URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Alternativa | 10 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Avui, amb mesos d'antelació, presentam la nostra llista electoral per les eleccions de dia 22 de maig. Aquesta llista fa setmanes que la tenim feta i això és possible gràcies a que no hem hagut d'anar a cercar a ningú de fora i gràcies a que el projecte d'Alternativa per Pollença cada dia és més gran i agrupa a més gent. En ella no hi trobareu persones de "relleno" o el que es solen anomenar "floreros". A la llista només hi ha persones vinculades a Alternativa per Pollença: militants i gent que ha fet feina des de fa anys o en els últims temps pel projecte.

Mentres a altres partits és barallen i fins i tot hi ha hagut escisions, mentre n'hi ha que no troben el candidat perquè ningú vol tenir segons quins companys de llista i mentres altres s'han d'esforçar per a trobar gent que els vulgui acompanyar (sobre tot la quota de dones que la llei electoral obliga)... nosaltres hem tingut la tasca més difícil en seleccionar als companys que més ens poden representar, deixant a d'altres que, per ser només 20 les persones de la llista, s'han hagut de quedar fora d'ella.

Però tots, els companys que van a la llista i els que no hi han cabut, estem decidits a donar el màxim de nosaltres per afrontar aquests mesos preelectorals, però sobre tot per afrontar els 4 anys que venen. I això és gràcies a la implicació de tots i amb el convenciment que el projecte d'Alternativa per Pollença val la pena més enllà de treure uns bons resultats a les eleccions, que de ben segur els treurem.

La legislatura 2011-2015 serà molt complicada i només un grup valent i honest com Alternativa pot posar ordre al nostre ajuntament, fer-ho ben net.L'hem demostrat durat quatre any; fent feina de valent, aportant idees ,sense anar a cercar cap direcció general, sense pactar amb Martin i companya, denunciant tot el que hem trobat il·legal o irregular. I tot fet des de la transparència i participació d'aquest blog sempre obert a la vostra participació.

Del vostre vot i ajuda  depèn que canviï l'Ajuntament i el tornem a sentir com a ca nostra. El 22 de maig no n'hi ha excuses només hi ha una Alternativa a l'actual estat lamentable de Pollença. 

Els vint d'Alternativa per Pollença.

1- José Luis García Salvador (més conegut com Pepe García)

2- Miquel Sánchez Vives

3- Tonina Amer Cifre

4- Ramon Cerdà Cifre

5- Cristina Espi

6- Joan Cifre Cerdà

7- Toñi Valdivielso Navarro

8- Pere J. Garci. "Garci"

9- Antònia Cerdà Fiol

10- Juan Antonio Zamorano Villalba

11- Cristòfol Plomer Cifre

12- Mari Carmen Àlvarez García

13- Tana Villar Lázaro

14- Josep Pujol. "Pujol"

15- Joan Llompart. "Corralet"

16- María del Carmen Palma

17- Enrique Galindo

18- Joan Ramon Bosch. "JRV" (independent)

19- Biel Perelló Coll (independent)

20- Annika Reuter

 

Comentaris

Isabel B.

En Xineta

Isabel B. | 13/03/2011, 15:03

En Xineta s'ha retirat, el PSIP només ha estat un pet amb merda.

Joan C

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Joan C | 13/03/2011, 14:15

Bona mostra de supèrbia, la d'alguns que creuen no hi ha un altre pensament que el seu i que el que ells opinen és el que ha d'opinar el poble.
Per això, s'identifiquen com Pollença
El problema ve quan també confonen els seus propis interessos amb els de el poble.

Joan C

Ortografia

Joan C | 13/03/2011, 13:45

El problema Ve (amb v) no amb B ... alerta amb l'ortografia que es mostra de formalitat.

Joan C

La teva veritat

Joan C | 13/03/2011, 11:52

Bona mostra de la soberbia d'alguns, que pensen que no hi ha altre pensamnet que el seu i que el que pensen ells es el que ha de pensar el poble.
Per això s'identifiquen com Pollença
El problema be quan també confonen els seus propis interesos amb els interesos de Pollença

Joan C

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Joan C | 13/03/2011, 11:42

Home Garci, estic d'acord en que ens diferència d'altres partits és el projecte polític. Però gent guaapa i guay també en tenim jeje!!

Garci

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Garci | 13/03/2011, 10:29

La pura veritat és que tenim una llista de gent amb ganes de fer feina i compromesa amb el poble. La pura veritat és que no tenim floreros i gent "guay" que per la seva cara guapa pugui captar vots. La pura veritat és que som els únics que tenim una llista i un projecte polític clar. I lo de governar i d'entrar, això ho veurem després de les eleccions.

Jo estic orgullós del nivell polític de la gent que la confecciona. I m'agradarà veure com omplen les llistes la resta de 8 partits que es presenten: 180 persones polítiques amb idees clares son molt males de trobar.

Pollença

La pura veritat

Pollença | 12/03/2011, 18:23

No hi ha res que valgui la pena a n'aquesta llista... es normal que s'hagi pogut confeccionar aviat! Crec que tots els que se presenten saben que no entraran ni per sort! i gràcies a Déu mai governaran el poble de Pollença

Idoi

Fets

Idoi | 11/03/2011, 19:10

En Martí necessita una mica més d'estructura que la que ell disposa, i UM/convergencia o convergencia/UM necessita de Martí per fer la campanya.

Cati Cifre

Nº 2 del PSOE

Cati Cifre | 11/03/2011, 19:07

M'ha arribat informació que el número 2 del PSOE nom Toni i mai ha estat a les llistes.

Pepe

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Pepe | 11/03/2011, 18:47

Estic d'acord idoi, crec que en Tomeu ja va tenir prou amb sofrir una legislatura a Martí i companya

idoi

dubtes

idoi | 11/03/2011, 17:17

Crec menys creible que en Tomeu Cifre faci una llista amb en Marti, que no que en Marti repeteixi amb els UM amb canvi de nom...

pctransparent71

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

pctransparent71 | 11/03/2011, 15:32

en aquets moments UNPi esta negociant amb el PP per anar junts ,

idoi

dubtes

idoi | 11/03/2011, 14:43

En Juanjo mir sembla ser que no serà a les llistes...
Igual recuperen en Jaume Juan, o aquest va a l'altre psip?

Maria del Mar Cerdà

EN FERNANDES HAGUÉS ESTAT MILLOR CANDIDAT QUE NA MARIA DEL MAR, PERÒ BASTANT MILLOR!

Maria del Mar Cerdà | 11/03/2011, 13:17

Seguint la línea de posar el vago al capdevant, qui serà el número dos de la llista del PSOE, en Juanjo Mir o en Toni Cifre?
Se admiten apuestas.

En Guardiola de l'Hort

MARXA ENRERA

En Guardiola de l'Hort | 11/03/2011, 13:13

PSIB i PSIP es van reunir a l'hort d'en Guardiola. Tot apunta que en Xineta a donat pasa enrera..
Què l'hi han promés i qui? Prest ho sabrem, però amb els temsp que corren les promeses acaben paper mullat

jrv

Ho veig així

jrv | 11/03/2011, 12:29

A mi no m'alegra que el PSOE-PSIB de Pollença estigui de capa caiguda, i en general en mans de gent amb poca capacitat i no mes empenta, que sembla que la seva prioritat sigui mantenir la seva dedicació exclussiva.
Però a mi encara hem preocupa mes que des de la progressia, des de l'esquerra no hi hagui prou "quorum" per formar candidatures, equips de gent engrescada i amb vertader projecte de canvi, de regeneració, si excluim els representants dels "partidets", petits en nombre, però grans per el seu abast moral, i forçossament hi hem d'incloure Alternativa. Però ara per ara, la sociatat no dona molt mes de sí.

Miquel Sánchez

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Miquel Sánchez | 11/03/2011, 10:44

Gràcies Joana per la part que em pertoca, es veritat que a noms que es mereixen anar més dalt a la llista, però a un projecte sense polítics professionals a vegades és fa dificil convèncer a determinades persones que vagin a una llista, el nostre funcionament és assembleari i per tant els que anam a dalt som els peons com si fos una partida d'escacs, a mi personalment no m'agraden les llistes tancades però he de reconèixer que amb la llista tancada tenim molta més facilitat per incorporar a la llista gent molt vàlida i preparada en llocs en que ells estan segurs de no entrar com regidors, ja que volen demostrar el seu recolzament al projecte però dins els seus plans no està entrar a la vida pública.

Per altra part trob molt precipitat llençar a na Maria del Mar als lleons, doncs aquesta legislatura han estat encotillats per UM, ells sabran el per què.

EL DEL BOMBO

PSIP AMB - P -

EL DEL BOMBO | 11/03/2011, 10:23

Són PSIP amb -P- de Pollença, no PSIB con -B-
---Perque no hagi confusions---

Ichigo

Polítics de veres

Ichigo | 11/03/2011, 09:16

Si vull dir la veritat, estaria molt bé que tots puguessim treballar per ser com els islandesos i no com els libis. A saber perquè Gaddafi vol fer punyetes la independència de Líbia.

Pepe

Gràcies

Pepe | 11/03/2011, 08:25

Moltes gràcies Joana,comentaris com el teu donen moral i força que sempre fa falta.

Aquesta legislatura només he estat jo dins l'Ajuntament però fora ha hagut molta de gent que ha col·laborat i ajudat. Aquestes persones que no van a llocs de sortida seran igualment molt importants a la legislatura que ve. Fem feina en equip i de manera assembleària.

Amb la política municipal tenim més que suficient i Pollença el necessita.

Farem feina per no decebre-us, però si ens equivocam o no estau d'acord amb alguna de les nostres decisions, tendreu aquesta finestra que és el blog per fer-nos-ho saber, dialogar, debatre i tal vegada rectificar.

Crec que les eleccions són la culminació de quatre anys de feina, i els pactes pre-electorals també han de ser resultat d'una col·laboració al llarg del temps i fent oposició hem estat massa sols durant massa temps.

Garci

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Garci | 11/03/2011, 07:38

Moltes gràcies per les teves paraules Joana. Sentir-les ens dóna energia per a continuar.

Respecte a la pregunta, de si pactarem pre-electoralment, tot i que parlo per jo, no crec que sigui molt probable: si fins avui en dia no hi ha hagut cap moviment en aquest sentit i si ja tenim gairebé enllestit el programa electoral i la llista electoral, trob difícil un pacte pre-electoral.

I pel que comentes que és una llàstima que gent molt vàlida no vagi a llocs de sortida, ja ens agradaria que tothom anés més amunt! segurament ha estat el nostre problema més gran: triar a les persones que han d'anar a la llista i en llocs de sortida de la molta gent bona que tenim. Però això és bo!

Raquel Cifre, Eu Moll

CARTA OBERTA A MARIA DEL MAR SASTRE CANDIDATA A LA BATLIA PEL PSOE

Raquel Cifre, Eu Moll | 10/03/2011, 23:55

Maria de Mar:
Crec que el càrrec i la responsabilitat d'encapçalar la llista té bé masa gran. Sobretot pel teu curriculum polític nefast, ple d'error i d'innoperència. I jo te deman:
si el PSOE pert 500 vots respecta a les darreres eleccions (que ja en va perdre 330) presentaràs la teva dimissió?????

Joana

Endavant !!

Joana | 10/03/2011, 22:50

Hola, vos vull felicitar per la vostra feina i per aquesta llista de persones que presenteu !!!. Hi veig molt bona gent, moltes sensibilitats, seriositat i honradesa. Me sap un poc de greu que persones molt preparades vagin a llocs que no sortiran (o si !!), però ja m'agrada que s'hagin sumat al vostre projecte. M'agrada el vostre objectiu municipal i que marqueu diferències clares amb partits d'àmbit autonòmic... la política municipal és diferent, s'ho mereix. No vos vaig votar a les passades eleccions, però ara teniu el meu vot ben assegurat, i el de moltes altres persones que conec i valoren la feinada que heu feta, i la que ha feta especialment el vostre cap de llista. Seguiu així, no ens decepcioneu per favor !!, Endavant i sort !!. Imagin que no estau disposats a fer cap pacte pre-electoral no ?.

Raquel Cifre,  Eu Moll

MARIA DEL MAR SASTRE

Raquel Cifre, Eu Moll | 10/03/2011, 20:19

Darrerament el PSOE de Pollença s'ha destacat per posar el més vago/a del partir al capdavant.
Na Ramon, que no en va fotre ni brot com a diputada del Consell va ésser premiada amb tornar encapçalar la llista del PSOE ara fa quatre anys.
Aquesta legislatura, tot apuntava que en Juanjo Mir seria el candidat. Sens dubte era el més vago i el més ineficaç, i na Francina i n'Antich això sempre ho han premiat. Però mira per on, encara han trobat una altre persona més vaga i més ineficaç que en Juanjo i aquesta és na Maria del Mar Sastre. I això que casi li prent el lloc un altre vago, en Toni Cifre Crespi, vago donle los haya. Per Sant Vicenç encara no el conéixen. El que pasa és que aquest s'ha girat de camia, no podia ser d'altre manera.
En definitiva, al PSOE hi ha una guarda de vagos i de gent totalment ineficaç.
Al PSIB en Xineta i quatre llepes que no saven com fer per seguir xupant de la política.

jrv

Molt bò, Miquel Sànchez

jrv | 10/03/2011, 19:30

Si una cosa encertada ha fet el PSIP, ha sigut llevar la paraula "OBRER" de les seves sigles, que moltes vegades a això de PSOE , la O no pinta res, i els fets ho demostren. Parlant de mileuristes, avui sortia la noticia de que Escarrer es una de les fortunes del mon. I els treballadors de la hosteléria balear, els que mes hores fan de Espanya, de tos els sectors.
Però, Hò padadojes!!, Encara hi haurà treballadors de la cadena de n'Escarrer, menys que mileuristes, que estaran orgullossissims de treballar per un home tan ric!

Miquel Sánchez

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Miquel Sánchez | 10/03/2011, 16:02

Coses per pensar a quin país vivim:

-Que MOODYS'S ens vulgui robar als espanyols el doblers del nostres imposts (fer el deute més car) i nosaltres preocupats pel gols d'en Messi

-Que el PSOE (quin t'ha vist i qui te veu) questioni el dret a vaga dels mileuristes d'AENA, la vaga no és bona però pitjor és la privatizatció dels actius públics

-Que tothom digui que ve una temporada turística com mai (aquest darrers any s'enten) i alguna empresa turística del Port i sempre segons algun treballador digui "que aquest any no haurà dies lliures"

idoi

que i farem

idoi | 10/03/2011, 15:38

Antoniet , per a mi, que n'Anika prefereixi estar a una llista d'alternativa, on a més d'estar més a baix que a la del Psoe i no tenir res a "guanyar", demostra honredesa i intel·ligència.
Doncs comparant una candidata com Maria del Marm que amb una dedicació exclusiva no n'ha fotut ni brot, amb un com en Pepe, que sense sou a fet una feinada...
però bé, hi ha els "forofos" de partits, que baldament el partit no respongui...
el Psoe pollencí pot ser considerat motes coses menys socialista i obrer...
Salut

Pepe

Gràcies

Pepe | 10/03/2011, 11:31

Estic molt orgullós de encapçalar aquesta llista, i vull donar les gràcies públicament a tots els que formen la llista. No és fàcil aconseguir aquesta implicació amb el desprestigi actual de la política i els polítics, i més amb la política barroera i de parts i quarts que sofrim al municipi. Per això moltes gràcies.

Tots els que formam aquest projecte estam orgullosos de sumar cada vegada més gent. Persones que han vengut per la seva preocupació pel poble i que han trobat Alternativa la seva eina per intentar aplicar les seves idees. Alternativa per Pollença no té càrrecs que oferir, ni dedicacions exclusives, ni prebendes de cap tipus... A Alternativa s'està per fer feina per unes idees i per uns ideals.Els polítics professionals no tenen cabuda al nostre projecte.

Alternativa per Pollença és un partit municipal totalment independent es posin nerviosos o no els nostres rivals. Farem campanya exclusivament al municipi i només amb els nostre mitjans econòmics. Feina honesta i valent per Pollença aquest és el nostre compromís.

Garci

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Garci | 10/03/2011, 10:35

Crec que t'has embolicat un poc: Apareix Independent en una llista electoral quan un no està afiliat. Però a Alternativa per Pollença no fa falta estar-hi afiliat per a participar-hi. Així que els "independents" que apareixen han fet tanta feina o més i estan tant vinculats o més que qualsevol afiliat.

Esper haver-ho aclarit.

joan

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

joan | 10/03/2011, 09:58

No acab d'entendre aixo que hi hagi independents dins un partit independent. Son superindependents. Pareix que vol dir si pero no, hi som pero no me compromet per no tancarme portes. Qui.mos vol engañar, el partit independent que no u es o els independents que no se bañen.

jrv

Giratruites

jrv | 10/03/2011, 09:11

Home, Cantallops, per començar, aquella expressió que s'havé amb el teu comentari de "pertanyer" a un partit, no colla amb mi, per exemple. M'han comprat? Els hi he tocat a una rifa?
Tal volta jo, i molts de la llista d'Alternativa , i també a altres partits o formacions, hem "militat" a un partit, i una reflexió, o una evolució (tot es mou a l'univers)ens allunya d'unes persones i ens acosta a unes altres, sense que això hagui de suposar que uns son millors que els altres, simplement faig ús de la meva llibertat i capacitat de reflexió. Aquesta sol ser la dinamica de gent que es mou pels partidets, que jo anomeno, d'esquerres, o solidaris, o idealistes...Els partits com el PP, UM, i fins i tot el PSOE solen tenir altres motivacions, majorment, no sempre, aconòmiques. Quan alla pels inicis dels 90,s, Canyellas no va haver de menester UM, hi va haver una desbandada, sobre tot de "inquebrantables" cap a aglapir càrrecs de la rifa del PP...
Sol ser un sintoma de conviccions morals, l'anar cap a partits/partidets/grups humans on l'única i gran riquessa son l,ética i les idees, cosa mal d'entendrer pels qui practican el materialisme compulsiu.....
Tal volta cal tenir present allò de: " no estic conforme amb el que tu penses i expreses, però luitaria perque tu tinguessis la llibertat d'expresar-ho" per entendrer gent tant rara...

Joan C

Re: Els Vint d'Alternativa per Pollença.

Joan C | 10/03/2011, 08:38

Antoni, tú que proposes que aquell que en un moment determinat ha cregut en un partit i l'hagi recoltzat hagi de firmar un pacte fins a la mort o que? Que pasa que la gent no pot quedar decebuda ? Anika es una persona compromesa amb el nostre poble, tant de bo tos els pollencins ho estiguesin tant com ella.
Respecte a si a les altres formacions hi ha gent treballadora i honesta, primer hauriem de veure les llistes, però ja te puc assegurar que a tots els partits n'hi ha.

Garci

Iniciativa?

Garci | 10/03/2011, 07:41

Hola Antoni. No és qüestió de giracamises, perquè això no és un equip de futbol. La política és una cosa racional i si algú creu millor un o altre projecte, pot triar on participar. I n'Annika no és la única que ha participat en altres formacions, la majoria de nosaltres ho hem fet. Però el creure en aquest projecte ens ha unit.

De totes maneres, gràcies per participar.

Antoni Cantallops

MOLT BÉ INICIATIVA

Antoni Cantallops | 10/03/2011, 07:38

Bono bono, molta gent treballadora i honesta veig no? I gent procedent d'altres formacions no? n'anika reuter no anava amb el psoe? També teniu giracamises eh? Si és que hi ha de tot per tot.
En fin, suerte i al toro (a no que vosaltres no anau als toros)

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb