URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa al govern i dins el govern

Alternativa | 04 Març, 2011 07:00

 

A les eleccions del 2003 ni Esquerra Unida ni els Verds van presentar candidatura municipal a Pollença, i al dia següent a les eleccions un grup de gent  simpatizants d'aquests dos partits vam començar a fer feina  per presentar-nos a les eleccions del 2007. Consideravam que la millor campanya que podiam fer era la nostra feina i durant quatre anys  des de fora de la Sala vam  fer  una oposició rigorosa i seriosa.

Poc a poc s’ens va unir més gent, la majoria d’ells independents, i  al 2007 ens vam presentar com Alternativa Esquerra Unida – Els Verds. Molta de gent posava en dubte que poguessin treure cap regidor. La nostra campanya va ser la més austera de tots els partits  i encara vam poder repartir doblers de la entre les associacions del poble (article).

“Feim falta” va ser el nostre lema i el resultat; 595 persones que van confiar en nosaltres, o sigui molt a prop d’aconseguir el segon regidor. Només amb un regidor pensam que hem complit, amb encerts i amb errors hem demostrat durant aquest quatre anys que es podia fer una oposició diferent; presentant més mocions, precs, preguntes i al·legacions que cap altre grup. Descobrint i denunciant il·legalitats que s’arrosegaven a aquest ajuntament des de fa anys, i de les que cap altre partit havia dit res.  Tot amb una transparència i comunicació continua amb els ciutadans a través d’internet i reunions amb tot el que ens l’ha sol·licitat.

Per desgràcia la feina de l’oposició en moltes ocasions és ingrata, sobre tot amb un desequip de desgovern com el que hem patit aquesta legislatura. Un equip que ha cercat el consens molt poques vegades, que en moltes ocasions ens ha donat la informació tard i mal, i a vegades ni això, que ens ha aprovat mocions per després no executar-les...

 Si fa quatre anys feia falta Alternativa dins l'Ajuntament, ara fa falta Alternativa dins el govern. Aquest quatre anys amb representació a l'Ajuntament  ens han format, i donat experiència dins el que és la gestió municipal per dir sense cap dubte que es pot governar d'una manera totalment diferent a l'actual. Gestionant el personal, els doblers i el patrimoni municipal amb rigor. Amb criteris d'igualtat, participació , diàleg i transparència.

La nostra campanya són els vuits anys de feina intensa que portam i amb vosaltres estam segurs de que el 22 de maig hi haurà Alternativa al govern i en el govern.


Ahir Chema Espejo va publicar al diari el mundo (pdf) un bon resum de tot el que hem anat descobrint aquesta legislatura sobre el desgavell de contractacions a l'Ajuntament.
 

 

 

Comentaris

Ichigo

Re: Alternativa al govern i dins el govern

Ichigo | 07/03/2011, 08:53

Digues que sí, Joan. Què esperar d'un tio com Bowser Koopa, que alaba a un altre tio com Jaume Matas, després de que Matas va fer tantes destrosses.
Clar, alguns votarien al PP, i a la resta que li fotin. Això, en temps de la democràcia, és pitorreig sense escrúpols.

Joan

Anam arreglats

Joan | 06/03/2011, 09:42

Joseramon Bauza segueix mirant de dir-la cada pic més grosa.
Aquesta vegada alaba la gestió del govern Matas: metros que s'iunnden, velodroms que no serveixen i costen cinc vegades els presupostat, Directors genrelas de territori a la presi, maquetes que costen més d'un milió d'euros per estar guardades a un traster...

Alternativa per Pollença

Re: Alternativa al govern i dins el govern

Alternativa per Pollença | 05/03/2011, 10:23

Las asambleas de UM de Andratx y Pollença aprueban su integración en la nueva Convergència
Los ediles estudian si deben pasar al grupo mixto o bien ya pueden figurar como miembros del nuevo partido en sus respectivos consistorios.

www.diariodemallorca.es/mallorca/2011/03/05/asambleas-um-andratx-pollenca-aprueban-integracion-nueva-convergencia/650754.html

Alternativa ja.

Re: Alternativa al govern i dins el govern

Alternativa ja. | 04/03/2011, 17:17

En maig hem de canviar a uns polítics que estan més que caducats.

Blaine

Joan Cerà, Juanjo Mir, Francisca...

Blaine | 04/03/2011, 14:09

Vade Retro!!

Ichigo

NO a un Midas de la merda

Ichigo | 04/03/2011, 14:08

Fa milenis, existia un home que es feia rei i va començar a tocar tot convertint-ho en or. Aquell tio es deia Midas.
En l'actualitat, Joan Cerdà es va convertir en batle de Pollença i fa el mateix que Midas, només que en comptes de convertir-ho tot en or, ho converteix en merda.
Però quan un partit del més democràtic guany aquestes eleccions municipals, s'acabarà l'estupidesa de toquetejar. Sereu voltros? Crec que SÍ.
THE END

Antonio Martínez

Que vergüenza!!!

Antonio Martínez | 04/03/2011, 07:49

Vaya vergüenza y asco que siento ante el equipo de gobierno pollensín.
Por favor sr. Cerdà váyase a su casa o donde quiera y esté una buena temporada sin salir.
Menudo gualtrapa...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb