URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Hora de despertar.

Alternativa | 30 Novembre, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

 Als darrer plens hem seguit demanant per l'auditori, actual Can pedra.

- El batle ha tingut ja la reunió prevista amb el president de govern respecte a les subvencions compromeses per l’auditori? En cas de resposta negativa, com és que sent els seus socis de govern del mateix partit que el president fa mesos que ha sol·licitat aquesta reunió sense resultat? S’han encarregat ja els estudis que hi ha pendents i subvencions.

Fa uns mesos el batle i na Francisca es van reunir amb la consellera de turisme, i segon ells en cap moment els va dir que hagués perill de perdre les subvencions compromeses. Però encara no s'han reunit amb el president i això que va venir a la Fira.

- S’han iniciat ja els informes i estudis que vam demanar a la nostra moció aprovada al ple de març (veure article) respecte a l’auditori;que justifiquen el pressupost previst (11,5 milions), les 600 places de capacitat previstes, una previsió de les partides pressupostaries anuals necessaries pel manteniment, dotació de personal i programació artística.

Segon el batle l'informe que justifica el pressupost i les places ja s'ha fet però encara no l'hem vist. La resta d'informes no s'han fet.


Resulta increïble que a una instal·lació que hipoteca al municipi no hagi hagut ni tan sols una reunió de tots els grups polítics. per tractar el tema. I això que el batle va anunciar al Ddm en febrer de l'any passat (veure article):

En el plenario del mes de febrero, el Ayuntamiento de Pollença respaldará el proyecto del Auditorio de Rafael Moneo. Así lo cree el alcalde, Joan Cerdà quien ayer indicó a este diario que, a excepción del grupo de Esquerra Unida, "que siempre ha estado en contra", el "resto de regidores -PP, PSOE, PSM y UM- siempre han defendido el proyecto".

A una reunió al mes de juny del 2009, primera i únic que hem tengut amb el batle per aquest tema (article)  ens va dir  que portaria el tema al ple abans de final del 2009... Fa dos mesos a la tertúlia de polítics vam tenir un dur debat amb el batle que encara parlava de la possibilitat de l'Ajuntament per endeutar-se per fer l'auditori d'en Moneo! O sigui no ha pogut obrir l'escoleta, ni el centre de dia, es paga als proveïdors  amb més d'un any de retard... i el batle pensa que ens hem d'endeutar com mínim en 1,300.000 euros per que els 10,2 milions d'euros del govern no són suficients pel seu auditori d'en Moneo. 

Ja és hora que el batle desperti del seu somni i comenci a prendre decisions, no podem continuar amb més de 10 milions en subvencions a l'aire. Han passat vuit anys des de que es va començar a parlar del tema, i ni el batle ha estat capaç de fer el auditori d'en Moneo, ni tenim una sala multifuncional decent, i tot a una situació econòmica desastrosa.

Cal actuar i assegurar-se que realment no s'han perdut les subvencions i negociar si aquestes només es poden utilitzar per una sala multifuncional o es poden utilitzar  a més  a més per altres necessitats. El que es faci s'ha de fer des de les necessitats i possibilitats reals del municipi.

Maqueta de un somni que ens està sortint molt car.

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Hora de despertar.

Pepe | 01/12/2010, 21:47

Respecte al tema d'Antich i dels càrrecs polítics en general haurien de dedicar menys temps de la seva agenda en inauguracions i "saraos" similars i més en reunir-se amb associacions, ajuntaments... per tractar temes com el de Son Espases, auditori...

Molt bé Montilla, un polític ha de ser conseqüent i assumir la seva responsabilitat davant un fracàs electoral com el del PSC. Per desgràcia hi ha un munt de polítics que fa anys que viuen de la política i el seu objectiu principal es mantenir la cadira.

Pedro estic informat del cas, aquest és el resultat de "laissez fer" i de fer parts i quarts exercit durant anys i anys. Aquest govern no té cap autoritat moral i resultat d'això una persona que fa una il·legalitat es pot permetre cridar en públic al batle sense que aquest faci res.

Pedro sánchez

INCREIBLE!!!

Pedro sánchez | 30/11/2010, 19:52

POLLENSA QUE ES? una ciudad sin ley? Resulta que el portavoz de alternativa, denunció en el pleno construcciones ilegales en suelo rústico, va el ayuntamiento y lo precinta y demás, el SEPRONA también actúa y en al menos una obra, se ha roto el precinto y siguen construyendo. Aqui que pasa? Falla la administracion o aqui cada uno hace lo que le da la gana? Sr. Garcia siga dando caña y ya verá como en las proximas hace una gran subida. Pero luego quieren hacer a la tramuntana patrimomio de la unesco, y seguimos haciendo cosas en suelo rustico. INCREIBLE- aqui q pasa?

APM?

F. Ramon

APM? | 30/11/2010, 09:33

I que passarà quan no tengui dedicació exclusiva ni possibilitat de cap càrrec al govern perquè no governin enlloc?

Bernat C.

MONTILLA & FRANCICA RAMON

Bernat C. | 30/11/2010, 09:05

En Montilla, a perdut les eleccions amb una gran dignitat, a estat conseqüent amb els resultat i amb la seva decisió de presentar la dimisió. Li honra aquest comportament.
Tot el contrari d'aquest digne comportament ho trobam a Pollença en na Francisca Ramon. No tans sols no té la responsabilitat de presentar la seva dimisió després d'haver perdut més de 300 vots, sino que ara es torna a presentar. Tornarà a pedre, perderà més vots, i aqui pan i después gloria.
Com a política deixa moltissim que desitjar.

Garci

Re: Hora de despertar.

Garci | 30/11/2010, 08:45

Que deuen pensar les persones que no cobren de l'Ajuntament o que ho fan amb mesos de retard quan el batlle encara pensa gastar-se més diners, que no tenim, en fer un auditori de Moneo?

Més valdria fer un concurs públic, amb un pressupost on l'Ajuntament no hagi de pagar ni un duro i on el projecte guanyador sigui un projecte que s'ajusti a les necessitats reals del poble i no a capritxos faraònics.

Ichigo

Re: Hora de despertar.

Ichigo | 30/11/2010, 08:28

Lo millor que s'hauria de fer és enderrocar al batle, perquè no hi ha més remei i perquè la democràcia ja no funciona. Fer-ho per les bones ja no es porta com abans.

Antoni fideuer

Re: Hora de despertar.

Antoni fideuer | 30/11/2010, 08:11

No us vengui de nou, n'Antich s'havia de reunir amb nosaltres (Salvem la Real) molts mesos abans de decidir continuar les obres a can Espases; d'això fa quasi quate anys i sort que estic assegut a la meva cadira de rodes ...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb