URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El fogueró

Alternativa | 18 Gener, 2011 07:00

Per tots els que no vareu poder veure el nostre fogueró (el batle i la majoria de regidors de l'equip de govern no es van apropar), aquí teniu les fotografies del mateix. No sabem si el jurat, que no ens va premiar, va saber valorar els fonaments intel·lectuals del fogueró.

La inspiració va ser Egipte, recordau que Sant Antoni o Antoni Abbàs era egipci. Per altra part, l'Auditori d'en Moneo és un projecte faraònic, i si les grans piràmides d'Egipte servien per enterrar als faraons, l'auditori pot enterrar definitivament a Pollença, hipotecant per sempre la seva economia.

Una reflexió numèrica:

Manacor: 40.859 hab. auditori de 800 places. 7, 2 milions d'euros

Pollença: 16.981 hab. auditori de 600 places. 11, 5 milions d'euros

Una de les moltes vegades que vam demanar explicacions de com era possible que l'auditori de Manacor tingués un cost  de 6,6 milions i el de Pollença 11,5 millions, el batle es va excusar en que el de Pollença anava amb l'equipament. Una excusa absurda que resta en evidència quan a Manacor es parla de que necessiten 600.000 euros per a l'equipament, a més al pressupost entra un aparcament de 100 places.

 

Per altra part, el becut vermell encara que originari del sud-est asiàtic va arribar per primera vegada al Mediterrani  a Egipte. Com sabeu és un espècie molt perjudicial, les seves larves excaven galeries, barrinen en direcció a l'ull i sovint arriben a matar. Cal començar a controlar aquesta plaga, abans que Pollença sigui una palmera morta plena de larves.

 



 

També s'ha demostrat que hi ha molt de polítics d'UM i PP que han fet l'egipci.

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: El fogueró

Pepe | 23/01/2011, 23:02

La manca de informació a l'administració pública és totalment inadmissible. Teòricament tenen la obligació per llei de donar-nos aquesta informació si en cinc dies no s'ha negat amb raons raonades...
La única raó que tenen per no donar informació és que són totalment conscients de que la seva gestió del tema del becut ha estat més que lamentable i deixa al descobert totes les deficiències de la seva forma de fer política on els interessos privats es situen per damunt dels comuns.

María

Becut

María | 23/01/2011, 18:28

La ciutadanía vol saber qué ha pasat per arribar a aquest extrem, volem que informin dels procediments i detallin partides económiques destinades a "sobrealimentar al becut". EL POBLE ES L´AJUNTAMENT, NO NOMÉS UN PARELL DE PERSONATGES. A aquest pas que anam, en Berlusconi será un angelet, comparat amb els d´ aquí. Ni regidors ni técnics ni punyetes, a quí cony pagam els nostres doblers?

Pepe

Aquest és el nostre Ajuntament

Pepe | 23/01/2011, 18:17

El 14 de gener vam registrar un escrit demanant factures, comunicacions amb agricultura i informes tècnics sobre el tema... set dies després a la comissió informativa no s'ens va donar ni un paper. Aquest és el nostre equip de govern. I el regidor de jardineria amb DEDICACIÓ EXCLUSIVA i el de medi ambient DEDICACIÓ D'UN 70% ni van venir

Maria

Becut

Maria | 23/01/2011, 13:49

O sigui, que si el polític o regidor de torn fá lo que vol sense consultar al técnic ¿me pregunt perqué hem de pagar a un técnic?. No fa falta aquesta plaça. Lo del Becut és prou important per replantejar-ho.

María

Tecnic

María | 22/01/2011, 20:32

Quien se pica ajos come técnic-polític. O sigui que la ciutadanía te paga per fer paperets i anar d´excursió al bosquet de Bóquer?. ¡ALE HOP, balones fuera!

Alternativa per Pollença

Re: El fogueró

Alternativa per Pollença | 19/01/2011, 09:20

Avui el fogueró al Diario de Mallorca:

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/01/19/satira-alimenta-fuego/637622.html

UEMITA for ever

NOTICIÓN:::::::

UEMITA for ever | 19/01/2011, 07:20

diariodemallorca.es » Mallorca
Noticia anterior Noticia siguiente
Operación Cloaca
El juez imputa a la ex consellera Julve por el pago de las facturas infladas
La Fiscalía Anticorrupción entiende que la portavoz de UM estaba al corriente de que el Consell pagaba por toneladas de residuos no recogidas - Los dos funcionarios reiteran que Guillem Riera impuso el sistema de facturación a las concesionarias

Pepe

Re: El fogueró

Pepe | 18/01/2011, 21:13

Respecte a les responsabilitats al tema del becut hem demanat tota la informació sobre el que s'ha fet, ja veurem com es reparteixen les responsabilitats a aquest desastre, encara que ara tot apunta al regidor.

Pepe

Re: El fogueró

Pepe | 18/01/2011, 21:10

Benvolgut "Profitós pessimista", la veritat que és complicat acabar amb els professionals de la política ja que el seu únic objectiu es mantenir la cadira a qualsevol preu, però que no es digui que no l'hem intentat.

Garci

Re: El fogueró

Garci | 18/01/2011, 20:31

Totalment d'acord. Si han actuat per escrit hi haurà constància i en principi ho podrem consultar.

un tècnic

tecnic-politic

un tècnic | 18/01/2011, 20:20

un tecnic té maneres de deixar constància del seu parer tècnic: hi pot haver informes a l'expedient. de fet, si se li demanen responsabilitats, supòs que el que s'hauria d'anar a cercar és si en el seu moment va fer els papers que tocava i fou el polític qui ho va aturar. això es deu poder saber mirant l'expedient corresponent, que vosaltres, com a partit polític, deveu poder consultar, o no?

Garci

Re: El fogueró

Garci | 18/01/2011, 19:29

És lògic que se li demanin responsabilitats als tècnics. Però s'ha de tenir en compte que un tècnic al que els regidors no fan cas tampoc pot fer-hi res. La darrera paraula la tenen els regidors, per molt que el tècnic prediqui. I amb això no vull defensar ningú.

María

Fogueró

María | 18/01/2011, 18:16

A aquest fogueró i falten escarabats amb la cara del técnic de mediambient. Fa temps va sortir al Part Forana anunciant els cursets damunt l´extinció del becut i tractament de palmeres afectades. Supós que alguna responsibiliat deu tenir, per qualque cosa cobra del contribuïent.

el profitós pessimista

futurología

el profitós pessimista | 18/01/2011, 12:29

Pensem per un moment, que a les properes eleccions, la major part de ciutadans i ciutadanes de Pollença, s'informen abans de votar, i fent un acte de seny de cada vegada menys habitual, observen la trajectòria de alguns mal anomenats "politics" locals, quasi vitalicis: Ramon, Ramon (la repetició no és casual), Ochogavia, Cerdà, etc...
I degut a aquesta actitud, els ja anomenats vitalicis del xanxullo, vanitat, amiguisme, la fotofàcil ...passen, degut als insuficients vots, a l'opossició, però mantenen, gracies als enganyats, als irreflexius, i als amigots-amigotes,i alguns crèduls, l'acta de regidor-a:
Quina creieu que serà la pricipal i única activitat com a regidors -regidora després d'aquesta "cura"?
Doncs com passà al seu dia amb UMP, UNPI, ASI, IPM (independents per Mallorca, CDS-UCD post mortem, etc.) , intentar lligar-se a qualsevol partit àvid de governar i tallar el bacallà, com han sigut PSOE, PP i UM.
Dificilment ens podrem lliurar dels regidors-es paparres. Però en bé de tots, cal fer un esforç.

Del DM

Queja ciudadana.

Del DM | 18/01/2011, 11:10

Este comentario es una queja ciudadana contra un vertedero que se encuentra a 60 metros exactos de la entrada del Hospital Sant Joan de Dèu,entre el nuevo edificio de Gesa y dicho hospital junto a 4 pinos centenarios que se encuentran justo detrás de la parada del numero 30 de la EMT.Es ahí donde se extiende una pequeña franja de tierra de nadie entre un muro y valla metalica donde GESA podría llevar a cabo una actuación a favor del medio ambiente repoblando forestalmente este espacio yermo y compensar con toneladas de Oxígeno las toneladas de CO2 que emite a la atmosfera.Pido una solución para el vertedero.

felip

Guauuuu

felip | 18/01/2011, 10:35

Ei genial, meam si aquests "bacuts" d'UM-UNPI i PSOE se'n van a casa a les properes eleccions.

Joan Ramon

Gràcies

Joan Ramon | 18/01/2011, 07:58

No vaig voltar per Pollença i no l'havia pogut veuré, s'agreeix.

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb