URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs i preguntes

Alternativa | 11 Gener, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

A aquest ajuntament encara hi ha dèficits democràtics molt importants, com demostren les següents respostes a preguntes nostres al ple; no faciliten la participació a la comissió, no faciliten informació i no compleixen acords del ple:

Vam continuar preguntant quan es triaran els suplents pels representants a l'escola de música, residència, patronat turisme... Fa mesos que vam comunicar els nostres suplents a una comissió informativa i res de res. Per motius de feina el nostre regidor en ocasions no pot anar a les comissions que es fan de matí. Resulta ben curiós que a pesar de que és l'equip de govern el culpable de que no s'hagin triat aquests suplents després es molestin quan enviam al nostres suplents que al no ser oficials no poden votar.

- Per què no s’ens faciliten de manera regular les actes del Consell d'Administració d'Emser?

Sense resposta. La manca de transparència a aquest organisme públic no ens agrada gens ni mica. Encara no hem pogut estudiar els darrers contractes de compra d'aigua que ja vam denunciar al seu dia.

-Ens poden donar per escrit l’informe del nivell de fuites d'aigua que ens van llegir al ple passat. Ens van dir que cap problema però encara no el tenim.

En referència als acords de la moció aprovada per unanimitat al ple de gener del 2010 i referent al cànon digital:

- S’ha reclamat ja a les empreses proveïdores la quantitat abonada en concepte d'impost («Compensació equitativa») establert en l'article 25 de la TRLPI pels  suports i unitats de còpia adquirits d'ençà que aquest impost es ve carregant sobre el preu dels productes arribant? En cas de resposta negativa poden donar una explicació?

- Es segueix pagant el cànon digital a les  factures corresponents? Aquestes factures especifiquen com marca la llei (art. 25) clarament el concepte que es paga en forma de cànon?

 Resposta del regidor d'hisenda: «no s'ha fet, s'estudiarà com es farà a Inca!». Segueixen sense fer res  aquest tema quan vam ser el primer municipi en aprovar aquest tema.

 Els ciutadans poden ajudar a millorar aquests dèficits democràtics, no  s'han de limitar a votar cada quatre anys. S'ha de denunciar o fer les  propostes per escrit al registre, si teniu qualque problema nosaltres el podem fer per vosaltres al ple. Sempre és important que les coses constin per escrit , sobretot amb aquest equip de govern.

Volíem saber si és cert que una dissenyadora de jardins va oferir gratuïtament a l’ajuntament un projecte per ajudar a  recuperar l’espai públic de can Sionet. I si la resposta és afirmativa per què no s’ha fet. La Resposta del regidor de jardins: No consta cap proposta. Si no es va fer per escrit no podem demostrar que aquest projecte realment es va oferir.

Entre tots hem de millorar Pollença, les eleccions de maig són un pas important, si nosaltres governam us asseguram que millorarà la transparència, la informació i que obtendreu respostes.

Les eleccions de maig no són cap simulacre, podem i hem de canviar. Hi ha alternatives. El Roto

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Precs i preguntes

Alternativa per Pollença | 11/01/2011, 21:02

Avui al mundo: "la patata caliente del picudo rojo".

h
ttp://resumdepremsa.caib.es/dossier/ca/verpdf.html?search=1&indv=1&news_id=43890662&sp_id=74396&file=000Q4Q92.pdf&sp_subject=Conselleria%20de%20Presid%C3%A8ncia&comp_id=9269&clip_id=974

Garci

Del Diario de Mallorca

Garci | 11/01/2011, 08:40

Una notícia dels problemes econòmics que comporta un autitori i una mostra de que no té perquè valer tant (Pollença = més d'11 milions):

Pastor pide más dinero al Govern para finalizar el nuevo auditorio.
El Ayuntamiento quiere que Turismo corra con los 600.000 euros que cuesta equiparlo - Tras un año de retraso, aún no hay fecha para inaugurar una obra de cerca de 6 millones.

Garci

Re: Precs i preguntes

Garci | 11/01/2011, 08:32

El tema de canon digital és una mostra molt clara de la incapacitat del nostre equip de govern: no son capaços de prendre cap acció i esperen a veure que fan els altres per moure un dit. És una vergonya.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb