URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Abocaments al torrent de Sant Jordi

Alternativa | 09 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Diferents ciutadans ens han fet arribar la seva preocupació pel que semblen abocaments d'aigües brutes al Torrent de Sant Jordi, prop del Pont de la fàbrica a Pollença. 

Al darrer ple el regidor de medi ambient, en Juanjo Mir,  va dir que desconeixia l'existència d'aquests abocaments, cosa que ens sembla increïble. A aquest i altres temes relacionats amb la seva àrea ,ens dona la impressió de que el regidor es troba desaparegut i que haruria i podria fer més de feina. Per exemple al tema del becut vermell o del conveni amb el refugi d'Animals que actualment no s'ha renovat. 

Demanam i desitjam una solució a aquests abocaments i que el regidor de medi ambient es posi les piles, ja que la legislatura encara no ha acabat i hi ha un bon grapat de problemes que requereixen la seva feina.
 
Les fotografies del company Zamorano són prou significatives.
 
 
 
 
 
 

Comentaris

ex-psoe

Re: Abocaments al torrent de Sant Jordi

ex-psoe | 10/02/2011, 17:59

La mejor prueba de que el concejal de medio ambiente no existe es que el alcalde tiene que salir a defenderlo.

jrv

Abocaments

jrv | 09/02/2011, 22:40

Aquests abocaments son la repetició dels abocaments que l'Ajuntament efectua a un avenc del torrent de Sant Jordi durant 3 mesos, l'any 1993 i que provocaren la contaminació a centenars de pous, entre ells els que subministren aigua a l'hotel Formentor i al Port de Pollença.Això provoca un plet de l'Immobiliaria Formentor, propietaria abans de l'hotel Formentor contra l'Ajuntament. Tanta sort per aquest darrer organisme que en aquell moment no es va saber l'origen de la contaminacio.

María

Abocaments

María | 09/02/2011, 19:06

Alcalde por accidente, regidor por accidente y ¿nómina por el morro?.

Alternativa per Pollença

Re: Abocaments al torrent de Sant Jordi

Alternativa per Pollença | 09/02/2011, 12:25

Voliam contestar a les declaracions d'avui del batle a la premsa (Diario de Mallorca) on diu que la responsabilitat de l'abocament d'aigües brutes sobre el torrent era responsabilitat de l'institut Balear de l'Aigua i no de l'Ajuntament i que els no tenien res a veure amb aquest succés i ens haviem d'informar millor.

Primer aquest abocament fa setmanes que existia i una cosa és que fos responsabilitat de l'Institut Balear de l'Aigua i una altra que l'Ajuntament no fes res com si el torrent no fos a Pollença.
Respecte a informar-nos millor, el vam intentar quan vam presentar per escrit al darrer ple una pregunta sobre aquest abocament, però el seu regidor de medi ambient no va ser capaç de contestar.

El batle hauria de perdre aquesta costum de tirar sempre pilotes fora, i culpar a altres institucions (cosa que fa sobre tot des de que UM va ser expulsada del govern) de problemes que es donen al nostra municipi com aquest abocament, el vandalisme a la Gola o el becut vermell (només per recordar els tres darrers casos).El que s'hauria de preguntar el batle és per què els veïns acudeixen a Alternativa per denunciar casos com aquest abocament i el seu regidor de medi ambient no té ni idea del cas a un ple. És clar que alguna cosa no marxa bé si no el veu tal vegada el problema és el mateix batle disposat sempre a justificar l'injustificable.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb