URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Alternativa | 25 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

 Ahir a la Junta General d’EMSER prèvia al ple es van aprovar els comptes de l’Empresa Municipal  amb el vot a favor de l’equip de govern i el PSM, i l'abstenció d’UM_UMP i d'Alternativa. Una vegada més vam denunciar la manca d’informació; no s'ens faciliten de manera regular les actes del Consell d'Administració d'Emser, ni contractes i factures que tenin demanats des de fa més de mig any. Contractes i factures on sospitam que ha hagut pràctiques irregulars que ens agradaria confirmar o desmentir amb documentació.

L’any passat vam denunciar les irregularitats  del contracte de la compra d'aigua a Arguta SL (article).  En aquell moment el batle va dir que només es faria la pròrroga del contracte per uns mesos i que ens informaria de qualsevol circumstància a aquest tema. Ara ens hem assabentat que s’ha fet un nou contracte per dos anys amb Arguta SL, un contracte que afectarà a la legislatura que ve i del que no s’ens ha informat.

El que tenim clar és que si governam a la propera legislatura, canviarem els estatuts d’EMSER per que tots els grups polítics tinguin representació en el Consell d’administració i un més fàcil accés a la informació que és la millor manera d’evitar magarrufes, irregularitats i il·legalitats. 


Resultats del ple d'ahir.

I- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació definitiva, si procedeix, de l'estudi de detall per a agrupació de parcel·les corresponents als solars A32; A33; A34;A43 i A44 Sector UP4A del Polígon Industrial de Pollença. S’uneixen aquests solars per construir un LIDL davant del SYP. Aquest és el resultat de la directiva Bolkestein, un model econòmic i de ciutat que no compartim. Aprovada pels vots a favor de l’equip de govern, abstenció de PP_UMP i PSM i vot en contra d’Alternativa

2.- Aprovació, si procedeix, de la moció municipal en relació al suport al sistema de dipòsit, devolució i retorn d'envasos. Es tracta de canviar el model de gestió dels envasos i fomentar els sistemes de dipòsit i retorn d’envasos. Aprovada per unanimitat.

3.- Moció presentada pel grup municipal d'Alternativa EU-EV relativa a la celebració de cerimònies civils d’imposició de noms/actes de benvinguda. Aquesta moció neix de la petició d'uns ciutadans i té l'objectiu d’oferir un servei municipal més als ciutadans. Es tracta d'un acte festiu i laic per a donar la benvinguda civil a un nen a la ciutadania i celebrar el que això comporta: que és lliure i igual als altres. Aprovada per unanimitat.

4.- Elecció dels càrrecs de Jutge/sa de Pau titular i Jutge/sa de Pau substitut/a.S’ha presentat molta de gent a aquest càrrec, però l’equip de govern ha fet la seva proposta sense cercar ni consens, ni donar massa explicacions. Es va aprovar mantenir la titular Rosario Sánchez i com substituta Maria Magdalena Siquier Cerdà. Vots a favor d’UM-UNPI, PSOE i PP-UMP. Abstenció del PSM i d’Alternativa.

5.- Revisió del nucli poblacional i divisió en secció de la urbanització Habitat del Port de Pollença. Un tema tècnic relacionat amb l’Institut Nacional d’Estadística. Aprovada per unanimitat.

6.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN respecte de les mesures d'austeritat a adoptar en relació a actes inaugurals els propers mesos. El PSM demanava no realitzar cap acte d’inauguració fins la celebració de les eleccions. Rebutjada; vots a favor del PSM i Alternativa, en contra d’UM_UNPI i PSOE i abstenció del PP_UMP.

7. - Propostes/Mocions d'urgència

Moció de l’equip de govern amb motiu del 8 de març, dia internacional de la dona. Una moció presentada al darrer moment com si el 8 de març com dia internacional fos una novetat. La moció té punts que surten de l’àmbit municipal i uns altres que requereixen un pressupost que encara no s’ha aprovat. Sembla una moció presentada per figurar a pesar d’això vam votar a favor, amb el nostre compromís de fer-la complir. Aprovada per unanimitat.

II- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

Es va comunicar la marxa de l'anterior interventor i l'elecció de l'anterior interventor, Joan Prats, com interventor accidental.

Eneko 


Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Alternativa per Pollença | 27/03/2011, 12:01

Ahir es va realitzar la primera cerimònia civil de benvinguda a Pollença. Enhorabona a Bernat, Apolonia i a la nova ciutadana Elisenda.

Miquel Sánchez

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Miquel Sánchez | 28/02/2011, 22:04

JRV, crec que no en veuràs més de regidors d'UM, "sefini", ara es diran "Covergència Balear", fent un mal acudit li direm "Covergència i Unió Mallorquina"

jrv

cerimonia de benvinguda

jrv | 28/02/2011, 20:06

Entre la presidencia d'un regidor de UM potencialment corrupte, i un capellà potencialment pederasta, encara m'estim mes el primer.

Joan

Corr(UMPP)ció

Joan | 26/02/2011, 09:10

En Jaume Font és aquell tan "popular" que aconsegeuix fins i tot que els difunts el votin?

És aquell que va protegir la finca de Ternelles dels excrusionistes (personal molt perillos) però posa les bases per que es fes vedat de caça? Per cert, vergonyos al meu parer que un govern suposadament progresista avali els vedats de caça major, a lloc on es limita el pas a excursionistes amb l'excusa de la protecció de l'entorn...
salut

Garci

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Garci | 25/02/2011, 20:27

A l'APM també diuen allò de "A robá cartera"! Crec que Jaume Font, per tot el seu passat, no hauria de tenir tants seguidors. Però també entenc que el dolent que és el PP fa bo a Font. A la llista encara hi podríem afegir més coses...

Tomeu Cifre

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Tomeu Cifre | 25/02/2011, 17:49

Mal asunto si per arreglar els problemes de Pollença ha de venir en Jaume Font a fer de salvador.
En Font es el pare del paratge-trampa natural de la Serra de Tramuntana que va descavalgar el Parc Natural de la Serra. També va tenir aturat el catàleg de zones humides (amb els problemes que això ha suposat per l'Ullal) i es la ma que gronxà la cuna de les A.R.T. Com dirien a l'APM: Cuidaaaao!!!

Marti Cifre

Jaume Font

Marti Cifre | 25/02/2011, 16:42

Avui vespre hi ha un sopar a Pollença amb en Jaume Font. Si algu esta interesat en anar-hi ens veim a les vuit i mitja a can moixet.
Saludos

Pepe

confusión de siglos.

Pepe | 25/02/2011, 16:21

Quería decir siglo XVIII Del siglo XVII por ejemplo no se cumple en Guantanamo el Habeas Corpus instaurado en Inglaterra en 1679.

Pepe

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Pepe | 25/02/2011, 16:19

Píndaro no entiendo por qué os molesta que haya ciudadanos que quieran hacer esta celebración y por qué les tienes que faltar.

Respecto al tema de los anacronismos, por desgracia todavía hay temas planteados por los ilustrados en el siglo XVII que hoy en día no se cumplen como por ejemplo la división de poderes o la separación iglesia estado.

Pindaro

Avanzamos con la marcha atras?

Pindaro | 25/02/2011, 16:08

Los bautismos cristianos tienen alguna razon de ser , para los cristianos, claro; pero lo de los " bautismos civiles" es una pijada de las mas grandes y si no al tiempo, ya veremos la cantidad de ciberneociudadanos pijeras que llevaran a las criaturas a que ya de recien nacidos les den un papelillo mas , por si acaso de mayores tienen dudas y lo que es peor es que esta pijada en un anacronismo de la Revolución Francesa que proliferaron tanto que en 1792 se instituyeron por decreto como símbolo de la separación entre Iglesia y Estado, ¡¡¡a estas alturas!!!!. Y que tal si reinstauramos la gillotina, seguramente los problemas de Pollensa en un par de tardes se acabarian. Asi que :" A la Bastille!!!!"

Ichigo

No Les Votes

Ichigo | 25/02/2011, 14:32

Bé, ja he parat de plorar.
Recordau que la 'Llei Sinde' va ser aprovada per PPijos i CiUtontos? Idò, aquí teniu una Web que és una alternativa clara a votar als 3 pitjors i més incompetents partits de l'actualitat:
www.nolesvotes.com (No Les Votes.com).
Aquí hi ha informació i motius clars sobre la Llei d'Economia (In)Sostenible (àl·lies "Lley Sinde"), i molts més. Esper que ho gaudiu de conéixer-lo tot.
I si voleu material gràfic per decorar un article com a mínim, no dubteu que la web vos regala:
wiki.nolesvotes.org/wiki/Material_gr%C3%A1fico

Radio calle

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Radio calle | 25/02/2011, 14:10

Rumores a go go.
Miembros destacados de Unión Mallorquina local se plantean unirse a la Lliga Regionalista de Jaume Font. Motivos; hartazgo de los casos de corrupción unidos a las siglas de UM y no poder impedir que Martí del Paraíso vaya de nuevo en la lista.

Ichigo

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Ichigo | 25/02/2011, 12:29

Amb respecte a la moció nº1: WTF???!!! La raó de perquè jo (i algun pollencí més) sóm euroescèptic és per la maleïda i jodida existència d'una anormalada que alguns diuen "Unió Europea". ¿Què té això d'"Unió", si es pot saber? ¿Què volen, que ens facim pijos o què? >:-(
És que ja no hi ha res de dignitat a Pollença? :'-(

Alternativa per Pollença

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Alternativa per Pollença | 25/02/2011, 12:13

I segueix la feina de la fiscalia i policia contra l'entramat de corrupció d'UM.

Els dos fiscals anticorrupció, Miguel Angel Subirán i Pedro Horrach, han entrat a la seu d’unió Mallorquina de Palma passades les vuit i mitja, acompanyats d’agents de la policia.
Segons han confirmat fonts policials, aquest matí ha estat detinguda Paula Cortés, excoordinadora de Medi Ambient a Palma -la regidoria que aleshores era en mans de Cristina Cerdó- i número 4 d'UM en les eleccions municipals de 2007.

Garci

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Garci | 25/02/2011, 11:48

Se'n riu de nosaltres aquest senyor. Si continuament ens amaguen o no ens donen la informació que per llei hem de poder consultar, impedeixen les nostres funcions i no fan més que augmentar les sospites que alguna cosa amaguen. Aquest senyor no pot ser batlle més temps per no ser demòcrata.

Pepe

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Pepe | 25/02/2011, 11:30

Sí follonero, al ple d'ahir aquesta va ser la seva resposta. I fa més d'un any que li fem ) aquesta pregunta ( i consta en acta9. Ell sabrà que fa, no és un tema per fer bromes, s'han facturat quantitats molt importants i no ens consta que hagi cap contracte. Es va comprometre a cercar-les i donar-nos els mateixos abans d'acabar la legislatura, ja veurem.

Follonero

Re: Sí a la celebració de cerimònies civils de benvinguda.

Follonero | 25/02/2011, 07:45

A la pregunta sobre els contractes de l'empresa que gestionava les estades. - No els he trobat perquè tampoc els he cercat. Quins ............que té aquest batle

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb