URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una Pollença sense barreres II.

Alternativa | 15 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

  El Món no s’arregla amb un dia però amb una mica de voluntat i sensibilitat es poden fer moltes coses. Així començava l’article Una Pollença sense barreres que varem escriure el meu pare i jo fa uns anys. No demanàvem grans inversions, tan sols eliminar aquelles petites deficiències  ara cada vegada més grans, que per les persones amb problemes de mobilitat suposen vertaderes muntanyes. Una petita rampa, el manteniment de les aceres...

Personalment crec que per molta crisi que hi hagi no són despeses inassolibles   per aquest ajuntament, tan sols fa falta una mica de sensibilitat i de voluntat, qualitats que a molts de polítics sols la tenen quan s’acosta la campanya electoral.  Han passat  dos anys i els nostres carrers pateixen l’evident manca de manteniment, sobretot al Port de Pollença i a la Cala.

 A part de la gent  amb problemes de mobilitat que viu tot l’any a Pollença i que evidentment té dret a gaudir dels carrers, places, platges del municipi com qualsevol  ciutadà més, hem de considerar la gran quantitat de turistes que ens visiten cada any i que també pateixen aquest tipus de problemes , i que en cas de trobar-se un municipi acollidor segurament tornarien i ens ajudarien a tots a passar aquesta època de dificultats.

        A l’anterior article ja fèiem referència a les crisis i a l’oportunitat que ens oferien per cercar la manera de millorar, tan individual com col·lectivament. Ha passat el temps , s’han tancat molts de negocis i molta gent és a l’atur, i  encara no ens hem adonat de que és necessari oferir qualque cosa més, en primer lloc a nosaltres mateixos i també als milions de visitants que cada any ens venen a veure.

Ara que s'acosten les eleccions i que els ciutadans tornem a ser importants per els polítics, m’agradaria que, sobretot les persones majors i les que tenen problemes de mobilitat, quan els propers mesos ens venguin a veure per  “ vendre'ns  la moto”, els hi recordem la poca sensibilitat que han mostrat aquests anys i el poc interès amb aquest tema.  Sobretot a aquells que han tingut possibilitat de fer alguna cosa.

Un poble educat i sensible és un poble culte i un poble culte es un poble ric.

Joan Cifre Cerdà

 

 

Comentaris

Mateu

Re: Una Pollença sense barreres II.

Mateu | 15/02/2011, 17:34

Ni d'algun porc i alguna zorra...

G

Re: Una Pollença sense barreres II.

G | 15/02/2011, 17:15

Ni dels cans i moixos que a partir d'ara pareix que el Refugi d'Animals ja no cuidarà per culpa d'un ajuntament que ni paga ni agraeix la feina ben feta.

Zoolandia

Re: Una Pollença sense barreres II.

Zoolandia | 15/02/2011, 17:11

I no t'has d'oblidar dels becuts...

Pedro

VOLTORRRRRR

Pedro | 15/02/2011, 16:48

Voltors a pollença, en moneo a la gàbia, ....

Joer podem montar un zoo amb tants d'animals.....

Alternativa per Pollença

Re: Una Pollença sense barreres II.

Alternativa per Pollença | 15/02/2011, 15:14

Recordau avui , apagada general d'electricitat a les llars espanyoles a les 22 hores en senyal de protesta per la pujada abusiva que ENDESA, IBERDROLA i FENOSA han dut a terme en les seves tarifes elèctriques.

Alternativa per Pollença

Notícia UH

Alternativa per Pollença | 15/02/2011, 12:09

La investigación sobre la Ópera de Calatrava pone en apuros el teatro de Moneo en Pollença

El proyecto, valorado en 10 millones de euros, nunca salió a concurso aunque el arquitecto navarro lo presentó en 2006

ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/la-investigacion-sobre-la-opera-de-calatrava-pone-en-apuros-el-teatro-de-moneo-en-pollen-a.html

Jcifre

Re: Una Pollença sense barreres II.

Jcifre | 15/02/2011, 10:33

Una cosa em falta per afegir, a part de la poca sensibilitat que tenim a la nostra societat amb aquests temes, els polítics han de fer cumplir les lleis. I la llei en aquets temes es prou clara

Garci

Re: Una Pollença sense barreres II.

Garci | 15/02/2011, 10:22

Que se n'ha fet de la moció aprovada per eliminar barreres arquitectòniques?

Que se n'ha fet de la comissió que havia de fer feina en aquest sentit?

Que se n'ha fet de les normatives supramunicipals?

Fàcil: molt poca cosa.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb