URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caciquisme antidemocràtic

Alternativa | 26 Gener, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Demà dijous a les 20:00 ple ordinari. Esperam  la vostra presència al ple, heu de demostrar que voleu un Ajuntament que pensi en els ciutadans, no en els seus interessos particulars.

Havíem registrat una moció demanant la regulació per part de l'Ajuntament la possibilitat de fer cerimònies civils de benvinguda a la comunitat, una moció que ens va passar María Orts,  la companyera del col·lectiu diògenes, regidora de Capdepera on es va presentar i aprovar. A la comissió informativa el batle va dir que  no tenia fonament legal, que no es podia fer cap certificat, que no és competència del ple... i finalment el batle no l'ha incorporat al ple. De moment no hem rebut cap informe que fonament jurídicament aquesta decisió. 
 
Una mostra del funcionament totalment caciquista i antidemocràtic del nostre batle i equip de govern. El que és clar és que volen amagar la seva desastrosa gestió a aquest tema. A dia d'avui no hem rebut la informació que vam demanar amb un escrit fa més d'onze dies:

- Consultar les comunicacions entre l’Ajuntament i la Conselleria – Direcció d’Agricultura, respecte al control de la plaga del becut vermell i fer les còpies que considerem necessàries.

- Consultar els informes que hagin fet tant els tècnics municipals de medi ambient com de l’agricultura respecte al control de la plaga del becut vermell i la gestió del solar municipal de Llenaire (polígon 10 parcel·la 530) i fer les còpies que considerem necessàries.

- Còpia de l’expedient de contractació i factures de l’empresa de jardineria que ha fet feina amb les palmeres municipals.
 

 PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió extraordinària urgent celebrada dia 4 de novembre de 2010.

2.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 25 de novembre de 2010.

3.- Ratificació, si procedeix, del decret de batlia núm 007 de 7 de gener de 2011. 

Nomenament de procurador i lletrat a un contenciós administratiu interposat per FCC respecte a la contractació del servei de neteja viària.

4.- Moció presentada pel grup municipal PSM_EN relativa al pla de manteniment de camins i millores al camí del Puig de Maria.

Una moció positiva, caldria tenir un pla per asfaltar de camins de tal manera que no s'imposin els parts i quarts. Per altra part, el Camí del Puig és dels més utilitzats del municipi.

5.- Moció presentada pels grups municipals PP-UMP, PSM-EN i Alternativa EU-EV relativa a la plaga de becut vermell. 

El tema principal serà la moció conjunta dels tres grups de l'oposició on demanam la retirada de les atribucions de regidor responsable de jardineria al regidor de jardins Martí Ochogavía, l'aplicació de mesures per fer front a la plaga del becut vermell  i ajudes als particulars a l'eliminació de les palmeres afectades tan de l'ajuntament com d'entitats supramunicipals.  

6.- Propostes/Mocions d'urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

Com sempre hem presentat un bon grapat de precs i preguntes per escrit.

 

Comentaris

A.R.F.V.

Re: Caciquisme antidemocràtic

A.R.F.V. | 27/01/2011, 23:19

El meu condol per a tota la família de na Jero.

Joan C

Re: Caciquisme antidemocràtic

Joan C | 27/01/2011, 07:43

El meu Condol a Pere i a tota la familia

Joan Ramon

D.E.P

Joan Ramon | 26/01/2011, 22:33

Hem sap greu, el meu condol a la família. D.E.P

Miquel Sánchez

Re: Caciquisme antidemocràtic

Miquel Sánchez | 26/01/2011, 22:11

Una curiositat del nostre poble, fent feina ara en posicionament web a "google", les frases més utilitzades per trobar vacances a Pollença són:

"luxury villas puerto pollensa" i "all inclusive holidays c h e a p", o luxe o tot inclòs i a més barat. Mentre no es perdi la primera frase tenim remei. Separ les lletres de la paraula "barat" en anglés perque em dona spam

Alternativa per Pollença

Re: Caciquisme antidemocràtic

Alternativa per Pollença | 26/01/2011, 17:43

Ens ha arribat la notícia que ha mort na Jero, germana d'en Pere de la Punta, D.E.P.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb