URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El nostre suport al refugi d'animals.

Alternativa | 07 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Volem denunciar el maltracto i manca de sensibilitat total  de l’Ajuntament de Pollença amb el Refugi d’Animals que ha obligat al mateix Refugi a trencar el seu tracte amb l’Ajuntament. A mès de tenir un deute de 61.000 amb el Refugi , el regidor de medi ambient, Juanjo Mir del PSOE, ha demostrat una vegada més la seva incompetència i la seva capacitat per posar en perill un tema que  funciona bé al municipi.

 

El refugi d’animals és una institució que des de fa 28 anys es dedica a ajudar als animals de forma altruista. Des de l'any 2.002 fins enguany  el refugi tenia un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Pollença, ja que  aquest no té cap instal·lació municipal adequada. Enguany l’Area de medi ambient,  de forma unilateral, va decidir presentar una sèrie de normes noves al Refugi, intentant convertir-ho en una canera municipal ( demanant el sacrifici dels moixos silvestres, limitar el temps de custodia, el que significa després sacrificar els animals...) ,peticions totalment inacceptables per aquells que defensen els animals . D’aquesta forma l’àrea de medi ambient  en comptes d’ajudar i donar suport al refugi sembla que vol carregar-se el que és una institució que molts de municipis voldrien tenir, i que té l’ajuda i suport de nombrosos voluntaris, associacions locals i estrangeres.

 

També resulta sorprenent que el regidor de medi ambient hagi declarat que està cercant una empresa per fer la recollida d’animals, una decisió increïble tenint en compte la situació econòmica de l’Ajuntament i el deute de 61.000 euros que té l’Ajuntament amb el Refugi.

 

Per part d’Alternativa el refugi ja sap que té tot el nostre suport, i esperam que l’ Area de Medi Ambient faci una reflexió seriosa sobre aquest tema i siguin capaços de recuperar el seny necessari per donar suport i col·laborar amb el refugi.

 

 Refugi d’Animals de Pollença

 

Comentaris

Blaine

Web Medi Ambient

Blaine | 08/03/2011, 09:14

Quan els técnics, encara que siguin de Medi Ambient, estan mes pendents d'agradar al regidor de torn, que engrescar-se a la seva feina, també és trist...

Garci

Re: El nostre suport al refugi d'animals.

Garci | 08/03/2011, 08:40

Hola Turgut. Aquesta web està gairebé inactiva. Prova d'això és que la darrera notícia de l'àrea de medi ambient és "Els VOLAMPOs netegen Cala Figuera
2010.05.03".

També record que molts mesos després (no se si fins hi tot feia un any) de que Jaume Plomer abandonàs l'àrea, encara figurava la seva foto i presentació a la web. Pots veure l'article: h ttp://alternativa.balearweb.net/post/85138

Tot plegat no fa més que demostrar la paràlisi d'aquest ajuntament.

turgut

Re: El nostre suport al refugi d'animals.

turgut | 08/03/2011, 06:24

Hola que en sabieu res d'aquesta web? L'he trobat al google per casualitat,...
htt p://www.areademediambient.com

María

Refugi

María | 07/03/2011, 23:00

Ja fa estona que se comenta aixó que dius Idoi, aquest fá i des fá, té un fumets que n´hi t´imaginas. Quan se convoca la seva plaça públicament?

Pindaro

Ja esta be!!!

Pindaro | 07/03/2011, 20:33

Ya esta bien, lo de este Ayuntamiento es de Juzgado de Guardia ( y no es un dicho), no hace absolutamente nada bien hecho,el picudo, la gola, el abandono del puerto, el refugi,los caminos,etc... Tienen claro que no volveran a pisar el Ayuntamiento, que el pueblo de Pollença, harto de tanta ineptitud los castigará en las proximas elecciones, pero hasta que eso suceda , cuantos mas despropositos tendremos que soportar de esa pandilla de profesionales paletos de la politica.Propongo formar la plataforma "¡ A tomar por culo!" como hizo en Italia Beppe Grillo y programar un dia y hora a la semana para convocar al pueblo de Pollensa a las puertas del Ayuntamiento para gritar el nombre de la plataforma con pitos y cacerolas. Claro que ni aún así se daran por enterados.

Garci

Re: El nostre suport al refugi d'animals.

Garci | 07/03/2011, 08:17

Demanar sacrificar animals és una aberració. I fer-ho a una gent que s'ha dedicat tota la seva vida a cuidar-los i estimar-los, és una falta de respecte.

Serà veritat que tot el que toquen ho espenyen?

Idoi

Desastres

Idoi | 07/03/2011, 07:57

Una mostra més del que aquest govern representa.
S'obliden d'importants serveis, és deixa de cobrir serveis molt importants i per algúns, això de cercar una nova empresa fa mala olor.
Sembla que el tècninc de medi ambient dedica més temps a una altre empresa que a les seves feines a l'ajuntament, serà aquesta l'empresa?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb