.

No s'ha fet res des de l'aprovació de la nostra moció.  Es segueixen riuen del ple i per tant dels ciutadans que l'han triat.

- Demanam un pas de vianants entre la rotonda de ca'n Berenguer i el camí peatonal que uneix Pollença i el Port.

- Demanam habilitar qualque sistema per evitar el perill que suposa als vianants arribar des de la via argentina a la rotonda del gall. Els cotxes entren molt rapit i es un perill per anar-hi a peu.

- Reiteram la nostra petició de que la nova escoleta municipal  a la que anomenen de la gola, sigui l'escoleta Clara Hammerl, i demanam el compliment de l'acord del ple de desembre del 2008, quan es va aprovar per unanimitat  per obrir expedientes per donar el nom de Margarita Comas Camps  al carrer que actualment no té nom al costat de l'escoleta municipal i per  nomenar filla adoptiva a na Clara Hammerl .

Va respondre la regidora d’educació i va dir que no havia cap inconvenient. Però que pensava que s’havia de llevar a participació ciutadana i l’haurien de decidir els ciutadans de Pollença.

 Ens alegram que vulguin demanar als ciutadans, encara que fins ara s'havien oposat a totes les nostres mocions en les que demanavam participació ciutadana, als pressuposts, a la utilització dels espais...Es veu que consideren que els ciutadans són suficientment madurs per triar el nom de l'escoleta però no per participar de la decisió d'on van els seus doblers o de què fer amb els edificis públics (Miquel capllonch, Can Llobera..). Ja veurem si només són paraules o realment es fa aquesta consulta.

Imatge del blog Langostinos y lentejas.

Comentaris

Alternativa per Pollença

Sense consens.

Alternativa per Pollença | 20/10/2010, 11:04

Avui al Balears.
El BIC de Pollença, més a prop

La ponència tècnica de Patrimoni del Consell de Mallorca va acordar ahir, amb el vot en contra del representant de l'Ajuntament de Pollença (l'arquitecte Rafel Balaguer), aprovar definitivament la declaració com a Bé d'Interès Cultural (BIC) amb la categoria de Conjunt Històric del nucli antic de Pollença.

h
ttp://dbalears.cat/actualitat/Cultura/el-bic-de-pollen-a-mes-a-prop.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb