URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una revolució democràtica

Alternativa | 14 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Als darrers plens hem continuat demanant sobre  casos de corrupció en els que ha sortit anomenada l'actuació de l'Ajuntament de Pollença i sobre les contractacions irregulars que vam denunciar al mes de novembre del 2009 (veure articles) , i que es mantenen pràcticament igual. Estam fent tot el possible des del punt de vista polític per conèixer com s’han gestionat els doblers públics i per regularitzar les nombroses il·legalitats que hem trobat. Per desgràcia sembla que l’acció política és insuficient i que caldrà l’acció de la justícia per saber realment que s’ha fet i no s’ha fet a aquest Ajuntament els darrers anys. El 22 de maig cal una revolució democràtica que demostri que volem una Alternativa a Pollença i per Pollença

 Pregunta. S'ha fet públic que el Consorci de la Gola era un dels vuits organismes públics acusat per la Policia Nacional de ser utilitzat per Unió Mallorquina per pagar el sou als seus treballadors i alliberats del partit. Quins esbrinaments han fet sobre aquest tema?

 Contesta el batle que ha llegit el mateix a la premsa (molt bó com si la cosa no fos amb ell) i que un cop consultat l'assumpte amb l'ex-gerent del consorci (que a la seva vegada és el secretari d'UM local)  sembla ser que els problemes provenente de la passada legislatura  però que el personal nomenat complia amb els seus horaris de treball.

 Pregunta. Fa uns dies es feia públic que un antic empleat del grup Trui Mallorca, investigat dintre de la presumpta trama de corrupció del cas Ibatur, va reconèixer que s'havien manipulat els concursos per a festes i fires de diferents , entre els quals es cita a Pollença. Quins esbrinaments han fet sobre aquest tema?

Contesta el batle que dels que s'ha comprovat que  durant la passada legislatura, l'any 2006  s'aprovaren pressuposts amb aquestes empreses per a la col·locació de carpes a la fira, no constant-li cap factura /actuació durant la present legislatura.

 Pregunta. El batle, com va dir al ple de juliol de 2009, ha presentat ja a la secretària els contractes de l’ empresa que va realitzar activitats (estades esportives, activitats d'hivern, parc de nadal i setmana santa, natació escolar) del 2001 al 2009 per l’Ajuntament ?

 Contesta el batle que encara no s'han lliutat. 

Recordeu que estam parlant d'una empresa que ha facturat a aquest Ajuntament la xifra de més d'un milió d'euros  en quatre anys, del 2005 al 2008, i segons consta a l'informe de la Secretària del 14 de juliol de 2009 sense cap tipus de contracte. El batle va dir al seu moment que ell tenia qualque contracte però més d'una any i a pesar de les nostres reiterades peticions segueix sense mostrar aquests contractes.

 Pregunta. Quan es pensa regularitzar el servei de grues i del manteniment de les bombes impulsores de la depuradora del Port? Han revisat si la contractació d’altres serveis segueix el que marca la llei?

Contesta el regidor d’Hisenda que la contractació del servei de grua s’intentarà enllestir-la i pel que respecte a la de manteniment de les bombes impulsores no s’ha realitzat.

A Pollença necessitam una revolució democràtica per llevar al faraó i a la seva Cort.

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Una revolució democràtica

Pepe | 18/02/2011, 09:32

Per desgràcia estic d'acord amb jrv.

M. Pineda

JUAN FERNADEZ

M. Pineda | 18/02/2011, 08:11

Noble i feiner, bon candidat pel PSOE!!!
Enhorabona!!! M'agrada!!

jrv

Candidats.

jrv | 17/02/2011, 23:11

Bon candidatsd, en el sentit d'atreura vots,( Prometrer) ni hi ha. Futurs bons regidors, que tinguin consciencia col·lectiva, que mirin pel futur d'aquest municipi, ja son ben escassos.

Margalida

Re: Una revolució democràtica

Margalida | 17/02/2011, 22:45

La candidatura de Juan Fernadez Borrego a encapçalar la llista del PSOE de Pollença cobra força dia a dia.
Ben segur que serà un gran candidat.
Animos Juan!!!

Barra de bar

Re: Una revolució democràtica

Barra de bar | 17/02/2011, 22:17

Francisca ya ha renunciado a presentarse, pero el PSOE no encuentra un candidato convincente.

Martí del Paraíso se quiere presentar sí o sí, y UM no tiene quien le acompañe.

jrv

papanatisme

jrv | 16/02/2011, 09:07

En la qüestió de l'auditori l'actitut d'aquests batlle i altres politiquets arreu n'Espanya, de pa amb fonteta, amb aixó de deixar la seva petjada per a la posteritat i en aquests cas un auditori car i que ningú no ha demanat així, me recorda aquell del cap de la tribu tuareg, que va anar a Paris, va veura semàfors, i en va importar per posar al desert.
I és que el papanatisme, i la vanitat, son mals companys de viatge dels gestors dels diners públics, que tots paguem.

Alternativa per Pollença

Re: Una revolució democràtica

Alternativa per Pollença | 15/02/2011, 20:16

Juan Francisco Martín Seco al diari Público
"Lo que pone en peligro el sistema público de pensiones es una mentalidad que denigra los impuestos, que destruye su progresividad, que reduce los gravámenes sobre las rentas de capital y que permite la elusión fiscal de las grandes fortunas y de las empresas"
article sencer:
h
ttp://blogs.publico.es/delconsejoeditorial/1202/lo-que-pone-en-peligro-las-pensiones/

Alternativa per Pollença

Re: Una revolució democràtica

Alternativa per Pollença | 14/02/2011, 16:09

Al DdM
El picudo causa estragos en Palma.
"...hacen un llamamiento a la concienciación de los ciudadanos para que no ocurra en Palma el desastre de Pollença, donde tras tres años de abandono, los efectos de la plaga ya no tienen vuelta atrás"
www.diariodemallorca.es/palma/2011/02/14/picudo-causa-estragos-palma/645294.html?pCom=3#EnlaceComentarios

Alternativa per Pollença

Re: Una revolució democràtica

Alternativa per Pollença | 14/02/2011, 16:05

Al DdM
Mallorca, una isla cerrada a cal y canto
La plataforma pro caminos públicos calcula que unos 500 senderos, carreteras y viales públicos presentan problemas de paso - El colectivo critica la desidia de la mayoría de ayuntamientos de la isla en la defensa de los bienes municipales

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/02/14/mallorca-isla-cerrada-cal-canto/645287.html?pCom=3#EnlaceComentarios

Ichigo

Un Cerdà d'avui que és com un Mubarak dels 80s

Ichigo | 14/02/2011, 13:48

Sabéu que Hosni Mubarak, president d'Egipte durant 30 anys, ha dimitit per la seva actitud dictatorial? Ara bé, Joan Cerdà, actual batle nostre, també hauria de dimitir.
Hi ha molts de motius: els becuts vermells, els joves que no fan res de res, la obsessió pel maleït auditori de Moneo, no acatar les vostres propostes (entre totes d'elles, la del Canon Digital), poliesportius en mal estat, especulació, contractes inexistents...
Sempre que pens en humillar-li pels seus actes, m'agradaria fer-ho, d'una manera o d'una altra.

Follonero

Re: Una revolució democràtica

Follonero | 14/02/2011, 10:09

No pot mostrar uns contractes que no té

Garci

Re: Una revolució democràtica

Garci | 14/02/2011, 08:55

És increïble la qüestió del batlle i de les seves mentides. A que espera a mostrar els contractes? fa dos anys que va dir que ho faria i encara no els ha trobat? Segurament és més fàcil deixar passar el temps i a veure si ens oblidam del tema.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb