URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Per ser lliures hem d'estar informats.

Alternativa | 12 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Recentment la revista Sa Plaça ha arribat als 200 números, aquesta és la nostra felicitació. Per canviar el municipi necessitam una ciutadania informada.

Gràcies per existir, per donar-me l’oportunitat d’escriure a la vostra revista i per haver arribat als dos cents números.

Publicacions com la vostra. moltes vegades molestes pels grans partits i els poderosos, són fonamentals pels ciutadans i pels partits petits i locals com és Alternativa per Pollença. Ens informeu del que més ens interessa i més ens afecta, Pollença i els seus voltants, i a la vegada ens serviu per arribar a la gent del nostre poble. 

 El vostre paper ha estat i és fonamental perquè els ciutadans de Pollença hagin pogut rebre informació veraç d’allò que succeeix al seu voltant; les contractacions il·legals a l’àrea de serveis,casos de corrupció com el cas voltor, casos de nepotisme com al pla de mobilitat, problemàtiques com els camins tancats al municipi, la plaga del becut vermell, polèmiques, mocions, denúncies... Tot ha tingut el seu moment i lloc als 200 números de Sa Plaça, esperam poder celebrar amb vosaltres molt més aniversaris.

 

Si encara no teniu el darrer número mereix la pena, trobareu un extra  sobre les dues darreres legislatures amb els casos de corrupció cas a cas.

 

 

Comentaris

Claumusic

Cati Cifre

Claumusic | 17/03/2011, 09:29

Jo tenc informació de primera ma, mitjançant una amistat que va asistir a les reunions i pots estar segura que se l'hi acepta que en Joan no anava a la llista, y que si UNPI imposava en Marti se rompia el pacte, i aixo ella ho sabia, lo d'en michel no ho tenc tan clar crec que ella no imposava que no hi fos. Tambe te diré que ella se va despedir per telefon hi no va anar a donar la cara a l'assemblea ni tempoc a posar les seves condicions a votació, si tu realment ets un lider politic que creus amb un pojecta has de presentar les teves ideas i les teves propostes a l'assemblea preque se puguin votar i aceptar o no, ella mai ho va fer, llevors que voleu que vos digui la meva impresió es que aquesta Señora es una profesional de la polityica que va alla a on mes li donen, com qualsevol de nosaltres que si ve una altra empresa i ens fa una millor oferta potser canviam de feina, excepta els que estimen lo que fan, que posiblament posaran en valor altres coses.

Toni

Malena

Toni | 16/03/2011, 15:48

I aquesta si entra , que es posarà un jornal de 3500€?
Perque sembla que per manco no si posa

Cati Cifre

Claumusic

Cati Cifre | 16/03/2011, 10:29

Sr. Claumusic, jo no he estat a cap assemblea, ni he fet cap afirmació, "Corren rumors que, na Malena no es presenta amb UM perquè va deixar ben clar que no volia, ni Rulls, ni Michels, ni Ochogavias i això no els hi va anar be."

Claumusic

Informació

Claumusic | 15/03/2011, 12:11

Es vera que s'ha d'estar informat, per exempla na Cati diu que a na Malena un altra partit l'hi havia aceptat les seves codicíons, pues heu de saber que na Malena fa comunicar 48 h abans de ser nominada candidata per CxI, que no se volia presentar perque era masa tart i no tenia tens per fer campaña. A l'assemblea que sa l'havia de nominar candidata tambe s'aceptavan les seves condicions, un poc estrany tot no...........Per altra banda na Maria del Mar, regidora amb dedicació exclusiva, delegada de educació, que hi ha poques compatencies, representant als consells escolars. demenau a quants de consells escolars ha asistit....

Joan

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Joan | 14/03/2011, 21:44

A l'anterior comentari em referia a l'aparcament de la Gola

Joan c

La Gola

Joan c | 14/03/2011, 21:41

Segueix el desgabell. Després d'uns dias sense enllumenat avui tornaven a estar tots els fanals encesos. Amb tot el debat que hi ha amb el tema de l'estalvi d'energia no crec que sigui tan dificil reduir l'enllumenat al mínim. A més a més s'han produït nous actes vandalics i han robat algunes peces per aparcar bicicletes.

Garci

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Garci | 14/03/2011, 21:09

Jo vull agrair a na Cati que participi. I també que fomenti el debat. Les idees que ella expressa potser no les compartim, però no hi posa mala fe. Així que t'anim a seguir el debat. I té raó en una cosa: poca gent voldrà pactar amb nosaltres per la falta de "subtilesa". Deim les coses massa clares i massa en veu alta i això no agrada massa. La política és un joc brut, poc transparent on es premia el "fetge" que tenguis a l'hora d'aguantar als companys de govern. Tot el contrari que volem a Alternativa.

jrv

Inexperiència?

jrv | 14/03/2011, 20:58

"Cati", després de 4 anys de "dedicació exclussiva",i parlar d'inexperiència, el terme és equivocat, tal volta a aquestes alçades val mes parlar d'ineptitut.

Maria Cifre

UM I EL PUNT INFORMATIU

Maria Cifre | 14/03/2011, 20:15

Si recordau la pasada legislatura, cada numero del PIP sotien un bon grapat de fotos d'en Rull, d'en Paraiso i tota aquesta colla. El mateix s'ha repatit durant aquesta legislatura, encara que darrerament minven les fotos d'aquests personatges. La mort de UM sera la mort del PIP? Veurem llepades de cul? Per qui prendra part aquest panfleto a les properes eleccions?
Per mi no deixara d'esser una merda desinformativa que amaga moltes noticies que pasen a Pollença i un panfleto mediocre de dos aficionats, moltes de vegades mal intencionats

turgut

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

turgut | 14/03/2011, 18:43

Ara hem de premiar a la gent que "fa tot el que pot"? Ara hem d'esperar que qui se presenti "agafi experiencia"? Au, qui vulgui agafar experiencia que xupi uns anys a segona fila, si ha d'agafar l'experiencia de batle no mos interessa. Per ser batles hi han de venir apresos.

Joan C

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Joan C | 14/03/2011, 18:00

Cati, primer gràcies per participar,el que et volem dir es que no tots el comentaris son de gent d'Alternativa i a més a més són a titol personal. Més enllà dels atacs personals el que Alternativa no comparteix és un model de polítics profecionals i de càrrecs de confiança. I com ha dit Pepe creiem que la política s'ha de fer en transparència i mai d'esquena als ciutadans. Aquesta és la raó de ser d'aquest bloc, aquí totes les nostres propostes queden reflaxades i poden ser debatudes.

Dormint

La pell

Dormint | 14/03/2011, 17:57

Na Maria del Mar deixar-se la pell? Deu ser entre els llançols, pq el q és feina...

Pepe

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Pepe | 14/03/2011, 17:07

Cati, perdona però la veritat que t'has embullat mesclant el que són opinions als comentaris amb el que diu Alternativa.
Si llegeixes l'article candidats veuras que no n'hi ha cap "despelljament" de cap candidat i ens referiam a Malena, literalment;

"...a UM encara hi ha gent sensata que no vol tenir de número dos a Martí Ochogavía"

O sigui et deman una lectura més acurada del que diem o no diem abans de fer "crítiques constructives".

Aquesta "amenaça" de no critiqueu que no podreu pactar ja l'he sentit moltes vegades aquesta legislatura. Així s'ha creat una casta política que arregla els seus temes als passadissos i que amaga les seves vergonyes als ciutadans.

Ha arribat l'hora de l'Alternativa de bons i de veres i d'acabar amb una política feta d'esquenes als ciutadans.

Cati Cifre

Aclariment

Cati Cifre | 14/03/2011, 16:42

M'agradaria fer una aclariment. La meva crítica es perquè crec que hi ha coses que baix el meu punt de vista no s'acaben de fer be i seria mes positiu per Alternativa canviar-les, es una crítica constructiva. També vull dir que no som experta amb política i la meva visió es la d'una ciutadana qualsevol. Som assídua al bloc, mai m'atrevesc a escriure i si ho he fet ara es perquè crec que es un cosell que vos vull donar, que vosaltres podeu o no agafar. Admir la vostra tasca i vos desig el millor en les pròximes eleccions.

Joan C

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Joan C | 14/03/2011, 16:29

Cati els comentaris són responsabilitat exclusivament dels que els escriuen. Alternativa no ha fet comentaris ni de na Malena ni de na Maria del Mar.No confonguis les coses. Als comentaris hi ha opinions personals sinceres i també comentaris mal intensionats de persones que sols volen embullar.
Dit això, Alternativa no comparteix la manera d'emtendre la política ni de na Mª del Mar ni de na Malena. Nosaltres proposam un altre model

Miquel Sánchez

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Miquel Sánchez | 14/03/2011, 16:13

Cati, es pacten programes i objectius comuns, no carrecs, cadires, sous ni persones.

Cati Cifre

Assumptes varis

Cati Cifre | 14/03/2011, 15:45

A meam, crec que no heu entès la meva crítica constructiva. Quan vaig titular "na Malena fa dissabte" vaig posar que era de lloar que a un altre partit si haguessin acceptat les seves condicions i per això ha decidit presentar-se i d'aquest fet que jo personalment veig positiu no heu comentat res i en canvi si s'ha dit que si ha entrat a càrrecs, que si no es de fiar... etc. Quan he dit "despellejar" es perquè només veis l'aspecte negatiu de totes les candidatures i jo crec que qualque cosa positiva també deuen tenir, per exemple el cas de na Mª del Mar Sastre. Aquesta al.lota es novella a la política i tal vegada no ho ha fet tot bé però segur que hi ha posat moltes ganes i ho ha fet lo millor que ella sabia. El PSOE ha apostat per les noves generacions i dels errors se n'aprèn, no? Quan he xerrat de subtilesa me referia a que, vosaltres creis que si algù del PSOE llegeix el que s'ha dit aquì de na Mª del Mar Sastre, estarán d'acord amb pactar amb vosaltres? No pactarieu amb na Mª del Mar Sastre per la seva inexperiència? No pot canviar? Pactaríeu amb na Malena "la xupoctera"? Per demostrar el que valeu, primer haureu de pactar i si de nou candidatures en desprestigiau 7, ho teniu molt difícil, crec que absolutament tots el partits tenen coses bones i coses dolentes, gent bona i gent dolenta. Amics, a la política també hi ha unes regles i si, s'ha d'esser transparent, però no tot val.

jrv

Cati Cifre.

jrv | 14/03/2011, 09:52

"Cati", la teva defensa aferrissada de M. Estrany, es , en consonància amb l'adjectiu, exagerada. Jo personalment, i crec que molta gent col·laboradora també en el projecte d'Alternativa, creiem que de la gent de UM, Malena és de les mes presentables, i malhauradament, n'hi ha poques. No es pot comparar Malena, amb Martí, per exemple, però també ha aguantat molt temps enmvoltada de molta merda...
- No som "subtils". I que vol dir això? Que la norma diu que a política no es pot parlar clar? Doncs nosaltres rompem aquesta norma, en benefici de tot hom, fins i tot dels "despellejats", com tu exageradament dius.
Ja col·laboro amb Alternativa, precisament per la diferència: Subtils, en política és sinónim d'hipòcrita, campanya electoral, concurs de mentiders, vendre fum, prometrer el que durant els 4 anys següents no cumpliran. Es troist pero és així. Es clar que Alternativa no és subtil, no fa la pilota, simplement parla clar i fa ús de les llibertats i de la democracia en lo que aquesta te de dignificació de l'esser humà. Si el que esperes de AQlternativa es que faci promeses, exerciti l'hipocresia i l'engany, ja et pots cercar un altra partit, i si el de Estrany, amb Font "l'Impolut" al capdevant és el teu, endevant i sort.
A, això va per tots, meam si tanta gent que utilitza aquest blog, excepcionalment i realment lliure dins l'àmbit polític, criticant Alternativa, que igualment és criticable, monta un Blog de una vegada, i demostraria un poc de coherència. O sou massa vagos, i tot s'en va en xerremeca?

Garci

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Garci | 14/03/2011, 07:40

Jo pens que això: "és injust dir que ha estat colocada per pertànyer a un partit o a l'altre, tal vegada es que es valida per estar al càrrec i ha demostrat que sap fer feina, i ja esta" és un acte d'injusticia. I molt més quan qualsevol altre persona ha de passar mesos estudiant unes oposicions si vol arribar a càrrecs similars. Aquesta persona ha obtingut un feina directament a canvi de presentar-se a una llista electoral. Que deuen pensar els 100.000 aturatse de les Illes Balears?

Pepe

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Pepe | 13/03/2011, 23:48

Torn a dir el que ha dic Miquel, una cosa són els articles i una altra els comentaris, com podeu llegir a un lateral d'aquest blog:
"Aquest blog és plural i lliure. Les opinions dels comentaris reflecteixen només el parer de l'autor del mateix i des del blog URXELLA no ens fem responsables del seu contingut."
Que es presenti na Malena no ens fa cap nosa, però és clar que a molta de gent d'UM-UNPI sí.
Clar que el millor seria que la Lliga obrés un blog propi, ja que han dit que volen transparència.

Pepe

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Pepe | 13/03/2011, 23:38

Cati, els quatre darrers anys hem tengut una feinada
Dins la nostra feina no entra desprestigiar, però si que opinam i estam en contra dels càrrecs de confiança. No sé on has llegit que hem despellejat als altres candidat, ja em diràs a quin article l'hem fet.
La nostra candidatura ja l'hem presentat i el nostre programa ja l'hem començat a publicar.

Si han això de ser subtils et refereixes a fer política d'esquena als ciutadans, als passadissos, i en no dir el que pensam ... Efectivament no som subtils.

No creim en la predestinació i igual que hem fet una bona oposició farem un bona gestió des del govern.

Manolo Escobar

Pollença no paa traidors. O sí?

Manolo Escobar | 13/03/2011, 23:36

"És la més forta perquè ella tota sola ja és més digna de confiança". Na Munar sí que hi va confiar, i molt. Però pel que s'ha vist la mestra no ho ha estat gaire de digne de confiança. Ho sera l'alumna? Sembla que tampoc gaire. Hem de confiar-hi els pollencins quan no hi han pogut confiar els seus compays d'UM? Ens apunyalarà per l'esquena com ha fet amb els seus col·legues uemites? Pel que es veu de ganivetades en saben molt per la Lliga; en Font també s'ha quedat ben a pler amb el seu ex-cap (en Bausà) per no haver-lo posat a les llistes.

Miquel Sánchez

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Miquel Sánchez | 13/03/2011, 23:34

Sra. Srta. Cati Cifre, que tant nosaltres com el PSM de Pollença tinguin una finestra oberta al mon en forma de blog no vol dir que tot el que es comenta als mateixos sigui compartit pels titulars dels blogs, amb el tema de na Malena Estrany, que no tinc el gust de conèixer, a Alemanya per posar un exemple, que hagués sortit a la premsa que feia feina a lloc públic a canvi d'anar a una llista electoral i que aquesta persona no pugués demostrar que això no és veritat, t'assegur que no podria acostar-se a l'Ajuntament ni per presentar una instància, però vivir a Espanya i en dues coques de trampó, ho arreglen tot

un

malena

un | 13/03/2011, 23:27

És la més forta perquè ella tota sola ja és més digna de confiança que tota la llista d'alternativa junts. I tampoc dic que ho sigui molt, només dic que ho és més.
Se nota que vos fa nosa, no deixau de xerrar d'ella i d'intentar descalificarla

Manolo Escobar

La Bienpagà

Manolo Escobar | 13/03/2011, 22:46

Cati, dius "De totes les candidatures, es la que veig mes forta". Es ben cert que la política està en hores baixes. No ha presentat ni la llista electoral, no ha fet ni una sola proposta per compondre Pollença, despres de col·laborar durant anys amb els que han deixat el poble fet un solar...i es la "mes forta". Amb aquests arguments no m'extranya que na Belen Esteban sigui lider d'audiència. Gent com tu no cerca política, cerca el "salavame de lux".

Cati Cifre

Na Malena fa dissabte

Cati Cifre | 13/03/2011, 22:33

No he de defensar ningú, però crec que es injust dir que ha estat colocada per pertànyer a un partit o a l'altre, tal vegada es que es valida per estar al càrrec i ha demostrat que sap fer feina, i ja esta. Ara tendreu una feinada de desprestigiar a tots els candidat a batlia, no? No seria més ètic presentar la vostra candidatura, el vostre programa i fer la vostra campanya? Sincerament, m'agradaria que les coses vos anassin bé, però crec que les manera de fer política que te Alternativa es molt poc subtil i per això es una formació destinada a estar a la oposició, almenys fins que canvii les maneres, però be com diuen en bon mallorquí "Del teu pa, faràs les teves sopes". Encara no ha començat la campanya i ja heu "despellajat" a tots els altres candidats, a no, el PSM y ERC s'han salvat.

Pepe

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Pepe | 13/03/2011, 20:03

És clar que ja ha arribat la campanya. Moment de les paraules guapes i també dels insults. Un mal temps per la veritat i per la política.

Es veu que n'hi ha molt de gent que encara no ha après. Parlar és fàcil, fer promeses també, inclús fer feina durant dos mesos no és massa complicat. El que no és tan fàcil és fer feina coheremt durant quatre anys.

Garci

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Garci | 13/03/2011, 19:46

El tema d'estar col·locada i d'utilitzar a UM per tenir feina i després abandonar-la i trobar-ho malament no és jutjar-la abans d'hora, és jutjar uns fets ocorreguts. Ho sento, amb aquests precedents és fàcil pensar que té les coses clares: vol seguir vivint de la política.

Cati Cifre

Na Malena fa dissabte

Cati Cifre | 13/03/2011, 19:19

Si, i els de UM treuen xispes..., els ha deixat a tots ben fotuts, es valenta i te les coses clares. De totes les candidatures, es la que veig mes forta i amb això no vull dir que es la que m'agradi més. No la jutgeu abans d'hora.

xisco

xupoptera

xisco | 13/03/2011, 19:10

Si fa dissabte hauria de començar per ella mateixa. Col•locada a Medi Ambient per en Grimalt i despres a l'hospital DInca. Mal assunto qui fa servir la col•locacio, quants en col.locara a l'ajuntament?

Cati Cifre

Na Malena fa dissabte

Cati Cifre | 13/03/2011, 18:39

Na Malena vol un Ajuntament, net i transparent. Corren rumors que, na Malena no es presenta amb UM perquè va deixar ben clar que no volia, ni Rulls, ni Michels, ni Ochogavias i això no els hi va anar be. En canvi, els altres li han dit que respectaran les seves exigències. No voler pactar amb gent que no li pareix valida com a companys de govern crec que es començar amb bon peu, me pareix a primera vista, que té ganes de fer les coses ben fetes i esta preparada de sobra pel càrrec.

Pindaro

SOCORRO UNA MAS!!!

Pindaro | 13/03/2011, 08:30

Del dBalears "El gerent de l'Hospital d'Inca, Federico Álvarez, fortament vinculat a UM, la va contractar fa dos mesos per ocupar-se dels comptes del centre, la qual cosa va disparar els rumors sobre el seu possible fitxatge com a candidata de UM a la batlia de Pollença, en substitució de Joan Cerdà. Quan ahir li demanaren sobre aquesta qüestió, Estrany assegurà que no ocupa un càrrec polític i va demanar respecte pel seu lloc de feina". ¡¡¡LLOC DE FEINA!!! dice , pero sera caradura y sinverguenza, es que no acaberemos nunca con los profesionales de la politica? Espero que la sensatez de los pollensines nos libren de estas sanguijuelas.

Castelao

B.Vallori

Castelao | 12/03/2011, 19:09

No és cert que el batlle tans sols vagi a correr. També fa campanya per els bars.

jrv

Joan Sureda

jrv | 12/03/2011, 19:06

Idò, Joan Sureda, començam malament. Fix-at que has de utilitzar el Blog d'Alternativa per dir a qui vols votar, son tan vagos, ja de començament, que ni un Blog han sabut muntar, ni quan estava a UM, ni ara. I els altres, excepte el PSM, IGUAL.
I en Marti serà candidat per " los siglos de los siglos"? I na Malena, ja ha fet de la política, professió?
I ja se que és legítim, però si fins hara no han demostrat res JA NO HO DEMOSTRARAN. Fixau-vos la quantitat de gent que és torna presentar, han governat, i ben poca capacitat han demostrat.
Be no escrigo mes, perque tenc a levar unes paparres al meu cà. Aquestes son mes bones de llevar.

Pere

Malena

Pere | 12/03/2011, 19:01

Es una falça i pessetera. Pel que es pot llegir als diaris aquesta actitut es perillosissima

Marti Cifre

A JOAN SUREDA

Marti Cifre | 12/03/2011, 18:43

Vergonya tots aquells que se canvien de camia....
Vergonya tots aquells que per un sou son capaços de vendre-se al diable...
Vergonya tots aquells que voten sense sebre el que voten i voten a gent que no té projecta, n'hi ha demostrat res en pro del poble...

B. Vallori

EN RULL ESTÀ DESFET!!!

B. Vallori | 12/03/2011, 18:39

Quan només té dediques a anar a córrer i t'oblides del poble i dels teus, els teus i el poble s'oblida de tu

Joan Sureda

Un 10

Joan Sureda | 12/03/2011, 18:35

Un 10 per na Malena, jo la votaré, es molt trist que de tota la multitud de partits que se presentin sigui la unica que val le pena.

Vergonya Pollensins,vergonya

jrv

Brian

jrv | 12/03/2011, 18:15

Gracies, Brian, . Qui diu la veritat, no s'equivoca. No podem esperar mes del que hi ha, de Jaume Font, de UM transvestit, del PP que ha callat, de qualque fòsil de cap de llista, etc. etc.
L'honestetat na ha de menestar comparses. Endevant

Brian

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Brian | 12/03/2011, 18:10

Una cosa está clara el fichaje de Malena por la Lliga ha caído como una bomba en UM_UNPI, en los comentarios del Diario de Mallorca van a degüello. Para un votante de izquierdas el tema tiene su gracia.
Vosotros a lo vuestro, tenéis el candidato más honesto, la lista y cuatro años de trabajo bien hecho.

Alternativa per Pollença

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Alternativa per Pollença | 12/03/2011, 17:53

La presentació ha estat al museu Dionís Bennassar. Hem de dir que després d'aquesta presentació han dit que l'espai esta disponible per qualsevol partit que vulgui fer una roda de premsa, una presentació...

jordi

Vos l'han clavada

jordi | 12/03/2011, 16:38

Idò que vos pensaveu, aqui vos l'han ficada tall des cul, i ara, en miquelet des monument, no sigui cossa que torni possar copes, o en joanet un altre vegada, o trniu barra de possar en marti ochogavia, quina banda que queda

Tifani

Re: Per ser lliures hem d'estar informats.

Tifani | 12/03/2011, 12:06

Quin és aquest lloc de presentacio de na Malena m'Estranya???

Tomeu Cifre

Lliga Fontamentalista

Tomeu Cifre | 12/03/2011, 11:41

Els pollencins sabran destriar entre gent de feina i arribats de darrera hora. El preocupant es que en Font pugui influir en la politica pollencina, ja que va quedar ben retratat amb les seves opinions sobre Ternelles, mes radicals que les del propi Pp pollenci. Sobta que na Malena, a qui feiem mes moderada, s'hagi apuntat a la Lliga, aixi com altres persones de Pollença (el lloc de la presentacio es significatiu). Esperem que la politica pollencina no s'imbueixi dels valors que representa Font: populisme patxanguer, personalisme, i una particular i laxa manata d'aplicar la llei (recordi's condemna per frau electoral o manejos entorn Pla Territorial).

Tolo

Una de tants

Tolo | 12/03/2011, 11:01

na Malena Estrany, un nou personatge a la lalrga llista de vividors de la política, bon perfil per un altre vividor com Jaume Font.

Andreu Cifre

MALENA, M'HA ESTRANYAT TANT...

Andreu Cifre | 12/03/2011, 10:35

Com deia el vell Penya: qui molts d'anys viurà moltes coses veurà...
Això de na Malena és diu supervicència política que ve ésser el mateix que supervivència laboral...
Corren temps de crisis, de poca feina i la gent se les enginya per tal de poder sobreviure. I es veu que la política pot ser una bona sortida. Algú hi veu uns ideals, unes conviccions, una digna dedicació al poble i a les persones a tot això?
M'entristeix la decisió de na Malena i m'ha estranyat un munt. No pensaba mai que podria caure tan baix.
Però com diuen en bon mallorquí: del seu pa farà les sopes...
Au idò, bona nit si et colgues.

idoi

Dubtes

idoi | 12/03/2011, 09:53

Serà la nova batlesa de Ternelles?
No va ser Jaume Font que va tractar de delinqüqnents els que van voler transitar per Ternelles exercint el seu dret de pas?
No feia na Malena tan aferrada a la cadira...

T0fol

Siiiii

T0fol | 12/03/2011, 07:44

Ultima hora

Malena estrany fitxa per la lliga regionalista...

La nova batlessa

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb