URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Del desgavell econòmic a la hipocresia.

Alternativa | 27 Octubre, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest dijous 28 , a les 20,00 hores ple ordinari. Les nostres dues mocions donen una mica de contingut a un ple on l'equip de govern demostra una vegada més la seva desastrosa gestió econòmica i la seva hipocresia.

.- Aprovació, si procedeix, de les actes de les sessions del 8 de juliol, 27 de juliol, 20 d’agost i 30 de setembre de 201.

.- Aprovació definitiva, si procedeix, de l’estudi de detall per a l’adopció del règim de propietat horitzontal en mòduls d’edificació als solars B-15, B-16 i B-17, del sector UP4-A (Expedient núm. 420/09. Promotor: Xubec Inversions, S.L.

Un tema tècnic de tres solars del polígon que que adopten el règim de propietat horitzotal  i presenten un estudi de detall que ha d'aprovar el Ple.

 .-  Moció presentada pels grup municipal Alternativa EU-EV relativa a la realització d’un pla de millora d’aparcaments.

Consideram fonamental realitzar i executar un pla de millora dels aparcaments existents al municipi amb les mesures assenyalades a la moció; senyalització, informació, obertura de passos de vianants a la circumval·lació del Port de Pollença, acondicionament i regularització. (veure article).

 .-  Moció presentada pels grup municipal Alternativa EU-EV relativa a la rescissió del contracte del pla de mobilitat.

Ja han transcorregut  tres mesos des de que vam retirar la nostra moció  demanant la resolució del contracte de l'empresa que ha redactat el pla de mobilitat (una feina mal fet i lliurada amb molt de retard), i l'equip de govern encara no ha adoptat una decisió, com es va comprometre. Tampoc ens ha donat l'informe tècnic que el mateix regidor de medi ambient ha admés que qualifica de deficient la feina de l'empresa. (veure article)  

 .- Aprovació, si procedeix, de l’expedient núm. 3/2010 de reconeixement extrajudicial de crèdit.

Ja hem perdut el compte dels extrajudicials aprovats al ple, una eina extraordinària per despeses ocasionades per imprevistos o causes de força major que l'equip de govern ha convertit en habitual.

Una prova més de la gestió econòmica irresponsable d'questa legislatura. Al ple de novembre de 2009 vam presentar una moció que es va rebutjar relativa a la creació d'una comissió de seguiment de propostes de despeses. Es tractava d'evitar aquest descontrol provocat per les despeses sense pressuposts de molts de regidors. Demanavam no executar cap despesa sense  prèvia autorització, respectant les fases que marca la llei d'Autorització, Disposició i reconeixement de l'obligació. En aquests cas parlam de factures  per valor de 51.074,45 euros i en alguns casos amb moltes irregularitats que ja comentarem.

 .- Aprovació, si procedeix, de l’adhesió a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat i a la Xarxa de Pobles i Ciutats pels Drets Humans de Mallorca.

Es tracta d'una proposta de la regidora delegada de serveis socials que ens recorda al compromís d'adhesió als compromisos d'Aalbor (article). O sigui hipocresia total com demostrarem al ple. 

A més en aquest cas la regidora no va venir a la comissió informativa i no s'ens va facilitar els documents pels que vol l'adhesió del ple. Nosaltres hem cercat aquests documents a internet :

-La Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat

 -La Xarxa de Pobles i Ciutats pels Drets Humans de Mallorca

 .- Propostes/Mocions d’urgència

 El PSM ha presentat d'urgència una moció en defensa del català, davant les declaracions d'en Bauzà, president del PP, afirmant que derrogarà la Llei de Normalització, per després corregir i dir la modificarà i que el que eliminarà serà el Decret 92/1997 de Mínims de Català a l'Ensenyament. Fins ara l'equip de govern sempre ha votat en contra de l'urgència de les mocions presentades per l'oposició ja veurem el dijous.

.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

.- Informació de Batlia

 .- Dació de compte de resolucions de Batlia

 .- Precs i preguntes

Del blog de JRMora

 

Comentaris

Pepe

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

Pepe | 30/10/2010, 09:34

D'acord Joan, no sé si has llegit l'entrevista que fan a la regidora al número 2 de la revista de Pollença, no diu gran cosa però si que es sent bastant satisfeta del que ha fet a Turisme.

turgut

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

turgut | 29/10/2010, 19:51

Regidora de turisme? Hi ha regidora de turisme? Al menos no deu cobrar!

Joan M.

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

Joan M. | 29/10/2010, 16:51

Perfecte Pepe, així la "regidora" de turisme tindrà prou temps per donar bona resposta a n'aquestes preguntes. Així i tot, ja veuras, ja veureu tots, que pixarà fora de test.
Salutacions

Pepe

Preguntes

Pepe | 28/10/2010, 22:10

Gràcies Joan per aportar aquestes preguntes. Per desgràcia ja era camí del ple quan les has penjat les registraré pel proper ple.

Joan M.

PREGUNTA AL PLE

Joan M. | 28/10/2010, 17:34

M'agradaria que en Pepe trasladas aquestes preguntes al ple d'avui a la regidora de turisme.
M'agradaria sebre la valoració política de com a anat la temporada turística al municipi de Pollença per part de la regidora de Turisme de l'ajuntament de Pollença. Quines cifres s'han produït al nostre municipi? Quan d'hotel han estat tancats? Quan han tancat antes que en temporades anterior' Quina a estat l'ocupació mitja dels hotels del nostre municipi? Quan d'hotel romandran obert aquest hivern? Quines acccions turistiques dur a terme la regidora de Turisme per tal de aconsellir millorar l'imatge turistica del nostre municipi? On es duen a terme aquetes accions? Com? Amb quin pressupost? Quina serà la política de promoció turística del nostre municipi per a la propera temporada turística?
Gràcies

Pepe

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

Pepe | 28/10/2010, 14:14

Que jo sàpiga no hi ha cap desfibril·lador.

Al ple d'abril del 2008 ja vam sol·licitar a l'equip de govern que dotés els vehicles de la policia municipal i les instal·lacions municipals on hi ha afluència de públic, així com aquelles propers a llocs de màxima afluència, de desfibril·ladors semiautomàtics.
Per desgràcia un hom va morir poc dies després mentre presenciava un partit de bàsquet al pavelló, no sabem si s'hagués poder fer més amb un desfibril·lador.

Insistirem al tema.

Miquel Sánchez

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

Miquel Sánchez | 28/10/2010, 09:39

Pepe, una pregunta pel ple d'avui.

Un pare d'un jugador de futbol base demana si les instal.lacions esportives municipals tenen desfibril.ladors i algú que sepi com funciona l'aparell.

Miquel Sánchez

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

Miquel Sánchez | 27/10/2010, 20:22

Aquí ni balearicos, ni barralets, tots som iguals.

Pepe

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

Pepe | 27/10/2010, 20:11

Home Balearico jo no he esborrat el teu anterior comentari, però no has de confondre el dret a la llibertat d'expressió amb el dret a dir el que et dona la gana, quan i com et dona la gana.

Castelao

Um del PSOE

Castelao | 27/10/2010, 09:27

Molt bò, "G", tens rao que hi ha regidors (REGIDORA") del Psoe que semblen mes de UM que del PSOE. I que hi ha un campionat de demagogia amb vertaders professionals ( Fca. Ramon- Joan Cerdà- Marti Paradiso- i altres aprenents aventajats, també es veritat.

Castelao

Um del PSOE

Castelao | 27/10/2010, 09:27

Molt bò, "G", tens rao que hi ha regidors (REGIDORA") del Psoe que semblen mes de UM que del PSOE. I que hi ha un campionat de demagogia amb vertaders professionals ( Fca. Ramon- Joan Cerdà- Marti Paradiso- i altres aprenents aventajats, també es veritat.

G

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

G | 27/10/2010, 08:13

Que presentin a Juanjo Mir o Francisca Ramon, que son més d'UM que qualsevol.

Ichigo

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

Ichigo | 27/10/2010, 08:10

Amb respecte al català, que imagini J.R. Bowser (com jo li anomeno) com seria el castellà sense la normalització del castellà. Que això segur que no li agradaria ni pisca.

T.C.

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

T.C. | 27/10/2010, 07:46

Malena ja va dir que no a anar amb UNPI i tampoc veig al president de Colonya amb Martí del Paraíso.

Alternativa per Pollença

Re: Del desgavell econòmic a la hipocresia.

Alternativa per Pollença | 27/10/2010, 06:58

De rumors avui al DdM.

UM-Pollença no se decide
Los partidos han empezado a designar a sus candidatos, pero en algunos municipios importantes aún hay dudas. Es el caso de Pollença, donde UM no tiene del todo claro si el número uno en las municipales tiene que ser la ex directora general de Cambio Climático, Malena Estrany, o el presidente de Colonya Caixa Pollença, Josep Antoni Cifre. Aunque ambos tienen muy buen currículum, parecer ser que ella tiene más puntos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb