URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A imposar li diuen proposar

Alternativa | 23 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

  Aquest dijous sessió ordinària de l'AJUNTAMENT PLE, a les 20,00 hores a la Casa Consistorial.


I- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació definitiva, si procedeix, de l'estudi de detall per a agrupació de parcel·les corresponents als solars A32; A33; A34;A43 i A44 Sector UP4A del Polígon Industrial de Pollença.

Es tracta d’un tema tècnic que suposa unir aquests solars per construir un LIDL davant del SYP. Aquest és el resultat de la directiva Bolkestein, un model econòmic i de ciutat que no compartim.

2.- Aprovació, si procedeix, de la moció municipal en relació al suport al sistema de dipòsit, devolució i retorn d'envasos.

Una proposta interessant que ja ha estat presentada a altres municipis com Capdepera; es tracta de canviar el model de gestió dels envasos i fomentar els sistemes de dipòsit i retorn d’envasos.

3.- Moció presentada pel grup municipal d'Alternativa EU-EV relativa a la celebració de cerimònies civils d'imposició de noms/actes de benvinguda.

Comentada ahir.

4.- Elecció dels càrrecs de Jutge/sa de Pau titular i Jutge/sa de Pau substitut/

S’ha presentat molta de gent a aquest càrrec però l’equip de govern ha fet la seva proposta o sense cercar ni consens ni donar massa explicacions: mantenir la titular Rosario Sánchez i com substituta na Petra Bauzà (encara que sembla que el grup PP-UMp vol una altra persona i tal vegada hi hagi canvis).

De la mateixa manera han proposat el pregoner de la Patrona, en Toni Ferragut, quan el grup PP-UMP havia fet ja una proposta l'any passat. Es veu que no tenen clar la diferència entre proposar i imposar.

5.- Revisió del nucli poblacional i divisió en secció de la urbanització Habitat del Port de Pollença.

Un tema tècnic relacionat amb l’Institut Nacional d’Estadística.

6.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN respecte de les mesures d'austeritat a adoptar en relació a actes inaugurals els propers mesos.

El PSM demana no realitzar cap acte d’inauguració fins la celebració de les eleccions. Segur que l’equip de govern vota a favor.

7. - Propostes/Mocions d'urgència

II- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1. - Informació de Batlia

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3. - Precs i preguntes. Presentam un bon grapat de preguntes referents al becut vermell, festival, hisenda...

 Vinyeta d'Alfons Lòpez

 

Comentaris

Pepe

Re: A imposar li diuen proposar

Pepe | 23/02/2011, 20:15

El que és dolent és el model de fer un polígon industrial a ca da municipi. Polígon que a més acaba sent comercial copat per grans empreses i que foment els desplaçaments en cotxe.

Follonero

Re: A imposar li diuen proposar

Follonero | 23/02/2011, 14:53

No ho crec Turgut, a UM tot el que fa olor a Pepe Garcia no li va be

turgut

Re: A imposar li diuen proposar

turgut | 23/02/2011, 14:27

La dels nouvinguts l'aprovaran, perquè a UM tot lo que faci olor de festes ja li va bé.

Ichigo

Re: A imposar li diuen proposar

Ichigo | 23/02/2011, 09:28

Si no s'aproven avui aquestes mocions, això serà pitjor que el 23-F, 11-S i 11-M junts. O sigui, que també s'ha d'aprovar la moció d'eliminar els becuts vermells. Costi el que costi.

Miquel Sánchez

Re: A imposar li diuen proposar

Miquel Sánchez | 23/02/2011, 08:55

Cal esmentar que el punt 1 referent a l'instal.lació del LIDL va tenir el seu debat a l'assemblea, si bé no compartim que les multinacionals es facin amb el comerç local i a més haver de sortir del nucli principal del poble per anar a comprar amb vehicle privat principalment, també vem que el monopoli que té EROSKI ara mateix a Pollença fa que els preus d'aquest establiments sigui fins i tot d'un 30% més cars que a altres pobles a la tateixa cadena (motius túristic principalment), tot perquè no hi ha una competència a EROSKI, pert tant no crec que sigui tan dolent que un altre muntinacional obri un establiment a Pollença, multinacional amb molts de clients pollencins al poble veïnat d'Alcúdia

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb