URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Extrajudicial, taxes , animals i català. Ple extraordinari

Alternativa | 04 Novembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Avui a les 12:00 h. sessió extraordinària urgent de l’AJUNTAMENT PLE ORDINARI. Com és habitual fan el ple extraordinar de matí i d'aquesta manera pràcticament imposibiliten que els ciutadans que treballen puguin assistir al plenari.

                                                    ORDRE DEL DIA

1r. Ratificació urgència de la sessió

2n.  Aprovació, si procedeix, de l’expedient núm. 3/2010 de reconeixement extrajudicial de crèdits.

Es tracta del punt retirat al ple ordinari, encara que en un dies s'ha afegit una altra factura. Una eina extraordinària per despeses ocasionades per imprevistos o causes de força major que l'equip de govern ha convertit en habitual. En aquests cas parlam de factures  per valor de 51.241,51 euros i en alguns casos amb moltes irregularitats que ja comentarem.

3r.- Aprovació provisional, si procedeix, de la modificació de l’ordenança fiscal   reguladora de la taxa pel servei de recollida domiciliària i de tractament de fems i residus.

A la nova ordenança s'ha canviat la redacció per evitar nous contenciosos  com el que recentment ha obligat a l'Ajuntament a tornar els doblers de la taxa de fems a l'empresa Cafe Capuccino 1919 S.L. Ja que l'Ajuntament considerava la terrassa com una part més del local per cobrar les taxes.

Per altra part la legislatura acaba com va començar sense realitzar un estudi propi de la producció de residus al municipi  per fer un repartiment més just de les taxes.

4rt.- Aprovació, si procedeix, del conveni de col·laboració entre el Consell de Mallorca, la Conselleria de Presidència, l’Ajuntament de Pollença i el Col·legi Oficial de Veterinaris de les Illes Balears en matèria d’animals de companyia

 En el marc del conveni, el Consell lliurarà un lector de microxips a l'Ajuntament per tal de facilitar la tasca de cens i identificació dels animals de companyia. El conveni facilita també als ajuntaments signants l’accés a la informació actualitzada de la base de dades del Registre d’Identificació d’Animals de Companyia de les Illes Balears  a través de la pàgina web del Col·legi de Veterians. Aquesta informació hauria d'ajudar als ajuntament a elaborar els censos municipals d’animals de companyia, confeccionar el Registre d’Animals Potencialment Perillosos censats al municipi i identificar els animals extraviats o abandonats.

5è.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN per la Llei de Normalització Lingüística de les Illes Balears i el Decret 92/1997 de mínims d’ús del català en l’ensenyament.

És la mateixa moció que es va presentar al passat ple, només el PSM i nosaltres vam votar a favor de la urgència


El refugi  està preparant el seu mercadet de tardor que es farà en desembre , ja podeu llevar els articles útils que no es serveixen al refugi.

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Extrajudicial, taxes , animals i català. Ple extraordinari

Alternativa per Pollença | 05/11/2010, 08:09

Entrevista al nostre company diogènic Guillem Caldentey, qui va tenir la idea de la moció contra el cànon.

docs.google.com/fileview?id=1xH3Cf6E1z_P5UJOlOyuEQRp0-SkDjG754noYkOEZOncxB6wtqkEVeEor3r8_&hl=ca&authkey=CKjM-c0N

Pepe García.

Re: Extrajudicial, taxes , animals i català. Ple extraordinari

Pepe García. | 04/11/2010, 19:35

Ha estat un error fonamentat en que normalment els plens extraordinaris fets de matí no s'han transmès, que ahir quan vaig demanar a la tertúlia de polítics tampoc es sabia res de la transmissió i que a la pàgina web de la ràdio ahir no posava res del ple.
Perdonau l'error.

Alternativa per Pollença

Re: Extrajudicial, taxes , animals i català. Ple extraordinari

Alternativa per Pollença | 04/11/2010, 09:56

El ple, com tots, es transmetrà avui a partir de les 12:00 per Ràdio Pollença.

Disculpau l'error.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb