URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Candidats a batle.

Alternativa | 04 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

 Ja falten menys de quatre mesos per les eleccions municipals i de moment només s'han presentat oficialment tres candidats a la batlia, per ordre de presentació; Pepe García (Alternativa per Pollença), Tomeu Cifre (PSM) i Miquel Àngel Sureda (Esquerra).

- PP-UMP. UMP va anunciar que anirien separats després d'haver-se presentat plegats dues legislatures. Respecte a UMP no ha sortir res publicat sobre possibles candidats, el que sí sembla clar és que el que ha estat el seu número un aquesta legislatura, en Guillem Vilà, no serà el candidat a batle. Respecte al PP ha sortit publicat  a la premsa de que havia dos possibles candidats, el seu actual portaveu en Tomeu Cifre i el president d'Afama, en Miquel Llobera. Remor més fort: en Tomeu serà el candidat.

Respecte als partits del govern comentarem una mica més la seva convulsa legislatura:

 - PSOE.  Al desembre del 2007 la nostra moció demanant una auditoria va desatar una crisi interna que va provocar la dimissió del seu secretari local, Antoni Cifre Crespí, que d'una manera totalment incoherent després ha entrat a l'equip de govern com a regidor de policia. El secretari que va sustituir a en Toni, en Jaume Plomer, va dimitir com a regidor de medi ambient a juliol del 2009 i després com a secretari al novembre, quan els regidors del PSOE van votar contra la moció conjunta de l'oposició de reprovació a Martí Ochogavía per la seva facturació il·legal a empreses familiars. Com recordareu a la seva carta de renúncia va acusar al grup municipal del PSOE d'amparar corruptes. Des d'aquell moment, fa més d'un any, el PSOE no ha triat el seu secretari i executiva local, al seu lloc a Internet que es troba desactivat va figurar durant mesos en José Martín Morillo com a secretari local,  fa mesos també va abandonar, a l'igual que han fet un bon grapat d'afiliats i simpatizants, resultat de la sumisió a UNPI-UM i de la incoherència dels regidors. Remors: la candidata serà de nou na Francisca (supervivent a tot i a tots) encara que hi ha moviments per presentar al regidor a la pasada legislatura, en Juan Fernández.

 - UNPI-UM; l'unic que sabem oficialment, pel que el va anunciar UNPI al PIP és que aniràn plegats. A aquest cas l'operació voltor i els nombrosos casos oberts contra dirigents, ex-dirigents i militants d'UM han destrossat els plans d'aquest partit.

Al mes de març de 2009 UM anunciava en el PIP (no tenen cap mitjà a Internet i fa temps que no publiquen cap revista pròpia) que havien triat una nova junta directiva. A la mateixa figurava en Toni Oliver com portaveu i molta de gent comentava que seria el seu futur candidat. També figurava en Martí Ochogavia i els regidors d'UNPi, una cosa realment curiosa, pel que hem vist aquesta legislatura seria més lògic pensar que és UM la que s'ha integrat en UNPI. A la mateixa noticía es parlava de la intenció d'UM de fer una pàgina web, un dels temes investigats per l'operació voltor.  La persona que feia la pàgina web, que va ser detinguda en l'operació voltor, va admetre que havia manipulat processos de negociats amb INESTUR, i que realitzava la pàgina web d'Unió Mallorquina de Pollença a petició d'en Toni Oliver, sense haver pressupostat ni cobrat res.  Aquest empresari de disseny gràfic és el mateix que ha facturat 169.286,79 euros als tres anys dels que encara no s'han presentat el comptes (2006-2007 i 2008) (article)

Els darrers mesos s'ha publicat a la premsa que s'havia oferit la candidatura a la batlia a Malena Estrany, però que aquesta havia condicionat la seva acceptació a que en Martí i en Michel no fossin a la llista. Per altra part també ha sortit a la premsa el nom d'en Pep Cifre, president de Colonya, i palmer d'en Martí l'altre dia al ple. Remor: sembla que en Joan Cerdà, a pesar de que no transmet cap il·lusió per repetir, tornarà a ser el candidat d'UNPI-UM simplement perquè no troben ningú que es trobi disposat a donar la cara pel partit amb les seves misèries al descobert tant a nivell autonòmic com municipal. També ha hagut remors sobre la possibilitat de que en Martí sigui el candidat.

Ja veurem què passa finalment, ja que fins que no hi hagi candidat...

 PiP al que fem referència a l'article. 

Comentaris

ap

Re: Candidats a batle.

ap | 10/02/2011, 21:20

Ayer reunión del PP local con los nervios a flor de piel...

Meteoròleg

Núvols al PP de Pollença

Meteoròleg | 07/02/2011, 09:52

Miquel Llobeta ha sortit molt bé a la foto amb en Bauzá a Montuïri. I Tomeu era molt proper a en Font no?

María

candidats a Batle

María | 07/02/2011, 08:07

Turgut, segón quí diu mentides com a veritats, ja ho sabem...

Alternativa per Pollença

Re: Candidats a batle.

Alternativa per Pollença | 06/02/2011, 21:27

El PP de Pollença al seu facebook ens ha contestat que presentarà el seu candidat el mes de març.El PSOE sembla que també el decidirà a final d'aquest mes.

jrv

Pindaro

jrv | 06/02/2011, 18:51

Pindaro, mes feina de la que fa en Pepe, IMPOSSIBLE. Ja se que tu opines de bona fe, però vencer tanta mediocritat i tanta hipocresia i falsetat Pepe tot sol , es impòssible, i les persones, els votants, som molt manipulables, i les "terceres edats", mes.

Pepe

Re: Candidats a batle.

Pepe | 06/02/2011, 17:37

Gracias por la recomendación Pindaro. Para quitar sambenitos lo mejor no es la opinión del que lleva el sambenito o de la gente de su entorno, si no la de la gente de fuera, la gente que sin ser de Alternativa sabe valorar que lo que hemos hecho para bien o para mal ha sido de manera honrada y transparente.
La campaña la hacemos todos.
Respecto a las asociaciones; en la Fira ya les entregamos una invitación a reunirnos y intercambiar ideas, algunas ya se han puesto en contacto con nosotros, las que citas no. Si las juntas directivas o presidentes no actuan de manera neutral de nada sirve reunirse con ellos ya que luego no informarán de la reunión a sus asociados. O sea que la manera de llegar a la gente es desde la base y si en un foro se escucha una difamación sobre mi persona nada más fácil que negarla con datos o simplemente decirle que hable conmigo, nunca he dicho que no a ninguna reunión.

Pindaro

Una pequeña recomendación para el aspirante.

Pindaro | 05/02/2011, 20:53

Pepe, para llevar a buen termino tus aspiraciones ( y las de las personas honradas y serias de Pollensa) , tendras que trabajar muy duro , porque aunque tus intenciones son buenas y tu projecto es bueno para el pueblo, tendras que quitarte el sambenito que llevas encima de comunista, rojo, tocapelotas, foraster y una larga lista de difamaciones que escucho en alguno de los foros del pueblo, foros muy importantes para obtener la alcadia y son los clubes de la tercera edad y las asociaciones de vecinos de pollensa y el puerto, son las pantxes agraïdas del alcalde y de sus secuaces o mejor dicho del visir-concejal del alcalde-califa. Debes darte a conocer a ti y a vuestro programa ,hacerles ver que no eres el diablo-rojo que muchos creen que eres, esas venerables personas votan a la malo conocido y no a lo bueno por conocer. Tendras que tener mucha mano izquierda , de astucia claro, los abuelos de pollensa con sus precarias pensiones se asuntan enseguida.Tu suerte sera la del pueblo.

Pepe

Re: Candidats a batle.

Pepe | 05/02/2011, 18:13

La campanya electoral és un mal moment per la política.

turgut

Re: Candidats a batle.

turgut | 05/02/2011, 17:52

No, no t'equivoquis. Les veritats no surten en campanya, deu ser la primera que vius. En campanya surten mentides a les totes, i grossotes. Però tot se permet, el dia següent de les eleccions se'n van tots a fer una cerveseta junts a meam com arreglam això dels pactes.

G

Re: Candidats a batle.

G | 05/02/2011, 17:35

Si la veritat és bruta és normal que s'embruti. Els propers tres mesos sortiran moltes veritats.

turgut

Re: Candidats a batle.

turgut | 05/02/2011, 17:26

Bufff, això s'embruta. Quins 3 mesos mos esperen, hi haurà merda per tot.

maki

carsi

maki | 05/02/2011, 16:43

En Tomeu del PP te fama, merescuda, de parlar clar, es cert...clar del que li convé. Tal volta podries demanar al blog del PP, que feia a la delegació d'agricultura de Sa Pobla abans d'aquesta legiislatura, que cobrava i no hi anava mai.I com , després que és descobris que no hi anava mai, fou anomenat i premiat "assessor" den Matas, amb devers 42.000€ anuals per també: NO ANAR-HI MAI", ÉS A DIR EL PREMIAREN AL PP, PER NO CUMPLIR LA SEVA OBLIGACIÓ, i fer el paripé a Mates.Informa't un poc, crec que és convenient abans de fer lloances dubtoses. Si aquests son els que han de salvar Pollença, estem arreglats.

Pepe

Re: Candidats a batle.

Pepe | 05/02/2011, 15:21

Camp de l'oms judicialment ja veurem que passa al cas voltor, ara com bé les converses mostren una manera de fer política menyspreable.

Pepe

Re: Candidats a batle.

Pepe | 05/02/2011, 15:17

Seguint la contesta a en Carci; som Alternativa per Pollença, només has de consultar el registre de partits del Ministeri de l'interior, un partit exclusivament local que farà la seva campanya municipal en solitari.
Respecte a la declaració publica de les intencions l'hem fet amb les nostres mocions,la fam cada dia a aquest blog,i a més de que ja hem començat a publicar el nostre pla de futura gestió. Per què no demanes el mateix a UM-UNPI, PSOE, PP, UMP, Esquerra... Simplement per que aquests partits no tenen cap lloc a internet on publiquem les seves intencions, programa o deixen que la gent participi, pregunti, critiqui, aporti idees... M'imagin que més d'un d'aquests partits ara en campanya voldran fer el que no han fet aquests quatre anys, nosaltres hem fet campanya tota la legislatura amb la nostra feina.

Pepe

Re: Candidats a batle.

Pepe | 05/02/2011, 15:04

Una rectificació, en Toni Cifre m'ha informat de que no va dimitir a causa del tema de l'auditoria, com al seu dia va dir la premsa. Les raons de la seva dimissió com secretari local no me les ha explicat.

Jaume Cifre

Pista de hielo

Jaume Cifre | 04/02/2011, 21:34

El próximo navidad, me gustaría ver una pista de hielo dentro del claustro, con un atmósfera navideñal, con niños patinando, etc. una atracción para gente de todo el norte de la isla, y un beneficio para nuestras cafés y empresas...

Camp de l'Om

Re: Candidats a batle.

Camp de l'Om | 04/02/2011, 20:04

Ei! Tranquils... Als increduls dir-lis que prest sabran noticies de la fiscalia
Realment pensau que s'han fet les coses bé a Pollença???
Voleu que repasem el cas Voltor??? Algunes conversacions no tan sols fan oi a les mosques sino que son misarables.

Camp de l'Om

Re: Candidats a batle.

Camp de l'Om | 04/02/2011, 20:03

Ei! Tranquils... Als increduls dir-lis que prest sabran noticies de la fiscalia
Realment pensau que s'han fet les coses bé a Pollença???
Voleu que repasem el cas Voltor??? Algunes conversacions no tan sols fan oi a les mosques sino que son misarables.

Pepe

Demà més

Pepe | 04/02/2011, 18:51

Vaig de bòlid... només dir que he dit un regidor del PP imputat, em refereix a Joan Comas ex-regidor de medi ambient.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/sucesos/ultimas/un-ex-concejal-de-pollen-a-asegura-que-los-trabajos-de-la-ong-de-palazon-se-realizaron.html

María

Candidats a batle

María | 04/02/2011, 18:43

Jo pens lo mateix que Ichigo, i el no coneixer la llei no t´eximeix de complir-la, aixo ho sap tot-hom. Pero aquí és Pollença, "la ciudad sin ley, o lamo de possessió Ajuntament ", "mi cortijillo", etc. aquest és el sentiment d´aquest senyor.

Alternativa per Pollença

Re: Candidats a batle.

Alternativa per Pollença | 04/02/2011, 16:56

Moltes gràcies Jaume per avisar. Ha estat un làpsus. Ja ho hem corregit.

jaume

Re: Candidats a batle.

jaume | 04/02/2011, 16:43

Tan sols una rectificació a l'article. En Pep Cifre (o antigament José Antonio) no és el director de Colonya sino el President.

Garci

Re: Candidats a batle.

Garci | 04/02/2011, 16:43

Apolític, trob legítim que no vagis a votar, però si fas un cop d'ull a les 2 o 3 mocions que presentam cada mes, veuràs que solucions n'hem aportades i moltes.

Però tenim un gran problema: no podem lluitar contra la maquinària i la rumorologia que ens tiren a sobre i que no para de dir que som destructius. Ni l'equip de govern ni el reste de partits de l'oposició han presentat tantes alternatives, al·legacions, etc. com Alternativa.

De totes formes, has de fer el que creguis millor a l'hora de les eleccions.

Garci

Re: Candidats a batle.

Garci | 04/02/2011, 16:38

Benvolgut Carsi, això de que si la fiscalia no actua a Pollença és perquè no hi ha res que actuar, no és cert. La fiscalia té els recursos que té i va a una velocitat en la qual cada poques setmanes es treu un nou cas de corrupció. Qui t'ha dit que un dia no investiguin Pollença?

I amb això no vull dir que hi hagi corrupció a Pollença, només que no ho sabem si la fiscalia actuarà.

Per altre banda, la opció amb més possibilitat de ser batlle no la sabem. Si es repetissin els resultats de les darreres eleccions:

UM-UNPI: 5
PSOE: 4
PP: 3
UMP: 3
PSM: 1
Alternativa: 1

Està clar que la batlia sortirà d'un pacte post-electoral. I és molt difícil saber qui governarà.

Per altre banda, vols que cridem, que facem un porta a porta, que comprem un anunci al PiP... per dir que no tenim res que veure amb EU ni amb IV? Crec que els nostres estatuts ho diuen ben clar i que hem fet constants declaracions. També crec que si cerques a aquest bloc està ple de declaracions dels temes com la caça, l'urbanisme, com s'ha d'organitzar l'ajuntament... Crec que convé que revisis aquest bloc i el programa electoral que anam penjant.

pdt: en Tomeu no està imputat, crec que en Pepe s'ha expressat malament.
pdt2: està molt bé que posis el teu nom i és una coinciència que s'escrigui gairebé igual que el meu.

Apolitic

Re: Candidats a batle.

Apolitic | 04/02/2011, 15:13

Jo, vist el circ que hi ha montat al consistori de Pollença, i la no millor oposició que tenim que només es preocupa de fer sang a dreta i esquerra en lloc de cercar solucions bones per al poble, crec que deixaré de costat el dret a votar. Com diu l'expressió mallorquina: me n'afluix per a no triar.

carsi

Re: Candidats a batle.

carsi | 04/02/2011, 15:07

yo no defiendo ni a Tomeu ni a nadie, el no esta imputado , y si la fiscalia no actua en Pollensa es porque no hay nada por lo que actuar,yo creo en el sistema judicial porque soy democrata, de lo contrario la fiscalia demostraria ser corrupta y yo no o lo creo...

carsi

Re: Candidats a batle.

carsi | 04/02/2011, 14:57

Per cert,crec que emprar seudonims és de covarts per aixó firm amb el meu nóm,si no tens res que amagar donar la cara és lo més creible Y para los que espian o informan aclarar que Carsi y Garci no tienen nada que ver OK???

Pepe

Re: Candidats a batle.

Pepe | 04/02/2011, 14:54

Carsi no entenc aquesta fascinació d'una persona d'esquerres per en Tomeu del PP. No cal recordar que en Tomeu ja va pactar i governar amb Martí i companya i que moltes de les mangarrufes i el desgavell de contractacions i gestió dels doblers públics que hem denunciat ja existien a l'anterior legislatura. És més un dels regidors del PP de l'anterior legislatura es troba imputat.
Tampoc crec que la seva feina aquests quatre anys a l'oposició hagi estat molt bona, sent el partit més votat i amb sis regidors no han destacat per la seva feina.

Ara m'he d'anar però més tard continuaré contestant al que ens demanes.

Remore, remore....

Re: Candidats a batle.

Remore, remore.... | 04/02/2011, 14:30

A Palma ja han decidit que na Francisca no serà la candidata del PSOE.

carsi

montescos y capuleto

carsi | 04/02/2011, 14:24

Això pareix la peli de"romeo debe morir" jo crec que la obciò més seriosa que tenim a Pollença amb posibilitat de ser batle és en Tomeu del pp , almenys una de les persones més creibles de tot aquest circ,i amb aixó jo no vull dir que doni supor a la dreta pero la realitat és una.Si els d´ alternativa deiaxau clar que no teniu res a veure amb esquerra unida i feis una decaració publica de les intencions sobre urbanisme,caça i natura,i reformes amb el sistema inter de l´ajuntament refrent a funcionaris, tal vegada molts com jo podriem confiar en vostes i arribar a un enteniment ideologig,i tal vegada destapar "la caja de los truenos pollensina".Per cert els dësquerra no tenen ideas propies per lo vist aquest bloc serveix perque mirin un poc més lluny de la seva irrealitat

Garci

Re: Candidats a batle.

Garci | 04/02/2011, 13:46

Les seves explicacions han sigut que el no és el culpable de tot, que no coneixia la llei...

És més fàcil donar la culpa a Juanjo Mir (que també en té) i jugar a fer peneta, a recitar gloses... que assumir que aquest senyor no pot seguir al capdevant de l'administració.

Ichigo

Re: Candidats a batle.

Ichigo | 04/02/2011, 13:38

Si més no, Ochogavía hauria de dimitir o ser despatxat. Per què no passa així? Això ens haurien d'explicar.

Fotograf

Re: Candidats a batle.

Fotograf | 04/02/2011, 10:59

A l'esquerra un imputat i a la dreta un investigat.

Martinet

Re: Candidats a batle.

Martinet | 04/02/2011, 09:49

Sería una prueba de fuego para Pollença que Martí del Paraíso fuera el candidato a alcalde.

Garci

Re: Candidats a batle.

Garci | 04/02/2011, 08:53

Si tot es confirma, de les eleccions passades a aquestes només hi haurà una diferència, que UMP anirà sol i no amb el PP.

Esperem que els resultats no siguin els mateixos i es pugui produir un canvi de veritat en la composició del consistori.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb