URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Anulació factura i pla d'actuació contra el becut.

Alternativa | 26 Febrer, 2011 07:00

 Seguim fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament i publicam les actes de les Juntes de Govern de octubre i novembre  (respectant la llei de protecció de dades). Documents àrids però on es decideixen temes molt importants

 Junta 5 d'octubre Adjudicació provisional d ela contractació dle servei d'ajuda a domicili a l'empresa Institut de Treball Socials i serveis Socials INTRESS.

Junta extraordinària 15 d'octubre Urgent i extraòrdinària per aprovar l'expedient de contractació de rehabilitació i adequació de les infraestructures de la urbanització de Gotmar (unes obres que han començat massa tard) i d'un pavelló poliesportiu cobert a l'institut de Pollença
 
Junta 19 d'octubre  Se segueixen aprovant factures importants d'empreses sense contracte o amb contractes caducats. No dubteu que continuam fent feina a aquest tema i que a aquest pas acabarà als jutjats. 

Junta de 2 de novembre A aquesta Junta ens ha cridat l'atenció que es declara la caducitat d'un procediment sancionador tramitat contra un ciutadà  per haver dipositat residus de manera incorrecte a l’àrea d’aportació de El Vilà. El procediment sancionador es va incoar el  6 d’octubre de 2009 i s'havia d'haver resolt en el termini d’un any. A la mateixa Junta hi ha un bon grapat d'expedients sancionadors. Per què ha caducat aquest expedient? Ens informarem.

Junta de 16 de novembre Més factures importants d'empreses sense contracte o amb contractes caducats. Es va aprovar l'acceptació de l'ajuda de 180.500 euros del pla especial del Consell de Mallorca  per ajudar a sufragar les despeses corrents.

A aquesta Junta es va deixar  sense efecte l’aprovació i ordre de pagament de la factura  18.593 euros  aprovada en la Junta de Govern de dia 1 de desembre de 2009 en referència al Pla de Mobilitat amb l’entitat PODARCIS S.L. que s'havia fet en contra del que disposava la clàusula 7ª dels plecs de condicions tècniques que disposava que l’abonament del preu es faria una vegada s’hagi feta la feina encomanada. Un tema que va descobrir i denúnciar Alternativa i que l'equip de govern negava. (articles pla de mobilitat).

 

A aquesta junta es va aprovar un pla d’actuació contra la plaga del Becut Vermell  que ens ha arribat aquesta setmana, al ple passat només es van donar una part.
 
Dibuix original de Mateu Moragues "canari".

 


 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb