URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Rescisió del contracte del pla de mobilitat.

Alternativa | 03 Novembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple es va aprovar la nostra moció relativa a la rescissió del contracte del pla de mobilitat . Amb l'abstenció d'UM-UNPI i PSOE i els vots a favor del PP-UMP, PSM i nosaltres. 

No tornarem a repetir la nostra argumentació sobre totes les irregularitats que vam detectar  a la contractació de la redacció del pla de mobilitat ni repetirem els nombroses incompliments de les obligacions contractuals per part de l'empresa (veure anteriors articles). I ens centrarem en el que ha passat aquest tres darrers mesos des de que vam retirar la moció a petició del batle després de descobrir la darrera irregularitat; el plagi de tots els objectius del pla que s'han copiat literalment de les directrius nacionals de mobilitat de Catalunya de 2006.

 Quan vam retirar la moció el nostre compromís va ser fer arribar a l'equip de govern la informació del plagi cosa que vam fer immediatament. El primer compromís incomplit del senyor Batle va ser portar el tema a la primera comissió de govern.  Des d’aquell moment han fet cinc comissions de govern, ens han  donat les actes de les tres primeres d’elles i en cap d’elles consta que s’hagi debatut o parlat del tema.

El segon compromís del senyor batle va ser comanar els informes tècnics pertinents per prendre una decisió i que s’ens farien arribar aquest informes immediatament, cosa que també ha incomplit. Fa un mes al darrer ple de setembre vam demanar sí ja s'havien fet els informes i què  decisió havia pres l'equip de govern. La resposta del regidor de medi ambient va ser que  l'equip de govern encara no havia pres cap decisió ja que estava pendent dels informes. Va afirmar que ja estava fet l'informe tècnic però  que encara no havien firmat tots els membres de la Comissió i que faltava l'informe jurídic.  Un mes després estam a la mateixa situació. 

 

Què han fet tot aquest temps? No consideren important un pla de mobilitat que té un cost  de 50.000 euros? No consideren que és una vegonya que en octubre encara no tengam un bon pla de mobilitat que havia d’estar acabat en febrer? No els importa haver perdut  per segon any consecutiu la subvenció de la conselleria de Comerç,Indústria i Energia per realitzar aquest pla. Una subvenció de 25.645,96 euros que suposava un 60% del cost total del pla (49.582,18 amb IVA) i que s'havia de pagar una vegada presentat el ple de mobilitat abans del 15 d'octubre.

Tot plegat és una manca de respecte total a aquest ple i als ciutadans que representam els regidors. Els tècnics municipals  són tècnics de l’ajuntament no de l’equip de govern i aquest no té  dret a amagar els seus informes als regidors de l’oposició. Aquest comportament és simplement antidemocràtic .

No hi ha cap excusa per amagar-nos l’ informe  sobre el pla que ja ha estat signat pels dos membres de la Comissió Tècnica  que han participat més activament a la redacció del pla de mobilitat ,o sigui l'oficial de circulació de la policia local i el tècnic de medi ambient. I els que no han firmat el pla no és per que no siguin d’acord amb l’informe. L’enginyer municipal no signa per què no ha participat del procés. Ja que la comissió tècnica que es va crear l’1 de setembre només es va reunir en dues ocasions i no s'ha tornat a reunir des de novembre. I l’inspector de policia no signa per què ja l’ha fet l’oficial de circulació. Com el mateix regidor de medi ambient ens ha reconegut; l’informe és negatiu i molt crític amb la feina lliurada subratllant els nombrosos incompliments de l’empresa redactora del pla de mobilitat. El millor hagués estat haver prendre una decisió durant aquests tres mesos.

Ara esperam que la Junta de Govern Local faci l'expedient de resolució del contracte, s'ens donin els informes tècnics pertinents en brevetat  i s'iniciï la contractació d'una nova empresa. 

 Romeu en el país.

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Rescisió del contracte del pla de mobilitat.

Alternativa per Pollença | 03/11/2010, 14:59

Avui a les 19:00 tertúlia de polítics a la ràdio municipal i demà ple extraordinari urgent a les 12:00 H

Alternativa per Pollença

Llista negra del defensor del poble

Alternativa per Pollença | 03/11/2010, 07:30

Avui al UH surt una denúncia que també vam fer al darrer ple.

El Defensor del Pueblo espera desde 2007 los papeles del Camí Vell de Lluc
Antoni Gorries denunció el cierre del camino a su paso por l’Empaltada

ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-defensor-del-pueblo-espera-desde-2007-los-papeles-del-cami-vell-de-lluc.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb