URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sense gerent a EMSER

Alternativa | 18 Novembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Ens sembla molt greu i una irresponsabilitat total que a dia d'avui EMSER, l'empresa municipal de serveis,  es trobi sense gerent, ateses les funcions de primera importancia al municipi  d'aquesta empresa; la recollida de fems, la deixalleria i el subministrament d'aigua  al Port de Pollença i Pollença.

A pesar de que  l'ex- gerent Antoni Sureda (que ha fet molt bona feina),  va presentar amb tres mesos d'antel·lació , el 6 d'agost la seva dimissió (produïda per la manca de suport dels polítics responsables), i malgrat  durant aquests 3 mesos l'ex-gerent no ha deixat de demanar la previsió de la seva substitució, a dia d'avui no n'hi ha substitut, i això que l'ex-gerent  va fer el favor de donar una setmana més de prorroga al regidor d'EMSER (en Juanjo Mir PSOE) per trobar  un nou gerent.

De moment només la bona disposició dels treballadors i la previsió de l'ex-gerent als pagaments 
han evitat que serveis tan fonamentals i bàsics com la recollida de fems i el subministrament d'aigua  no s'hagin paralitzat. Amb aquest desgavell  el dimitit gerent no ha tengut ocasió de posar personalment a la persona que el substitueixi al corrent del funcionament de l'empresa i de les qüestions que cal saber. I en aquest moment la gestió i el dia a dia d'aquest serveis tan importants estan a l'aire, sense que, ni el regidor -delegat, ni el president de l'empresa, que és el batle, haguin donat senyals de vida, depenent plenament la continuitat dels serveis del bon fer dels treballadors, que per altra part , no tenen poder de decissió en questions vitals.
 
Esperam que aquesta situació no es perllongui més. Hem de recordar a l'equip de govern que aquesta legislatura no ha finalitzat i  que a més de pensar en les fotografies de les futures inauguracions han de fer feina.

 Aquesta gent s'ha insonoritzat totalment. El roto al blog notas de viaje.

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Sense gerent a EMSER

Pepe | 19/11/2010, 14:51

Molt de gent ha sortit cremada ¡ del PSOE local,alguna cosa s'haurien de replantejar.No és gens normal tres secretaris locals en tres anys.

Pep cifre

Ja ho entenc

Pep cifre | 19/11/2010, 12:58

Ara entenc perque en murillo, en mateu vila, en jaume plomer i més, han abandonat el vaixell del psoe. Ara ho entenc!!!

Maki

Kica

Maki | 19/11/2010, 08:06

Curs intensiu "mordidas y trampas para turistas".
Inscripcions fins maig 2011.
Apuntate!!!

Kika

Ayayayyyy

Kika | 19/11/2010, 06:16

Os canto una ranchera??? Yo las canto en el Club de la tercera edad y me funciona muy bien.
A los del partido los manejo como quiero, mi amiga prepara unas cocas de trampo y unos robiols y votan lo que tienen que votar, además los "críticos" ya no estan (jajaja) No les gustaba los robiols... (jajaja)
Miiii Mejicccoooo linnndooooo y queeriiiiidooooooo, llllaaaaa llllaaaaa

Pepe

Re: Sense gerent a EMSER

Pepe | 18/11/2010, 20:22

Des del moment que els regidors del PSOE no van voler reprovar a en Martí són còmplices de les seves mangarruges ni més ni manco. De na Francisca a Juanjo passant per na Mª del Mar i en Toni. Aquesta és la dura i pura realitat.

castelao

Rivalitat

castelao | 18/11/2010, 20:18

Francisca Ramon- Marti Paradiso, la demagogia i la cara dura al poder.
D'un partit de Martí, una colla d'amics, s'enten. Del Psoe, un partit amb solera i una història honrosa, no s'enten de cap manera.
Francisca podria estar perfectament a UNPI.

Pepe

Re: Sense gerent a EMSER

Pepe | 18/11/2010, 14:55

El que dius jrv és més que una anècdota, és una forma de governar que s'ha imposat fa anys a Pollença.Hem de recordar que el manteniment de jardineria i enllumenat encara és ens mans d'empreses de familiars del regidor de serveis, sense cap tipus de contractació i podem recordar el que ha passat al pla de mobilitat.
Com vam dir l'altre dia a aquesta gestió titànica (del Titànic no de titans) sembla que només els amics i els familiars tenen barques per salvar-se.

JRV

Desatenció dels serveis públics

JRV | 18/11/2010, 09:21

Una anecdota ilustrativa:
Una regidora amb dedicació exclussiva vitalicia, i que volia i vol ser batlessa de bel nou, telefona reiteradament a les oficines d'Emser, referent a una questió relativa amb rebuts de les tasses de fems. Tot hom sap que les tasses de fems no es cobren a Emser, sinó a les oficines de recaptació del carrer Ramon i Cajal, menys ella. S'enfada perque no pot portar endavant qualque questió de tracte de favor. Els empleats d'Emser alucinen.
(Escoltat a una conversa indignada entre traballadors d'Emser)
Tot un exemple del "servei al poble"

Garci

Re: Sense gerent a EMSER

Garci | 18/11/2010, 08:49

Com se pot ser tan deixat?

Cada dia es demostra més clarament que aquesta gent no mereix governar.

Bernat C.

EMSER

Bernat C. | 18/11/2010, 08:45

Una més d’en Juanjo Mir! Aquest regidor que tots veneren i alaven per la seva gran tasca dins l'ajuntament de Pollença.
PD encara en veurem més d'aquest regidor d'aquí a finals de legislatura!

Joan Ramon

PsoE ?¿?¿

Joan Ramon | 18/11/2010, 07:51

Vergonyosa la postura d'un govern suposadament socialista amb el que és un atac dels drets humans al Sahara, per part de Marroc.

Es pot voler justificar, en quan els altres països i la ONU també tenen un comportament vergonyos, però això no els fa menys responsables, demanen que els partits "abertzale" condemnin el terrorirsme, i quan els toca a ells...

Alternativa per Pollença

Re: Sense gerent a EMSER

Alternativa per Pollença | 18/11/2010, 07:40

Demà divendres farem la nostra assemblea ordinària a Can Ramon a les 20:30. Aquesta assemblea com totes les que fem és oberta, si voleu venir o formar part del projecte d'Alternativa per Pollença posau-vos en contacte amb algú d'Alternativa o enviau un correu a alternativaperpollenca@gmail.com Com sempre després de sopar dinarem i farem el tercer temps.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb