URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El tractor teletransportat.

Alternativa | 02 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Ara que desapareixen partits i apareicen de nous al nostre Ajuntament, desapareix un tractor d'EMSER per apareixer a una finca particular i el regidor no sap res. Teletransportació?

Benvinguts a un vodevil més del nostre estimat Ajuntament i el seu seriós equip de govern.

Fa uns dies ens va arribar la denúncia  de que un tractor de l’empresa municipal EMSER havia desaparegut de la mateixa per aparèixer a una finca particular. La denúncia anava acompanyada d’unes fotografies del mateix tractor a la finca del Pujol  a la Vall d’en Marc.  

A les fotografies fetes a la finca  podeu observar clarament els escuts de l’Ajuntament a la part trasera de l’Ajuntament (remarcats amb groc). Per comprovar els fets vam demanar a treballadors sobre aquest tractor i ens van confirmar que era l’utilitzat a l’empresa municipal EMSER. 

 

Al darrer ple vam demanar regidor d’EMSER en Juanjo Mir pel tema i aquest ens va contestar que havia demanar al gerent i que aquest no sabia res del tractor ni constava en cap registre. Una resposta normal tenint en compte que el gerent fa pocs dies que és a l’empresa, i que com hem denunciat altres vegades, tan a l'Ajuntament com a EMSER fa falta un bon registre dels bens de l'Ajuntament.Qui hauria i ha d'explicar la desaparició d'aquest tractor és l'encarregat d'EMSER, senyor Joan Vadell.

Al mateix ple tant el portaveu del PP-UMP (Tomeu Cifre) com el regidor de serveis, en Martí Ochogavía, van indicar que efectivament a EMSER hi havia un tractor.

Tot plegat ens fa pensar que qualcú ha fet seu aquest tractor aprofitant que l’empresa municipal EMSER ha estat uns dies sense gerent. És l'obligació del regidor endevinar que ha passat amb aquest tractor i denunciar el tema a la justícia si cal,  i del senyor encarregat d'EMSER Joan Vadell donar les explicacions pertinents.

 

 


 

 

 

 

 

Comentaris

jrv

Mecànic

jrv | 02/03/2011, 21:02

Emser te un mecànic i un enginyer, malgrat que aquest darrer sembla solsament per les Aigües Potables. Sembla que el tractor estava bastant fet pols, però els professionals son els que han de dir.
Per altra part, com totes les questions de fems , i a Mallorca mes, començant per Tirme, Hiermar, etc. fan olor.

Miquel Sánchez

Re: El tractor teletransportat.

Miquel Sánchez | 02/03/2011, 20:35

James T. Kirk: Scotti por favor teletransporte por favor

Scotti: Energizando.

Miquel Sánchez

Re: El tractor teletransportat.

Miquel Sánchez | 02/03/2011, 20:30

Quan dijous passat en Pepe em va enviar els comptes d'EMSER ja en format per presentar al registre mercantil per pegar una ullada, ja li vaig fer una sèrie de comentaris dels aspectes contables (no vull que es malinterpreti, atès que no he vist les factures) què no estava molt d'acord. Per posar un exemple la partida de "utillaje" (eines per posar un exemple) estava a "0", hem de reconèixer que per comoditat els comptables pasan molt de pics a despesa directa les inversions inferiors a 600 euros, ja que la normativa ens deixa amortitzar (desgravar del benefici) en un any aquest tipus d'operacions malgrat la seva vida útil sigui d'un parell d'anys, el problema és que si aquestes facturas de "utillaje" van directes a despeses no queden reflexades al corresponent inventari i per tant no consta com un be de l'entitat, amb el tractor tenim un exemple.

Pepe

Re: El tractor teletransportat.

Pepe | 02/03/2011, 20:24

Avui a la tertúlia de polítics a la ràdio municipal no ha vengut cap regidor de l'equip de govern. Crec que si tenen sis dedicacions exclusives haurien de tenir més de cura amb la ràdio municipal.
Tomeu del PP ha explicat que aquest matí l'han donat explicacions sobre la "teletransportació" del tractor: no tenia segur i s'havia romput i per això es va donar a Hiermar pel seu desballestament. Casualment és una empresa sobre la que tenim dubtes, i des d'agost tenim demanada informació sobre la mateixa (facturació i contractes) sens que s'ens hagi donat res.

Esperam comprovat tot això però tenim algunes preguntes: si ara s'ha arreglat no es podia arreglar a l'empresa municipal? Si era a la deixalleria no estava cobert amb l'assegurança de la mateixa? ...

Blaine

extraterrestres

Blaine | 02/03/2011, 19:53

Vosaltres, com a increduls, sereu mals de convençer, però això del tractor es cosa d'extraterrestres (o extrabarruts)

jrv

Comentaris

jrv | 02/03/2011, 19:51

Molts bons els comentaris:
Donar una imatge de rigor i anar en coalició electoral amb umpi es contradictori. Un poc diferent és pactar amb unpi després de les eleccions, els resultats electorals fan companys de govern(o desgovern) ben peculiars, i aquesta legislatura n'ha sigut un exemple ( i també de caos, neurosis i altres patologies)

Ciutadà Kane

Re: El tractor teletransportat.

Ciutadà Kane | 02/03/2011, 18:30

Si el batle s'intengra dins Convergència i aquest "nou" partit realment vol demostrar transparència i certa ètica,això passaria per no pactar amb UNPI. A veure si el senyor Melià i companyia tenen això en compte i obliguen al senyor Cerdà Rull a deixar UNPI a un racó. Seria lo normal si realment volen demostrar que les coses canviaran.

Pepe

Re: El tractor teletransportat.

Pepe | 02/03/2011, 15:04

Respecte a les declaracions sobre Convergència el nostre batle ha dit que probablement "agafarà" les noves sigles i com sempre, es presentarà a les eleccions en coalició amb UNPi.
O sigui que resta ben clar el que ja vam dir, es tracta d'un canvi estètic igual que va ser el canvi de color. No canvien les persones ni la seva manera de ... fer política?

Pepe

Re: El tractor teletransportat.

Pepe | 02/03/2011, 14:58

Hola Guillem, el tema del tractor és greu però clar davant tot el desgavell del nostre Ajuntament sembla una cosa de broma. El cert és que la manca d'un registre seriós dels bens de l'Ajuntament facilita situacions com aquestes. Esperam que el regidor o l'encarregat donen explicacions serioses d'aquest tema.

Pepe

Re: El tractor teletransportat.

Pepe | 02/03/2011, 14:54

Xesca t'haurem de cobrar per utilitzar aquest blog per cercar local, crec que és poc seriós. Podiau obrir ja un blog propi que és gratuït

Blaine

Joan C.

Blaine | 02/03/2011, 13:00

Has donat al clau, Joan C. Vaja guarda de cantamanyanas...

Blaine

Treballadors.

Blaine | 02/03/2011, 12:59

Ho sento , Xesca, ni hi ha que encara hem de fer feina, i no aspirem a dedicacions exclussives, així que no tenim temps d'anar a La Fonda o al bar Can Toni. Làstima...

Joan C

Re: El tractor teletransportat.

Joan C | 02/03/2011, 10:20

Referent al tema del tractor la veritat es que sembla una broma pesada.

Joan C

Re: El tractor teletransportat.

Joan C | 02/03/2011, 10:18

És una mica penós que gent del PSOE que ha tingut tota una legislatura per mirar de canviar les coses, ara 4 dias avanç de les eleccions se'n temin que el partit no anava be i hora per hora vulguin fer un partit i fer creure que estàn disposats a fer canviar les coses, i a més a més per fer-ho utilitzen els blocs dels partits que si han treballat a per mirar de canviar les coses. La veritat es que dona la impresió que l'únic que cerquen es el mateix que aquells que han governat fins ara.
Una mica patetic!

Xesca

UN LOCAL PELS DEL PSIP

Xesca | 02/03/2011, 10:03

Atenció gent de Pollença: en Xineta serca local pel partit nou que ha montat amb en Jaume Joan. Si algu en té algun llogador que deixi el seu mensatge aquí o contacti directament amb en Xineta. El trobareu a bé a La Fonda o al bar Can Toni

Ichigo

Fora Corruptes!!!

Ichigo | 02/03/2011, 09:19

Amics, aquí trec el tema nou, aquesta vegada sobre els corruptelers de tota Espanya:
www.avaaz.org/es/spain_clean_up_politics/?cl=964441144&v=8491
¡3 días para echar a los corruptos de las listas!
És urgent que signeu la petició, amb el teu E-Mail (si ja estàs enregistrat) o replenant el formulari. Però urgent, urgent.
Jo ja he signat. I voltros?

Guillem Caldentey Crego

De "xiste"

Guillem Caldentey Crego | 02/03/2011, 09:18

Si no fos, com sempre, que es tracta de bé públic (en aquest país, allò públic no és el que és de tots i com a tal cosa s'ha de defensar amb més raó, sinó que NO ÉS DE NINGÚ), els fets que exposau semblarien un (mal) acudit...
Hem llegit també a premsa les declaracions dels batles uemeros, amb foto inclosa del recent Consell Nacional d'autodissolució. Trob que el vostre batle és una mica més discret (ep, sense ànims de provocar, ni de "pique", eh! ;-) que el que patim per Artà, mirau sinó les corresponents declaracions a ÚH d'avui:
"«ha sido la decisión correcta para borrar un pasado que nos perjudicaba». Aunque él no vuelve a presentarse, aseguró que el candidato irá con las nuevas siglas."
Com abans, si no arriba a ser que el tema és prou seriós (democràticament, desastrós), si ho contes algú s'ho pot prendre com a un (mal) acudit (la notícia: ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/local/los-alcaldes-de-um-aceptan-las-nuevas-siglas-de-convergencia.html). Per a que us faceu a una idea:
- El candidat que anirà amb les noves sigles, el fill gran del batle, va ser "assessor econòmic" de l'INESTUR posat pe'n Buils, i ho va continuar sent amb en Nadal i en Flaquer, fins al feliç moment que UM fou expulsada de les principals institucions. Actualment, és responsable, com a regidor de Turisme, d'un multimilionari Pla Turístic, farcit de projectes de despesa amb béns immaterials (us sona? A nosaltres, ens recorda l'afer "Voltor").
- El fill menor de'n Cirera (malnom del nostre batle, ha estat D.G. d'Esports amb el recentment imputat Canyelles, conseller d'Esports i Joventut).
- Una de les assistents a l'esmentat Consell Nacional (cinquena fila, asseguda aferrada al passadís central del públic, de la foto d'aquesta notícia d'avui), actualment parlamentària per UM al Parlament, ha estat fins fa un any gerenta del Consorci d'Aubarca-Es Verger, recentment (i feliçment) dissolt per iniciativa dels responsables actuals de la Conselleria de Medi Ambient.
- Una de les regidores dimitides aquesta legislatura d'UM fou per uns mesos, gerent de l'empresa pública "Turisme Jove" (al poc temps de deixar-ho de ser, per aquella expulsió d'UM de les institucions, de sobte ja no va trobar gaire sentit a això del quefer polític, i ho va deixar fer).
- Un nou regidor d'UM (el quart regidor de Medi Ambient aquesta legislatura (ep!, no és broma, eh!), va ser ràpidament contracta com a "assessor agrícola-ramader" de l'anteriorment esmentat tinglado (perdó, Consorci) d'Aubarca-Es Verger, i n'hem hagut de denunciar un possible fet d'incompatibilitat amb el càrrec de regidor.
Això, només amb una agrupació local d'UM, que compta a la Corporació amb 5 regidors.
Un país de "xiste"?
Si no fos perquè s'embruten els més elementals principis democràtics, un ho diria.
Encara un apunt més per acabar.
Ahir el president de tot allò, en J. Melià, lamentava les polítiques clientelars d'algunes agrupacions d'UM (en el passat, per suposat!: feia referència a la de Palma), i denunciava també la "judicialització de la vida política". Quins col****! Li recomanaria, per ventura, que pegàs un bot per Pollença, en qualsevol cas per Artà. Un servidor es troba pendent de meam què diu una jutgessa de Manacor, relatiu a una denúncia interposada per l'Ajuntament d'Artà per "revelació de secrets".
Com vos deia, per compixar-se de riure, aquests d'UM, quin xou, quin Xiste! (si no fos pel mal que fan, no ja als administrats, sinó directament als principis bàsics de la democràcia).

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb